15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Termostatul Vivint necesită sârmă de curent alternativ?


rezumat

Ce fel de termostat folosește vivint? Ca parte a unui sistem Vivint, termostatul Nest facilitează controlul temperaturilor, păstrând în același timp casa confortabilă. Acest termostat intuitiv poate schimba temperatura în funcție de ocuparea locuinței, conservarea energiei și reducerea costurilor de utilitate.

Care este cerința de putere pentru termostatele Vivint? Termostatul este proiectat pentru a fi utilizat cu baterii alcaline 4x AA și/sau sârmă AC C de 24 de volți (sau o sursă de 12-24 AC sau DC) sau sisteme de gaz milivolt. Fiecare încărcare a releului termostatului trebuie să fie limitată la 1.0 amperi; Amperajul mai mare poate provoca deteriorare termostatului.

Ce tipuri de HVAC sunt compatibile termostatelor Vivint? Termostatele Vivint funcționează cu sisteme comune de încălzire și răcire, inclusiv aer forțat convențional, radiant și pompă de căldură.

Ce cablare este necesară pentru un termostat? Pentru un cabl de termostat cu 5 fire (orice dispozitiv HVAC-aer condiționat, pompe de căldură, cuptoare, etc.) Sârmă roșie pentru putere (24V), sârmă albă pentru încălzire (conectată la terminalul W sau W1), sârmă verde pentru ventilatoare și sârmă albastră sau galbenă pentru răcire (conectată la Y). Sârmă neagră pentru sârmă „C” sau „comună”.

Care este diferența dintre un termostat și un termostat inteligent? Un termostat obișnuit vă permite să reglați temperatura printr -un panou de control de pe perete undeva în casa dvs. Un termostat inteligent, pe de altă parte, vă permite să controlați mult mai mult. Termostatele inteligente vă oferă posibilitatea de a vă controla nu numai încălzirea și răcirea.

De unde știu dacă HVAC -ul meu poate folosi un termostat inteligent? Sistemul HVAC al casei dvs. vă va determina capacitatea de a utiliza un termostat inteligent. Termostatele inteligente sunt compatibile cu cele mai multe sisteme HVAC cu aer forțat instalate după 1975. Dacă aveți un cazan sau un cuptor de ulei, este posibil să aveți nevoie de un adaptor.

Ce trimite putere termostatului meu? În timp ce unii oameni cred că firul C este ceea ce alimentează termostatul, acest lucru nu este în întregime adevărat. În mod obișnuit, firele „fierbinți” sau firele care asigură energie unității, sunt fire de încălzire și răcire, respectiv RC și RH etichetate și RH. Ele furnizează sursa de putere de 24V care intră în principala placă de control HVAC în sine.

Ce este puterea C pentru un termostat? Un fir C, sau un fir comun, trece de la sistemul dvs. de încălzire de joasă tensiune (24V) și transportă o putere continuă la termostatul dvs. Pe piața electrică de astăzi, majoritatea sistemelor mai noi de încălzire și răcire au c-wires, ceea ce garantează compatibilitatea pentru instalarea tuturor termostatelor inteligente.

Ce termostat inteligent nu necesită sârmă de curent alternativ? Cele mai bune 5 termostate inteligente fără cerințe de sârmă C sunt Google Nest Termostat E, Google Nest Learning Termostat, Ecobee Lite Smart Termostat, Sensibo Sky, Smart Home Air Caldider Controller și Lux Geo-Wh Wi-Fi Thermostat, Emerson Sensi Wi-Fi Termostat inteligent.

Care termostat Wi-Fi nu necesită un fir C? Termostatul Google Nest este un termostat inteligent simplu care folosește o baterie reîncărcabilă cu ioni cu litiu. Acest lucru ocolește necesitatea firului C, oferind un afișaj mereu care detaliază setarea curentă a temperaturii.

Ce se întâmplă dacă nu există un fir de C pentru termostat? Dacă nu există o fir C ascuns, puteți folosi în schimb un fir de g. Cu toate acestea, poate fi necesar să obțineți ajutor profesional pentru a -l instala corect.Termostatul Vivint necesită sârmă de curent alternativ?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de termostat folosește vivint

Ca parte a unui sistem Vivint, termostatul Nest facilitează controlul temperaturilor, menținând în același timp acasă confortabil. Acest termostat intuitiv poate schimba temperatura în funcție de ocuparea locuinței, conservarea energiei și reducerea costurilor de utilitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cerința de putere pentru termostatele Vivint

