15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce este Poe Camera?
Rezumatul articolului

Rezumatul articolului

Sunt camere POE mai bune

Sistemele de camere de securitate PoE sunt mai bune decât sistemele de camere Wi-Fi, deoarece oferă o fiabilitate mai mare, o securitate mai bună și o acoperire mai largă.

Care este diferența dintre camera IP și camera POE

Sistemele de camere Poe sunt sisteme de camere IP, singura diferență este că camerele POE folosesc un singur cablu Ethernet atât pentru acces la rețea, cât și pentru energie electrică.

Sunt camere poe mai bune decât wifi

Camerele POE oferă o conexiune de rețea mai fiabilă în comparație cu camerele care utilizează WiFi. Sunt utilizate în mod obișnuit în scopuri de siguranță și securitate.

Care este diferența dintre camera IP POE și non-Poe

Atât comutatoarele POE, cât și cele non-POE funcționează la fel în ceea ce privește transmiterea datelor. Singura diferență este că întrerupătoarele POE pot oferi putere dispozitivelor, în timp ce întrerupătoarele care nu sunt POE nu.

Camerele Poe pot funcționa fără internet

Camerele Reolink Poe și NVR pot funcționa fără internet, dar unele funcții pot fi limitate. Un cablu Ethernet este necesar pentru a conecta direct camera POE la un computer.

Care este dezavantajul camerei Poe

Posibile dezavantaje ale camerelor POE includ o putere insuficientă pentru dispozitivele de consum ridicat de energie.

Am nevoie de o sursă de alimentare pentru o cameră poe

O cameră de securitate POE este alimentate peste Ethernet, astfel încât un singur cablu de rețea este utilizat atât pentru alimentarea cu energie electrică, cât și pentru transmisia de date.

Camerele POE încetinește internetul

În timp ce camerele IP pot încetini ușor rețeaua, impactul nu este semnificativ.

Pot conecta camera poe direct la router

Da, camerele POE pot fi conectate direct la router folosind un singur cablu de rețea atât pentru transmisia video, cât și pentru transmisia de putere.

Camerele Poe vor lucra cu orice DVR

Nu, este necesară compatibilitatea între înregistratoare și camere pe baza producătorului și tehnologiei.

Toți routerele pot face poe

Da, routerele pot suporta POE, dar un dispozitiv non-POE va trebui să se conecteze la un alt dispozitiv sau un router pentru alimentare.Ce este Poe Camera?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt camere POE mai bune

Sunt sisteme de camere de securitate PoE mai bune decât sistemele de camere Wi-Fi în general, sistemele de camere de securitate PoE sunt mai bune decât sistemele de camere Wi-Fi. Nu numai că au o fiabilitate mai mare, dar oferă și o mai bună securitate și au o acoperire mai largă.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre camera IP și camera POE

Sistemele de camere poe sunt sisteme de camere IP – singura diferență este că folosesc camerele POE în mod specific. Camerele POE sunt un tip de cameră IP care poate utiliza un singur cablu Ethernet atât pentru acces la rețea, cât și pentru energie electrică.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt camere poe mai bune decât wifi

În comparație cu camerele care folosesc WiFi în loc de o conexiune la internet cu fir, camerele POE oferă o conexiune de rețea semnificativ mai fiabilă, care nu se va rupe sau se degrada. Când camerele sunt dislocate din motive de siguranță și securitate, majoritatea organizațiilor folosesc POE pentru a asigura o conexiune fiabilă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre camera IP PoE și non Poe

În ceea ce privește transmiterea datelor, atât comutatoarele POE, cât și cele non-POE funcționează la fel. Ambele înainte de pachete de date bazate pe adrese Mac de destinație și IP. Singura diferență este că întrerupătoarele POE pot oferi putere dispozitivelor, în timp ce întrerupătoarele care nu sunt POE nu.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele Poe pot funcționa fără internet

Camerele Reolink Poe și NVR pot funcționa fără internet, dar funcțiile acceptate pot fi limitate. Vă rugăm să verificați mai jos. Trebuie să utilizați un cablu Ethernet pentru a conecta direct camera PoE la computer.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este dezavantajul camerei Poe

Posibile dezavantaje ale POE: 1. Dispozitivul de putere insuficient, alimentat nu poate porni: 802.3AF POE Standard puterea maximă de ieșire este sub 15.4W, acest lucru este suficient pentru a furniza sursă de alimentare pentru majoritatea camerelor IP. Cu toate acestea, această putere de ieșire nu este suficientă pentru dispozitive de consum de energie mare, cum ar fi camera de rețea PTZ.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de o sursă de alimentare pentru o cameră poe

Adaptor de alimentare adecvat pentru camera dvs. de securitate. Dacă ați cumpărat o cameră de securitate Poe Wired, veți primi o cutie cu o cameră și un cablu de rețea. POE înseamnă alimentat peste Ethernet și cablul Ethernet unic este utilizat pentru a oferi sursă de alimentare pentru camere de securitate și pentru a transmite date.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele POE încetinește internetul

În timp ce da, camerele IP, inclusiv camerele de securitate fără fir și cele cu fir, vă pot încetini puțin rețeaua, dar impactul nu este atât de mult pe cât credeți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot conecta camera poe direct la router

