15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cât de comun este furtul de identitate 2019?

Rezumatul articolului

Aproximativ 1 din 3 americani au experimentat furt de identitate. Conform datelor recente, aproximativ 33% dintre cetățenii americani au fost victime ale furtului de identitate la un moment dat în viața lor, ceea ce este mai mult decât dublul mediei globale. Frauda totală și cazurile de furt de identitate s -au triplat aproape în ultimul deceniu. Încălcările datelor sunt principalele cauze ale furtului de identitate, cu 1.291 încălcări de date și peste 160 de milioane de victime raportate în octombrie 2022. Numerele de securitate socială sunt adesea folosite pentru a comite furtul de identitate, fraudând mii de victime din milioane de dolari.

Persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani sunt cel mai probabil să -și fure identitățile, 51% dintre victime având un venit anual de 75.000 USD sau mai mult. Copiii și vârstnicii prezintă, de asemenea, un risc deosebit de mare de a deveni victime ale furtului de identitate. Cele mai frecvente metode utilizate pentru a fura identitățile includ furtul fizic (cum ar fi scufundările de gunoi și furtul de e-mail) și metodele bazate pe tehnologie (cum ar fi phishing și malware). Cel mai greșit număr de securitate socială din toate timpurile este 078-05-1120.

Blocarea numărului dvs. de securitate socială poate ajuta la prevenirea fraudei identității legate de angajare. Self Lock este o caracteristică unică care vă permite să vă protejați identitatea în E-Verify și Self Check, plasând o „blocare” pe numărul dvs. de securitate socială.

15 întrebări:

1. Ce procent dintre oameni își fura identitatea?

Aproximativ 1 din 3 americani au experimentat furt de identitate.

2. Furtul de identitate devine mai frecvent?

Frauda totală și cazurile de furt de identitate s -au triplat aproape în ultimul deceniu.

3. Care este cauza numărul unu a furtului de identitate?

Încălcări de date care expun parolele și datele sensibile.

4. Cât de comun este furtul SSN?

Numerele de securitate socială sunt adesea folosite pentru a comite furtul de identitate, fraudând mii de victime din milioane de dolari.

5. Care este cel mai probabil să fie victima furtului de identitate?

Persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani sunt cel mai probabil să -și fure identitățile, 51% dintre victime având un venit anual de 75.000 USD sau mai mult.

6. Cine este cel mai expus riscului de furt de identitate?

Copiii și vârstnicii prezintă un risc deosebit de mare de a deveni victime ale furtului de identitate.

7. Cine prezintă un risc mai mare de furt de identitate?

Copiii și vârstnicii prezintă un risc deosebit de mare de a deveni victime ale furtului de identitate.

8. Cine comite cel mai mare furt de identitate?

Persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani sunt cel mai probabil să -și fure identitățile, 51% dintre victime având un venit anual de 75.000 USD sau mai mult.

9. Care este cea mai frecventă metodă folosită pentru a vă fura identitatea?

Cele mai frecvente metode includ furtul fizic (cum ar fi scufundările de gunoi și furtul de e-mail) și metodele bazate pe tehnologie (cum ar fi phishing și malware).

10. Care este cel mai abuzat SSN?

Cel mai greșit număr de securitate socială din toate timpurile este 078-05-1120.

11. Blocarea SSN -ului dvs. preveni furtul de identitate?

Blocarea numărului dvs. de securitate socială poate ajuta la prevenirea fraudei identității legate de angajare.

12. Care sunt consecințele furtului de identitate?

Furtul de identitate poate duce la pierderi financiare, credit deteriorat și stres emoțional.

13. Cum se pot proteja indivizii de furtul de identitate?

Indivizii se pot proteja folosind parole puternice, fiind precauți în încercările de phishing, monitorizarea conturilor financiare și mărunțirea documentelor sensibile.

14. Poate fi urmărit furtul identității?

Da, furtul de identitate este o crimă și poate fi urmărit penal. Sancțiunile variază în funcție de gravitatea infracțiunii.

15. Cât durează să te recuperezi de la furtul de identitate?

Timpul necesar pentru a se recupera de la furtul de identitate variază în funcție de amploarea daunelor și de acțiunile întreprinse pentru rezolvarea problemelor. Poate dura luni sau chiar ani pentru a se recupera pe deplin.


