15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dacă înlocuiți protectorul ecranului crăpat?Dacă înlocuiți protectorul ecranului crăpat?

Dacă înlocuiți protectorul ecranului crăpat?

Este în regulă să lăsați un protector de ecran crăpat? Adică, dacă atât ecranul principal, cât și protectorul s -au rupt după ce ați renunțat la telefon, vă sugerăm să nu eliminați singur protectorul ecranului crăpat. Într -un astfel de caz în care trebuie să înlocuiți ecranul telefonului crăpat, eliminarea protectorului ecranului poate provoca mai mult rău decât bine.

Ce fac dacă protectorul meu de ecran este crăpat? Aplicați cu atenție lacul de unghii de -a lungul fisurii și lăsați -l un minut. Acest lucru va completa fisurile. Depuneți excesul de lustruire pe ecran folosind o bucată de hârtie pliată sau partea contondentă a unei lame. Ceea ce încercați pur și simplu să faceți aici este să faceți ca protectorul de ecran să pară neted.

Cât timp poate dura un protector de ecran de sticlă? După ce aplicați un protector de ecran de sticlă lichid pe telefon, acoperirea oleofobică va dura o perioadă între nouă luni și doi ani. Factorii care pot afecta durabilitatea accesoriului includ nivelul de abraziune la care suprafața este expusă și unde se aplică protecția.

Este în regulă să puneți sticlă temperată pe un ecran crăpat? Da, un protector de ecran de sticlă temperat va ajuta la protejarea unui ecran de telefon deja crăpat. Este posibil să nu împiedice răspândirea fisurii, dar va face ecranul neted și va ajuta la prevenirea mai multor fisuri dacă îl aruncați din nou. De asemenea, vă va proteja degetul de a fi tăiat.

Cât costă înlocuirea unui protector de ecran? În timp ce variază în preț, majoritatea nu sunt extrem de scumpe: cele din plastic costă de obicei mai puțin de 15 dolari, în timp ce protecțiile cu ecran de sticlă variază de la aproximativ 10 dolari până la 50 de dolari.

De ce este protectorul meu de ecran de sticlă? Protectorii de ecran de sticlă se sparge pentru că sunt făcute pentru a fi siguranța absorbantă înainte de ruperea ecranului de sticlă. De obicei, sunt confecționate dintr -un compus fragil pentru a fi greu, dar se pot rupe la șoc și pot lua zgârierea normală care poate apărea.

Cât de des ar trebui să înlocuiți un protector de ecran? Nu există timp stabilit un protector de ecran.

Cât costă înlocuirea unui protector de ecran de sticlă? În timp ce variază în preț, majoritatea nu sunt extrem de scumpe: cele din plastic costă de obicei mai puțin de 15 dolari, în timp ce protecțiile cu ecran de sticlă variază de la aproximativ 10 dolari până la 50 de dolari.

Cât costă un nou protector de ecran? În timp ce variază în preț, majoritatea nu sunt extrem de scumpe: cele din plastic costă de obicei mai puțin de 15 dolari, în timp ce protecțiile cu ecran de sticlă variază de la aproximativ 10 dolari până la 50 de dolari.

Este o sticlă temperată spartă mai bună decât sticla obișnuită? Cunoscut și sub denumirea de sticlă de siguranță, sticla temperată se descompune în bucăți mai mici, care au margini mai puțin ascuțite. Acest lucru este posibil, deoarece în timpul procesului de recoacere, sticla este răcită încet, ceea ce face ca sticla să fie mult mai puternică, cu impact și rezistentă la zgârieturi în comparație cu sticla care nu este tratată.

Cât timp ar trebui să dureze un protector de ecran de sticlă? După ce aplicați un protector de ecran de sticlă lichid pe telefon, acoperirea oleofobică va dura o perioadă între nouă luni și doi ani. Factorii care pot afecta durabilitatea accesoriului includ nivelul de abraziune la care suprafața este expusă și unde se aplică protecția.

Ar trebui să înlocuiți protectorul ecranului crăpat?


