15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Adăugați grinzi la fotografia dvs. și electrizați-o

Adăugarea de efecte fotografiilor este mai distractivă decât realizarea acelor fotografii creative. Fiecare hobby al designerului este să adaugi diferite tipuri de efecte fotografiilor. Comunitatea Photoshop este întotdeauna utilă cu acele pensule și filtre creative din jur.

Să ne lustruim abilitățile alegând o imagine minunată pentru dansatoare și adăugându-i grinzi. Vom înfășura corpul acestui dansator cu un set de raze de lumină, adăugând paiete și culori pentru a-l face magic.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Creați o copertă DVD pentru produsul dvs. digital, afiș de film JAWS realist în Photoshop, îmbunătățiți fotografiile și păstrați încă porii pielii și creați o lună realistă.

  • Program: Adobe Photoshop CS3
  • Dificultate: Intermediar
  • Timp estimat: 1-2 ore

Rezultat final

Tutorial pentru începători Photoshop

Vom lua doar personajul și o pensulă din exterior. Orice altceva este realizat manual aici chiar în Photoshop. Să începem distracția.

Resurse tutoriale

PASUL-1 (nou fișier imagine Photoshop)

Să începem prin a crea un document nou. Setați dimensiunile pânzei la 1200Ã — 1200 px.

Fișier imagine Photoshop

PASUL 2 (fundal albastru de praf)

Setați culoarea de fundal # 001520 și culoarea din prim plan # 03223a în partea de jos a palatului instrumentului, apoi selectați Filtru > Face > Nori. Fundalul va arăta astfel

Fundal albastru de praf

Apoi faceți dublu clic pe strat pentru a accesa Layer Style și adăugați Pattern Overlay așa cum se arată mai jos:

Fundal albastru de praf

Fundalul va arăta astfel după adăugarea modelului

Fundal albastru de praf

Acum, într-un strat nou, luați Perie rotundă moale (B) cu culoare neagră și perie peste colțurile pânzei și Schimbați modul Blend în Lumină tare

Fundal albastru de praf

PASUL-3 (iluminare de fundal)

Creați un strat nou și luați Pensulă rotundă de 700 pixeli (B) cu culoare albă (#ffffff) și lovit de două ori în mijlocul pânzei. Schimbați modul stratului în Exagerat

Iluminarea de fundal

Luați un strat nou pentru fasciculele de lumină SS Pensula nr. 2000 din sursă cu culoare albă (# ffffff) și periați în mijlocul pânzei. Schimbați modul în Suprapunere

Iluminarea de fundal

PASUL 4 (Place Dancer)

Alegerea personajului este foarte importantă pentru acest tip de tutoriale. Caracterul corect de acțiune îl va face atractiv împreună cu grinzile. Selectați caracterul la alegere și plasați-l în mijlocul pânzei:

Place Dancer

Să adăugăm strălucire exterioară personajului, pentru acel dublu clic pe stratul personajului pentru a accesa stil de strat și dați valorile așa cum se arată mai jos:

Place Dancer

Personajul va arăta astfel:

Place Dancer

Apoi selectați rochia personajelor folosind Pen Tool (P) și schimbă culoarea (Ctrl + B) cu valori (+86, + 47, + 100):

Place Dancer

Se pare că după makeover:

Place Dancer

PASUL-5 (Creați grinzi pe personaj)

Într-un strat nou folosind Instrument pentru stilou (P) trasați linii curbe ritmic în funcție de mișcarea personajelor:

abc

grinzi pe caracter

După crearea curbelor, faceți clic dreapta pe linia curbei, selectați Calea accidentului vascular cerebral, Selectați Perie și faceți clic pe Ok. Selectați Pensulă rotundă de 4-5 pixeli (B) cu culoare albă și lovit F5 pentru a vedea Alte dinamici de Perii și urmați setarea așa cum se arată mai jos:

grinzi pe caracter

Loviturile pensulei vor arăta astfel:

grinzi pe caracter

Folosind Instrumentul de ștergere (E) ștergeți loviturile care trec peste personaj:

grinzi pe caracter

Să adăugăm strălucire exterioară grinzilor pentru acel dublu clic pe stratul de curbe pentru a accesa stilul stratului și pentru a da valori așa cum se arată mai jos:

grinzi pe caracter

Imaginea va arăta astfel după ce a adăugat strălucire exterioară la grinzi:

grinzi pe caracter

PASUL 6 (Adăugați paiete pe grinzi)

Pentru a da un efect de strălucire mi-am creat propria perie folosind pensule asortate implicite (Star, Star Burst) & Rotund moale. Pentru aceasta, să creăm un document nou, setați dimensiunile pânzei la 600 × 600 px. Creați forme de acest gen:

scântei pe grinzi

Încărcați selecția în jurul formelor prin Ctrl-Faceți clic pe miniatura stratului. Apoi du-te la Editați | × > Definiți presetarea pensulei. Acum va fi adăugată o pensulă nouă în pensulele implicite. Creați paiete pe grinzi folosind această pensulă și culoarea albă. Utilizați o perie mică pentru a adăuga paiete la punctele finale ale fasciculului:

scântei pe grinzi

Să adăugăm strălucire exterioară strălucirilor făcând dublu clic pe strat și folosind valorile prezentate mai jos:

scântei pe beamsl

Apoi imaginea va arăta astfel:

scântei pe grinzi

PASUL-7 (Adăugați strălucire personajului)

Să creăm un nou strat și să îl folosim Perie rotundă moale (B) pentru a picta părțile corpului prin care trec grinzile (Față, mâini și picioare). Apoi reduceți opacitatea stratului la 30% și schimbați modul în Acoperire:

strălucire către personaj

PASUL-8 (Crearea mediului spațial)

Pentru a-l face mai atractiv, adăugăm câteva stele colorate în jurul personajului. Am folosit aceeași perie pe care am creat-o pentru paiete. Luați un strat nou și creați stele în jurul personajului:

mediul spațial

Permite adăugarea Suprapunerii gradientului la stele făcând dublu clic pe miniatura stratului și valorile așa cum se arată mai jos:

mediul spațial

Iată cum arată:

mediul spațial

Încercați să ștergeți stelele ușor peste colțuri folosind o perie rotundă moale.

Imagine finală:

Iată cum arată fotografia noastră finală:

Tutorial pentru începători Photoshop

Sper că ți-a plăcut să parcurgi acest tutorial. Ați adăugat vreodată grinzi la fotografia dvs.? Ce aștepți, pur și simplu scoate o imagine și începe reluarea.

Tutorial pentru începători Photoshop

Previous Post
Fúkanie mysle, návod na manipuláciu s fotografiami na Valentína
Next Post
Cum să creați un poster de film 3D în Photoshop