15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce poți face dacă cineva deschide o afacere în numele tău?

Ce să faci dacă cineva deschide o afacere pe numele tău?

Dacă credeți că cineva a folosit în mod fraudulos numărul dvs. de identificare a angajatorului (EIN), este important să luați măsuri imediate. Notificați imediat IRS folosind informațiile de contact furnizate în notificarea sau scrisoarea pe care ați primit -o. În plus, depuneți un raport al poliției la departamentul dvs. de poliție local. Este crucial să revizuiți și să reconciliați declarațiile contului dvs. imediat ce le primiți pentru a identifica orice activitate neautorizată.

Pot da în judecată o companie pentru utilizarea prenumelui meu?

În conformitate cu legea, numai ființele umane și nu corporațiile sau alte organizații au drepturi de publicitate și confidențialitate care pot fi invadate prin deturnarea numelui sau asemănării lor. Prin urmare, numai indivizii pot acționa în judecată pentru utilizarea ilegală a numelui sau asemănării lor, cu excepția cazului în care și -au transferat drepturile către o organizație.

Poate o altă afacere să -mi folosească numele?

Dacă dețineți o marcă comercială pentru numele afacerii dvs., aveți protecție legală. În calitate de proprietar al mărcii comerciale, dacă o altă afacere încalcă numele dvs., aveți dreptul de a depune un proces civil, fie în instanța de stat, fie în instanța federală.

De ce ar deschide cineva un cont în numele meu?

Infractorii pot deschide conturi în numele persoanelor, fără să știe că nu pot spăla bani sau să comită o fraudă viitoare. De obicei, obțin acreditări furate și date personale din încălcările de date și alte compromisuri de date.

Ce se poate întâmpla dacă cineva îți primește numărul EIN?

Dacă cineva obține numărul dvs. EIN, îl poate folosi pentru a stabili conturi de carduri de credit corporative, conturi bancare de afaceri și chiar conturi de credit personal fără cunoștințe. Acest furt poate fi combinat cu hoții care accesează e -mailul dvs. pentru a exploata în continuare informațiile dvs. personale.

Cum puneți o alertă pe numărul dvs. de securitate socială gratuit?

Puteți pune o alertă pe numărul dvs. de securitate socială gratuit, apelând la numărul National 800 la 1-800-772-1213 sau numărul TTY la 1-800-325-0778. Odată solicitat, orice telefon automat și acces electronic la înregistrarea dvs. de securitate socială va fi blocată.

Cum opresc pe cineva să -mi folosească numele de afaceri?

Cel mai bun mod de a -i opri pe alții să folosească numele de afaceri și să vă protejați marca este să îl înregistrați ca marcă comercială. Prin înregistrarea numelui companiei dvs. și a oricăror alte nume pe care le tranzacționați ca marcă comercială, puteți asigura o protecție legală pentru a preveni utilizarea neautorizată.

Ce se întâmplă dacă cineva comercializează numele tău?

Dacă o altă afacere are o marcă comercială pentru numele companiei dvs., acestea pot încălca protecția dvs. legală folosind același nume. În astfel de cazuri, poate fi necesar să vă schimbați numele pentru a evita consecințele legale potențiale care rezultă din marca comercială existentă.

Cum opresc o altă afacere să -mi folosească numele?

Pentru a împiedica alții din aceeași industrie sau similară să folosească numele de afaceri în Statele Unite, puteți obține o marcă comercială. Mărcile comerciale oferă protecție la nivel național pentru numele, bunurile și serviciile dvs.

Cum fac ca cineva să nu mai folosească numele de afaceri?

Pentru a proteja identitatea companiei dvs. și pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a numelui sau brandului dvs. de afaceri, este crucial să securizați o marcă comercială. Pentru a achiziționa o marcă comercială, trebuie să depuneți o cerere la Biroul de brevete și mărci comerciale din Statele Unite (USPTO).

Cum opresc un cont să fie deschis în numele meu?

Luați în considerare implementarea unei înghețuri de credit sau o alertă extinsă de fraudă pentru a împiedica deschiderea conturilor neautorizate în numele dvs. Aceste măsuri adaugă un strat suplimentar de securitate și îngreunează oricui să folosească informațiile dvs. personale în mod fraudulos.


