15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Un protector de ecran va împiedica răspândirea fisurilor?Un protector de ecran va împiedica răspândirea fisurilor?

Rezumatul articolului:

Un protector de ecran va opri fisurile înrăutățite? Vă recomandăm să folosiți un protector de ecran pentru a ajuta la oprirea oricăror zgârieturi sau fisuri. Dar, dacă ecranul dvs. a fost deja deteriorat, nu este prea târziu! Un protector de ecran poate opri daunele să se agraveze.

Puncte cheie:

1. Este bine să puneți un protector de ecran pe un ecran crăpat?

Vă întrebați dacă puteți pune un protector de ecran pe un ecran crăpat? Puteți, dar ar trebui să faceți acest lucru doar în anumite circumstanțe. Pentru afișaje în care chipsurile și cioburile de sticlă sunt libere sau lipsesc, adăugarea unui protector de ecran nu are rost. Nu va putea adera corect, deoarece sticla este în mișcare.

2. Se va răspândi o fisură în ecranul telefonului?

Un ecran al dispozitivului crăpat se va agrava? Chiar dacă aveți o mică crăpătură în ecran, poate crește și se răspândi – mai ales dacă continuați să utilizați telefonul. Dacă fisurile cresc și se răspândesc pe ecranul dvs., acestea pot avea impact și capacitățile de ecran tactil ale telefonului dvs. – și pot facilita intrarea prafului și a apei.

3. Păstrez protectorul ecranului pe telefon după ce se crăpă?

După o perioadă de doliu adecvată (să zicem, zece secunde), îndepărtați cu atenție protectorul rupt și înlocuiți -l cât mai curând posibil. Continuarea utilizării unui protector de ecran de sticlă spart poate fi periculos, deoarece fisurile ascuțite pot trata tăieturi dure la degete.

4. Cum oprești fisurile să se răspândească?

6 moduri de a opri fisurile de parbriz să se răspândească în timpul călătoriei:
– Sigilați fisura cu superglue.
– Întindeți lacul de unghii pe fisură.
– Încercați un kit de reparație a parbrizului.
– Contactați un specialist în reparații auto mobile din sticlă.
– Evitați să expuneți sticla la temperaturi extreme.
– Operează -ți vehiculul cu precauție.

5. Cum faceți fisurile mai puțin vizibile?

Înfășurați o cârpă cu fibră curată în jurul degetului arătător și scufundați -vă ușor în puțin ulei. Frecați -l peste zgârietură. Acest lucru va umple fisura și o va face mai puțin evidentă, dar este posibil să fiți nevoit să repetați acest lucru în mod regulat până când schimbați ecranul.

6. Care sunt dezavantajele protectorului de ecran?

– În funcție de protectorul pe care îl alegeți, poate fi o investiție costisitoare.
– Unii protectori pot face ecranul mai puțin vibrant și sensibil la atingere.
– Poate bula, se desprinde și se plimba.

7. Ce pot pune pe ecranul meu de telefon crăpat?

Puteți freca și curăța cu pasta de dinți. Pasta de dinți ar fi putut fi creată pentru spălarea dinților singuri acasă, dar și -a evoluat potența de a repara atât un ecran Android crăpat, cât și un ecran iPhone. Este ieftin și ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de îndrumări terțe sau de o notă lungă despre cum să o utilizați.

8. Cum îmi protejez ecranul crăpat?

Dacă doriți să continuați să folosiți telefonul crăpat și nu doriți să riscați să pierdeți sticla sau să vă tăiați degetele, acoperiți ecranul cu un strat de bandă de ambalare. Aliniați-vă totul cu atenție și tăiați-l cu un cuțit X-act și poate arăta aproape ca un adevărat protector de ecran.

9. Puteți lăsa un ecran crăpat?

Crăpăturile din ecranul dvs. pot lăsa interiorul telefonului vulnerabil la praf și umiditate, toate acestea pot provoca daune suplimentare.

