15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum funcționează senzorii care acceptă animalele de companie?

Rezumatul articolului: Cum funcționează senzorii prietenoși cu animalele de companie?

Un detector de mișcare-imun pentru animale de companie funcționează prin scanarea mișcării într-un mod în care nu este activat de un animal mic care trece pe lângă senzor. Aceste detectoare sunt concepute pentru a detecta oamenii care merg în poziție verticală în timp ce ignoră animale mici aproape de pământ. Cu toate acestea, este important de menționat că alarmele prietenoase pentru animale de companie nu sunt pe deplin rezistente la prostii și anumite comportamente ale animalelor de companie, cum ar fi săriturile sau privirea de pe ferestre, pot totuși declanșa alarme false.

Întrebări:

 1. Cum funcționează un senzor de mișcare imunitară pentru animale de companie?
 2. Un senzor de mișcare-imun PET este conceput pentru a detecta mișcarea unui intrus uman, în timp ce nu este activat de animale mici. Acest lucru se realizează prin scanarea pentru mișcare, astfel încât să ignore mișcarea animalelor mici care trec pe lângă senzor. Mulți senzori de mișcare au o setare imună pentru animale de companie pentru a preveni alarmele false cauzate de animale de companie.

 3. Alarmele care acceptă animale de companie funcționează eficient?
 4. Sistemele de alarmă pentru animale de companie sunt foarte bune la reducerea alarmelor false, dar nu sunt complet proaste. Dacă animalul dvs. de companie tinde să se angajeze în comportamente active, cum ar fi săriturile sau privirea pe ferestre, pot mai exista cazuri în care se declanșează alarme false.

 5. Care este scopul unui senzor de mișcare pentru animale de companie?
 6. Un senzor de mișcare pentru animale de companie este conceput pentru a detecta mișcarea oamenilor care merg în poziție verticală, fără a ține cont de mișcarea unor animale mici aproape de pământ. Înălțimea și poziționarea corespunzătoare de montare sunt cruciale pentru ca acești senzori să funcționeze corect.

 7. Cum evită senzorii de mișcare detectarea animalelor de companie?
 8. Senzorii de mișcare evită detectarea animalelor de companie prin recunoașterea locului de căldură al unui animal ca fiind mic și diferențierea de semnătura de căldură a unui om. De asemenea, folosesc un sistem de compensare a temperaturii pentru a se regla pentru variații de temperatură cauzate de animale de companie.

 9. Poate o pisică să declanșeze un detector de mișcare ADT?
 10. Senzorii de mișcare ADT mai noi pot ignora orice sub 85 de kilograme, astfel încât majoritatea animalelor de companie, inclusiv pisicile, este puțin probabil să declanșeze alarma. În plus, nivelurile de sensibilitate pot fi ajustate în funcție de greutatea PET, reducând în continuare șansele de alarme false.

 11. Pisicile declanșează senzori de mișcare?
 12. Pisicile nu declanșează senzori de mișcare dacă senzorii au imunitate pentru animale de companie și sunt instalate corect. Cu toate acestea, dacă detectorul de mișcare este slab localizat sau nu are imunitate pentru animale de companie, pisicile pot opri dispozitivul.

 13. Cum ignoră senzorii de mișcare animalele mici?
 14. Detectoarele de mișcare pentru animale de companie nu iau în considerare mișcarea cauzată de animale care cântăresc mai puțin decât o greutate specificată. Ei realizează acest lucru prin poziționarea senzorului de mișcare într -un mod care nu detectează mișcarea unor animale mici aproape de pământ, în timp ce detectează mișcare de la oameni care merg în poziție verticală.

 15. O pisică va declanșa un detector de mișcare ADT?
 16. Dacă detectorul de mișcare are imunitate PET și este configurat corect, este puțin probabil ca o CAT să declanșeze un detector de mișcare ADT. Sistemele ADT pot fi ajustate la praguri de greutate specifice, permițându -le să ignore animalele de companie sub o anumită greutate.

 17. Senzorii de mișcare necesită WiFi să funcționeze?
 18. Detectoarele de mișcare wireless pot funcționa folosind fie o conexiune la internet Wi-Fi, fie o rețea celulară pentru a comunica cu sistemul de securitate al casei. Aceste detectoare sunt de obicei operate cu baterii.

 19. O pisică va opri un senzor PIR?
 20. Pisicile nu vor declanșa detectoare de mișcare dacă senzorii oferă imunitate pentru animale de companie și sunt instalate corect.

 21. De ce nu se uită câinii la camerele de telefon?
 22. Este posibil ca câinii să nu se uite la camerele de telefon din cauza necunoașterii lor cu ei și a naturii potențial intimidante a camerei. Privirea direct la ei în timp ce făceau o fotografie ar putea să le scoată din experiență.

