15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Merită camerele de pește?
Merită camerele de pește?

rezumat

Camerele Fishye au atât avantaje, cât și dezavantaje. Principalul avantaj este că oferă un câmp de vedere mai larg, ceea ce le face excelente pentru monitorizarea zonelor mari. De asemenea, sunt rentabile și ușor de instalat. Cu toate acestea, principalul dezavantaj este imaginea distorsionată și deformată pe care o produc, care necesită un software specializat pentru a aplatiza.

Intrebari si raspunsuri

1. Care sunt dezavantajele unei camere Fisheye?

Dezavantajele unei camere de pe Fisheye includ imaginea deformată pe care o produc, care necesită un software specializat pentru a se dezamăgi sau aplatiza.

2. Care este avantajul unei camere de pește?

Camerele Fisheye oferă un câmp de vedere mai larg decât camerele tradiționale, ceea ce le face ideale pentru monitorizarea zonelor mari. De asemenea, sunt rentabile, ușor de instalat și oferă o securitate sporită prin captarea unei vizualizări de 360 ​​de grade.

3. Este o cameră de pește mai bună decât o cameră normală?

Lentilele Fisheye sunt concepute pentru a oferi o perspectivă foarte largă a unei scene, permițând fotografilor să surprindă perspective neobișnuite și unice, care sunt imposibile cu lentile normale. Deci, în ceea ce privește captarea fotografiilor cu unghi larg, o cameră de pește poate fi mai bună decât o cameră normală.

4. Ceea ce este mai bine, o cameră panoramică sau o cameră Fisheye?

Alegerea dintre o cameră panoramică și o cameră Fisheye depinde de utilizarea specifică și de buget. Dacă scopul principal este de a identifica fețele în detaliu ridicat, o cameră panoramică ar fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă obiectivul este de a monitoriza o zonă fără a fi nevoie de o identificare detaliată, o cameră de pește ar fi potrivită.

5. De ce oamenii le plac lentilele de pește?

Una dintre principalele atracții ale lentilelor de pește este capacitatea lor de a surprinde un unghi mare de vedere. Lentilele tradiționale cu unghi larg oferă, de obicei, un câmp de vedere de aproximativ 70-120 de grade, dar lentilele de pește pot oferi mai mult de 180 de grade pe diagonală, permițând fotografii unice și vizual uimitoare.

6. Cât de departe poate vedea o cameră de pește?

Conform calculelor lui Kintronics, o cameră Fisheye cu o rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de cameră. Dincolo de această distanță, nivelul de detaliu scade.

7. Peștele văd de fapt ca un lentilă cu ochi de pește?

Ochii de pește sunt similari cu ochii vertebratelor terestre precum păsările și mamiferele, dar au o lentilă mai sferică. În timp ce păsările și mamiferele ajustează concentrarea prin schimbarea formei obiectivului lor, peștele ajustează concentrarea prin deplasarea obiectivului mai aproape de sau mai departe de retină.

8. O lentilă Fisheye te face să arăți mai mare?

O lentilă Fisheye surprinde imagini într -un unghi larg, adesea la 180 de grade, prin zoom în centrul imaginii. Acest tip de lentilă creează o distorsiune circulară care face ca lucrurile să pară mai mari pe măsură ce se îndepărtează de privitor, oferind iluzia unei dimensiuni mai mari.

9. Cât de departe poate vedea o cameră de pește?

Conform calculelor lui Kintronics, o cameră Fisheye cu o rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de cameră. Dincolo de această distanță, nivelul de detaliu scade.

10. Ar trebui să fac fotografii cu unghi larg sau panoramică?

O fotografie panoramică, creată prin contopirea mai multor fotografii împreună, poate fi adesea mai impresionantă decât o singură fotografie făcută cu un obiectiv cu unghi larg. Fotografiile panoramice au de obicei o distorsiune mai mică a lentilelor și pot produce imprimeuri mai mari.

11. Care sunt doi profesioniști ai utilizării unui obiectiv de pește?

Două avantaje cheie ale utilizării unei lentile Fisheye includ capacitatea de a se concentra foarte aproape de subiect și unghiul larg de vedere pe care îl oferă, surprinzând o gamă largă de scenă într -o singură fotografie.Merită camerele de pește?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele unei camere Fisheye

Dezavantaje ale unei camere Fisheye

Există dezavantaje ale utilizării camerelor Fisheye, iar unul dintre ele este imaginea deformată pe care o produc. Pentru a vizualiza aceste imagini în mod normal, software-ul specializat de gestionare video trebuie utilizat pentru a aplatiza sau a de război, imaginea.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este avantajul camerei de ochi de pește