Detalii & Specificații

ATENȚIE: Acest termostat este proiectat pentru a fi utilizat cu baterii alcaline 4x AA și/sau sârmă AC C de 24 de volți (sau o sursă de 12- 24 de ac sau curent continuu) sau sisteme de gaz milivolt. Fiecare încărcare a releului termostatului trebuie să fie limitată la 1.0 amperi; Amperajul mai mare poate provoca deteriorare termostatului.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tipuri de HVAC sunt compatibile termostatelor Vivint

Funcționează cu sisteme comune de încălzire și răcire, inclusiv aer forțat convențional, radiant și pompă de căldură.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce cablare este necesară pentru un termostat

Cabluri cu 5 sârmă a termostatului (orice dispozitiv HVAC – aer condiționat, pompe de căldură, cuptoare, etc.) Sârmă roșie pentru putere (24V).Sârmă albă pentru încălzire (conectată la terminalul W sau W1).Sârmă verde pentru fani.Sârmă albastră sau galbenă pentru răcire (conectată la Y).Sârmă neagră pentru sârmă „C” sau „comună”.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre un termostat și un termostat inteligent

Ce este un termostat inteligent Un termostat obișnuit vă permite să reglați temperatura printr -un panou de control pe perete undeva în casa dvs. Un termostat inteligent, pe de altă parte, vă permite să controlați mult mai mult. Termostatele inteligente vă oferă posibilitatea de a vă controla nu numai încălzirea și răcirea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știu dacă HVAC -ul meu poate folosi un termostat inteligent

Tipul sistemului HVAC – Sistemul HVAC al casei dvs. vă va determina capacitatea de a utiliza un termostat inteligent. Termostatele inteligente sunt compatibile cu cele mai multe sisteme HVAC cu aer forțat care au fost instalate după 1975. Dacă aveți un cazan sau un cuptor de ulei, este posibil să aveți nevoie de un adaptor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce trimite putere termostatului meu

În timp ce unii oameni cred că firul C este ceea ce alimentează termostatul, acest lucru nu este în întregime adevărat. De obicei, The "Fierbinte" Firele sau firele care asigură energie unității sunt firele de încălzire și răcire, respectiv RC și RH, respectiv RC. Ele furnizează sursa de putere de 24V care intră în principala placă de control HVAC în sine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este puterea C pentru un termostat

Ce este un fir C, un fir C, sau un fir comun, trece de la sistemul dvs. de încălzire de joasă tensiune (24V) și transportă o putere continuă la termostatul dvs. Pe piața electrică de astăzi, majoritatea sistemelor mai noi de încălzire și răcire au c-wires, ceea ce garantează compatibilitatea pentru instalarea tuturor termostatelor inteligente.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce termostat inteligent nu necesită sârmă de curent alternativ

5 cele mai bune termostate inteligente fără cerință de sârmă c termostat cuib e cuib.Termostat de învățare Google Nest Learning.Termostat inteligent Ecobee Lite.Sensibo Sky, controler inteligent de aer condiționat pentru casă.Termostat Wi-Fi Lux Geo-Wh.Emerson Sensi Wi-Fi Termostat inteligent.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care termostat Wi-Fi nu necesită sârmă C

1. Termostat Google Nest. Termostatul cu Nest Google este un simplu termostat inteligent care folosește o baterie reîncărcabilă cu ioni cu litiu. Acest lucru ocolește necesitatea firului C, oferind un afișaj mereu care detaliază setarea curentă a temperaturii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă nu există un fir de C pentru termostat

Dacă nu există o fir C ascuns, puteți folosi în schimb un fir de g. Cu toate acestea, nu veți putea folosi ventilatorul în mod independent atunci când încălzirea sau răcirea nu funcționează. De asemenea, multe sisteme HVAC sunt incompatibile cu această soluție, inclusiv: sisteme HVAC folosind căldură electrică.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Termostatul meu are nevoie de un fir C

Pe piața electrică de astăzi, majoritatea sistemelor mai noi de încălzire și răcire au c-wires, ceea ce garantează compatibilitatea pentru instalarea tuturor termostatelor inteligente. Dacă nu aveți un sistem de încălzire de joasă tensiune, nu veți avea un fir C.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți utiliza un termostat inteligent fără curent

Opțiunea #1-Nu faceți nimic deloc-Vestea bună este că toate termostatele inteligente nu necesită un fir C. Unii pot funcționa la fel de bine fără ei. Cu toate acestea, afirmația este ușor înșelătoare, deoarece, în aceste cazuri, termostatul atrage puterea necesară pentru ecranul său și capacitățile Wi-Fi prin furarea puterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți înlocui un termostat obișnuit cu un termostat inteligent

