15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce este Camera CCTV pentru ochi de pește?

Rezumatul articolului:

Camerele Fisheye CCTV sunt cunoscute pentru lentile cu unghi ultra-larg și pot oferi supraveghere video cu unghiuri de vizualizare dinamice, inclusiv panoramică de 180 de grade și 360 de grade. Acestea oferă un câmp de vedere mai larg în comparație cu camerele tradiționale, ceea ce le face ideale pentru monitorizarea zonelor mari. Unul dintre avantajele camerelor Fisheye este capacitatea lor de a surprinde o vedere de 360 ​​de grade a unei zone, îmbunătățind securitatea. Cu toate acestea, camerele Fisheye au, de asemenea, unele dezavantaje, cum ar fi producerea de imagini deformate care necesită un software specializat pentru a se dezamăgi. Sunt adesea așezate în mijlocul unei camere pentru a maximiza acoperirea. Camerele Fisheye au o gamă limitată de recunoaștere, cu capacitatea de a recunoaște o persoană până la o anumită distanță, în funcție de specificațiile camerei. Camerele Fisheye diferă de 360 ​​de camere din acea cameră Fisheye sunt dispozitive cu un singur senzor, în timp ce camerele cu mai multe senzori combină mai mulți senzori de imagine într-o singură carcasă. Principala diferență între camerele de pește și camerele normale se află în câmpurile lor de vedere, lentilele de pește având un câmp vizual de până la 180 de grade sau mai mari, în timp ce lentilele standard au un câmp de vedere de până la aproximativ 55 de grade. Camerele de pește nu sunt neapărat mai bune decât camerele normale; Depinde de cerințele și obiectivele specifice ale supravegherii. Camerele CCTV, inclusiv camerele Fisheye, sunt utilizate în mod obișnuit în locuri publice pentru descurajarea criminalității, în timp ce camerele de spion pot fi utilizate atât în ​​setări publice, cât și private pentru o securitate suplimentară. Dezavantajul cheie al lentilelor de pește este distorsiunea puternică a imaginii.

Întrebări și răspunsuri detaliate:

 1. Ce este Camera CCTV pentru ochi de pește?
  Camerele de securitate Fisheye, cunoscute pentru obiectivul lor cu unghi ultra-larg, sunt capabile să ofere supraveghere video cu unghiuri de vizionare dinamice, inclusiv panoramică de 180 de grade și 360 de grade. Atunci când utilizați o cameră IP panoramică cu unghi larg, imaginile sunt de obicei deformate, ceea ce creează efectul unui Fisheye.
 2. Care este diferența dintre o cameră Fisheye și o cameră 360?
  Atât camerele Fisheye, cât și cele multi-senzor oferă o acoperire de până la 360 °, cu conștientizare situațională unică și vizionare panoramică. Cu toate acestea, diferența fundamentală de proiectare este că camerele Fisheye sunt dispozitive cu un singur senzor, în timp ce multi-senzorii combină mai mulți senzori de imagine într-o singură carcasă.
 3. Care este diferența dintre o cameră pentru ochi de pește și o cameră normală?
  Un obiectiv standard are, în general, un câmp de vedere unghiular aproximativ de până la aproximativ 55 de grade, dar lentilele standard nu sunt în general suficiente pentru a acoperi complet întreaga zonă orb. Lentilele cu câmpuri de vedere mai mari sunt cunoscute sub numele de lentile cu unghi larg, cu o lentilă Fisheye având un câmp de vedere de până la 180 de grade sau mai mare.
 4. Care este avantajul camerei de ochi de pește?
  Camerele de securitate Fisheye oferă un câmp de vedere mai larg decât camerele tradiționale, ceea ce le face o alegere ideală pentru monitorizarea zonelor mari. Sunt rentabile, ușor de instalat și oferă o securitate sporită prin captarea unei viziuni de 360 ​​de grade a unei zone.
 5. Cât de departe poate vedea o cameră cu ochi de pește?
  Conform calculelor, o cameră Fisheye cu rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de aparatul foto; Mai departe, utilizatorul vede mai puține detalii.
 6. Care este diferența dintre CCTV și camera spion?
  Camerele CCTV, sau camerele de televiziune cu circuit închis, sunt un tip de cameră de securitate care este de obicei utilizat în locuri publice pentru a descuraja criminalitatea. Camerele de securitate, pe de altă parte, pot fi utilizate atât în ​​setările publice, cât și în cele private și sunt adesea utilizate în case pentru a oferi securitate suplimentară.
 7. Care este dezavantajul lentilei Fisheye?
  Deși camera de lentilă Fisheye are un câmp de vedere larg (FOV), acesta are dezavantajul unei distorsiuni puternice în imagine.
 8. Fishye este mai bun decât în ​​mod normal?
  Vă ajută să ne amintim că lentilele de pește sunt lentile cu unghi larg, dar nu toate lentilele cu unghi larg sunt pescar. Lentilele cu unghi larg sunt versatile și utile. Dacă obiectivul este de a obține un câmp de vedere larg cu o distorsiune minimă, atunci o lentilă cu unghi larg poate fi o alegere mai bună.
 9. Care sunt dezavantajele unei camere Fisheye?
  Există dezavantaje ale utilizării camerelor Fisheye, iar unul dintre ele este imaginea deformată pe care o produc. Software-ul specializat de gestionare video trebuie utilizat pentru a aplatiza sau a de-warp, imaginea pentru vizualizarea normală.
 10. Unde ar trebui să fie plasat o cameră de pește?
  Atunci când plasați o cameră Fisheye, este recomandat să evitați colțurile, deoarece reduce imediat zona de acoperire a camerei. În mod ideal, camera trebuie să fie plasată în mijlocul camerei. Există, de asemenea, camere concepute pentru monitorizare discretă care pot fi plasate în tavanele cu gresie și alte locații ascunse.

