15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum permit un site web prin Kaspersky?

Iată rezumatul articolului în format HTML:

Cum să permiteți site -urile web din Kaspersky

În acest articol, voi oferi răspunsuri la 15 întrebări în mod obișnuit legate de permiterea unor site -uri web specifice din Kaspersky. Voi explica pașii și metodele pentru deblocarea site -urilor web, remedierea problemelor de blocare a Kaspersky, voi adăuga excepții de site și multe altele.

1. Cum permit un site web specific în Kaspersky?
Pentru a configura regulile de acces la site -ul web pe dispozitivele Windows, deschideți Consola Kaspersky Endpoint Security Management Cloud Management și selectați Secțiunea Management de securitate → Securitate Profiluri de securitate. Din listă, alegeți profilul de securitate pentru dispozitivele dorite și configurați regula de acces la site -ul web.

2. Cum deblochez un site web pe Kaspersky Internet Security?
Deschideți fereastra principală a aplicației și navigați la secțiunea de protecție a confidențialității. În secțiunea de urmărire a site -ului este blocată, faceți clic pe butonul Stop Blocking.

3. Cum rezolv site -urile de blocare Kaspersky?
Există mai multe metode pentru a opri Kaspersky să blocheze site -urile web. O metodă este de a deschide Kaspersky Total Security, de a merge la setări, de a explora coloana de protecție și de a activa comutatorul numit „Anti-Banner”. Apoi, faceți clic pe „Configurați URL -uri” și adăugați site -urile dorite.

4. Cum adaug o excepție de site -ul web de la Kaspersky?
Pentru a adăuga o excepție a site -ului web, deschideți software -ul Kaspersky Internet Security și accesați> amenințări și excluderi suplimentare. În excluderi, faceți clic pe Specificați aplicații de încredere. Apoi, faceți clic pe butonul Adăugare și selectați site -ul sau aplicația dorită pentru a adăuga ca excepție.

5. Cum permit accesul la un anumit site web?
Pentru a schimba setările pentru un anumit site în Google Chrome, deschideți browserul și accesați site -ul dorit. În stânga adresei web, faceți clic pe pictograma reprezentând starea de securitate a site -ului (E.g., Blocare, informații, periculoase). De acolo, puteți modifica setările de permisiune pentru site.

6. Cum știu dacă Kaspersky blochează un site web?
Dacă Kaspersky blochează un link, acesta va afișa o pagină de avertizare. Făcând clic pe opțiunea „Afișare detalii”, puteți vedea de ce antivirusul a semnalat site -ul și data la care a fost adăugată la Denylist. Puteți alege să continuați sau să anulați vizita pe site.

7. Cum deblochez ceva pe Kaspersky?
Pentru a debloca o aplicație, deschideți fereastra principală a aplicației, selectați Gestionarea aplicațiilor din meniu și alegeți aplicația din lista de aplicații blocate. Apoi, faceți clic pe Unblock pentru a elimina aplicația din lista aplicațiilor blocate.

8. Cum elimin restricțiile de la Kaspersky?
Pentru a elimina o aplicație din lista aplicațiilor blocate din Kaspersky, deschideți fereastra principală a aplicației, selectați Gestionare aplicații din meniu și alegeți aplicația din lista de aplicații blocate. Apoi, faceți clic pe Unblock pentru a elimina restricțiile.

9. De ce nu va permite Kaspersky un site web?
Aplicațiile Kaspersky pot bloca accesul la un site web dacă conține link -uri de phishing, cod rău intenționat sau alte amenințări. Software -ul antivirus își propune să protejeze utilizatorii de riscurile potențiale.

10. De ce site -ul meu este blocat de Antivirus?
Dacă un instrument antivirus online detectează un site web care găzduiește malware, acesta va lista neagră site -ul adăugându -l la baza sa de date a site -urilor web rău intenționate. Utilizatorii aceluiași instrumente antivirus vor vedea avertismente atunci când vizitați site -ul infectat.

11. Cum deblochez accesul la anumite site -uri web?
Există mai multe metode pentru deblocarea accesului la anumite site -uri web. O metodă este de a utiliza un proxy. O altă metodă implică configurarea setărilor de filtrare sau adăugarea de excepții în software -ul antivirus sau în firewall.

12. Întrebare: [Introduceți întrebarea aici]
Răspuns: [Introduceți răspuns aici]

13. Întrebare: [Introduceți întrebarea aici]
Răspuns: [Introduceți răspuns aici]

14. Întrebare: [Introduceți întrebarea aici]
Răspuns: [Introduceți răspuns aici]

15. Întrebare: [Introduceți întrebarea aici]
Răspuns: [Introduceți răspuns aici]

Acestea sunt punctele cheie și răspunsurile cu privire la permiterea unor site -uri web specifice din Kaspersky. Nu uitați să urmați instrucțiunile și pașii menționați pentru a asigura accesul lină pe site -urile dorite în timp ce utilizați software -ul Kaspersky Antivirus.

