15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fungerer HomeKit med Alexa?

Sammendrag av artikkelen:

Hvordan kobler jeg Alexa til Homekit: Legge til enheten din følger den samme prosessen som å koble en smart plugg til Alexa og krever bare noen få trinn. Start Alexa -appen på iOS -enheten din, og trykker deretter på enheter nederst på skjermen. Neste, trykk på Legg til -knappen, etterfulgt av Legg til enhet. Bla ned til bunnen av enhetslisten, trykk deretter på andre.

Kan jeg bruke Alexa til å kontrollere HomeKit: Du kan koble Alexa til din iPhone gjennom appen Sett opp Alexa på iPhone. Så lenge du har iOS 11 eller senere, kan du laste ned Amazon Alexa -appen til din iPhone.

Hvordan legger jeg til Alexa -plugg til Apple Home: Power on Your Accessory og sørger for at det er i nærheten. Åpne hjemme -appen på iPhone eller iPad og trykk på Legg til. Trykk på Legg til tilbehør. Følg instruksjonene for å skanne en kode eller holde enheten i nærheten av tilbehøret for å legge den til.

Er Siri og Alexa kompatible: Du kan bruke stemmeassistenter som Siri og Google Assistant med Echo Frames. Forsikre deg om at telefonen din har Siri (iOS) eller Google Assistant (Android) slått på. Gå til Alexa -appen. Velg enheter.

Hva kan være et HomeKit -knutepunkt: HomePod, HomePod Mini, iPad og Apple TV kan brukes som HomeKit Home Hub og sørge for at de har det siste systemet.

Hvordan starter jeg hjemmeautomatisering med Alexa: Trinn for å legge til automatisering ved hjelp av Alexa App Install, åpne og logge på Alexa -appen ved å bruke Amazon -kontoen din. Trykk på mer > Rutiner og trykk deretter på + -ikonet øverst. Trykk på enter rutinemessig navn for å gi rutinen din et navn. Trykk på når dette skjer. Velg tidsplan > På tidspunktet.

Kan Alexa brukes til hjemmeautomatisering: et ekte smarthus trenger smarte hjemmeenheter. En Alexa-aktivert enhet, som et Echo Dot eller Echo Show, er en flott start. Du kan utjevne smarthuset ditt enda mer ved å koble til smarte lys, kameraer, TV -er og termostater, som alle lar deg bruke stemmen din eller Alexa -appen for å justere og automatisere.

Hvilken enhet kan jeg bruke som HomeKit Hub: Sett opp HomePod Mini eller HomePod som et hjemmesnutepunkt. Når du setter opp HomePod Mini og HomePod, blir de automatisk Home Hubs. Bare sørg for at du er logget på iCloud på iPhone eller iPad med Apple ID som du pleide å sette opp ditt HomeKit og Matter -tilbehør i Home -appen.

Kobler Apple til Alexa: Hvis du har en Alexa -enhet som en Amazon Echo, kan du også koble den til iPhone via Bluetooth. Det er et alternativ hvis du vil spille musikk eller annen lyd gjennom et ekko, men ikke vil koble noen av musikkkontoene dine til Alexa (eller hvis du holder all musikken din som nedlastinger i iPhone -biblioteket).

Kan du koble en smart plugg til Apple Home: Jeg elsker smarthjemtilbehør som støtter tråd, men tråd smarte plugger kan noen ganger være for dyrt for visse jobber. Jeg har brukt TP-Link Wi-Fi smarte plugger gjennom årene. Og nå har de versjoner.

Hvorfor Alexa er bedre enn Siri: Alexa svarer på spørsmål med korte og rette svar. Dette kan være nyttig for raskt å få informasjonen du trenger, men det kan ikke alltid gi så mye kontekst eller detaljer du vil. Siri gir derimot noen ganger rundkjørings svar, som kan være mer informativ, men også mer tidkrevende.

Spørsmål:

 1. Hvordan kobler jeg Alexa til HomeKit?
 2. Å legge til enheten din følger den samme prosessen som å koble en smart plugg til Alexa og krever bare noen få trinn. Start Alexa -appen på iOS -enheten din, og trykker deretter på enheter nederst på skjermen. Neste, trykk på Legg til -knappen, etterfulgt av Legg til enhet. Bla ned til bunnen av enhetslisten, trykk deretter på andre.

