15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cât de des se aprind camerele de clipire la vânzare?
Articol: Întrebări frecvente despre camerele de clipit

rezumat

Există adesea oferte uriașe (inclusiv 50% reducere) pe camerele de clipire, în special în Black Friday și de -a lungul anotimpurilor. Deoarece Blink este deținut de Amazon, puteți găsi, de asemenea, oferte de pachete cu alte produse Amazon, cum ar fi Echo Show.

Întrebări:

 1. Cât de des sunt la vânzare camerele clipite?
 2. Există adesea oferte uriașe (inclusiv 50% reducere) pe camerele de clipire, în special în Black Friday și de -a lungul anotimpurilor. Deoarece Blink este deținut de Amazon, puteți găsi, de asemenea, oferte de pachete cu alte produse Amazon, cum ar fi Echo Show.

 3. Cât a clipit pe Amazon Prime Day?
 4. Trei dintre cele mai populare camere ale lui Blink sunt la vânzare-Mini Blink Afer, Blink, Blink Rugged and Versatil Blink în aer liber și Smart Smart Light Blink Floodlight. Prețul Blink Mini este în scădere cu 14 la sută, ceea ce se traduce la o reducere de 5 dolari în comparație cu 34 de dolari.99 Preț. În cache.

 5. Merită camerele clipite fără abonament?
 6. Fără un plan, puteți utiliza camera de clipire fără o taxă lunară, dar nu există multe funcții în comparație cu planurile gratuite de la mărci precum Ring, Arlo și Google Nest. Totuși, este o modalitate plăcută de a economisi bani atunci când nu doriți stocare video în cloud.

 7. Camerele de clipire cu adevărat ultimele 2 ani?
 8. Durata de viață a bateriei de până la doi ani este de așteptat pe baza setărilor implicite. Durata de viață a bateriei va varia în funcție de setările dispozitivului, utilizarea și factorii de mediu.

 9. Cât durează clipesc camerele în aer liber?
 10. Durata de viață a bateriei de doi ani: Așa este, Blink Outdoor ar trebui să dureze până la doi ani întregi de la doi mici baterii AA. Performanță video solidă: Am apreciat videoclipul Clear Blink Outdoor, 1080p HD.

 11. Cât timp ar trebui să clipească camerele?
 12. Camerele Blink sunt alimentate de baterii cu litiu-ion care sunt proiectate să dureze până la doi ani cu o utilizare normală.

 13. Merită Amazon Blink?
 14. În general, aparatul foto Blink Outdoor este o cameră solidă de securitate în aer liber și are un preț destul de accesibil la 99 USD.99. Ne -a plăcut foarte mult opțiunea de stocare locală de pe noul modul Sync 2, în special cu Blink care va merge la un model de abonament plătit pentru stocarea în cloud în 2021.

 15. Puteți utiliza camere Blink fără Amazon Prime?
 16. Nu. Produsele dvs. Blink oferă caracteristicile lor standard (cum ar fi alerte de mișcare, vizualizare live și audio bidirecțional) fără abonament.

 17. Ce se întâmplă dacă nu vă abonați la Blink?
 18. Ce se întâmplă dacă nu vreau să mă abonez la planul de abonament sau să folosesc stocarea locală fără un plan de abonament sau încercare gratuită, sistemul dvs. Blink poate trimite alerte de mișcare care vă conectează la vizualizarea live a camerei în aplicația Blink.

 19. Care este taxa lunară pentru camerele de clipă?
 20. Prețuri de clipire: monitorizare și stocare. Cu aparatul foto Blink Wired Floodlight, exterior, interior și mini, am ales dintre unul dintre cele două planuri de abonament: planul de bază pentru 3 dolari pe lună sau planul plus pentru 10 USD pe lună. Ambele oferă 60 de zile de stocare în cloud, ceea ce este destul de generos din punctul nostru de vedere.