10. Cum ascund fisurile de pe ecranul telefonului meu?

Ștergeți ecranul curat cu o cârpă curată. Înfășurați o cârpă cu fibră curată în jurul degetului arătător și scufundați -vă ușor în puțin ulei. Frecați -l peste zgârietură. Acest lucru va umple fisura și va face mai puțin evident, dar tu

Întrebări:

1. Un protector de ecran va opri fisurile să se agraveze?
Răspuns: Da, utilizarea unui protector de ecran poate preveni deteriorarea ulterioară a ecranului.

2. Puteți pune un protector de ecran pe un ecran crăpat?
Răspuns: Puteți, dar numai dacă ecranul crăpat nu are cioburi de sticlă libere sau lipsă.

3. Se va răspândi o fisură într -un ecran de telefon?
Răspuns: Da, chiar și o mică fisură poate crește și răspândi, afectând potențial capacitățile cu ecran tactil și permițând să intre praf și apă să intre.

4. Dacă păstrați un protector de ecran pe telefon după ce acesta se crăpă?
Răspuns: Nu, se recomandă eliminarea și înlocuirea protectorului ecranului rupt pentru a evita posibilele răni.

5. Cum puteți opri răspândirea fisurilor?
Răspuns: Există mai multe metode, cum ar fi sigilarea fisurii cu superglue, utilizarea unui kit de reparație a parbrizului sau contactarea unui specialist în reparații auto mobile pentru reparații de sticlă.

6. Cum puteți face fisuri pe un ecran de telefon mai puțin vizibil?
Răspuns: Puteți încerca să frecați puțin ulei pe fisură cu o cârpă curată pentru a o face mai puțin vizibilă.

7. Care sunt dezavantajele utilizării unui protector de ecran?
Răspuns: Unele dezavantaje includ pierderea potențială a vibranței ecranului și sensibilitatea la atingere, împreună cu posibilitatea de a bubui protectorul, de a scoate sau de a deforma.

8. Ce puteți pune pe un ecran de telefon crăpat?
Răspuns: Puteți utiliza pasta de dinți pentru a curăța și a repara potențial fisura atât pe ecranele Android cât și pe iPhone.

9. Cum puteți proteja un ecran crăpat?
Răspuns: O opțiune este să acoperiți ecranul crăpat cu bandă de ambalare pentru a preveni deteriorarea ulterioară.

10. Este sigur să lăsați un ecran crăpat?
Răspuns: Nu, lăsarea unui ecran crăpat expune interiorul telefonului dvs. la praf și umiditate, ceea ce poate provoca daune suplimentare.

11. Cum poți ascunde fisuri pe un ecran de telefon?
Răspuns: Puteți încerca să ștergeți ecranul curat și să frecați puțin ulei peste fisură pentru a -l face mai puțin vizibil, dar aceasta nu este o soluție permanentă.Un protector de ecran va împiedica răspândirea fisurilor?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Un protector de ecran va opri fisurile înrăutățite

Vă recomandăm să folosiți un protector de ecran pentru a ajuta la oprirea oricăror zgârieturi sau fisuri. Dar, dacă ecranul dvs. a fost deja deteriorat, nu este prea târziu! Un protector de ecran poate opri daunele să se agraveze.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este bine să puneți un protector de ecran pe un ecran crăpat

Vă întrebați dacă puteți pune un protector de ecran pe un ecran crăpat, dar ar trebui să faceți acest lucru doar în anumite circumstanțe. Pentru afișaje în care chipsurile și cioburile de sticlă sunt libere sau lipsesc, adăugarea unui protector de ecran nu are rost. Nu va putea adera corect, deoarece sticla este în mișcare.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Se va răspândi o fisură în ecranul telefonului

Un ecran al dispozitivului crăpat se va agrava chiar dacă aveți doar o mică fisură în ecran, poate crește și se răspândește – mai ales dacă continuați să utilizați telefonul. Dacă fisurile cresc și se răspândesc pe ecranul dvs., acestea pot avea impact și capacitățile de ecran tactil ale telefonului dvs. – și pot facilita intrarea prafului și a apei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Păstrez protectorul ecranului pe telefon după ce se crăpă