Cum funcționează senzorii care acceptă animalele de companie?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum funcționează senzorul de mișcare imunitară pentru animale de companie

Un detector de mișcare imun-PET funcționează prin scanare pentru mișcare în așa fel încât să nu fie activat de un animal mic care trece pe lângă senzor. Cu toate acestea, mișcarea va trebui totuși să poată detecta mișcarea unui intrus uman. Multe mișcări prezintă o setare imună pentru animale de companie în acest scop.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Funcționează alarmele prietenoase pentru animale de companie

În timp ce sistemele de alarmă care acceptă animale de companie funcționează excelent la reducerea alarmelor false, nu sunt pe deplin rezistente la prostii. Dacă pisica ta tinde să sară în jurul casei sau a câinelui tău îi place să sară la fereastră și să privească un trecător pe trotuar, poți experimenta unele probleme.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un senzor de mișcare pentru animale de companie

Senzori de mișcare imunitară pentru animale de companie. Un senzor de mișcare imună pentru animale de companie este un senzor de detectare a mișcării care este conceput pentru a detecta oamenii care merg în poziție verticală, ignorând în același timp animale mici care se plimbă aproape de pământ. Înălțimea și poziționarea de montare este extrem de importantă pentru ca o mișcare imunitară a animalelor de companie să detecteze senzorul pentru a funcționa corect.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum nu detectează senzorii de mișcare

Din cauza locului de căldură al unui animal este mic și semnalele intră în zona inferioară a obiectivului Fresnel (care transmite mai puține radiații senzorului), detectorul nu ridică o alarmă. Detectoarele de mișcare AJAX utilizează, de asemenea, sistemul de compensare a temperaturii.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pisica mea va opri detectorul de mișcare ADT

Senzori de mișcare

S -ar putea să vă faceți griji că un animal de companie va opri senzorul, declanșând o alarmă falsă. Sistemele mai noi pot ignora acum orice sub 85 de kilograme, astfel încât majoritatea animalelor de companie sunt în afara cârligului. De fapt, cu senzorii de mișcare ai ADT, puteți seta nivelul de sensibilitate la greutatea specifică a animalului dvs. de companie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate o pisică să declanșeze un senzor de mișcare

Nu, pisicile nu vor declanșa detectoare de mișcare, cu condiția ca detectoarele de mișcare în cauză să ofere imunitate pentru animale de companie și sunt instalate corect. Dar dacă un detector de mișcare este instalat într-o locație slabă sau dacă nu are imunitate pentru animale de companie, atunci este probabil că o pisică va opri dispozitivul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ignoră senzorii de mișcare animalele mici

Un detector de mișcare prietenoasă cu animale de companie nu ia în considerare mișcarea cauzată de animale cu o greutate mai mică decât o greutate listată. Acest lucru se face prin poziționarea senzorului de mișcare în așa fel încât să nu fie "vedea" Un animal de companie care se plimbă spre pământ. Cu toate acestea, mișcarea va ridica în continuare un om care merge în poziție verticală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] O pisică va declanșa un detector de mișcare ADT

Senzori de mișcare

S -ar putea să vă faceți griji că un animal de companie va opri senzorul, declanșând o alarmă falsă. Sistemele mai noi pot ignora acum orice sub 85 de kilograme, astfel încât majoritatea animalelor de companie sunt în afara cârligului. De fapt, cu senzorii de mișcare ai ADT, puteți seta nivelul de sensibilitate la greutatea specifică a animalului dvs. de companie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Funcționează senzorii de mișcare fără wifi

Detectoarele de mișcare wireless funcționează folosind conexiunea dvs. de internet Wi-Fi sau o rețea celulară pentru a comunica cu sistemul de securitate al casei dvs. De asemenea, sunt în general funcționate cu baterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] O pisică va opri un senzor PIR

Nu, pisicile nu vor declanșa detectoare de mișcare, cu condiția ca detectoarele de mișcare în cauză să ofere imunitate pentru animale de companie și sunt instalate corect.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce câinii nu se uită la camerele de telefon

Să le privești în timp ce faci o fotografie este o modalitate prin care am putea să le eliminăm despre experiență. Camerele pot părea ciudate și pot fi intimidante pentru unii câini. În plus, camerele fac zgomote la zoom sau când fac poza. Și pot scoate unele sunete prea mari pentru a putea auzi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] PET -urile pot declanșa senzori de mișcare

Puteți regla sensibilitatea unor senzori de mișcare standard, ceea ce înseamnă că este necesară mai multă mișcare pentru a suna o alarmă. Dar totuși nu pot spune diferența dintre o persoană care se plimbă și un prieten cu patru picioare. Acest lucru poate duce la alarme false frecvente.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Animalele mici pot declanșa lumini senzor de mișcare

Da, animalele au pornit detectoarele de mișcare în aer liber. Totuși, acest lucru se va întâmpla numai dacă senzorul este suficient de sensibil pentru a fi activat de animale. Din acest motiv, un detector de mișcare în aer liber ar trebui să -și ajusteze sensibilitatea, astfel încât să nu fie activat de un animal care trece.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Animalele de companie declanșează senzori de mișcare