Camerele de securitate Fisheye oferă un câmp de vedere mai larg decât camerele tradiționale, ceea ce le face o alegere ideală pentru monitorizarea zonelor mari. Sunt rentabile, ușor de instalat și oferă o securitate sporită prin captarea unei viziuni de 360 ​​de grade a unei zone.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Fishye este mai bun decât în ​​mod normal

Lentilele Fishye sunt lentile cu scop special care sunt concepute pentru a vă oferi o perspectivă foarte largă a unei scene. Ele sunt adesea folosite de fotografi pentru a surprinde perspective neobișnuite și ciudate ale subiectelor de zi cu zi care sunt imposibile cu lentile normale.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este o cameră panoramică mai bună sau cameră Fishye

Pentru a decide care să folosească, luați în considerare pentru ce domenii le veți folosi și pentru ce este bugetul dvs. Dacă scopul dvs. principal este pentru identificarea fețelor în detaliu, atunci o cameră panoramică este cea mai bună alegere. Dacă doriți doar să monitorizați o zonă fără să vă identificați prea mult, atunci o cameră Fisheye ar fi potrivită.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce oamenii le place Fishye Lens

Unul dintre principalele atribute ale unui pește este că se concentrează foarte aproape și îți oferă un unghi mare de vedere – și când spunem mari, ne referim la imens! O lentilă tradițională cu unghi larg vă oferă un câmp vizual în jur de 70-120 °, dar cu un pește, acest unghi de vedere poate fi mai mare de 180 ° pe diagonală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe poate vedea o cameră cu ochi de pește

Conform calculelor lui Kintronics, o cameră Fisheye cu rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de aparatul foto; Mai departe, utilizatorul vede mai puțin detalii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Peștele văd de fapt ca un lentilă cu ochi de pește

Ochii de pește sunt similari cu ochii vertebratelor terestre precum păsările și mamiferele, dar au o lentilă mai sferică. Păsările și mamiferele (inclusiv oamenii) ajustează în mod normal concentrarea prin schimbarea formei obiectivului lor, dar peștele se adaptează în mod normal concentrarea prin deplasarea obiectivului mai aproape de sau mai departe de retină.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] O lentilă cu ochi de pește te face să arăți mai mare

O lentilă Fisheye, sau o lentilă cu cadru complet, surprinde imagini cu 180 de grade, zoomând în centrul imaginii. Acest tip de lentilă creează o distorsiune circulară care face ca totul să pară mai mare pe măsură ce se îndepărtează de tine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe poate vedea o cameră de pește

Conform calculelor lui Kintronics, o cameră Fisheye cu rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de aparatul foto; Mai departe, utilizatorul vede mai puțin detalii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să fac o lovitură largă sau panoramică

O fotografie panoramică, realizată din mai multe fotografii contopite, poate fi mult mai impresionantă decât o singură fotografie făcută cu un obiectiv cu unghi larg. Veți obține o distorsiune mult mai mică a lentilelor, iar dimensiunea fotografiei rezultată înseamnă că puteți obține imprimeuri mult mai mari din fotografiile panoramice.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt doi profesioniști ai utilizării unui obiectiv de pește

Obiectivul cheie de beneficii Fisheye vă permite să vă concentrați foarte aproape de subiectul dvs.Când trageți un unghi larg, beneficiați de o adâncime mare de câmp.Puteți obține o culoare și o claritate deosebită atunci când vă apropiați foarte mult de subiecți mari.Peștele sunt mici, ușoare și relativ ieftine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Peștele văd de fapt ca un lentilă pentru ochi de pește

Ochii de pește sunt similari cu ochii vertebratelor terestre precum păsările și mamiferele, dar au o lentilă mai sferică. Păsările și mamiferele (inclusiv oamenii) ajustează în mod normal concentrarea prin schimbarea formei obiectivului lor, dar peștele se adaptează în mod normal concentrarea prin deplasarea obiectivului mai aproape de sau mai departe de retină.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre o cameră Fisheye și o cameră 360

Care este diferența, atât camerele Fisheye, cât și cele multi-senzoriale oferă o acoperire de până la 360 °, cu conștientizare situațională unică și vizionare panoramică. Cu toate acestea, diferența fundamentală de proiectare este că camerele Fisheye sunt dispozitive cu un singur senzor, în timp ce multi-senzorii combină mai mulți senzori de imagine într-o singură carcasă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde ar trebui să fie plasat o cameră de pește