Case noi sunt de obicei echipate cu fire C, care vă permit să instalați cu ușurință termostate inteligente. Dacă dețineți o casă mai veche, puteți utiliza în continuare cea mai recentă tehnologie a termostatului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot folosi un termostat inteligent fără un fir C

Opțiunea #1-Nu faceți nimic deloc-Vestea bună este că toate termostatele inteligente nu necesită un fir C. Unii pot funcționa la fel de bine fără ei. Cu toate acestea, afirmația este ușor înșelătoare, deoarece, în aceste cazuri, termostatul atrage puterea necesară pentru ecranul său și capacitățile Wi-Fi prin furarea puterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știu dacă am nevoie de un fir C pentru termostat inteligent

Ar trebui să fiți capabil să scoateți capacul termostatului dvs. cu ușurință. Când deschideți termostatul, puteți identifica rapid firul C printre cinci fire colorate, localizând firul (de obicei albastru) conectat la „Terminalul C. „Puteți găsi că există mai puțin de cinci fire sau nu există niciun fir atașat la terminalul C.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este important un fir C pentru unele termostate inteligente

Dar, uneori, este posibil să fie nevoie să conectați un fir comun (sârmă C) sau un accesoriu de energie, cum ar fi conectorul de alimentare cuib, pentru a face sistemul dvs. compatibil. Spre deosebire de alte fire conectate la termostatul dvs., un fir C nu controlează funcțiile de încălzire sau de răcire. Oferă doar o putere constantă termostatului dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este firul C necesar în termostat

Da, ar trebui să instalați un fir C dacă vă actualizați termostatul. Aproape toate termostatele moderne, inteligente sau nu, necesită o sursă de energie și acest lucru nu pare probabil să se schimbe în curând.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Trebuie să folosesc firul C pe termostatul meu

În timp ce termostatul dvs. poate să nu aibă nevoie din punct de vedere tehnic pentru a funcționa, acesta primește puterea pentru ecranul și capacitățile Wi-Fi prin „Phantom Power” sau „Power Furing.„Practic, acest lucru înseamnă că termostatul dvs. primește o lovitură de putere suplimentară ori de câte ori funcționează sistemul dvs. HVAC.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă nu aveți firul C pentru un termostat

Dacă nu există o fir C ascuns, puteți folosi în schimb un fir de g. Cu toate acestea, nu veți putea folosi ventilatorul în mod independent atunci când încălzirea sau răcirea nu funcționează. De asemenea, multe sisteme HVAC sunt incompatibile cu această soluție, inclusiv: sisteme HVAC folosind căldură electrică.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Aveți nevoie de CSER C pentru termostat inteligent

Majoritatea termostatelor inteligente astăzi care sunt activate Wi-Fi sau au un ecran tactil color pot necesita o putere constantă printr-un fir de termostat C. Acest lucru vă asigură că termostatul dvs. are un flux continuu de putere pentru a funcționa corect.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot instala termostat inteligent fără sârmă C

Opțiunea #1-Nu faceți nimic deloc-Vestea bună este că toate termostatele inteligente nu necesită un fir C. Unii pot funcționa la fel de bine fără ei. Cu toate acestea, afirmația este ușor înșelătoare, deoarece, în aceste cazuri, termostatul atrage puterea necesară pentru ecranul său și capacitățile Wi-Fi prin furarea puterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde merge firul albastru pe un termostat dacă nu există C

C firele sau culorile variate se aplică fiecărui termostat, dar firele albastre C aparțin termostatelor atașate la o pompă de căldură. Firele albastre sunt destinate pompelor de căldură. Acest fir se conectează la terminalul B de pe termostatul dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă instalați cuib fără sârmă C

Într-un sistem cu un fir C, cuibul se încarcă de la curentul C-Wire și totul este bine. Cu toate acestea, într-un sistem fără fir C, cuibul își reîncarcă bateria atunci când se desfășoară încălzirea sau răcirea. Devine un pic de putere la sine și își încarcă propria baterie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Termostatele vechi folosesc sârmă C

După cum am menționat anterior, termostatele mai vechi nu au neapărat nevoie de o fire C pentru a funcționa. Cu toate acestea, un fir C neutilizat poate fi încă inclus în pachetul de fire de termostat ascuns în perete. Pentru a verifica, opriți pur și simplu puterea sistemului și deschideți placa frontală a termostatului pentru a vedea conexiunile curente de sârmă.

[/wpremark]

Previous Post
Am nevoie de antivirus pe Windows 7?
Next Post
Som faktisk eier Lowe’s?
Immediate Unity Profit