Ce este camera CCTV pentru ochi de pește?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este Camera CCTV pentru ochi de pește

Camerele de securitate Fisheye, cunoscute pentru obiectivul lor cu unghi ultra-larg, sunt capabile să ofere supraveghere video cu unghiuri de vizionare dinamice, inclusiv panoramică de 180 de grade și 360 de grade. Atunci când utilizați o cameră IP panoramică cu unghi larg, imaginile sunt de obicei deformate, ceea ce creează efectul unui Fisheye.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre o cameră Fisheye și o cameră 360

Care este diferența, atât camerele Fisheye, cât și cele multi-senzoriale oferă o acoperire de până la 360 °, cu conștientizare situațională unică și vizionare panoramică. Cu toate acestea, diferența fundamentală de proiectare este că camerele Fisheye sunt dispozitive cu un singur senzor, în timp ce multi-senzorii combină mai mulți senzori de imagine într-o singură carcasă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre o cameră pentru ochi de pește și o cameră normală

Un obiectiv standard are, în general, un câmp de vedere unghiular aproximativ de până la aproximativ 55 8, dar lentilele standard nu sunt în general suficiente pentru a acoperi complet întreaga zonă orb [1]. Lentilele cu câmpuri de vedere mai mari sunt cunoscute sub numele de lentile cu unghi larg, cu o lentilă cu ochi de pește având un câmp de vedere de până la 180 8 sau mai mare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este avantajul camerei de ochi de pește

Camerele de securitate Fisheye oferă un câmp de vedere mai larg decât camerele tradiționale, ceea ce le face o alegere ideală pentru monitorizarea zonelor mari. Sunt rentabile, ușor de instalat și oferă o securitate sporită prin captarea unei viziuni de 360 ​​de grade a unei zone.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe poate vedea o cameră cu ochi de pește

Conform calculelor lui Kintronics, o cameră Fisheye cu rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de aparatul foto; Mai departe, utilizatorul vede mai puțin detalii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre CCTV și camera spion

Camerele CCTV, sau camerele de televiziune cu circuit închis, sunt un tip de cameră de securitate care este de obicei utilizat în locuri publice pentru a descuraja criminalitatea. Camerele de securitate, pe de altă parte, pot fi utilizate atât în ​​setările publice, cât și în cele private și sunt adesea utilizate în case pentru a oferi un plus de securitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este dezavantajul lentilei Fisheye

Deși camera cu lentile cu ochi de pește are un câmp de vedere larg (FOV), acesta are dezavantajul unei distorsiuni puternice în imagine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Fishye este mai bun decât în ​​mod normal

Ajută să ne amintim că sunt similare, dar nu sunt interschimbabile. O lentilă Fisheye este o lentilă cu unghi larg, dar nu toate lentilele cu unghi larg sunt pescar. Lentilele cu unghi larg sunt versatile și utile. Dacă obiectivul dvs. este să obțineți un câmp de vedere larg cu o distorsiune minimă, atunci poate doriți să luați în considerare un obiectiv cu unghi larg.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele unei camere Fisheye

Dezavantaje ale unei camere Fisheye

Există dezavantaje ale utilizării camerelor Fisheye, iar unul dintre ele este imaginea deformată pe care o produc. Pentru a vizualiza aceste imagini în mod normal, software-ul specializat de gestionare video trebuie utilizat pentru a aplatiza sau a de război, imaginea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde ar trebui să fie plasat o cameră de pește

Evitați colțurile: plasarea camerei de pește într -un colț reduce imediat zona de acoperire a camerei. Când este posibil, așezați camera în mijlocul camerei. Pentru monitorizare discretă, multe companii oferă camere de luat vederi concepute pentru plasarea în tavanele cu faianță și alte locații din drum.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pentru ce este folosit un obiectiv de cameră Fisheye

Peștele sunt aproape întotdeauna utilizate pentru fotografia subacvatică, unde nu există linii drepte de care să vă faceți griji. De asemenea, produc imagini mai clare cu culori mai strălucitoare decât un obiectiv rectilinar. Trageți orizontul în funcție de compoziția dvs., un pescar poate fi folosit pentru a îmbunătăți curbura pământului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știi dacă există o cameră CCTV ascunsă

