15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 cărți electronice gratuite pe care ar trebui să le citească fiecare web designer

Odată cu evoluția internetului, modul de învățare s-a schimbat foarte mult. Acum nu suntem pe deplin dependenți de metoda tradițională de citire a cărților și a revistelor, deși este încă cea mai răspândită tehnică utilizată peste tot.

Acum putem accesa cărți online și citi diferite bloguri și cărți E pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și a ne perfecționa abilitățile. Designerii web, ca și alți profesioniști, trebuie să-și adauge cunoștințele pentru a supraviețui și a se stabili în competiția de astăzi a gâtului tăiat.

În acest articol, menționăm că 10 cărți trebuie să citească Ebook pentru WebDesigners pentru a le deschide o nouă lume de oportunități. Si ghici ce? Toate cărțile E pentru web designeri menționate aici sunt gratuite, așa că trebuie doar să vă petreceți timpul pentru a vă adăuga cunoștințele. Bucurați-vă de această colecție de cărți electronice gratuite pentru designeri de web și trimiteți reciproc, împărtășind cunoștințele dvs. cu alți designeri de web. Ar trebui să ne prezentăm cu toții pentru a face lumea noastră mai informată.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre articolele noastre mai vechi despre Site-uri web pentru a descărca cărți electronice gratuite, elemente obișnuite în muzică și design, cum să rămâi în față când ești designer web, instrumente pentru designeri web și infografii de top pentru designeri web.

De ce Design?

Participați la un dialog semnificativ cu privire la capacitatea proiectului de a beneficia de afaceri și societate și de rolul esențial pe care îl joacă un designer profesionist în acest proces.

De ce Design?

Mai multe informații despre De ce proiectăm?

Managementul timpului pentru oamenii creativi

Este subtitrat „Gestionați lumea – Creați extraordinarul”, deoarece este conceput pentru a vă ajuta să vă mențineți concentrarea creativă în timp ce vă ocupați de celelalte angajamente.

Managementul timpului pentru oamenii creativi

Mai multe informații despre gestionarea timpului pentru oamenii creativi

Introducere în buna utilizare

Acest ghid este deosebit de util dacă nu ați făcut încă o mulțime de webdesign sau dacă sunteți implicat în webdesign, dar nu faceți niciun lucru real.

Introducere în buna utilizare

Mai multe informații despre Introducere în buna utilizare

Un ghid concis de arhivare pentru designeri

AIGA se străduiește să îndeplinească standardele profesionale în încercarea noastră de a documenta istoria rolului AIGA într-o profesie de adaptare dinamică, precum și de a împărtăși standardele pe care designerii noștri membri ar trebui să le folosească pentru a-și proteja propria istorie.

Un ghid concis de arhivare pentru designeri

Mai multe informații despre Un ghid concis de arhivare pentru designeri

abc

Pâlnia de design: un manifest pentru un design semnificativ

Doriți ca un proces să creeze o muncă creativă mai consistentă care să se distingă de munca colegilor dvs.? Doriți un proces care să vă ajute să traduceți dorințele deseori vagi și neclare ale clienților dvs. (și ai dvs., de altfel) într-o bază clară și solidă pentru proiectarea dvs.? Acest manifest vă va arăta cum.

Pâlnia de design: un manifest pentru un design semnificativ

Mai multe informații despre pâlnia de proiectare: un manifest pentru un design semnificativ

Acces prin design online

Pentru ca site-urile Web să fie funcționale, conținutul lor trebuie să fie accesibil și funcțiile lor operabile – acestea sunt cerințe de bază. Când luăm în considerare aceste cerințe în contextul unui web universal, cu diversitatea sa de utilizatori și tehnologii de acces, apar câteva principii fundamentale pentru a ne ghida eforturile spre utilizabilitatea universală.

Acces prin design online & lt;

Mai multe informații despre acces prin design online

Carte electronică de clasificare a tipului

Această carte a fost făcută pentru a vă ajuta să învățați cele 10 clasificări generale de tip. Acestea sunt fundamentele de bază ale a ceea ce trebuie să înveți pentru a învăța tipografia și este esențial pentru orice designer să știe cum să clasifice tipul.

Carte electronică de clasificare a tipului

Mai multe informații despre clasificarea de tip eBook

Elementele stilului tipografic aplicate pe web

Cartea lui Robert Bringhurst, Elementele stilului tipografic, se află pe multe rafturi pentru un designer și este considerată un clasic în domeniu. Într-adevăr, renumitul tipograf Hermann Zapf proclamă cartea ca fiind o necesitate pentru toată lumea din artele grafice și mai ales pentru noii noștri prieteni care intră pe teren.

Elementele stilului tipografic aplicate pe web

Mai multe informații despre elementele stilului tipografic aplicate pe web

Proiectează-ți imaginația

Un ghid complet și cuprinzător privind proiectarea site-urilor web, potrivit pentru cei mai noi și designeri web experți.

Proiectează-ți imaginația

Mai multe informații despre proiectați-vă imaginația

Ghid de succes pentru Web Designer

Ghidul de succes al proiectantului web este ghidul definitiv pentru începerea propriei afaceri de design web independent.

Ghid de succes al web designerului

Mai multe informații despre Ghidul de succes al Web Designer

Previous Post
25 esteticky príjemných tetovaní kráľovského kráľa
Next Post
60 de teme WordPress gratuite gratuite din toate timpurile