După o perioadă de doliu adecvată (să zicem, zece secunde), îndepărtați cu atenție protectorul rupt și înlocuiți -l cât mai curând posibil. Continuarea utilizării unui protector de ecran de sticlă spart poate fi periculos, deoarece fisurile ascuțite pot trata tăieturi dure la degete.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum oprești fisurile să se răspândească

6 moduri de a opri fisurile de parbriz să se răspândească în timp ce călătoresc fisura cu superglue.Întindeți lacul de unghii pe fisură.Încercați un kit de reparație a parbrizului.Contactați un specialist în reparații auto mobile din sticlă.Evitați să expuneți sticla la temperaturi extreme.Operează -ți vehiculul cu precauție.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum faceți fisurile mai puțin vizibile

Înfășurați o cârpă cu fibră curată în jurul degetului arătător și scufundați -vă ușor în puțin ulei. Frecați -l peste zgârietură. Acest lucru va umple fisura și o va face mai puțin evidentă, dar este posibil să fiți nevoit să repetați acest lucru în mod regulat până când schimbați ecranul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele protectorului de ecran

> Contra unui ecran protejaredEpending pe protectorul pe care îl alegeți poate fi o investiție costisitoare.Unii protectori pot face ecranul mai puțin vibrant și sensibil la atingere.Poate bula, se desprinde și se plimba.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce pot pune pe ecranul meu de telefon crăpat

Frecați și curățați cu o pastă de dinți

Pasta de dinți ar fi putut fi creată pentru spălarea dinților singuri acasă, dar și -a evoluat potența de a repara atât un ecran Android crăpat, cât și un ecran iPhone. Este ieftin și ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de îndrumări terțe sau de o notă lungă despre cum să o utilizați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi protejez ecranul crăpat

Dacă doriți să continuați să folosiți telefonul crăpat și nu doriți să riscați să pierdeți sticla sau să vă tăiați degetele, acoperiți ecranul cu un strat de bandă de ambalare. Aliniați-vă totul cu atenție și tăiați-l cu un cuțit X-act și poate arăta aproape ca un adevărat protector de ecran.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți lăsa un ecran crăpat

Crăpăturile din ecranul dvs. pot lăsa interiorul telefonului vulnerabil la praf și umiditate, toate care pot provoca daune suplimentare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ascund fisurile de pe ecranul telefonului meu

Ștergeți ecranul curat cu o cârpă curată. Înfășurați o cârpă cu fibră curată în jurul degetului arătător și scufundați -vă ușor în puțin ulei. Frecați -l peste zgârietură. Acest lucru va umple fisura și o va face mai puțin evidentă, dar este posibil să fiți nevoit să repetați acest lucru în mod regulat până când schimbați ecranul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este în regulă să lăsați un protector de ecran rupt

Atâta timp cât nu -ți taie degetele când treci pe lângă el, atunci este bine. Depinde în totalitate de tine dacă vrei să -l înlocuiești cu unul nou sau să -l las pe cel actual. Nu vă faceți griji pentru asta, protectorul meu de sticlă a avut mici fisuri și zgârieturi pe el de ceva vreme, fără efecte secundare adverse.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum oprești fisura să se răspândească

6 moduri de a opri fisurile de parbriz să se răspândească în timp ce călătoresc fisura cu superglue.Întindeți lacul de unghii pe fisură.Încercați un kit de reparație a parbrizului.Contactați un specialist în reparații auto mobile din sticlă.Evitați să expuneți sticla la temperaturi extreme.Operează -ți vehiculul cu precauție.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce puteți folosi pentru a opri o fisură de la răspândire

Aplicați superglue sau lacuri de unghii clare

Apoi, ca soluție de fidelitate scăzută, aplicați lacuri de unghii clare sau superglue pe cip. Lăsați lustruirea sau lipiciul să se usuce, apoi așezați o bucată de bandă de ambalare clară peste zonă pentru a ajuta la menținerea murdăriei până când puteți repara cipul reparată.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este mai bine temperat de sticlă sau protector de ecran

