15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce este un truple?

Rezumatul articolului: Ce este un trup?

Termenul de tâmplă se referă la o relație romantică comisă între trei persoane. Este diferit de o relație „deschisă” în care două persoane dintr -o relație au relații separate în afara celei primare.

Un trup este o relație consensuală intimă care implică trei persoane.

Nu există reguli specifice pentru o relație de trup. Unele trupe pot alege să doarmă împreună pe același pat, în timp ce altele pot opta pentru camere sau paturi separate și se reunesc doar pentru activitate sexuală. Partenerii trebuie să aibă un acord.

Căsătoriile de trup nu sunt în prezent legale în toate cele 50 de state. În timp ce unele state, inclusiv New York, au început să ofere protecții pentru relațiile poliamoroase, mai mult de două persoane nu pot intra încă într -o căsătorie legală.

Un trup este un exemplu de poliamorie, ceea ce înseamnă a iubi mai mult de o persoană la un moment dat. Pâmpile pot fi sau nu în relații deschise, în funcție de preferințele celor implicați.

În timp ce doi membri ai unui trup pot alege să se căsătorească, a treia persoană poate pierde din beneficiile legale ale căsătoriei, dacă nu este permisă să facă acest lucru.

Termenul „thrapple” în scoțiană înseamnă gât sau vânt, în special al unui cal.

Într -un trup, toate cele trei persoane pot dormi în același pat. Dacă cineva nu vrea să participe, pur și simplu poate trece peste.

Unele trupe dorm într -un pat împreună, altele dorm singure, iar altele se rotesc între diferite aranjamente de dormit. Aranjamentele de dormit depind de ceea ce funcționează cel mai bine pentru toți cei implicați.

Un trup este o relație în care toate cele trei persoane sunt implicate între ele în mod intim. S -ar putea să nu trăiască întotdeauna împreună, dar sunt angajați unul cu celălalt într -un mod semnificativ.

Un trup este o relație între trei persoane care au acceptat în unanimitate să fie într -o relație romantică, iubitoare, împreună cu acordul tuturor persoanelor implicate.

Oamenii pot alege să intre în trupe, deoarece vor să exploreze relațiile non-monogame sau pentru că consideră că a teși o persoană permite nevoilor emoționale și sexuale să fie satisfăcute de mai mulți parteneri.

Întrebări:

 1. Ce este o relație de trup?
 2. Ce este un argou de trupe?
 3. Care sunt regulile unui trup?
 4. Sunt ilegale?
 5. Este un trup la fel ca poligamia?
 6. Trupele se căsătorește?
 7. Ce este un thrapple?
 8. Dormi în același pat?
 9. Trupele de dormit împreună?
 10. Cum este o relație de 3 numită?
 11. Cum ar funcționa un trup?
 12. De ce oamenii intră în trupe?

Răspunsuri:

 1. O relație de trupe se referă la o relație romantică comisă între trei persoane. Este diferit de o relație „deschisă” în care două persoane au relații separate în afara primului lor.
 2. Slang de tâmplă se referă la termenul „Trupa”, care este o relație consensuală intimă care implică trei persoane.
 3. Regulile unui trup pot varia. Unele trupe pot alege să doarmă împreună pe același pat, în timp ce altele pot avea camere sau paturi separate și se reunesc doar pentru activitate sexuală. Cel mai important aspect este că partenerii au un acord.
 4. Trupurile nu sunt în prezent legale în toate cele 50 de state. În timp ce unele state au început să ofere protecții pentru relații poliamoroase, mai mult de două persoane nu pot intra încă într -o căsătorie legală.
 5. Un trup este un exemplu de poliamorie, ceea ce înseamnă a iubi mai mult de o persoană la un moment dat. Pâmpile pot fi sau nu în relații deschise, în funcție de preferințele celor implicați.
 6. Într -un trup, doi membri pot alege să se căsătorească, dar este posibil ca a treia persoană să nu aibă beneficii legale, dacă nu este permisă să facă acest lucru.
 7. „Thrapple” în scoțiană înseamnă gât sau vânt, adesea folosit în referire la cai.
 8. Într -un trup, toate cele trei persoane pot dormi în același pat. Dacă cineva nu vrea să participe, pur și simplu poate trece peste.
 9. Unii throuple aleg să doarmă într -un pat împreună, în timp ce alții pot dormi singuri sau se pot roti între diferite aranjamente de dormit. Aranjamentele de dormit depind de preferințele și nevoile persoanelor implicate.
 10. O relație a trei persoane se numește un trup. Este o relație în care toți cei trei indivizi sunt implicați unul cu celălalt în mod intim.
 11. Un trup funcționează prin faptul că toate cele trei persoane sunt de acord în unanimitate să fie într -o relație romantică, iubitoare, împreună cu acordul tuturor persoanelor implicate. De asemenea, poate fi denumită o relație cu trei sensuri, triadă sau triadă închisă.
 12. Oamenii pot intra în trupe pentru că vor să exploreze relațiile non-monogame sau pentru că a te-a teși permite nevoile lor emoționale și sexuale să fie satisfăcute de mai mulți parteneri.

