15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Jeff Andrews aduce un bungalou din 1910 înapoi la fosta sa glorie

Ți s-ar fi iertat că ai crezut, la pasul în acest bungalou din Veneția, California, că ai fi dat înapoi în timp – de fapt, acesta este scopul. "Nu am vrut ca nimic să arate nou," spune designerul Jeff Andrews, care a preluat renovarea casei din 1910 pentru o familie Malibu.

"Am fost inspirat de atmosfera modestă, răcoroasă și funky a casei originale, a arhitecturii și a interioarelor," Explică Andrews. Așadar, le-a folosit ca ghid stilistic, încorporând mobilier, artă și o schemă de culori care se simte proaspătă, dar totuși adecvată originilor casei..

bungalou luminos pe plajă Farrow & Ball’s Arsenic este un fir de legătură în casă, în interior și în exterior. Stephen Busken

Pentru fanii designerului, acest proiect poate părea puțin diferit – el este, la urma urmei, cel mai bine cunoscut pentru crearea de case pentru A-listers precum Kaley Cuoco, Ryan Seacrest și chiar anumiți Kardashians, ale căror case, deși sunt întotdeauna elegante, sunt un pic mai mult deasupra. Dar acesta a fost exact punctul aici, explică Andrews: să creăm o locuință care să se simtă confortabilă și primitoare în nostalgie și simplitate..

"Voiau doar un loc în weekend unde să se relaxeze și să fie normali," Andrews spune despre clienții săi. Și cine nu ar vrea să facă asta aici?

Sufragerie

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

Singura schimbare structurală majoră pe care Andrews a făcut-o acasă a fost deschiderea zidului dintre camera de zi și camera de familie pentru a oferi casei o senzație mai aerisită. Apoi a continuat lambriurile originale în toată casa pentru a încuraja continuitatea (o decizie subliniată de paleta coezivă de-a lungul întregii, ancorată de Farrow & Ball’s Arsenic) și dă din cap către oasele originale. "Lambriul interior, pereții și tavanul original al plăcilor de margele sunt atât de cool pentru mine, așa că am adăugat și mai multe," spune designerul. În sufragerie, mobilierul vintage de la 1stdibs stă pe un covor Anthropologie și un candelabru vintage spindly de la Învechit adaugă adaugă doar cantitatea potrivită de glam.

Cameră de familie

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

Un amestec de mobilier vintage și țesături texturate conferă camerei de familie un sentiment instantaneu de confort. Andrews a acoperit scaune de salon vintage într-un Zak + Fox material, a împământat spațiul cu un covor de la Serena & Lily și a împerecheat o măsuță de cafea din mijlocul secolului Danemarca 50 cu o canapea simplă din Lawson Fenning (cu perne din Hollywood la domiciliu și Nicky Rising). Întregul spațiu este acoperit cu un candelabru ingenios pe care Andrews l-a proiectat împreună cu ceramistul Heather Levine. "Îi dă un pic de atmosferă funky," spune designerul.

Bucătărie

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

"Schema pentru bucătărie a venit de la Smeg," spune Andrews de la frigiderul retro. Stilul funcționează deosebit de bine cu cuptorul original al casei, pe care Andrews a decis să îl păstreze. În plus, silueta subțire a lui Smeg este un economizor practic de spațiu în bucătăria mică.

Andrews a folosit în continuare spațiul deschizând dulapurile superioare și concepând în schimb un depozit inteligent și atractiv. "Am avut niște fețe funky pe care le-am scos și am deschis doar rafturile," el explica. "Și apoi am făcut o mare carcasă încorporată." De asemenea, a încorporat un suport pentru oale în orificiul aragazului.

"Am cheltuit banii pe podea," Andrews spune despre Tabarka teracotă pictată manual, care face o declarație în "bucătărie lungă și slabă."

Zona de luat masa

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

Zona barului, pe care Andrews o înfășura în tapetul iconic din Martinica CW Stockwell, a fost odată o spălătorie. Și, deși s-ar putea să nu mai arate așa, la urma urmei, familia nu și-a pierdut spațiul de rufe: "Există un frigider cu vin, dar în spatele celorlalte dulapuri se află o mașină de spălat cu uscător," dezvăluie Andrews.

Scări

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

Andrews nu numai că iubește aspectul lambriurilor originale, ci și pervazul său reprezintă modalitatea perfectă de a propune lucrări de artă pentru o senzație casual. În scară, designerul a adăugat o fereastră pentru lumină naturală, apoi a vopsit treptele în același verde cu arsenic care poate fi găsit peste tot. Selecția de culori a fost inspirată din colecția de ceramică Bauer de epocă a designerului. "Există o culoare din bolurile pe care le am, care se potrivește cu Farrow & Ball’s Arsenic perfect," el spune. "Este atât de retro și de cool. Este verde perfect – pentru un anumit spațiu. Dar am luat cam acea culoare și am fugit cu ea."

Dormitor

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

"Acesta a fost cu siguranță un spațiu funky," Andrews își amintește de dormitorul de la etaj. "Întreaga cameră este în tablă de margele, pe care am refăcut-o cu atenție, dar are această atmosferă super confortabilă." Designerul s-a aplecat în asta cu un pat înclinat și o paletă dezactivată cu texturi moi.

Baie

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

Cu tigla marocană turcoaz (din Diona Marble), cutia de bijuterii a unei băi oferă o culoare neașteptată. Etaje grafice de Tabarka împământarea spațiului. "Am vrut să păstrăm aceeași paletă de culori care curge prin casă și să o arate rece, dar nu prea proiectată," spune Andrews.

Camera copiilor

bungalou luminos pe plajă Stephen Busken

Ce copil nu ar vrea să trăiască în acest spațiu? Andrews a îmbrățișat tavanele înclinate pictând dungi pentru a simți un cort de circ, apoi a atârnat o Serena & Lily leagăn dintr-un pod dormitor ("fiecare copil iubește un scaun oscilant," Subliniază Andrews). Paturile de spital de epocă, într-un galben strălucitor, adaugă un sunet jucăuș. "Am decis să ne înclinăm și să ne înnebunim cu asta," spune Andrews. "Doar fă-l distractiv."

Urmăriți House Beautiful pe Instagram.

>

Previous Post
Najúžasnejšie štýly vianočného stromčeka, ktoré môžete tento rok vyskúšať, a kde nájdete vzhľad
Next Post
Stephanie Woodmansee transformă un apartament Tribeca White Box într-o casă primitoare, inspirată de plajă