Durabilitate – Protector de ecran vs sticlă temperată

Sticla temperată este întotdeauna mai robustă și mai durabilă decât plasticul. Protectorii din plastic se zgârie ușor și sunt în jur de 0.1mm, în timp ce protectoarele din sticlă sunt în general 0.3-0.5 mm grosime. Protectorii de ecran pot proteja smartphone -ul până la o limită.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este mai bine un protector de ecran din sticlă sau plastic

Sticla cristalină oferă mai multă vizibilitate și luminozitate a ecranului decât protectorii din plastic. Când vine vorba de protejarea smartphone -ului dvs., atât protectoarele cu ecran de sticlă din plastic, cât și cele temperate sunt opțiuni mai bune decât tratarea cheltuielilor de reparații sau înlocuirea unui ecran de telefon crăpat sau rupt.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi pot repara ecranul crăpat fără să plătesc

Aplicați un lustruit de unghii lacul de unghii pe zona crăpată.Lăsați -l să se usuce câteva minute.Restrângeți lacul uscat cu o lamă de ras ascuțită.Repetați procesul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Gorilla Glue va repara un ecran de telefon crăpat

Producătorii de Gorilla Glue au ieșit cu o bandă limpede care se ridică la reparații dure. Reparația Gorilla Clear poate fi utilizată pentru a repara majoritatea suprafețelor, cum ar fi ecrane pentru smartphone -uri crăpate, faruri sparte și corturi sfâșiate. Este rezistent la intemperii, rezistent la apă și ușor de sfâșiat și se lipește de suprafețe netede, dure sau inegale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai bun mod de a repara un ecran de telefon crăpat

Folosind lacuri de unghii clare sau pastă de dinți care acoperă ecranul și ștergeți banda de ambalare sau îndepărtarea ecranului crăpat cu căldură. Ați putea încerca, de asemenea, să utilizați un kit de reparații pe care l -ați cumpărat online, dar dacă nu aveți

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum rezolv o fisură a părului pe ecranul telefonului meu

Folosiți super lipici. Lipiciul cianoacrilat, mai cunoscut sub numele de super lipici, poate sigila mici fisuri. Folosiți cât mai puțin posibil și ștergeți cu atenție adezivul în exces cu un tampon sau o cârpă de bumbac.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum faceți ca fisurile în sticlă să dispară

Crăpăturile mici de sticlă pot fi de obicei fixate folosind epoxidică sau un adeziv de sticlă. Crăpăturile mai mari, mai delicate, vor necesita probabil repararea profesională a sticlei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum împiedicați să se răspândească un pahar de telefon crăpat

Dacă este doar o fisură pe ecranul telefonului, atunci puteți aplica un sigiliu temporar pentru a împiedica răspândirea sau creșterea fisurii. Pentru acest sigiliu temporar, trebuie să aplicați un compus numit cianoacrilat. Înclinați telefonul înainte și înapoi pentru acoperirea întregii fisuri în mod corespunzător.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât durează să se răspândească o fisură

Într -o singură zi, aceste fisuri vor începe să se răspândească la nivel microscopic. În câteva zile, veți vedea diferențe marcate în fisură cu ochiul liber.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele protectorilor de ecran de sticlă temperat

Dezavantaje ale sticlei temperate

Deși este mult mai puternic decât sticla convențională, atunci când sticla temperată o va rupe, se va spulbera complet. Acest lucru vă lasă și mai vulnerabil la intrarea forțată, deoarece infractorii sunt atât de ușor capabili să obțină acces, având doar o bucată de sticlă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este dezavantajul protectorului de ecran

Dezavantaje ale protectoarelor de ecran

Și din moment ce protectorii ecranului nu sunt la fel de duri ca Gorilla Glass sau Ceramic Shield, ridică zgârieturi inestetice care nu ar fi zgâriat de fapt ecranul smartphone -ului. Acest lucru presupune că aplicați în mod corespunzător protectorul ecranului.

[/wpremark]

Previous Post
Ce se întâmplă dacă dezinstalez Google Now Launcher?
Next Post
Kan jeg installere fornuft selv?
Immediate Unity Profit