Ce este un trupple?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este o relație de trup

Termenul de tâmplă se referă la o relație romantică comisă între trei persoane. (Aceasta este diferită de o relație „deschisă”, în care două persoane dintr -o relație au relații separate în afara celei primare.)

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un argou thropple

Ceea ce înseamnă trupa, un trup este o relație consensuală intimă care implică trei persoane.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt regulile unui trup

Un cuplu de trupe poate decide să doarmă împreună pe același pat. Alții pot opta pentru două persoane care se întorc dormind împreună. De asemenea, indivizii pot alege camere sau paturi separate și se reunesc doar pentru activitate sexuală. Nu există nicio regulă specifică, atâta timp cât partenerii au un acord.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt ilegale

Sunt căsătorii cu trupele legale în poligamia din New York (căsătorie mai mult de o persoană) este în prezent ilegală în toate cele 50 de state. În timp ce unele state, inclusiv New York, au început să ofere protecții pentru relațiile poliamoroase, mai mult de două persoane nu pot intra încă într -o căsătorie legală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este un trup la fel ca poligamia

Un trup este un exemplu de poliamorie, i.e., Iubind mai mult de o persoană la un moment dat, iar trupele pot fi sau nu în relații deschise, în funcție de preferințele celor implicați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Trupele se căsătorește

De -a lungul acestor linii, doi membri ai unui trupe se pot căsători cu siguranță și aleg să -i întâmpine pe altcineva în unirea lor, neoficial, dar acea a treia persoană va pierde probabil din beneficiile legale ale căsătoriei (X, Y, Z, etc.), dacă nu este permis să facă acest lucru.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un thrapple

scoţian. : gât, vânt. folosit mai ales al calului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Dormi în același pat

"Cu toții dormim în același pat, așa că dacă cineva nu vrea să participe, nu dăm peste cap persoana, doar ne trecem," spuse ea, trăgând pătura în sus peste cap.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Trupele de dormit împreună

Unii trupe dorm într -un pat împreună; Unii dorm singuri; iar unii se rotesc între somn singur, dormit cu un partener și dormit ca o triadă. Cum dormiți cel mai bine ar trebui să fie un factor important în determinarea aranjamentelor dvs. de dormit. În plus, cât de mult spațiu joacă un rol important în a decide să doarmă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum este o relație de 3 numită

Ceea ce este un trupe un trup este o relație în care toate cele trei persoane sunt implicate între ele în mod intim. Nu trăiesc întotdeauna împreună, așa cum este cazul relației prezentate în "Vânători de case," dar toate sunt angajate unul cu celălalt într -un mod semnificativ.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ar funcționa un trup

Taylor oferă această definiție: „Un trup este o relație între trei persoane care au acceptat în unanimitate să fie într -o relație romantică, iubitoare, împreună cu acordul tuturor persoanelor implicate.”Puteți auzi, de asemenea, un trupa denumită o relație cu trei sensuri, triadă sau triadă închisă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce oamenii intră în trupe

„Alteori, un cuplu nu vrea să se bazeze pe o singură persoană pentru nevoile lor emoționale și sexuale, astfel că a avea o treime permite asta.„Trupurile se pot forma și atunci când o persoană se îndrăgostește de doi oameni individuali și vrea să fie alături de ei amândoi. (Desigur, toți cei implicați trebuie să consimte la aranjament.)