Ce poți face dacă cineva deschide o afacere pe numele tău?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce să faci dacă cineva îți fură einul

Dacă cred că cineva și -a folosit în mod fraudulos numărul de identificare a angajatorului, anunțați IRS -ul imediat folosind informațiile de contact cu privire la notificare sau scrisoare. Depuneți un raport al poliției la Departamentul de Poliție Local. Examinați cu atenție și reconciliați declarațiile contului imediat ce le primesc.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot da în judecată o companie pentru utilizarea prenumelui meu

Doar ființele umane, și nu corporațiile sau alte organizații, au drepturi de publicitate și de confidențialitate care pot fi invadate prin deturnare a numelui sau a asemănării. Astfel, numai indivizii pot da în judecată pentru utilizarea ilegală a numelui sau asemănării, cu excepția cazului în care o ființă umană și -a transferat drepturile către o organizație.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate o altă afacere să -mi folosească numele

Cel mai bun scenariu pentru a găsi o altă afacere care folosește numele dvs. de afaceri este deținerea unei mărci comerciale pentru numele dvs. Dacă sunteți proprietarul mărcii comerciale și numele dvs. este încălcat, puteți depune un proces civil în instanța de stat sau în instanța federală.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce ar deschide cineva un cont în numele meu

Conturile sunt apoi folosite pentru a spăla bani sau pentru a comite fraude viitoare. Infractorii folosesc acreditări furate și date personale pentru a deschide conturi în numele persoanelor fără cunoștințe. Informațiile utilizate pentru deschiderea acestor conturi provin adesea din încălcări de date și alte compromisuri de date.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se poate întâmpla dacă cineva îți primește numărul EIN

Odată ce cineva primește numărul dvs. EIN, el poate stabili conturi de carduri de credit corporative, conturi bancare de afaceri și chiar să stabilească credit personal fără să -l știți. Furtul EIN -ului dvs. poate fi combinat cu hoții care vă accesează e -mailul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum puneți o alertă pe numărul dvs. de securitate socială gratuit

Acest lucru se face apelând la numărul nostru de 800 național (gratuit 1-800-772-1213 sau la numărul nostru TTY la 1-800-325-0778). Odată solicitat, orice telefon automat și acces electronic la înregistrarea dvs. de securitate socială este blocat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc pe cineva să -mi folosească numele de afaceri

Înregistrați o marcă comercială

Cea mai bună modalitate de a opri alte persoane să folosească numele companiei dvs. (și să vă protejați marca în general) este să vă înregistrați numele companiei (și orice alt nume pe care îl tranzacționați) ca marcă comercială.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă cineva comercializează numele tău

Dacă cealaltă afacere are o marcă comercială, actualul proprietar poate încălca această protecție legală prin utilizarea aceluiași nume de companie. Apoi, el sau ea va trebui să schimbe numele pentru a evita un proces posibil dăunător pe baza mărcii deja utilizate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc o altă afacere să -mi folosească numele

Marcă. O marcă comercială poate proteja numele afacerii, bunurilor și serviciilor dvs. la nivel național. Mărcile comerciale împiedică alții din aceeași industrie (sau similară) din Statele Unite să folosească numele dvs. de marcă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum fac ca cineva să nu mai folosească numele de afaceri

Brandul dvs. este identitatea companiei dvs., așa că este esențial să o asigurați cu o marcă comercială, ceea ce împiedică pe cineva să folosească în mod necorespunzător numele de afaceri sau branding. Pentru a obține o marcă comercială, va trebui să depuneți o cerere la Biroul de brevete și mărci comerciale din Statele Unite (USPTO).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot opri un cont deschis în numele meu

Luați în considerare o înghețare a creditului sau o alertă extinsă de fraudă

Ca alternativă, puteți configura, de asemenea, o înghețare a creditului cu fiecare dintre birourile de credit, ceea ce va împiedica pe oricine să deschidă conturi noi pe numele dvs. până când veți lua personal pași pentru a vă „dezgropa” rapoartele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este ilegal să deschideți un cont pe numele altcuiva

Da, puteți deschide un cont bancar pentru altcineva. Cu toate acestea, de obicei vor trebui să fie conștienți și să participe la procesul de deschidere a contului. Dar, înainte de a deschide un cont în numele altcuiva, asigurați -vă că înțelegeți implicația financiară a acestei decizii, cum ar fi să vă faceți confidențialitatea dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este un ein atașat la ssn -ul tău

Un EIN nu este legat sau asociat cu SSN -ul dvs. Ca atare, oferă o protecție suplimentară de confidențialitate personală prin utilizarea unui număr diferit de SSN -ul dvs. în scopuri de raportare. Puteți aplica cu ușurință online pentru EIN prin IRS. Pe lângă confidențialitate, există și alte avantaje pentru a obține un EIN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot afla dacă cineva îmi folosește identitatea gratuit

Cum să verificați dacă cineva folosește identitatea dvs. pentru o activitate necunoscută în raportul dvs. de credit.Verificați -vă înregistrările de asigurări de sănătate.Examinați informațiile despre declarația fiscală.Asigurați -vă că nu sunteți blocat din conturi online sensibile.Examinați e -mailurile, textele și e -mailurile spam.Verificați dacă lipsește e -mailuri fizice sau coșul de gunoi furat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot verifica dacă SSN -ul meu a fost compromis

Verificați -vă raportul de credit.