Cât de obișnuit este furtul de identitate 2019?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce procent dintre oameni își fura identitatea

Aproximativ 1 din 3 americani au experimentat un furt de identitate (punct de probă) conform datelor recente, aproximativ 33% dintre cetățenii americani au fost victime ale furtului de identitate la un moment dat în viața lor. Asta este mai mult decât dublul mediei globale.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Furtul de identitate devine mai frecvent

Frauda totală și cazurile de furt de identitate s -au triplat aproape în ultimul deceniu. Furtul de identitate și cazurile de fraudă au crescut constant în ultimul deceniu.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cauza numărul unu a furtului de identitate

Încălcări de date care îți expun parolele și datele sensibile. Încălcările datelor sunt principalele cauze ale furtului de identitate. În octombrie 2022, au existat 1.291 de încălcări de date cu peste 160 de milioane de victime [*]. Încălcările datelor au loc atunci când hackerii se încalcă în serviciile pe care le utilizați și vă fură informațiile stocate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de comun este furtul SSN

Numerele de securitate socială sunt aur de fraudă

Numerele de securitate socială sunt adesea folosite pentru a comite furtul de identitate, care a fraudat 51.600 de victime din 278 milioane dolari în 2021, potrivit Centrului de reclamații al criminalității pe Internet al FBI.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai probabil să fie victima furtului de identitate

cu vârste între 30 și 39 de ani

Oamenii cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani sunt cel mai probabil să -și fure identitățile. 51% din victimele furtului de identitate au avut un venit anual de 75.000 USD sau mai mult. Caucazienii au constituit 71% din toate victimele furtului de identitate. 14% din victime raportează că au pierdut mai mult de 10.000 USD din cauza furtului de identitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine este cel mai expus riscului de furt de identitate

Răspunsul vă poate surprinde – în timp ce toată lumea ar trebui să fie conștientă de furtul de identitate, copiii și vârstnicii prezintă un risc deosebit de mare de a deveni victime.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine prezintă un risc mai mare de furt de identitate

Știți că cele mai mari ținte de furt de identitate, răspunsul vă poate surprinde – în timp ce toată lumea ar trebui să fie conștientă de furtul de identitate, copiii și vârstnicii prezintă un risc deosebit de mare de a deveni victime.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine comite cel mai mare furt de identitate

Oamenii cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani sunt cel mai probabil să -și fure identitățile. 51% din victimele furtului de identitate au avut un venit anual de 75.000 USD sau mai mult. Caucazienii au constituit 71% din toate victimele furtului de identitate. 14% din victime raportează că au pierdut mai mult de 10.000 USD din cauza furtului de identitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai frecventă metodă folosită pentru a vă fura identitatea

Furtul fizic: Exemple în acest sens ar fi scufundări de dumpster, furt prin poștă, degresare, schimbare de adresă, remaniere, înregistrări guvernamentale, consolidare a identității. Bazat pe tehnologie: Exemple în acest sens sunt phishing, farming, intoxicații în cache DNS, șarpe, spyware, malware și viruși.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai abuzat SSN

078-05-1120

Cel mai greșit SSN din toate timpurile a fost (078-05-1120). În 1938, producător de portofel E E. H. Ferree Company din Lockport, New York, a decis să -și promoveze produsul arătând cum se va încadra un card de securitate socială în portofelele sale. În fiecare portofel a fost introdusă o carte de probă, folosită în scopuri de afișare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Blocarea SSN -ului dvs. preveni furtul de identitate

Self Lock vă ajută să vă protejați de frauda de identitate legată de angajare. Self Lock este caracteristica unică care vă permite să vă protejați identitatea în e-verifiare și autocontrol prin plasarea unui "Lacăt" În E-Verify pe numărul dvs. de securitate socială (SSN). Acest lucru ajută la împiedicarea oricui altcineva să folosească SSN-ul dvs. pentru un caz de verificare electronică.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele mai frecvente lucruri furate în timpul furtului de identitate

Exemple de verificări de furt de identitate. Dacă ați avut cecuri furate sau conturi bancare înființate în mod fraudulos, raportați -l la companiile de verificare a cecului.Carduri ATM.Schimbarea frauduloasă a adresei.Numărul de securitate socială Utilizare greșită.Pașapoarte.Serviciu telefonic.Numărul permisului de conducere Utilizare greșită.Judecăți civile și penale false.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde se întâmplă mai ales furtul de identitate

Repere: Există o serie de moduri în care hoții de identitate pot obține informațiile dvs. personale. Fraudsterii pot săpa prin poștă sau gunoi în căutarea cardului de credit sau a situațiilor bancare. Site-urile web negarantate sau Wi-Fi publice pot permite hoților de identitate să vă acceseze informațiile în mod electronic.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de victimă se vizează de obicei hoții de identitate