Cum permit un site web prin Kaspersky?
Cum permit un site web prin Kaspersky?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum permit un site web specific în Kaspersky

Pentru a configura regulile de acces la site -ul web pe dispozitivele Windows: Deschideți Consola de gestionare a cloudului de securitate Kaspersky Endpoint Security.Selectați secțiunea Management de securitate → Profiluri de securitate.În listă, selectați profilul de securitate pentru dispozitivele pe care doriți să configurați regula de acces la site -ul web.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum deblochez un site web pe Kaspersky Internet Security

Deschideți fereastra principală a aplicației.În fereastra principală a aplicației, faceți clic pe buton. Se deschide fereastra de protecție împotriva confidențialității.În secțiunea de urmărire a site -ului este blocată, faceți clic pe butonul Stop Blocking.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum rezolv site -urile de blocare Kaspersky

Metoda 1 pentru a opri Kaspersky de la blocarea site-urilor web: -Ponede Kaspersky Total Security și apoi accesați setări.În setări, explorați coloana de protecție și apoi activați comutatorul numit „Anti-Banner’after Selecting Anti-Banner, trebuie să faceți clic pe„ Configurați Permiteți URLS’CLICK pe opțiunea „Adăugare”.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum adaug o excepție de site -ul web de la Kaspersky

SolutionOpen software -ul Kapersky Internet Security.Accesați suplimentar > Amenințări și excluderi.În excluderi, faceți clic pe Specificați aplicații de încredere.Faceți clic pe butonul Adăugare.Selectați Aspera Connect, apoi faceți clic pe Următorul.Selectați toate excluderile pentru conectare.Dacă Connect încă nu funcționează, încercați să reporniți sistemul.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum permit accesul la un anumit site web

Schimbați setările pentru un anumit site -ul dvs. computer, deschideți Chrome.Mergeți pe un site.În stânga adresei web, faceți clic pe pictograma dorită: blocați. Informații. Periculos.Faceți clic pe setările site -ului.Schimbați o setare de permisiune.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum știu dacă Kaspersky blochează un site web

Dacă Kaspersky blochează o legătură

Utilitatea antivirus nu vă va aminti alegerea dvs. și vă va avertiza din nou data viitoare când vizitați site -ul. Faceți clic pe Afișare detalii pe pagina de avertizare. Veți vedea de ce antivirusul a semnalat site -ul și data la care a fost adăugată la Denylist; Dacă doriți să continuați, faceți clic pe dorință să continuați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum deblochez ceva pe Kaspersky

Pentru a debloca o aplicație: Deschideți fereastra principală a aplicației.În meniul aplicației, selectați Gestionare aplicații.În lista de aplicații blocate, selectați aplicația și faceți clic pe UnBlock. Aplicația este eliminată din lista aplicațiilor blocate. Poate fi blocat din nou în caz de activitate suspectă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum elimin restricțiile de la Kaspersky

Pentru a elimina o aplicație din lista aplicațiilor blocate: Deschideți fereastra principală a aplicației.În meniul aplicației, selectați Gestionare aplicații. Se deschide fereastra Gestion Apps.În lista de aplicații blocate, selectați aplicația și faceți clic pe UnBlock.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce nu va permite Kaspersky un site web

Aplicațiile Kaspersky pot bloca accesul pe un site web: poate fi afișat incorect sau nu reușesc să se deschidă complet. Acest lucru poate apărea din următoarele motive: site -ul web poate conține link -uri de phishing, cod rău intenționat sau alte amenințări.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce site -ul meu este blocat de Antivirus

Dacă un instrument antivirus online detectează un site care găzduiește malware, acesta va lista neagră site -ul adăugându -l la baza sa de date a site -urilor web rău intenționate. Utilizatorii aceluiași instrumente antivirus vor vedea avertismente atunci când vizitați site -ul infectat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum deblochez accesul la anumite site -uri web

Metoda 1: Utilizați un proximethod 1: utilizați un proxy.Metoda 2: Utilizați cache -ul Google.Metoda 3: Încercați un scurtare URL.Metoda 4: Încercați adresa IP.Metoda 5: Deblocați site -urile web în Chrome și Safari.Metoda 6: Comutați între HTTP și HTTPS.Metoda 7: Utilizați browserul Tor.Metoda 8: Utilizați un VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce nu pot avea acces la anumite site -uri web