Utilizați cablul de rețea pentru a vă conecta la cameră și la router. Poe (Power Over Ethernet) înseamnă că puteți utiliza doar un singur cablu de rețea atât pentru transmisie video, cât și pentru transmisie de putere. Așadar, conectați camera la router prin intermediul cablului de rețea, iar camera va primi sursă de alimentare și acces la rețea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele Poe vor lucra cu orice DVR

Pe scurt, nu, înregistratoarele și camerele necesită compatibilitate bazată pe producător și tehnologie. De exemplu, o cameră de securitate wireless nu se va împerechea în mod natural cu un înregistrator video digital mai vechi sau DVR, indiferent de producător.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Toți routerele pot face poe

da. Dacă conectați un router non-POE la un dispozitiv POE, cum ar fi o cameră de stick up sau un router Poe la un dispozitiv non-POE, va oferi rețea ca de obicei, dar dispozitivul va trebui să se conecteze la o altă sursă de putere pentru a lucra.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate fi folosit cablul Ethernet obișnuit pentru POE

Poe nu necesită cabluri speciale, folosește aceleași cabluri Ethernet – Cat 5E, Cat 6, etc. – și "RJ45" Conectori care sunt folosiți pentru rețelele locale obișnuite. Cabluri Ethernet standard – Cat 5e (sau mai bine) constau din patru perechi răsucite de cablu, iar Poe trimite putere asupra acestor perechi către dispozitive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate fi folosit Ethernet obișnuit pentru Poe

Orice categorie de cablu Ethernet de la CAT5E în sus este capabilă să transporte IEEE Tip 4 Clasa 8 POE (802.3BT, și denumit POE ++) până la 100W atâta timp cât construcția este din cupru (blocat sau solid)

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poe necesită cablare specială

POE necesită cablare specială. Deloc, aceeași cablare – Cat 5e, Cat 6, etc – și "RJ45"-Conectorii de stil sunt folosiți atât pentru rețelele locale obișnuite, cât și pentru cele care se activează POE.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ai nevoie de un cordon special pentru Poe

Comutatoarele și injectoarele PoE se bazează pe regulile definite de IEEE 802.3 grup de lucru. Ca atare, nu este necesară o cablare specială.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poe necesită un cablu special

Comutatoarele și injectoarele PoE se bazează pe regulile definite de IEEE 802.3 grup de lucru. Ca atare, nu este necesară o cablare specială.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poe necesită un router special

Puterea peste Ethernet este produsă de un dispozitiv, cum ar fi un injector de rețea, un comutator de rețea sau un router care are capacitatea POE încorporată. POE vă permite să furnizați energie unui dispozitiv de rețea folosind același cablu care transmite datele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Toate cablurile Ethernet permit Poe

Există mai multe tipuri de cabluri Ethernet, dar nu toate acceptă POE, doar CAT5 sau mai mare vor susține transferul de putere. Unele cabluri de nivel inferior vor putea, de asemenea, să facă acest lucru, dar nu sunt recomandate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot folosi cablul Ethernet normal pentru Poe

Puterea Ethernet (POE) combină comunicațiile de putere și date într -un singur cablu. Pe măsură ce a devenit din ce în ce mai popular, există o gamă uriașă de dispozitive care sursă și consumă energie și date prin același cablu. Toate cablurile Ethernet susțin Poe Nu, nu, nu.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți conecta Ethernet normal la Poe

Da, un comutator POE poate funcționa și ca un comutator normal. De exemplu, la fel ca un comutator obișnuit, un comutator POE poate transfera date pe un cablu Ethernet.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți conecta un poe la un router

Ceea ce este acest injectoare sunt populare, deoarece adaugă capacitatea POE la un comutator obișnuit sau un router existent. Un injector tipic PoE (adaptor) are două porturi de rețea. Conectați dispozitivul POE la portul POE al injectorului și utilizați portul LAN pentru a-l conecta la un comutator sau un router non-Poe.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știu dacă cablul meu Ethernet are Poe

Primul lucru pe care doriți să îl faceți pentru a confirma cablul dvs. Ethernet este pregătit POE este să vă asigurați că cablul dvs. trece testele de câmp standard TIA/ISO. În acest caz, Jim Davis are un cablu de trecere. Dacă un cablu nu reușește, nu este probabil să poată susține Poe sau alte nevoi Ethernet.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de un router special pentru Poe

Faceți dispozitive POE, cum ar fi să funcționeze cu camele cu camere cu dispozitive standard (non-POE), cum ar fi routere, da. Dacă conectați un router non-POE la un dispozitiv POE, cum ar fi o cameră de stick up sau un router Poe la un dispozitiv non-POE, va oferi rețea ca de obicei, dar dispozitivul va trebui să se conecteze la o altă sursă de putere pentru a lucra.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poe are nevoie de un cablu special

Comutatoarele și injectoarele PoE se bazează pe regulile definite de IEEE 802.3 grup de lucru. Ca atare, nu este necesară o cablare specială.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate toate cablurile Ethernet să poarte poe

Puterea Ethernet (POE) combină comunicațiile de putere și date într -un singur cablu. Pe măsură ce a devenit din ce în ce mai popular, există o gamă uriașă de dispozitive care sursă și consumă energie și date prin același cablu. Toate cablurile Ethernet susțin Poe Nu, nu, nu.

[/wpremark]

Previous Post
Cum îmi pot închide cardul de credit HDFC?
Next Post
Hvordan kan jeg senke PSA -en min raskt?
Immediate Unity Profit