 21. Ce se întâmplă cu clipirea camerelor când se stinge puterea?
 22. Camera mea alimentate cu baterie pot funcționa în timpul unei aparate de aplicare a bateriei de întrerupere a bateriei necesită o conexiune la un modul de sincronizare și Wi-Fi. Blink Outdoor 4, camerele exterioare și interioare (genul al 3 -lea) vor încerca să înregistreze primul eveniment de mișcare după o pierdere de putere și să încarce acel clip în cloud odată ce sistemul va reveni online.Cât de des sunt puse la vânzare camerele de clipire?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de des sunt la vânzare camerele clipite

Există adesea oferte uriașe (inclusiv 50% reducere) pe camerele de clipire, în special în Black Friday și de -a lungul anotimpurilor. Deoarece Blink este deținut de Amazon, puteți găsi, de asemenea, oferte de pachete cu alte produse Amazon, cum ar fi Echo Show.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât a clipit pe Amazon Prime Day

Trei dintre cele mai populare camere ale lui Blink sunt la vânzare-Mini Blink Afer, Blink, Blink Rugged and Versatil Blink în aer liber și Smart Smart Light Blink Floodlight. Prețul Blink Mini este în scădere cu 14 la sută, ceea ce se traduce la o reducere de 5 dolari în comparație cu 34 de dolari.99 Preț.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită camerele clipite fără abonament

Fără un plan

Puteți utiliza camera de clipire fără o taxă lunară, dar nu există multe caracteristici în comparație cu planurile gratuite de la mărci precum Ring, Arlo și Google Nest. Totuși, este o modalitate plăcută de a economisi bani atunci când nu doriți stocare video în cloud.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele de clipire cu adevărat ultimele 2 ani

Durata de viață a bateriei de până la doi ani este de așteptat pe baza setărilor implicite. Durata de viață a bateriei va varia în funcție de setările dispozitivului, utilizarea și factorii de mediu.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât durează clipesc camerele în aer liber

doi ani

Durata de viață a bateriei de doi ani: Așa este, Blink Outdoor ar trebui să dureze până la doi ani întregi de la doi mici baterii AA. Performanță video solidă: Am apreciat videoclipul Clear Blink Outdoor, 1080p HD.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât timp ar trebui să clipească camerele

Camerele Blink sunt alimentate de baterii cu litiu-ion care sunt proiectate să dureze până la doi ani cu o utilizare normală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită Amazon Blink

Linia de jos

În general, aparatul foto Blink Outdoor este o cameră solidă de securitate în aer liber și are un preț destul de accesibil la 99 USD.99. Ne -a plăcut foarte mult opțiunea de stocare locală de pe noul modul Sync 2, în special cu Blink care va merge la un model de abonament plătit pentru stocarea în cloud în 2021.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți utiliza camere Blink fără Amazon Prime

Nu. Produsele dvs. Blink oferă caracteristicile lor standard (cum ar fi alerte de mișcare, vizualizare live și audio bidirecțional) fără abonament.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă nu vă abonați la Blink

Ce se întâmplă dacă nu vreau să mă abonez la planul de abonament sau să folosesc stocarea locală fără un plan de abonament sau încercare gratuită, sistemul dvs. Blink poate trimite alerte de mișcare care vă conectează la vizualizarea live a camerei în aplicația Blink.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este taxa lunară pentru camerele de clipă

Prețuri de clipire: monitorizare și stocare

Cu aparatul foto Blink Wired Floodlight, exterior, interior și mini, am ales dintre unul dintre cele două planuri de abonament: planul de bază pentru 3 dolari pe lună sau planul plus pentru 10 USD pe lună. Ambele oferă 60 de zile de stocare în cloud, ceea ce este destul de generos din punctul nostru de vedere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă cu clipirea camerelor când se stinge puterea

Camera mea alimentate cu baterie pot funcționa în timpul unei aparate de aplicare a bateriei de întrerupere a bateriei necesită o conexiune la un modul de sincronizare și Wi-Fi. Blink Outdoor 4, camerele exterioare și interioare (genul al 3 -lea) vor încerca să înregistreze primul eveniment de mișcare după o pierdere de putere și să încarce acel clip în cloud odată ce sistemul va reveni online.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot clipi camerele de fotografiat mai lungi de 60 de secunde

Pentru a face înregistrarea camerei de clipire mai lungă, accesați fila Setări ale camerei din aplicația Blink și selectați perioada preferată între 5 până la 60 de secunde (30 de secunde pe Blink Mini).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot clipi camerele în aer liber să plouă