Evitați colțurile: plasarea camerei de pește într -un colț reduce imediat zona de acoperire a camerei. Când este posibil, așezați camera în mijlocul camerei. Pentru monitorizare discretă, multe companii oferă camere de luat vederi concepute pentru plasarea în tavanele cu faianță și alte locații din drum.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] O lentilă pentru ochi de pește te face să arăți mai mare

O lentilă Fisheye, sau o lentilă cu cadru complet, surprinde imagini cu 180 de grade, zoomând în centrul imaginii. Acest tip de lentilă creează o distorsiune circulară care face ca totul să pară mai mare pe măsură ce se îndepărtează de tine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare nu poate vedea peștele

Majoritatea peștilor au doar două conuri sensibile la culori în ochi, în comparație cu cele trei tipuri pe care oamenii le au. Aceasta înseamnă că majoritatea peștilor nu pot distinge între culori roșii, portocalii și galbene. Cu toate acestea, unele specii de pești, cum ar fi cichlidele, posedă trei conuri sensibile la culori.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele adaugă cu adevărat 10 lbs

„Camera adaugă zece kilograme.”

Această frază comună descrie de fapt efectele distorsiunii lentilelor cauzate de lentile unghiulare larg până la semi-larg, ceea ce poate face oamenii din imagini să pară mai grele decât sunt cu adevărat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai bun unghi pentru fotografiile complete ale corpului

Folosiți unghiul de cameră potrivit

Mulți oameni se întreabă care este cel mai bun unghi pentru fotografiile cu corp complet. Cea mai tradițională alegere este să vă reduceți camera, astfel încât să fie mai mult sau mai puțin la mijloc – mai mult sau mai puțin la înălțimea taliei. Acest lucru vă permite să încadrați corpul subiectului în cadru fără a înclina camera.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Chiar am nevoie de o lentilă cu unghi larg

Dacă doriți să aveți întreaga scenă în focalizare, aveți nevoie de o adâncime profundă de câmp, prin urmare, o lentilă cu unghi larg. În schimb, dacă trebuie să creați o adâncime de câmp și să estompați fundalul, este mai ușor realizat cu un teleobiectiv, pe măsură ce adâncimea câmpului scade cu lungimile focale mai lungi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Când ar trebui să se folosească o lentilă de pește

O lentilă Fisheye este proiectată pentru fotografierea unghiurilor foarte largi, de obicei 180 de grade. Sunt populare în peisaj, sport extrem și fotografie artistică. O lentilă Fisheye, cunoscută și sub numele de "Ultra lat" sau "super larg" Obiectiv, este un tip de lentilă cu unghi larg, care poate capta o imagine extrem de largă, de obicei în jur de 180 de grade.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este dezavantajul camerei 360

O cameră de 360 ​​de grade ar putea capta prea multe informații că uneori îi lipsește concentrarea. O provocare majoră este distorsiunea grea a butoiului datorată lentilei de pește cu unghi ultra-larg. O cameră de 360 ​​de grade nu are, de asemenea, versatilitate în comparație cu camerele convenționale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum faci poze bune cu un obiectiv de pește

Cele mai bune tehnici de fotografie Fishye despre care ar trebui să știți în 2021 Cele mai bune sfaturi și tehnici pentru fotografiile Fisheye Sedide ce doriți din obiectivul dvs.Trageți la un raport de aspect 1: 1.Apropiați -vă.Trage jos spre pământ.Urmărește -ți corpul.Păstrați -vă subiectul în mijlocul împușcăturii.Fii atent la fundal.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare este cea mai atractivă pentru pește

Atunci când priviți în linii larg toate speciile larve studiate, negrul este cel mai des preferat, urmat de nicio preferință pentru culoare, apoi albastru. Albastrul și albul erau mai preferați de peștii adulți, dar multe specii nu aveau nici o preferință.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai grea culoare pentru peștele să vadă

Cu toate acestea, cu cât tu și peștele mai adânc, cu atât va apărea mai puțin roșu peștele, pentru că există din ce în ce mai puțin și mai puțin roșu de a reflecta peștele. La 100 de metri, lumina roșie nu pătrunde și, la această adâncime, un pește roșu este dificil, dacă nu chiar imposibil de văzut.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce arăt cu 20 de kilograme mai grele în imagini

Aproape toată lumea simte că apar mai mare în imagini decât în ​​viața reală, dar, din fericire, există o știință în spatele ei. Factori precum lățimea obiectivului camerei, unghiurile și distanța focală pot face cu ușurință chiar și cei mai subțiri dintre oameni.

[/wpremark]

Previous Post
Care este FOV -ul unei camere de securitate?
Next Post
Hva er vpnagentd vil skade datamaskinen din?
Immediate Unity Profit