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un ninnyhammer

substantiv. un prost sau un simpleton; ninny.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este originea cuvântului thrapple

Substantivul este derivat din thropulul englez de mijloc târziu, þropul („trahea, windpipe”); Etimologie suplimentară incertă, dar, probabil, o variantă a acelui-colle („Proeminența laringiană, mărul lui Adam; laringe; Epiglottis; esofagul animalului sau gâtul; carnea care acoperă gâtul unui cerb”) [și alte forme] (de unde engleza gâtul de gât ( …

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt avantajele unui trup

„Multe dintre beneficiile unui trup sunt similare cu beneficiile unei relații cu două persoane”, spune Taylor. Acestea includ: cineva care se bucură de aceleași hobby -uri și cineva (e) să ridice noi hobby -uri. cineva (e) să te sprijine emoțional prin vremuri grele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Trupele devin geloase

De fapt, gelozia este un sentiment care apare pentru aproape toată lumea la un moment dat sau altul. O persoană dintr -un trup s -ar putea simți gelos pe ceilalți doi și legătura pe care o au sau timpul petrecut împreună sau se pot simți geloși de relațiile lor cu alți parteneri din afara Triadei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre poli și trupa

Și în unele cazuri, nu alegeți câți oameni vă place simultan. O situație de această natură este descrisă în mod vag ca poliamoroasă, dar dacă relația constă din trei persoane angajate între ele în același mod în care este un cuplu monogam, se numește "trupa."

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum se numește o relație de 5 sensuri

Poliamoria a ajuns să fie un termen umbrelă pentru diverse forme de relații non-monogame, multi-partener sau relații sexuale sau romantice neexclusive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un snollygoster

„Snollygoster”, un cuvânt pentru "o persoană necunoscută, dar agitată," s -ar putea deriva din cuvântul „Snallygaster”, care este folosit pentru a descrie o creatură mitică din Maryland rural care este pe jumătate reptilă și jumătate de pasăre.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un cattywampus

Cattywampus. Originară în Statele Unite ale Americii și încă folosite în sudul adânc, Cattywampus înseamnă ceva care este în dezordine, adică askew sau ceva care nu este direct peste ceva. Acest lucru se poate referi la decorațiunile dintr -o cameră, poziția unei clădiri sau a ținutei cuiva.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este semnificația captării

o înfrângere completă într -un joc sau concurs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce se numește portmanteau

De ce se numește portmanteau cuvântul francez Portmanteau descrie o valiză în două părți. Combină cuvintele Porte, care înseamnă „a transporta” și Manteau, adică „mantie.”Ca și valiza, un cuvânt Portmanteau ține sau poartă sensul a două sau mai multe cuvinte.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum se numește o relație de 3 persoane

Relațiile romantice nu sunt întotdeauna doar între două persoane. Uneori, aceste relații pot implica trei sau patru – sau chiar mai mulți oameni. Aceasta este cunoscută sub numele de poliamorie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum se numește o relație cu 7 sensuri

Poliamoria a ajuns să fie un termen umbrelă pentru diverse forme de relații non-monogame, multi-partener sau relații sexuale sau romantice neexclusive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este o relație poli cu 4 căi

Quad. O relație quad implică patru persoane care sunt conectate cu toții. Toate cele patru persoane care participă la o relație poliamoroasă quad se întâlnesc reciproc. Toți cei patru indivizi sunt legați romantic unul de celălalt.

[/wpremark]

Previous Post
Cât durează să descarci avira?
Next Post
Fungerer reolink NVR med andre kameraer?
Immediate Unity Profit