 3. Kan jeg bruke Alexa til å kontrollere homekit?
 4. Du kan koble Alexa til din iPhone gjennom appen Sett opp Alexa på iPhone. Så lenge du har iOS 11 eller senere, kan du laste ned Amazon Alexa -appen til din iPhone.

 5. Hvordan legger jeg til Alexa -plugg til Apple Home?
 6. Kraft på tilbehøret ditt og sørg for at det er i nærheten. Åpne hjemme -appen på iPhone eller iPad og trykk på Legg til. Trykk på Legg til tilbehør. Følg instruksjonene for å skanne en kode eller holde enheten i nærheten av tilbehøret for å legge den til.

 7. Er Siri og Alexa kompatible?
 8. Du kan bruke stemmeassistenter som Siri og Google Assistant med Echo Frames. Forsikre deg om at telefonen din har Siri (iOS) eller Google Assistant (Android) slått på. Gå til Alexa -appen. Velg enheter.

 9. Hva kan være et homekit -knutepunkt?
 10. HomePod, HomePod Mini, iPad og Apple TV kan brukes som HomeKit Home Hub og sørge for at de har det siste systemet.

 11. Hvordan starter jeg hjemmeautomatisering med Alexa?
 12. Trinn for å legge til automatisering ved hjelp av Alexa App Install, åpne og logge på Alexa -appen ved å bruke Amazon -kontoen din. Trykk på mer > Rutiner og trykk deretter på + -ikonet øverst. Trykk på enter rutinemessig navn for å gi rutinen din et navn. Trykk på når dette skjer. Velg tidsplan > På tidspunktet.

 13. Kan Alexa brukes til hjemmeautomatisering?
 14. Et ekte smarthus trenger smarte hjemmeenheter. En Alexa-aktivert enhet, som et Echo Dot eller Echo Show, er en flott start. Du kan utjevne smarthuset ditt enda mer ved å koble til smarte lys, kameraer, TV -er og termostater, som alle lar deg bruke stemmen din eller Alexa -appen for å justere og automatisere.

 15. Hvilken enhet kan jeg bruke som et homekit -hub?
 16. Sett opp HomePod Mini eller HomePod som et hjemmeknutepunkt. Når du setter opp HomePod Mini og HomePod, blir de automatisk Home Hubs. Bare sørg for at du er logget på iCloud på iPhone eller iPad med Apple ID som du pleide å sette opp ditt HomeKit og Matter -tilbehør i Home -appen.

 17. Kobler Apple til Alexa?
 18. Hvis du har en Alexa -enhet som en Amazon Echo, kan du også koble den til iPhone via Bluetooth. Det er et alternativ hvis du vil spille musikk eller annen lyd gjennom et ekko, men ikke vil koble noen av musikkkontoene dine til Alexa (eller hvis du holder all musikken din som nedlastinger i iPhone -biblioteket).

 19. Kan du koble en smart plugg til Apple Home?
 20. Jeg elsker smarthjemtilbehør som støtter tråd, men tråd smarte plugger kan noen ganger være for dyrt for visse jobber. Jeg har brukt TP-Link Wi-Fi smarte plugger gjennom årene. Og nå har de versjoner.

 21. Hvorfor Alexa er bedre enn Siri?
 22. Alexa svarer på spørsmål med korte og rette svar. Dette kan være nyttig for raskt å få informasjonen du trenger, men det kan ikke alltid gi så mye kontekst eller detaljer du vil. Siri gir derimot noen ganger rundkjørings svar, som kan være mer informativ, men også mer tidkrevende.

Fungerer HomeKit med Alexa?

