15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Care este cel mai bun factor de descurajare pentru o casă?Rezumatul articolului: Care este cel mai bun factor de descurajare pentru o casă?

Garduri și plante – tufișuri și garduri în jurul unei grădini pot acționa ca un element de descurajare pentru un tâlhar. Iluminare și drumuri – obțineți o lumină exterioară cu un senzor care se aprinde atunci când cineva este în jur și nu subestimează descurajarea unei unități de pietriș. Face un zgomot destul de mult atunci când mergeți și poate descuraja jafurile.

Cum îmi pot proteja casa de a fi furată – polița de asigurare a titlului unui proprietar este ceea ce te protejează după ce cumpărați proprietatea. Te protejează în cazul în care orice credite sau cereri sunt depuse sau descoperite după ce proprietatea devine a ta. Asigurarea de titlu este o taxă unică inclusă adesea cu costurile de închidere atunci când vă cumpărați casa.

Ce se evită casele să spulbească – casele detașate unifamiliale din mijlocul cartierului (spre deosebire de unitățile de colț, care sunt mai puțin susceptibile să fie jefuite). Case de lângă loturi goale sau fără vecinii din apropiere. Garduri de confidențialitate ridicate, tufișuri și ziduri în jurul proprietății.

Care este cel mai bun mod de a vă proteja casa de intrusi – iată 11 moduri ușoare de a vă asigura un sistem de securitate.Asigurați ușile.Blocați ferestrele.Luminează peisajul.Nu uitați de garaj.Blocați-vă rețeaua Wi-Fi.Eliminați ascunzările.Adăugați camere de securitate.

Cum intră majoritatea jafurilor în case – Ușa din față: 34% din hoți răsucim mâncarea și intră chiar înăuntru. Windows la primul etaj: 23% Utilizați o fereastră deschisă la primul etaj pentru a intra în casa dvs. Ușa din spate: 22% intră prin ușa din spate. Uși de garaj: 9% câștigă intrare prin garaj.

Care este cel mai sigur sistem de securitate pentru locuințe – cele mai bune 10 sisteme de securitate pentru locuințe din 2023Vivint – Cel mai bun în general.SimpliSafe – Cea mai bună personalizare.Inel – Cel mai bun rating al clienților.Adt.Cove Securitate la domiciliu.Brinks.Locuiește.Link Interactive.

Is Home Title Lock merită – Titlul pentru casa ta este un document important pe care vrei să -l protejezi, dar acest produs nu face nimic pentru tine. Oamenii care îl promovează doresc să crezi că este un pas suplimentar de siguranță, similar cu asigurarea de titlu, dar este de fapt inutil.

Ce obiecte fură hoții din case – Top 10 articole furate în invaziile de acasă/burglaresjewelry și ceasuri. Bijuteriile și ceasurile sunt două dintre cele mai frecvent furate articole într -o invazie la domiciliu.Portofele și numerar.Electronică.Medicamente prescrise.Mașini și piese.Haine.Mobila.Biciclete.

De ce se tem cel mai mult spargerea – sisteme de alarmă sau sirene – un descurajare utilă a jefuirii. Audio sau sunet de descurajare a jafului ar speria acei hoți. Burglarii urăsc atenția. Acesta este principalul motiv pentru care alarmele și sirenele de jefuire sunt eficiente pentru descurajarea hoților.

Ce folosesc jafurile pentru a marca casele – burlarii pot folosi orice instrument de marcare pentru a „picta” o casă țintă. Ar putea fi la fel de simplu ca creta, o sfoară legată de o ramură de copac sau de laminare, un frotiu de vopsea sau vopsea spray albastru sau alb.

Cum pot fortifica casa mea – WindowsstRornchen Windows securizat cu film de securitate.Plantează cactusi sau tufișuri spinoase sub ferestrele de la primul etaj pentru a face mai dur pentru ca invadatorii de acasă.Instalați bare de jaf pe ferestre pentru a preveni intrarea nedorită chiar și atunci când sticla a fost spulberată.Instalați blocaje pentru ferestre.Care este cel mai bun descurajare pentru furt pentru o casă?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai eficient descurajare a jefuirii

Garduri și plante – tufișuri și garduri în jurul unei grădini pot acționa ca un element de descurajare pentru un tâlhar. Iluminare și drumuri – obțineți o lumină exterioară cu un senzor care se aprinde atunci când cineva este în jur și nu subestimează descurajarea unei unități de pietriș. Face un zgomot destul de mult atunci când mergeți și poate descuraja jafurile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi pot proteja casa de a fi furată