Ar trebui să înlocuiți protectorul ecranului crăpat?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este în regulă să lăsați un protector de ecran crăpat

Adică, dacă atât ecranul principal, cât și protectorul s -au rupt după ce ați renunțat la telefon, vă sugerăm să nu eliminați singur protectorul ecranului crăpat. Într -un astfel de caz în care trebuie să înlocuiți ecranul telefonului crăpat, eliminarea protectorului ecranului poate provoca mai mult rău decât bine.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fac dacă protectorul meu de ecran este crăpat

Aplicați cu atenție lacul de unghii de -a lungul fisurii și lăsați -l un minut. Acest lucru va completa fisurile. Depuneți excesul de lustruire pe ecran folosind o bucată de hârtie pliată sau partea contondentă a unei lame. Ceea ce încercați pur și simplu să faceți aici este să faceți ca protectorul de ecran să pară neted.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât timp poate dura un protector de ecran de sticlă

După ce aplicați un protector de ecran de sticlă lichid pe telefon, acoperirea oleofobică va dura o perioadă între nouă luni și doi ani. Factorii care pot afecta durabilitatea accesoriului includ nivelul de abraziune la care suprafața este expusă și unde se aplică protecția.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este în regulă să puneți sticlă temperată pe un ecran crăpat

Da, un protector de ecran de sticlă temperat va ajuta la protejarea unui ecran de telefon deja crăpat. Este posibil să nu împiedice răspândirea fisurii, dar va face ecranul neted și va ajuta la prevenirea mai multor fisuri dacă îl aruncați din nou. De asemenea, vă va proteja degetul de a fi tăiat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă înlocuirea unui protector de ecran

În timp ce variază în preț, majoritatea nu sunt extrem de scumpe: cele din plastic costă de obicei mai puțin de 15 dolari, în timp ce protecțiile cu ecran de sticlă variază de la aproximativ 10 dolari până la 50 de dolari.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este protectorul meu de ecran de sticlă

Protectorii de ecran de sticlă se sparge pentru că sunt făcute pentru a fi siguranța absorbantă înainte de ruperea ecranului de sticlă. De obicei, sunt confecționate dintr -un compus fragil pentru a fi greu, dar se pot rupe la șoc și pot lua zgârierea normală care poate apărea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de des ar trebui să înlocuiți un protector de ecran

Nu există timp stabilit un protector de ecran.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă înlocuirea unui protector de ecran de sticlă

În timp ce variază în preț, majoritatea nu sunt extrem de scumpe: cele din plastic costă de obicei mai puțin de 15 dolari, în timp ce protecțiile cu ecran de sticlă variază de la aproximativ 10 dolari până la 50 de dolari.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă un nou protector de ecran

În timp ce variază în preț, majoritatea nu sunt extrem de scumpe: cele din plastic costă de obicei mai puțin de 15 dolari, în timp ce protecțiile cu ecran de sticlă variază de la aproximativ 10 dolari până la 50 de dolari.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este o sticlă temperată spartă mai bună decât sticla obișnuită

Cunoscut și sub denumirea de sticlă de siguranță, sticla temperată se descompune în bucăți mai mici, care au margini mai puțin ascuțite. Acest lucru este posibil, deoarece în timpul procesului de recoacere, sticla este răcită încet, ceea ce face ca sticla să fie mult mai puternică, & Rezistent la impact / zgârietură în comparație cu sticla netratată.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât timp ar trebui să dureze un protector de ecran de sticlă

După ce aplicați un protector de ecran de sticlă lichid pe telefon, acoperirea oleofobică va dura o perioadă între nouă luni și doi ani. Factorii care pot afecta durabilitatea accesoriului includ nivelul de abraziune la care suprafața este expusă și unde se aplică protecția.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este în regulă să reaplicați un protector de ecran

Protectorul nu este proiectat pentru a fi aplicat și eliminat în mod regulat. Cu toate acestea, atâta timp cât stratul adeziv nu este deteriorat, îl puteți reaplica (de exemplu, dacă nu este aliniat în mod corespunzător cu ecranul dvs.).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de des trebuie să înlocuiți protectorul ecranului

Nu există timp stabilit un protector de ecran.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de des ar trebui să vă schimbați protectorul de ecran

Nu există timp stabilit un protector de ecran.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este ok să folosești sticlă temperată spartă

