15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce sunt aplicațiile bune pentru câini?

Ce sunt aplicațiile bune pentru câini?

Rezumatul articolului – Cele mai bune aplicații pentru câini

1. Care este cea mai bună aplicație pentru vizionarea câinilor?

– Cea mai bună aplicație pentru vizionarea câinilor este petcam. Cu această aplicație, puteți vorbi cu animalul dvs. de companie, captura fotografii și puteți rămâne conectat prin streaming live, indiferent unde vă aflați.

2. Care este aplicația care atrage atenția câinilor?

– Dogcam este aplicația care atrage atenția câinelui dvs. cu sunete încorporate, permițându-vă să surprindeți imagini perfecte ale prietenului dvs. blând.

3. Aplicația Dogo merită?

– Conform experienței mele personale, aplicația Dogo merită. Include un clicker și lecții zilnice care au îmbunătățit atenția și comportamentul câinelui meu într -o săptămână.

4. Există o aplicație pentru proprietarii de câini?

– Barkhappy este o aplicație care nu numai că vă ajută să descoperiți afaceri prietenoase pentru câini, dar vă conectează și cu alți părinți de animale de companie din zona dvs.

5. Care este aplicația gratuită de vizionare a câinilor?

– Barkio este o aplicație multi-platformă disponibilă gratuit pe iOS, Android, MacOS, Windows și Linux. Vă permite să vă monitorizați câinele de pe mai multe dispozitive simultan.

6. Netflix are videoclipuri pentru câini?

– DOGTV este o aplicație proiectată științific, care își propune să calmeze anxietatea câinilor. Oferă sunete și imagini de relaxare pe baza ciclului de activitate zilnic al unui câine.

7. Cum să atragi atenția unui câine?

– Pentru a atrage atenția unui câine, îi puteți învăța o idee precum „Urmărește -mă” sau „privirea” pentru a -i face să te privească.

8. Cum pot acorda mai multă atenție câinelui meu?

– Puteți acorda mai multă atenție câinelui dvs. implicându -vă în activități precum jocul, mersul, hrănirea, antrenamentul și vorbirea cu ei.

9. Cât costă aplicația Dogo?

– Aplicația Dogo oferă un plan de abonament de 9 USD.99/lună sau 99 USD.99/an, oferindu -vă acces complet la funcțiile actuale și viitoare.

10. Este woofz o aplicație bună?

– Woofz este o aplicație bună în general, deși unele caracteristici premium necesită o plată de membru. Include un clicker pentru antrenament.

11. Ce este o aplicație de îngrijire a animalelor de companie?

– 11PETS: Îngrijirea animalelor de companie este o aplicație care vă ajută să vă organizați și să gestionați toate aspectele privind îngrijirea animalelor de companie, inclusiv memento -uri, documente de sănătate și incidente medicale.

Ce sunt aplicațiile bune pentru câini?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună aplicație pentru vizionarea câinilor

Cu aplicația PetCam – cea mai bună aplicație de monitorizare a câinilor – puteți vorbi cu animalul dvs. de companie și captura fotografii uimitoare și momente speciale ale animalului dvs. de companie – oricând, indiferent unde vă aflați. Rămâneți conectat prin streaming live cu cel mai bun prieten folosind smartphone -ul, tableta sau computerul / laptopul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este aplicația care atrage atenția câinilor

Dacă te -ai săturat să faci fotografii încețoșate cu jumătate de chipul puiului tău, atunci Dogcam este aplicația pentru tine. Sunetele încorporate vor atrage atenția câinelui tău și îți vor oferi șansa de a prinde imaginea „paw-fect” pe care ai dorit-o, astfel încât ea să poată sparge în sfârșit internetul cu înțelepciunea ei. Dogcam este gratuit pe iPhone și Android.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Aplicația Dogo merită

Îmi place să folosesc clicker și la fel și câinele meu. Lucrăm prin lecțiile și antrenamentele zilnice și după doar o săptămână, câinele meu este mai atent la plimbări și este mai puțin excitabil reactiv atunci când întâlnesc alți câini, aleg să acordăm mai multă atenție mea și clickerului. Nu puteam fi mai fericit! Mulțumesc Dogo!

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există o aplicație pentru proprietarii de câini

La fel ca Bringfido, Barkhappy vă ajută să descoperiți, de asemenea, afaceri și locuri pentru câini pentru a merge pentru tine și pentru cel mai bun prieten al tău blând. În plus, aplicația vă conectează la alți părinți de animale de companie din zona dvs.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este aplicația gratuită de vizionare a câinilor

Barkio este o aplicație multi-platformă disponibilă pe iOS, Android, macOS, Windows și Linux. Îl puteți descărca gratuit pe toate aceste platforme și încercați aplicația fără angajamente. Cu Barkio, vă puteți monitoriza câinele de pe mai multe dispozitive în același timp.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Netflix are videoclipuri pentru câini

DOGTV este conceput științific pentru a calma anxietatea câinelui tău. Este împărțit în trei categorii principale, fiecare categorie bazată pe ciclul de activitate zilnic al câinelui dvs! Cât de convenabil! Relaxare: se relaxează și reduce stresul cu sunete și imagini liniștitoare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să atragi atenția câinilor

Pur și simplu învățați -vă puiul dvs. un indiciu care le spune să vă privească. „Urmărește -mă”, „Uită -te” sau „Privește -mă”, pot funcționa bine ca niște indicii verbale pentru a atrage atenția unui câine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot acorda mai multă atenție câinelui meu

Puteți arăta o afecțiune a câinelui făcând, sărutându -se, mângâindu -se, îmbrățișându -i sau smulgându -i. Atenția, pe de altă parte, are mai mult de -a face cu privire la cineva la fel de interesant sau important. Modalitățile de a acorda atenție câinelui dvs. includ jocul, mersul, hrănirea, antrenamentul sau vorbirea cu ei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă aplicația Dogo

Dogo: 9 dolari.99/lună, 99 USD.Abonament 99/an, include acces complet la funcțiile actuale și viitoare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este woofz o aplicație bună

Destul de bine!