Polița de asigurare a titlului unui proprietar este ceea ce vă protejează după ce cumpărați proprietatea. Te protejează în cazul în care orice credite sau cereri sunt depuse sau descoperite după ce proprietatea devine a ta. Asigurarea de titlu este o taxă unică inclusă adesea cu costurile de închidere atunci când vă cumpărați casa.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce case evită spurgii

Casele detașate unifamiliale din mijlocul cartierului (spre deosebire de unitățile de colț, care sunt mai puțin susceptibile să fie jefuite). Case de lângă loturi goale sau fără vecinii din apropiere. Garduri de confidențialitate ridicate, tufișuri și ziduri în jurul proprietății.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai bun mod de a vă proteja casa de intrusi

Iată 11 moduri ușoare de a -ți asigura casa pe un sistem de securitate.Asigurați ușile.Blocați ferestrele.Luminează peisajul.Nu uitați de garaj.Blocați-vă rețeaua Wi-Fi.Eliminați ascunzările.Adăugați camere de securitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum intră majoritatea jafurilor în case

Ușa din față: 34% din hoți răsucim mânerul și intră chiar înăuntru. Windows la primul etaj: 23% Utilizați o fereastră deschisă la primul etaj pentru a intra în casa dvs. Ușa din spate: 22% intră prin ușa din spate. Uși de garaj: 9% câștigă intrare prin garaj.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai sigur sistem de securitate pentru locuințe

Cele mai bune 10 sisteme de securitate pentru locuințe din 2023Vivint – Cel mai bun în general.SimpliSafe – Cea mai bună personalizare.Inel – Cel mai bun rating al clienților.Adt.Cove Securitate la domiciliu.Brinks.Locuiește.Link Interactive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită blocajul titlului de acasă

Titlul pentru casa ta este un document important pe care vrei să -l protejezi, dar acest produs nu face nimic pentru tine. Oamenii care îl promovează doresc să crezi că este un pas suplimentar de siguranță, similar cu asigurarea de titlu, dar este de fapt inutil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce articole fură hoții din case

Primele 10 articole furate în invazii de acasă/jafuri de jewelry și ceasuri. Bijuteriile și ceasurile sunt două dintre cele mai frecvent furate articole într -o invazie la domiciliu.Portofele și numerar.Electronică.Medicamente prescrise.Mașini și piese.Haine.Mobila.Biciclete.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce se tem cel mai mult hoțurile

Sisteme de alarmă sau sirene – un descurajare utilă a jefuirii

Audio sau sunet de descurajare a jafului ar speria acei hoți. Burglarii urăsc atenția. Acesta este principalul motiv pentru care alarmele și sirenele de jefuire sunt eficiente pentru descurajarea hoților.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce folosesc tâlhării pentru a marca casele

Ce folosesc jafurile pentru a marca casele să se folosească de hohoteduri pentru a folosi orice instrument de marcare pentru a „picta” o casă țintă. Ar putea fi la fel de simplu ca creta, o sfoară legată de o ramură de copac sau de laminare, un frotiu de vopsea sau vopsea spray albastru sau alb.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi fortifice casa

Securizați WindowsStrenchenN Windows cu film de securitate.Plantează cactusi sau tufișuri spinoase sub ferestrele de la primul etaj pentru a face mai dur pentru ca invadatorii de acasă.Instalați bare de jaf pe ferestre pentru a preveni intrarea nedorită chiar și atunci când sticla a fost spulberată.Instalați blocaje pentru ferestre.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum te dovedești o ușă din față

Cea mai bună modalitate de a-ți asigura ușa din față este să folosești încuietori Deadbolt, care sunt cel mai puternic tip de încuietori, în lipsa de încuietori de calitate comercială. Șuruburile extra-lungi pe plăcile de atac oferă, de asemenea, o securitate suplimentară. Când aveți mai multe încuietori, amintiți -vă să le blocați întotdeauna pe toate, în special pe Deadbolts.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot face casa mea mai puțin atractivă pentru hoți

10 moduri în care îți poți face casa mai puțin atractivă pentru burglars1) blochează -ți ferestrele și ușile.2) Blocați -vă dublu ușile.3) Scoateți tastele din încuietori.4) Păstrați -vă obiectele de valoare sub blocare și cheie.5) Ascunde -ți calendarele din vedere.6) Evitați publicitatea de noi achiziții.7) Păstrați -vă mobilierul de grădină în siguranță.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce case sunt mai probabil să fie jefuite