Dispozitivele rezistente la intemperii pot rezista la utilizarea în aer liber și contactul cu apa în anumite condiții. Cu toate acestea, dispozitivele dvs. rezistente la intemperii nu sunt destinate utilizării subacvatice și pot experimenta efecte temporare din expunerea la apă sau alte condiții meteorologice.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot clipi camerele de filmare mai lungi de 5 secunde

Pentru a face înregistrarea camerei de clipire mai lungă, accesați fila Setări ale camerei din aplicația Blink și selectați perioada preferată între 5 până la 60 de secunde (30 de secunde pe Blink Mini).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt întrerupte camere clipite

Amazon întreruperea camerelor de cloud pentru camera Mini Blink pe 2 decembrie. O pictogramă în formă de unghi indicând în jos.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce clipirea este mai bună decât inelul

Blink Outdoor (aproximativ 100 de dolari) oferă o durată de viață mai bună a bateriei decât bateria cu came cu inel, dar nu are o opțiune cu fir și are un câmp vizual mai restrâns. Ne place că kiturile sale de pornire cu mai multe camere sunt mai accesibile decât să cumpărați mai multe came cu stick-up și opțiunea locală de stocare a modulului de sincronizare vă ajută să săriți taxele lunare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există o taxă lunară pentru camera de clipire

Prețuri de clipire: monitorizare și stocare

Cu aparatul foto Blink Wired Floodlight, exterior, interior și mini, am ales dintre unul dintre cele două planuri de abonament: planul de bază pentru 3 dolari pe lună sau planul plus pentru 10 USD pe lună. Ambele oferă 60 de zile de stocare în cloud, ceea ce este destul de generos din punctul nostru de vedere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă abonamentul anual de clipire

Comparați planurile de abonament Blink

Fără plan Clipiți planul de bază Blink Plus Plan
Preț
3 USD/lună pe dispozitiv sau abonați -vă și economisiți pentru 30 USD/an 10 USD/lună pentru dispozitive nelimitate sau abonați -vă și economisiți pentru 100 USD/an
Numărul de dispozitive acceptate
N / A 1 Nelimitat pe cont

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Câte camere de clipire puteți avea la un singur abonament

Fiecare modul de sincronizare adăugat în contul dvs. vă permite să grupați și să gestionați până la zece camere într -un singur sistem.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă un abonament anual pentru Blink

30 USD/an
Comparați planurile de abonament Blink

Fără plan Clipiți planul de bază Blink Plus Plan
Preț
3 USD/lună pe dispozitiv sau abonați -vă și economisiți pentru 30 USD/an 10 USD/lună pentru dispozitive nelimitate sau abonați -vă și economisiți pentru 100 USD/an
Numărul de dispozitive acceptate
N / A 1 Nelimitat pe cont

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să interfereze cu camera mea de clipire

WPA2 criptare Wi-Fi

Camerele Blink curge adesea filmările și funcționează folosind conexiunea Wi-Fi. În astfel de cazuri, criptarea corectă împiedică hackingul prin orice dispozitiv wireless.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce oprește pe cineva să fure o cameră clipită

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja camera de securitate de furt. Asigurați -vă că este instalat într -o zonă care nu poate fi accesată cu ușurință în afara casei dvs. Aceasta include utilizarea șuruburilor pentru a asigura camera pe un perete sau un tavan, astfel încât nu poate fi eliminată sau ridicată de un trecător.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot să clipesc să înregistrez constant

Camerele Blink nu oferă înregistrare continuă, deși puteți părăsi sistemul înarmat pentru orice interval de timp.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este distanța maximă pentru o cameră clipită

100 ft. departe

Cât de departe pot fi plasate unitățile de cameră în circumstanțe normale, modulul de sincronizare este capabil să comunice cu camere de clipit până la 100 ft. departe în orice direcție. Vă recomandăm să păstrați modulul de sincronizare lângă routerul dvs. wireless pentru cea mai bună rezistență a semnalului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot clipi camerele în aer liber văd în întuneric

Camerele de clipire au o viziune de noapte bună, atât camera interioară Blink, cât și camera de clipește în aer liber vin cu o viziune de noapte IR, care poate ajuta dispozitivele clipite să capteze imagini importante noaptea sau în condiții de lumină scăzută.

[/wpremark]

Previous Post
Există viruși în magazinul de joc?
Next Post
Hvor mye koster det for xfinity å komme hjem til deg?
Immediate Unity Profit