Cum să găsiți camere ascunse: 10 Metode de detectare pentru obiecte suspecte.Verificați dacă există lumini.Folosiți o lanternă.Verificați orice oglinzi.Folosiți camera smartphone -ului.Scanați-vă rețeaua Wi-Fi.Verificați interferența semnalului.Utilizați o aplicație ascunsă de detector de camere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să te urmărească pe CCTV

Este ilegal să vizionați personalul prin camerele de securitate dacă nu știu că sunt filmate sau dacă camerele sunt în zone private. Angajații trebuie să fie conștienți dacă CCTV este introdus într -o afacere sau este instalat în prezent.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe poate vedea o cameră de pește

Conform calculelor lui Kintronics, o cameră Fisheye cu rezoluție de 4000 x 3000 și o lentilă de 180 de grade permite o rezoluție suficientă pentru a recunoaște o persoană care este mai mică de 11.9 picioare sau 3.La 6 metri distanță de aparatul foto; Mai departe, utilizatorul vede mai puțin detalii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este popular lentila pentru ochi de pește

Imaginile pe care le produc sunt foarte distorsionate, oferindu -le un sentiment dinamic, abstract. Lentilele Fisheye sunt populare pentru fotografiarea panoramelor extrem de largi de peisaje și cer și pentru filmarea subiectelor apropiate, cum ar fi mulțimi, interioare și arhitectură.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este dezavantajul ochiului de pește

Dezavantaje ale unei camere Fisheye

Din păcate, de război poate apărea doar pe imagini sau imagini stocate (E.g. după ce au fost înregistrate). În timp ce va face acest lucru, va crea o imagine „mai flatată” care poate fi cercetată în detaliu, aceasta va necesita instruire și va adăuga timp procesului dvs. de investigare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt contra lentilele Fishye

O problemă comună cu utilizarea lentilelor Fishye este că imaginea va apărea deformată. Deoarece surprinde o vedere panoramică, imaginea poate prelua un aspect curbat și poate fi distorsionată.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate un telefon mobil să detecteze o cameră ascunsă

Da, un telefon mobil poate detecta o cameră ascunsă. Descărcați o aplicație de detectare a camerei ascunse. Odată ce aplicația este instalată, deschideți -o și scanați zona pentru orice camere ascunse. Aplicația va crea apoi o alertă dacă se găsesc camere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum puteți spune dacă cineva urmărește o cameră de securitate

7 Moduri simple de a detecta camerele ascunse/spion pentru orice obiecte neobișnuite din cameră.Opriți luminile și folosiți o lanternă pentru a observa camerele ascunse.Uită-te la rețeaua Wi-Fi.Utilizați telefoane mobile pentru a localiza camerele ascunse.Folosiți un detector sau un senzor profesionist de cameră.Verificați dacă există o cameră ascunsă în spatele oglinzilor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate CCTV să audă conversații

Camerele CCTV pot prelua și înregistra sunet pe scurt, da, pot. Camerele CCTV pot înregistra audio, deși acest lucru funcționează diferit în funcție de dacă aveți camere IP CCTV sau mai multe camere analogice tradiționale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este gama maximă de cameră CCTV

Detectează intrusii până la 250-300 de metri distanță. Bine în lumină scăzută. Radiația termică trece prin bariere vizuale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este special la ochii de pește

Ochii de pește sunt similari cu ochii vertebratelor terestre precum păsările și mamiferele, dar au o lentilă mai sferică. Păsările și mamiferele (inclusiv oamenii) ajustează în mod normal concentrarea prin schimbarea formei obiectivului lor, dar peștele se adaptează în mod normal concentrarea prin deplasarea obiectivului mai aproape de sau mai departe de retină.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum arată un dispozitiv de ascultare ascunsă

Bug -urile de ascultare sunt întotdeauna foarte mici, deoarece sunt concepute pentru a fi ascunse și neobservabile. Fiecare dispozitiv de ascultare va apărea ușor diferit, dar de obicei vor arăta ca următoarele: foarte mici și rotunde, de obicei nu mai mult de 0.1 cm (1 cm) negru sau argintiu, cu o gaură în centru.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știi dacă cineva te privește prin telefon

9 semne cineva te urmărește prin activitatea aplicației PhoneBackground.Comportament ciudat al camerei.Comportament ciudat de lumină.Comportament neașteptat de ecran.Fotografii, videoclipuri sau fișiere audio pe care nu le -ai creat.Utilizare mai mare a datelor.Locația dvs. este accesată.Performanță slabă a apelurilor video.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știi dacă CCTV te poate auzi

Dacă aveți deja camera CCTV, căutați să vedeți dacă puteți vedea o gaură mică care indică în general microfonul sau vedeți dacă există o intrare în spate pentru microfoane. Faceți o înregistrare de testare a dvs. vorbind și vedeți dacă camera CCTV ridică sunetul. Contactați furnizorul de camere și întrebați!

[/wpremark]

Previous Post
Va deteriora un magnet un iPad?
Next Post
Hvor god er Avira Security?
Immediate Unity Profit