Principalul lucru care nu -mi place este că trebuie să plătiți pentru un membru sau o primă pentru trucurile efective de fapt. Este o aplicație bună în general și până acum nu scapă pentru mine! Au și un clicker!

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este aplicația de îngrijire a animalelor de companie

11PETS: Îngrijirea animalelor de companie oferă tot ce ai nevoie pentru a -ți îngriji animalele de companie. Memento-uri pentru tot ceea ce trebuie îngrijit, organizarea documentelor de sănătate și a datelor medicale și urmărirea incidentelor medicale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Aplicația pentru animale de companie este gratuită

Totul este mai ușor cu aplicația pentru animale de companie acasă

Faceți grija pentru animalul dvs. de companie mai ușor ca niciodată cu aplicația gratuită pentru animale de companie la domiciliu.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot să -mi folosesc telefonul ca o cameră de câine

Aplicația Vigi Monitor pentru animale de companie transformă cele două dispozitive Apple sau Android într -un monitor pentru animale de companie cu fluxuri audio și video în direct, audio și video. Un dispozitiv rulează aplicația în modul camerei de companie și rămâne la monitorizarea acasă a animalului de companie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi pot folosi iPhone -ul ca monitor pentru câini

Transformă două iPhone -uri și iPads într -o aplicație inteligentă de monitorizare a câinilor. Auziți -vă animalul de companie, vizionați videoclipuri live cu cățelușul dvs. și interacționați cu acesta de la distanță prin aplicația Barkio Pet Cam. Aplicația de monitorizare a câinelui Barkio transformă două dispozitive într -o cameră pentru animale de companie inteligente.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Hulu are televizor pentru câini

Câinii tăi nu se vor plictisi niciodată de animale de companie Hulu! Pur și simplu porniți noul lor spectacol preferat și lăsați -i să se bucure!

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Amazon Prime are spectacole pentru câini

O serie uimitoare și distractivă care arată dragostea și relațiile dintre oameni și animalele lor de companie. De la câini și pisici la cai și păsări. Pet Channel este despre afecțiunea pe care o avem față de animale și poveștile pe care suntem dornici să le spunem.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce sunete răspund câinii la cel mai bun

Câinii învață de obicei cuvinte și comenzi mai scurte mai repede, așa că facilitează ambele părți și numiți -i ceva necorespunzător. O consoană grea cu o frecvență ridicată (SH, S, CK, etc.) sau sunetele vocale lungi („ay” sau „ee”) sunt optime pentru a atrage atenția.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este irezistibil pentru câini

Studiile arată că câinele mediu preferă carnea de vită și carnea de porc peste pui și miel. De asemenea, le place mâncarea caldă, umedă peste alimentele reci, uscate. Ca și oamenii, aceste preferințe pot veni din ceea ce au mâncat în creștere. Câinilor le place o varietate în dieta lor și, dacă trebuie să mănânce același lucru în fiecare zi, s -ar putea îmbolnăvi de asta.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îi spun câinelui meu că îl iubesc

Iată câteva moduri prin care poți arăta dragoste câinelui tău: frecare urechii. Câinele tău se va simți în mod natural cu euforia atunci când îi freci urechile.Au un timp de joacă zilnic.Învață -le noi trucuri.Au conversații calde și pline de inimă.Ia -ți timp pentru a te alunga.Surprinde -ți câinele cu un tratament.Sa iesim impreuna.Tratează -ți puiul cu respect.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Un câine are încredere în tine dacă dorm pe tine

Cuddles & Sleepy se strecoară ��

Câinii aleg să doarmă acolo unde se simt cel mai confortabil și în largul său.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există o aplicație gratuită de antrenament pentru câini

Puppr include instrucțiuni video pas cu pas pentru a vă ajuta să învățați câinele dvs. de bază, cum ar fi „stați” și „rămâneți” la trucuri avansate, cum ar fi „Fetch Leash” și „Stați Pretty”. Excelent atât pentru proprietarii de câini noi, cât și cu experiență.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce aplicație de mers pentru câini plătește cel mai bine

Cele mai bune aplicații de mers pentru câini pentru a face Moneysteady.Petbacker.Îngrijire.com.Holidog.Swifto.Barkly Pets.PAWSHAKE.Paway.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este rover sau wag mai bun

Rover ar putea fi calea de urmat. Aplicațiile necesită mai puțin timp în medie pentru a fi aprobat, astfel încât să puteți începe să lucrați mai devreme. Cu Rover, veți păstra și mai mulți bani pe care îi câștigați; Taxa sa de 20% a comisiei este semnificativ mai mică decât taxa de 40% a lui WAG.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este fiecare aplicație cățelușă este gratuită

Everydoggy Review

Cu 80 de jocuri și trucuri suplimentare și un fluier încorporat, puteți face multe cu puiul dvs. Din păcate, nu există conținut gratuit, cum vă oferă multe alte aplicații.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este doar un răspuns fără câine

Cât de mult costă calitatea de membru al JustAnswer Clienții JustAnswer plătesc o taxă lunară, care se percepe automat pe cardul dvs. de credit. Un cont este necesar pentru acces 24/7, care costă oriunde de la 32 – 125 USD pe lună, în funcție de categoria cu care aveți nevoie de ajutor.

[/wpremark]

Previous Post
Cum orbiți o cameră ascunsă?
Next Post
Hvorfor avtar vertene på Airbnb?
Immediate Unity Profit