Dacă cineva a folosit SSN -ul dvs. pentru a solicita un card de credit sau un împrumut sau deschide alte conturi în numele dvs., raportul dvs. de credit este primul loc în care poate apărea activitatea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum verific să văd dacă cineva folosește numărul meu de securitate socială

Examinați câștigurile postate în evidența dvs. în Declarația dvs. de securitate socială și raportați -ne orice neconcordanță pentru noi. Contactați Serviciul de venituri interne (IRS) la 1-800-908-4490 sau vizitați-le online, dacă credeți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum se numește atunci când folosești numele de afaceri al altcuiva

Utilizarea corectă nominativă este atunci când utilizați marca comercială a altcuiva pentru a identifica bunurile sau serviciile proprietarului mărcii. Nu utilizați marca comercială a altuia pentru a descrie propriile bunuri sau servicii, ci pentru a le descrie. Utilizarea echitabilă nominativă poate fi utilizată ca apărare împotriva diluării mărcilor comerciale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva comercializat numele meu LLC

Dacă aveți un LLC, este cu siguranță posibil să vă marcați numele de afaceri și este adesea o idee grozavă! În timp ce înregistrați afacerea dvs. ca LLC, împiedică alte companii din statul dvs. să utilizeze numele afacerii dvs., puteți proteja mai mult marca dvs. de copiații înregistrând o marcă comercială.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi protejez numele de o marcă comercială

Procesul de marcă STASTEP 1: este o aplicație de marcă potrivită pentru dvs. 2: Pregătiți -vă să aplicați.Pasul 3: Pregătiți și trimiteți cererea dvs.Pasul 4: Lucrați cu avocatul de examinare USPTO atribuit.Pasul 5: primiți aprobarea/refuzul cererii dvs.Pasul 6: Mențineți -vă înregistrarea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să -mi ia numele de afaceri dacă este marcat

Când USPTO aprobă un nume de afaceri ca marcă înregistrată, proprietarul are drepturi exclusive – la nivel de stat și federal – pentru a utiliza numele. O marcă comercială împiedică pe oricine altcineva să vândă bunuri și servicii similare în Statele Unite sub numele de afaceri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc o afacere să -mi folosească adresa

Puteți apela și numărul general pentru u.S. Serviciul de inspecție poștală la 877-876-2455 (apăsați opțiunea „4” pentru a raporta frauda prin poștă) sau depuneți un raport online.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă un nume comercial

între 250 și 750 USD

Taxe pentru marcă comercială un nume de afaceri

Atunci când depuneți o cerere pentru marca comercială a numelui de afaceri la nivel federal prin intermediul USPTO, ar trebui să contactați pe plata între 250 și 750 USD. Potrivit site -ului web USPTO, taxele de marcă pe care le plătiți depind: numărul de mărci comerciale pe care le căutați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă cineva mi -a făcut marcă pe nume

Dacă cealaltă afacere are o marcă comercială, actualul proprietar poate încălca această protecție legală prin utilizarea aceluiași nume de companie. Apoi, el sau ea va trebui să schimbe numele pentru a evita un proces posibil dăunător pe baza mărcii deja utilizate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poți opri pe cineva să -ți folosească numele

Brandul dvs. este identitatea companiei dvs., așa că este esențial să o asigurați cu o marcă comercială, ceea ce împiedică pe cineva să folosească în mod necorespunzător numele de afaceri sau branding. Pentru a obține o marcă comercială, va trebui să depuneți o cerere la Biroul de brevete și mărci comerciale din Statele Unite (USPTO).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să deschidă un cont cu numele și adresa mea

Astfel de date pot include nume și adrese, numere de securitate socială, carduri de credit existente sau numere de cont bancar sau numere de identificare a cardului de asigurare medicală. Informații precum numele, adresa și numărul de securitate socială pot fi apoi utilizate pentru a deschide în mod fraudulos un cont bancar.

[/wpremark]

Previous Post
Cum acoperiți informații sensibile în Word?
Next Post
Kan du eie din egen IP -adresse?
Immediate Unity Profit