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvordan kobler jeg Alexa til HomeKit

Å legge til enheten din følger den samme prosessen som å koble en smart plugg til Alexa og krever bare noen få trinn. Start Alexa -appen på iOS -enheten din, og trykker deretter på enheter nederst på skjermen. Neste, trykk på Legg til -knappen, etterfulgt av Legg til enhet. Bla ned til bunnen av enhetslisten, trykk deretter på andre.
Hurtigbufret

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Kan jeg bruke Alexa til å kontrollere homekit

Du kan koble Alexa til din iPhone gjennom appen Sett opp Alexa på iPhone. Så lenge du har iOS 11 eller senere, kan du laste ned Amazon Alexa -appen til din iPhone.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvordan legger jeg til Alexa -plugg til Apple Home

Kraft på tilbehøret ditt* og sørg for at det er i nærheten. Åpne hjemme -appen på iPhone eller iPad og trykk på Legg til . Trykk på Legg til tilbehør. Følg instruksjonene for å skanne en kode eller holde enheten i nærheten av tilbehøret for å legge den til.
Cachedsimilar

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Er Siri og Alexa kompatible

Du kan bruke stemmeassistenter som Siri og Google Assistant med Echo Frames. Forsikre deg om at telefonen din har Siri (iOS) eller Google Assistant (Android) slått på. Gå til Alexa -appen . Velg enheter .

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hva kan være et homekit -knutepunkt

HomePod, HomePod Mini, iPad og Apple TV kan brukes som HomeKit Home Hub og sørge for at de har det siste systemet.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvordan starter jeg hjemmeautomatisering med Alexa

Trinn for å legge til automatisering ved hjelp av Alexa Appinstall, åpne og logge på Alexa -appen ved hjelp av Amazon -kontoen din.Trykk på mer > Rutiner og trykk deretter på + -ikonet øverst.Trykk på enter rutinemessig navn for å gi rutinen din et navn.Trykk på når dette skjer.Velg tidsplan > På tidspunktet.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Kan Alexa brukes til hjemmeautomatisering

Et ekte smarthus trenger smarte hjemmeenheter. En Alexa-aktivert enhet, som et Echo Dot eller Echo Show, er en flott start. Du kan utjevne smarthuset ditt enda mer ved å koble til smarte lys, kameraer, TV -er og termostater, som alle lar deg bruke stemmen din eller Alexa -appen for å justere og automatisere.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvilken enhet kan jeg bruke som et homekit -hub

Sett opp HomePod Mini eller HomePod som et hjemmeknutepunkt

Når du setter opp HomePod Mini og HomePod,* blir de automatisk Home Hubs. Bare sørg for at du er logget på iCloud på iPhone eller iPad med Apple ID som du pleide å sette opp ditt HomeKit og Matter -tilbehør i Home -appen.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Kobler Apple til Alexa

Hvis du har en Alexa -enhet som en Amazon Echo, kan du også koble den til iPhone via Bluetooth. Det er et alternativ hvis du vil spille musikk eller annen lyd gjennom et ekko, men ikke vil koble noen av musikkkontoene dine til Alexa (eller hvis du holder all musikken din som nedlastinger i iPhone -biblioteket).

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Kan du koble en smart plugg til Apple Home

Jeg elsker smarthjemtilbehør som støtter tråd, men tråd smarte plugger kan noen ganger være for dyrt for visse jobber jeg har brukt TP-Link Wi-Fi smarte plugger gjennom årene. Og nå har de versjoner

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvorfor Alexa er bedre enn Siri

Alexa svarer på spørsmål med korte og rette svar. Dette kan være nyttig for raskt å få informasjonen du trenger, men det kan ikke alltid gi så mye kontekst eller detaljer du vil. Siri gir derimot noen ganger rundkjørings svar, som kan være mer informativ, men også mer tidkrevende.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hva har Alexa at Siri ikke gjør det

Eventuelle enheter som er kompatible med Alexa, kan enkelt kobles til/kontrolleres gjennom smarttelefon- eller displayenhet. Siri støtter stort sett Apple -enheter bare og operasjonsgrensen til Siri er begrenset til Apple -enheter. Alexa lar tredjepartsapper utvikles og installeres i den for å støtte nye enheter og nye operasjoner.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvilke enheter kan du bruke homekit på

Apple Homekit er en smart hjemmeplattform som fungerer med Apple -enheter som iPhone, iPad og HomePod.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Kan du bruke HomeKit uten hjemmehub

Du trenger et hjem -knutepunkt for å kontrollere ditt homekit og materie tilbehør mens du er borte fra hjemmet, del kontroll over tilbehøret ditt med andre og automatisere tilbehøret ditt for å gjøre det du vil, når du vil. Du må sette opp et hjemmeknutepunkt for å legge til materie tilbehør til hjemmeappen.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvor mye koster alexa hjemmeautomatisering