Se crede în mod obișnuit că persoanele în vârstă creduloase care nu au sofisticare tehnologică sunt principalele ținte ale furtului de identitate. Deși este, fără îndoială, adevărat că persoanele în vârstă sunt vulnerabile, furtul de identitate este pur oportunist, iar tinerii nu oferă protecție.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum mă protejez de furtul de identitate

11 Moduri de a preveni identitatea Furturezing Creditul.Protejați -vă numărul de securitate socială.Fii atent la phishing și spoofing.Folosiți parole puternice și adăugați un pas de autentificare.Folosiți alerte.Urmăriți căsuța poștală.Mărunțit, mărunțit, mărunțit.Folosiți un portofel digital.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de des sunt prinși hoții de identitate

Hoții de identitate aproape niciodată nu sunt prinși

Într -un studiu realizat în 2006, „doar 1 din 700 de suspecți de furt de identitate au fost arestați de autoritățile federale (0.14%).”Doar pentru a oferi o anumită perspectivă și comparație, 44.3% din suspecții de criminalitate violentă au fost arestați, precum și 15.8% din infracțiunile alternative de proprietate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt 3 moduri în care cineva îți poate fura identitatea

Cum poate un hoț să -mi fure identitatea e -mailului sau gunoiului pentru a obține numerele de cont sau numărul de securitate socială.vă păcălesc să trimiteți informații personale într -un e -mail.Furați -vă numerele de cont de la o afacere sau un birou medical.Furați -vă portofelul sau poșeta pentru a obține informațiile personale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de rău este dacă cineva are SSN -ul meu

O persoană necinstită care are numărul dvs. de securitate socială îl poate folosi pentru a obține alte informații personale despre dvs. Hoții de identitate pot folosi numărul dvs. și creditul dvs. bun pentru a solicita mai mult credit în numele dvs. Apoi, atunci când folosesc cardurile de credit și nu plătesc facturile, vă dăunează creditului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să -ți fure SSN -ul cu ultimele 4 cifre

Atâta timp cât un hacker sau un escrocher are acces la alte informații personale, cum ar fi numele și adresa dvs., ei pot utiliza ultimele patru cifre ale SSN -ului dvs. (în cele mai multe cazuri) pentru a deschide conturi în numele dvs., a vă fura banii și beneficiile guvernamentale sau chiar obțineți asistență medicală și rambursări fiscale în numele dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot să -mi blochez SSN -ul să fie folosit

Dacă știți că informațiile dvs. de securitate socială au fost compromise, puteți solicita să blocați accesul electronic. Acest lucru se face apelând la numărul nostru de 800 național (gratuit 1-800-772-1213 sau la numărul nostru TTY la 1-800-325-0778).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să acceseze contul meu bancar cu numărul meu de securitate socială

Poate cineva să acceseze contul meu bancar cu numărul meu de securitate socială nu, pentru că va trebui să furnizați și mai multe detalii personale pentru a vă autentifica identitatea, cum ar fi dovezile fizice ale pașaportului, ID -ului, permisului de conducere, etc.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum verific să văd dacă cineva folosește numărul meu de securitate socială

Examinați câștigurile postate în evidența dvs. în Declarația dvs. de securitate socială și raportați -ne orice neconcordanță pentru noi. Contactați Serviciul de venituri interne (IRS) la 1-800-908-4490 sau vizitați-le online, dacă credeți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să -mi fure identitatea cu numărul meu de Medicare

Furtul de identitate medicală se întâmplă atunci când cineva fură sau folosește informațiile dvs. personale (cum ar fi numele dvs., numărul de securitate socială sau numărul Medicare) pentru a depune cereri frauduloase către Medicare și alți asigurători de sănătate fără permisiunea dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să deschidă un card de credit în numele meu fără numărul meu de securitate socială

Un hoț de identitate ar trebui să obțină detalii personale, cum ar fi numele dvs., data de naștere și numărul de securitate socială pentru a deschide un card de credit în numele dvs. Cu toate acestea, este o crimă federală să facă acest lucru și poate duce la închisoare când hoțul este prins pentru comportamentul lor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot verifica dacă SSN -ul meu a fost compromis

Verificați -vă raportul de credit.

Dacă cineva a folosit SSN -ul dvs. pentru a solicita un card de credit sau un împrumut sau deschide alte conturi în numele dvs., raportul dvs. de credit este primul loc în care poate apărea activitatea.

[/wpremark]

Previous Post
Care este data din spatele unei alarme de fum?
Next Post
Kan du se ja TV på nettet?