15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cele mai bune 5 aplicații Joomla pentru iPhone

Aproape toți cei care dețin un site web sunt la curent cu Joomla. Joomla este un sistem de gestionare a conținutului open source care are toate avantajele altor CMS scumpe. Joomla este unul dintre cele mai utilizate CMS.

Un număr mare de site-uri web abilitate Joomla sunt lansate zilnic. Joomla oferă o mare varietate de personalizări și extensii. De asemenea, puteți accesa Joomla pe orice platformă, inclusiv pe iPhone-ul Apple.

Împreună cu aceste minunate aplicații Joomla, ați putea fi, de asemenea, interesat de postările noastre anterioare despre acest subiect, cum ar fi Instrumente pentru web designeri, Teme WordPress comerciale, Șabloane de site-uri web frumoase, Cele mai bune teme WordPress Premium și Alternative Adobe Reader.

Mai jos sunt discutate cele mai bune 5 aplicații Joomla pentru iPhone.

Joomla Admin Mobile

Joomla admin mobile sau JAM este îndreptat în principal către administratori. Astfel, accentul său principal este să poată adăuga sau bloca utilizatori, să păstreze forumurile organizate și să îndeplinească sarcini similare. JAM vă permite, de asemenea, să găsiți articole specifice din mers, cu opțiuni avansate de filtrare și căutare. Aceasta este o aplicație nativă Joomla 1.5 pentru iPhone, care vă permite să vă gestionați site-ul direct de pe iPhone, iPad sau iPod touch. Puteți crea articole noi, seta titluri și categorii și puteți încărca imagini fără a părăsi aplicația. Cu mai multe funcții decât avem spațiu pentru a intra, Joomla Admin Mobile are un preț rezonabil de 9,99 USD.

Joomla Admin Mobile

Această aplicație a ușurat mult sarcina administratorilor Joomla. Vă permite să vizualizați, să editați și să ștergeți elemente de meniu. De asemenea, puteți vizualiza, crea, edita și șterge diferite secțiuni de pe site-ul dvs. De asemenea, vă permite să vizualizați și să creați conturi de utilizator. Vă ajută să gestionați de la distanță multe dintre funcțiile de bază ale site-ului dvs. Joomla. Dezvoltat în principal pentru J Admin Mobile! Aplicație iPhone, este un plug-in GPL menit să fie utilizat și extins de orice dezvoltator de aplicații care ar dori să o folosească!

Mai multe informații despre Joomla Admin Mobile

BlogPress

BlogPress are o listă mare de adepți loiali. Acest lucru se datorează faptului că această aplicație acceptă o gamă largă de platforme. Include diverse platforme precum WordPress, Blogger, Movable Type și Joomla. Oferă un aspect curat și toate caracteristicile principale de blogging, cum ar fi posibilitatea de a adăuga și edita postări. Puteți beneficia de toate aceste funcții la un preț de doar 2,99 USD. Acceptă aspectul mixt text-imagine și este la fel de ușor ca Word. Plasarea fotografiilor dvs. oriunde în text este acum la câteva atingeri distanță. Nu trebuie să cunoașteți HTML pentru aceasta. Postările vor arăta la fel ca editarea dvs..

BlogPress

Vă permite să încărcați mai multe fotografii într-o singură postare pe orice platformă acceptată. De asemenea, puteți încărca mai multe videoclipuri pe YouTube. Puteți crea în mod convenabil linkuri, text aldin, text italic și font și culoare pentru eveniment. Puteți actualiza cu ușurință starea pe Twitter și Facebook, să anunțați toți prietenii. Modul de editare peisaj vă permite să introduceți articolul cu tastatura peisaj „deget mare”. Când tastatura este afișată, rotiți iPhone / iPod touch pentru a intra în modul de editare peisaj. Când terminați editarea, rotiți-o înapoi. De asemenea, acceptă atributele miniaturilor și salvarea automată a schiței.