Alt i alt vil Alexa Smart Home System -kostnadene være litt over $ 1500. Dette betyr å bygge et smart hjem som er nesten fullautomated av Amazons stemmeassistent er bare $ 73 mer enn et fullverdig Google Smart Home.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvordan fungerer HomeKit uten knutepunkt

Uten et knutepunkt fungerer Apple Home-appen bare med enheter i Bluetooth-serien eller på samme Wi-Fi-nettverk. Et Apple Home Hub lar deg også planlegge og automatisere HomeKit -produktene dine.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Er Siri bedre enn Alexa

Siri: Flott for Apple -brukere

Hvis du har en iPhone, er det enklere å sette opp og bruke Siri enn å bruke Alexa eller Google Assistant. Til tross for at du er en av de første virtuelle assistentene, er Siri ikke alltid den mest pålitelige, men du må bare vite hvordan du skal frase kommandoene dine.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvordan setter jeg opp smart plugg med Apple homekit

Jeg vil bruke den til Let’s Set It ved hjelp av Apple Home -applikasjonen. Og jeg klikker på Legg til tilbehør i dråpen

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvordan setter jeg opp smart plugg med homekit

Videre lesning.Trinn 1: Åpne hjemmeappen.Trinn 2: Trykk på Legg til tilbehør.Trinn 3: Skann den åttesifrede koden på HomeKit-enheten din ved å bruke iPhone eller iPad-kameraet.Trinn 4: Trykk på tilbehøret når iPhone eller iPad gjenkjenner det.Trinn 5: Trykk på Tillat når du blir bedt om å legge til tilbehør i nettverket.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hva er Amazon -versjonen av Siri

Ja, alle tre virtuelle assistenter kan kontrollere smarte hjemmeenheter. Alexa er kjent for sin omfattende integrasjon med Amazon Smart Home-enheter, mens Siri kan kontrollere Homekit-kompatible enheter. Google Assistant er kompatibel med en rekke smarte hjemmeenheter og plattformer.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvem er intelligent Alexa eller Siri

Alexa opprettholder stemmeprofil for alle brukere og leverer personlige tjenester i medier, shopping og samtalealternativer. Siri er trent på de enkelte stemmene før brukerne begynner å bruke enhetene og dermed tilby personlige tjenester og forhindre å avsløre personlig informasjon til gale personer.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hvem er bedre Siri for Alexa

Siri: Flott for Apple -brukere

Hvis du har en iPhone, er det enklere å sette opp og bruke Siri enn å bruke Alexa eller Google Assistant. Til tross for at du er en av de første virtuelle assistentene, er Siri ikke alltid den mest pålitelige, men du må bare vite hvordan du skal frase kommandoene dine.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Er bare homekit for Apple

Apple Homekit er en smart hjemmeplattform som fungerer med Apple -enheter som iPhone, iPad og HomePod. Apple lager ikke smarte hjemmeenheter; Det tillater kompatibilitet med tredjepartsprodukter som oppnår en HomeKit-sertifisering.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Er homekit verdt det

Apple Homekit er verdt det for sine sikkerhet, enheter av høyere kvalitet, sømløshet med iPhones, iPads, Mac-maskiner, Apple Watches, AirPods og god HomePod-funksjonalitet. Den har også HomeKit Secure Video, iCloud, Handoff, Apple TV 4K, Siri, Scenes og muligens “Point & Klikk på ”funksjoner.

[/WPremark]

[WPremark Preset_name = “Chat_Message_1_My” Icon_Show = “0” BAKGRUNT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [WPremark_icon Icon = “Quote-LEFT-2-SOLILIDTH =” 32 “høyde =” 32 “] Hva er ulempene med HomeKit

Det fungerer vanligvis ikke uten produsentens app.

På den ene siden kan firmwareoppdateringer (som, hvis tilgjengelig, vanligvis er veldig viktige) bare installeres via produsentappen. For det andre kan mange nyttige funksjoner av HomeKit -enheter ikke settes i det hele tatt via hjemmeappen eller ikke fungerer.

[/WPremark]

Previous Post
Cum obțin wireshark pe ubuntu?
Next Post
Hvordan kan jeg rense MacBook Air fra virus?
Immediate Unity Profit