Din moment ce este un pahar, este posibil să vă tăiați după un cip rău. Nu ar trebui să reutilizați un protector de ecran de sticlă temperat, spre deosebire de cele din plastic.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este sigur să folosești sticlă temperată spartă

Atâta timp cât nu -ți taie degetele când treci pe lângă el, atunci este bine. Depinde în totalitate de tine dacă vrei să -l înlocuiești cu unul nou sau să -l las pe cel actual.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poți doar să coji un protector de ecran de sticlă

Este important să vă detașați protectorul de ecran de dispozitivul dvs. cât mai atent, astfel încât să nu vă deteriorați ecranul sau să vă tăiați pe sticlă. Iată ce trebuie să faceți: opriți dispozitivul. Folosind unghia – sau un card de credit – ridicați din punct de vedere un colț al protectorului și îndepărtați -l de pe ecran.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sticla temperată crăpată afectează ecranul

De cele mai multe ori, intermiterea unei lumini strălucitoare pe ecran nu va provoca prea multă refracție de lumină dacă numai sticla temperată a fost spartă. Cu toate acestea, obțineți multă refracție ușoară dacă ecranul principal al telefonului este rupt.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Îndepărtarea ecranului de deteriorare a sticlei temperat

Dacă este îndepărtat cu atenție, începând cu un colț, nu ar trebui să deterioreze ecranul. Dacă ecranul este deja deteriorat, protectorul ecranului ar putea face daune suplimentare dacă este îndepărtat prin scoaterea bucăților de sticlă deja slăbită.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să pun sticla temperată pe ecranul crăpat

Vă întrebați dacă puteți pune un protector de ecran pe un ecran crăpat, dar ar trebui să faceți acest lucru doar în anumite circumstanțe. Pentru afișaje în care chipsurile și cioburile de sticlă sunt libere sau lipsesc, adăugarea unui protector de ecran nu are rost. Nu va putea adera corect, deoarece sticla este în mișcare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Dacă înlocuiți sticla temperată

Acesta este ușor, dacă protectorul dvs. de ecran dezvoltă un număr mai mare de fisuri, atunci este timpul să îl înlocuiți. Amintiți-vă că o singură fisură mică la mijloc sau o singură margine la margine sau fisuri asemănătoare cu păianjen pot fi fatale. Deci, este mai bine să -l schimbi simultan.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Un ecran crăpat se va agrava

Un ecran al dispozitivului crăpat se va agrava chiar dacă aveți doar o mică fisură în ecran, poate crește și se răspândește – mai ales dacă continuați să utilizați telefonul. Dacă fisurile cresc și se răspândesc pe ecranul dvs., acestea pot avea impact și capacitățile de ecran tactil ale telefonului dvs. – și pot facilita intrarea prafului și a apei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt pericolele utilizării unui telefon cu un ecran crăpat

De ce nu ar trebui să continuați să folosiți un telefon cu un ecran crăpat de pe telefonul dvs. crăpat vă poate tăia degetele.Ulei & Murdăria poate intra în telefonul dvs.Ecranul tactil va deveni mai puțin receptiv.Citirea de pe un ecran crăpat poate provoca ochiul de ochi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate un ecran de telefon crăpat să -ți încurce telefonul

Fisurile și zgârieturile pot face ca ecranul tactil să înceteze să funcționeze corect. Asta înseamnă că telefonul tău ar putea crede că degetul tău este într -un alt loc. Este posibil ca aplicațiile să nu se deschidă atunci când le atingeți. Telefonul dvs. ar putea dura mai mult pentru a răspunde în general, sau ecranul dvs. tactil ar putea înceta să funcționeze complet.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate un telefon să supraviețuiască cu un ecran crăpat

Deci, dacă fisura nu afectează funcționarea telefonului, puteți continua să îl utilizați o perioadă înainte de înlocuire. Asta înseamnă că dacă ecranul tactil funcționează în continuare și conținutul de pe părțile rupte este vizibil, nimic nu te împiedică să -l folosești, cel puțin dacă fisurile nu sunt intimidante și iritante.

[/wpremark]

Previous Post
Ce este un fișier de mască?
Next Post
Kan jeg installere Google Assistant Windows 10?
Immediate Unity Profit