Uneori, acele servere DNS pot coborî sau pot experimenta alte probleme care pot împiedica un site să se încarce corect, chiar și pe diferite browsere. Puteți încerca să vă spălați memoria cache DNS și să vedeți dacă asta ajută situația sau chiar să vă schimbați serverul DNS în întregime. Acest lucru poate fi întotdeauna schimbat înapoi dacă nu rezolvă problema.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să deblocați un site web

Pe un dispozitiv Android: deschide crom.Accesați un site web pe care doriți să îl deblocați.Faceți clic mai mult.Faceți clic pe Info.Faceți clic pe permisiuni.Faceți clic pe Resetare Permisiuni.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc Kaspersky să blocheze descărcările

În acest tutorial video vă vom arăta cum să opriți Kaspersky să blocheze un program Faceți clic dreapta pe pictograma Kaspersky și alegeți setările din fereastra următoare Faceți clic pe fila Setări avansate din

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot dezactiva autoapărarea Kaspersky

În fereastra Setări aplicație, selectați Setări generale → Setări aplicații. Faceți una dintre următoarele: Pentru a activa mecanismul de autoapărare, selectați caseta de selectare Activare autoapărare. Pentru a dezactiva mecanismul de autoapărare, ștergeți caseta de selectare Activare autoapărare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce browser face sprijin Kaspersky

crom

În versiunea Android este acceptată doar Chrome .

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce nu funcționează browserul meu protejat Kaspersky

Extensia de protecție Kaspersky nu este instalată sau a fost dezactivată. Dacă apare această eroare, asigurați -vă că se desfășoară prevenirea fraudei Kaspersky pentru aplicația Endpoints și că extensia de protecție Kaspersky este instalată și activată în browserul implicit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum permit antivirusului să permită un site web

Permiteți site-urile web blocate F-Secure Security din meniul Windows Start.În vizualizarea principală, selectați Navigare securizată & Bancar.Pe navigarea sigură & Vizualizare bancară, selectați excepții site -ului.Selectați fila permis.Selectați Adăugați nou pentru a adăuga noul site web pe listă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum permit un site web prin securitate

Schimbați setările pentru toate site -urile computerului dvs., deschideți Chrome.În partea dreaptă sus, faceți clic mai mult. Setări.Faceți clic pe confidențialitate și securitate. Setări site.Selectați setarea pe care doriți să o actualizați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc computerul să blocheze site -urile web

Să începem: Utilizați Depanarea pentru conexiune la Internet. Depanul de conexiune la internet este un loc minunat pentru a începe.Utilizați un VPN.Treceți la un DNS public.Folosiți IP -uri, nu URL -uri.Utilizați site -uri web proxy.Utilizați extensii de browser proxy.Utilizați serviciul Google Translate.Încercați adresele URL scurte.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce computerul meu blochează un site web

Site -urile web sunt blocate atunci când detectează o adresă IP care nu trebuie să acceseze conținutul restricționat. Adresa dvs. IP (Internet Protocol) vă identifică dispozitivul pe internet și vă dezvăluie locația fizică. Asta permite site -urile web să găsească IP -ul și să blocheze (sau să permită) dispozitivul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum schimb setările site -ului meu pentru a permite

Site -ul va folosi permisiunile pe care le setați în loc de setările implicite.Pe telefonul sau tableta Android, deschideți crom .Mergeți pe un site.În stânga barei de adrese, atingeți blocajul. Permisiuni.Atingeți permisiunea pe care doriți să o actualizați. Pentru a schimba o setare, selectați -o. Pentru a șterge setările site -ului, atingeți permisiunile de resetare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce internetul meu blochează anumite site -uri web

Site -urile web sunt blocate atunci când detectează o adresă IP care nu trebuie să acceseze conținutul restricționat. Adresa dvs. IP (Internet Protocol) vă identifică dispozitivul pe internet și vă dezvăluie locația fizică. Asta permite site -urile web să găsească IP -ul și să blocheze (sau să permită) dispozitivul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce sunt blocate unele site -uri web

Dacă un site web este blocat, de obicei se datorează fie software -ului dvs. de securitate, fie încălcării drepturilor de autor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc controlul aplicației Kaspersky

Pentru a activa sau dezactiva controlul aplicației: În fereastra principală a aplicației, faceți clic pe buton.În fereastra Setări aplicație, selectați Controluri de securitate → Controlul aplicației.Utilizați componenta de control al aplicației pentru a activa sau dezactiva componenta.Salvați -vă modificările.

[/wpremark]

Previous Post
Este nepoliticos să ceri o reducere la Airbnb?
Next Post
Hvilken hjemmeautomatiseringsteknologi er best?
Immediate Unity Profit