Nu, animalele de companie nu declanșează detectoare de mișcare, cu condiția să fie montate corect și să ofere imunitate pentru animale de companie. Dar dacă un senzor de mișcare nu are imunitate pentru animale de companie sau dacă este montat prost, atunci este probabil ca un animal de companie să -l declanșeze. Locația de montare este foarte importantă pentru senzorii de mișcare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] O pisică va declanșa un senzor de mișcare SimpliSafe

Cu senzori de căldură în infraroșu în centrul tehnologiei noastre, senzorii noștri de mișcare folosesc un algoritm de detectare a formei umane de precizie pentru a diferenția între oameni și tovarășii noștri de blană . Aceasta înseamnă că senzorii noștri permit oricărui animal de companie sub 23 kg să se plimbe liber în casa dvs., fără modificări la configurarea dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele senzorului de mișcare

Nereținută: luminile senzorului de mișcare pot fi imprevizibile. Vântul, animalele de companie și alte obiecte ar putea declanșa lumina, chiar și atunci când nu vrei să le faci. Deci, dacă sunteți în căutarea unei lumini care va rămâne tot timpul fără eșec, o lumină senzorului de mișcare ar putea să nu fie cea mai bună opțiune.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sensor de mișcare poate detecta animalele

Cu un senzor de mișcare tradițional, orice mișcare din zona de acoperire stabilește senzorul. Animalele de companie sfârșesc prin declanșarea alarmelor false ca urmare. Detectorii de mișcare imunitară pentru animale de companie ignoră mișcarea cauzată de animale și reduc astfel probabilitatea unei alarme false.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt 3 dezavantaje ale utilizării senzorilor PIR

Dezavantajele sau dezavantajele senzorului PIR

➨ Au o sensibilitate mai mică și o acoperire mai mică în comparație cu senzorii cu microunde. ➨ Nu funcționează mai mult de 35 de grade C. ➨ funcționează eficient în LOS (linia de vedere) și va avea probleme în regiunile de colț. ➨ Este insensibil la mișcarea foarte lentă a obiectelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum bateți un senzor PIR

Câteva familii de detectoare de mișcare pot fi resetate indicând o sursă de lumină a unei anumite lungimi de undă – infraroșu sau aproape cu infraroșu – la ele. Acest lucru orbește senzorii atâta timp cât sursa de lumină este îndreptată spre ei, plus trei secunde suplimentare ..

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Câinii știu că sunt fotografiați

"Oamenii întreabă adesea dacă câinii știu că sunt fotografiați," perechea scrie. "După Roma putem spune cel mai sigur, "da." Într -un fel, nu contează dacă câinele tău știe că este fotografiat sau pur și simplu răspunde la unii stimuli.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce câinii pot vedea TV, dar nu ecrane de telefon

Unii câini pot recunoaște imagini la televizor, în special un set modern de înaltă definiție. Dar ecranele de telefon și tabletă sunt mult mai mici, iar imaginile sunt mult mai comprimate. Privirea câinilor a evoluat pentru vânătoare, așa că sunt mai buni să vadă mișcarea de la distanță și au o viziune periferică puternică.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] O pisică va opri un senzor de mișcare

Nu, pisicile nu vor declanșa detectoare de mișcare, cu condiția ca detectoarele de mișcare în cauză să ofere imunitate pentru animale de companie și sunt instalate corect. Dar dacă un detector de mișcare este instalat într-o locație slabă sau dacă nu are imunitate pentru animale de companie, atunci este probabil că o pisică va opri dispozitivul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Câinele meu îmi va opri senzorul de mișcare SimpliSafe

SimpliSafe este pentru animale de companie, așa că nu există frică! Senzorii de mișcare ale SimpliSafe sunt senzori de căldură în infraroșu și nu vor detecta animale de companie mici, de obicei până la 50 lbs. În acest fel, animalele de companie pot să se plimbe liber în jurul casei tale, iar senzorii de mișcare nu le vor detecta. Orice persoană care se plimbă va mai călători cu alarma.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre senzorul de mișcare și detectorul de mișcare

Un senzor de mișcare sau un detector de mișcare este un dispozitiv electronic care folosește un senzor pentru a detecta persoane sau obiecte din apropiere. Senzorii de mișcare sunt o componentă importantă a oricărui sistem de securitate. Când un senzor detectează mișcare, acesta va trimite o alertă către sistemul dvs. de securitate și cu sisteme mai noi, chiar la telefonul dvs. mobil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde nu ar trebui să plasați un senzor de mișcare

Nu așezați senzorul de mișcare în apropierea surselor de căldură: orificiile de aerisire cu aer cald, încălzitoarele cu kerosen, radiatoarele sau alte surse de căldură portabile pot schimba brusc temperatura unei camere, declanșând alarma.

[/wpremark]

Previous Post
Ce sunt 3 sisteme de operare?
Next Post
Hva er den beste tyveriavskridelsen for et hjem?