Cele mai frecvente 10 case de tâmpenii în apropiere de infractori comuni.Zone cu trafic scăzut.Case sau case sau case de lângă una din apropierea unuia.Locuri de ascuns.Case vacante.Caracteristici slabe de securitate.Accesibilitate ușoară.Case cu apel la bordură.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai ieftin mod de a -ți asigura casa

Cinci modalități ieftine de a-ți reziste în hohote ușile glisante.Păstrați ferestrele să se spulbească cu cearșafuri clare.Obțineți un șurub mai lung pentru a vă asigura ușa.Lumina în interior și în exterior, chiar și atunci când nu ești acasă.Folosiți un știft pentru a asigura ușile din terasă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este sistemul de securitate numărul 1 din SUA

Comparați cele mai bune sisteme de securitate pentru locuințe

Marca Cel mai bun pentru Compatibilitatea inteligentă a casei
Vivint Cel mai bun în general Amazon, Google, Z-Wave
Simplifisafe Cea mai bună securitate de bricolaj Amazon, Google
Adt Cele mai experimentate Amazon, Google, Z-Wave
Golfuleţ Cea mai bună experiență a clienților Amazon, Google

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Titlul de acasă este blocat un sham

Este titlul de acasă o companie legitimă Da, titlul de acasă este o companie reală care oferă serviciul de abonament la blocare a titlului de acasă. Serviciul este legitim, de asemenea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot hackerii să vă fure titlul de acasă

Infractorii pot fura fapta casei tale (fără ca tu să știi) într -o escrocherie devastatoare cunoscută sub numele de furtul de titlu de acasă sau frauda faptei. Furtul de casă este o problemă din ce în ce mai mare, cu mai multe rapoarte despre frauda faptelor care au avut loc în Statele Unite anul trecut.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai furat obiect de uz casnic

Primele 10 articole furate în invazii de acasă/jafuri de jewelry și ceasuri. Bijuteriile și ceasurile sunt două dintre cele mai frecvent furate articole într -o invazie la domiciliu.Portofele și numerar.Electronică.Medicamente prescrise.Mașini și piese.Haine.Mobila.Biciclete.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce nu vrei să știi

5 secrete spargeri nu vor să știți ușa din față este prea ispititoare.Casa ta nu este suficient de înfricoșătoare.Ești mult prea previzibil.Curtea ta este o țintă ușoară.Păstrați etajul al doilea vulnerabil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Lăsarea unei lumini pe timp de noapte descurajează tâlhării

FAQ. Dacă lăsați luminile în aer liber noaptea nu, lăsând luminile aprinse poate face ca intrusii să creadă că nu sunteți acasă. Folosiți o lumină senzor de mișcare care se aprinde atunci când tu, sau oricine altcineva, se apropie, astfel încât să ai lumină doar atunci când ai nevoie de ea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum asigurați perimetrul unei proprietăți

8 moduri de a asigura controlul accesului perimetru al unei instalații. Facilitățile extrem de sigure ar trebui să ia în considerare instalarea de garduri în apropierea graniței proprietății pentru a preveni vehiculele neautorizate.Încuietori.Camere video.Iluminat.întreținere.Canine de securitate.Patrulare.Creați o echipă de răspuns de urgență și proceduri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi pregătesc casa pentru shtf

Strategii de apărare la domiciliu: Fortificați -vă casa atunci când shtffirst Things mai întâi: Vedeți -le venind.Asigurați perimetrul.Permiteți plantelor să facă ceva murdar.Setați capcane booby.Consolidează ușile și ferestrele.Lecții de apărare la domiciliu de la cei trei porci mici – nu uitați alte puncte de intrare.Ultima linie de apărare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai bun material pentru ușă din față pentru securitate

Uși de oțel

Uși de oțel

O ușă din oțel este cea mai bună pariu dacă securitatea și durabilitatea sunt priorități principale. Unitățile de oțel sunt mai puternice decât ușile din lemn sau din fibră de sticlă și nu se vor crăpa sau se deformează. Orice scufundare sau dinguri de pe aceste uși pot fi trase și putândte cu un kit de reparații auto-corp.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce camere fac valabilii

Dacă pot identifica dormitorul primar, va fi prima lor țintă. Acest lucru se datorează faptului că ne menținem deseori obiectele de valoare, de la bijuterii și pașapoarte la ouă de bani cuiburi, în dormitorul nostru principal. Următoarea cameră verificată cel mai des pentru hoți este un birou de acasă.

[/wpremark]

Previous Post
Cum funcționează senzorii care acceptă animalele de companie?
Next Post
Hvilken leverandør har den beste dekningen?