abc

Mai multe informații pe BlogPress

JoomlaDo

JoomlaDo a fost prima aplicație Joomla care a fost aprobată pentru App Store. Deși se adresează practic dezvoltatorilor web cu experiență, dar mulți utilizatori mai puțin experimentați vor găsi în continuare JoomlaDo util pentru referințarea rapidă a informațiilor despre membri din mers. Permite utilizatorilor să nu doar descompună informațiile despre membri, ci și să răspundă rapid prin e-mail. Trage în jos informațiile membrilor dvs. pe dispozitivul mobil Apple pentru o contactare rapidă. Această aplicație este destinată în principal dezvoltatorilor web experimentați ai unui site web bazat pe Joomla. Trebuie să aveți cunoștințe extinse despre Joomla pentru a gestiona acest lucru.

JoomlaDo

JoomlaDo a fost prima aplicație Joomla care a fost aprobată pentru App Store. Deși se adresează practic dezvoltatorilor web cu experiență, dar mulți utilizatori mai puțin experimentați vor găsi în continuare JoomlaDo util pentru referințarea rapidă a informațiilor despre membri din mers. Permite utilizatorilor nu numai să descarce informațiile despre membri, ci și să răspundă rapid prin e-mail. Trage în jos informațiile membrilor dvs. pe dispozitivul mobil Apple pentru o contactare rapidă. Această aplicație este destinată în principal dezvoltatorilor web experimentați ai unui site web bazat pe Joomla. Trebuie să aveți cunoștințe extinse despre Joomla pentru a gestiona acest lucru.

Mai multe informații despre JoomlaDo

SHPO Back-end-ul magazinului web

Dacă dețineți un site de comerț electronic și utilizați Joomla pentru a vă gestiona magazinul online, atunci SHPO back-end-ul magazinului web este aplicația potrivită pentru dvs. Se concentrează în totalitate pe profunzimile conducerii unei afaceri, oriunde s-ar afla. Această aplicație vă permite să verificați comenzile, să răspundeți la întrebări și să accesați datele clienților oriunde aveți acces 3G. Versiunea demo este gratuită. Versiunea completă este disponibilă la un preț de 9,99 USD.

SHPO Back-end-ul magazinului web

Această aplicație permite proprietarilor de afaceri să își gestioneze site-ul și afacerea chiar și atunci când sunt plecați într-o vacanță. SHPO back-end-ul magazinului web vă ajută să vă gestionați site-ul fără probleme de oriunde. Vă eliberează de toate durerile de cap ale desfășurării afacerilor online. Unele dintre caracteristicile sale notabile sunt: ​​- verificați comenzile și răspundeți la întrebări, – vizualizați informații despre produse, – modificați opțiunile de sortare și afișare – monitorizați datele critice pe tabloul de bord al aplicației și pagina comenzilor, – acces instantaneu la datele clienților, – „în legătură cu o atingere ”conexiuni, – suport multi-magazin

Mai multe informații despre SHPO back-end-ul magazinului web

PlexiJmobile

PlexiJmobile este o altă aplicație utilă. Vă permite să adăugați sau să editați cu ușurință conținut Joomla, să încărcați fotografii și să editați sau să blocați utilizatorii. Cel mai bun lucru este că este complet gratuit. Permite utilizatorilor să adauge sau să editeze conținut Joomla, inclusiv imagini. Vă permite să încărcați imaginile pe server separat. De asemenea, permite administratorilor să editeze sau să blocheze utilizatorii. Utilizatorii își pot modifica cu ușurință informațiile, cum ar fi adresa de e-mail și numele.

PhotoshopDownload

Toate aceste aplicații sunt cu adevărat utile și îmbunătățesc în mare măsură funcționalitatea iPhone-ului. Puteți utiliza unele sau toate aceste aplicații pentru a extinde nivelul de ușurință în gestionarea afacerii dvs. online prin iPhone.

Mai multe informații despre PhotoshopDownload

Previous Post
Kto je kto? Vytvorenie zoznamu zamestnancov spoločnosti pomocou programu Microsoft Access
Next Post
30 de cărți de vizită violet pentru inspirație