15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sistemele de securitate la domiciliu reduc criminalitatea?

Sistemele de securitate la domiciliu reduc criminalitatea?

Sistemele de securitate la domiciliu reduc criminalitatea?

Camerele de securitate vor descuraja în general și vor reduce furtul. Dacă instalați o cameră de securitate, casa dvs. este de 300% mai sigură de la pauză decât o casă fără cameră. Infractorii nu doresc să fie urmăriți sau înregistrați – acesta este unul dintre motivele majore pentru care sunt atât de eficiente.

Majoritatea jafurilor recunosc sistemele de alarmă pentru a le descuraja. Atât experții, cât și hoții reali spun că sistemele de alarmă descurajează spargerea, în principal pentru că majoritatea jafurilor sunt amatori. Într -o Universitate din Carolina de Nord la Studiul Charlotte care a examinat 422 de spargeri condamnați, 83% dintre hoți au recunoscut că au verificat casele pentru alarme înainte de a intra în.

Având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire asupra primilor zece descuranțe de hoț pe care să le folosească în 2021:

 • Camere de securitate la domiciliu
 • Iluminare în aer liber
 • Camere inteligente pentru ușă video
 • Câini
 • Porți de securitate
 • Păstrarea spațiilor deschise în jurul casei tale
 • Un sistem de alarmă
 • Fii prietenos cu vecinii tăi

S -ar putea să nu împiedice nici măcar criminalitatea. Cercetările au arătat că supravegherea oricărei forme – inclusiv o cameră video inelare – nu împiedică neapărat criminalitatea. Pe de altă parte, câinii au dovada susținută de cercetare de prevenire a criminalității.

Sistemele de alarmă sau sirenele sunt un descurajare utilă. Audio sau sunet de descurajare a jafului ar speria acei hoți. Burglarii urăsc atenția și acesta este principalul motiv pentru care alarmele și sirenele de jefuire sunt eficiente pentru descurajarea hoților.

Casele din locuri de vizibilitate ridicată, ca și pe loturile de colț, sunt mult mai puțin susceptibile să fie rupte. Există pur și simplu prea multe moduri potențiale de văzut. Dar locuințele din oraș, casele din mijlocul blocului sau casele dintr-un cul-de-sac sunt ținte mult mai bune.

Unul dintre cele mai bune moduri de a descuraja jafurile este cu combos de iluminat/camere activate în mișcare. Inelul oferă opțiuni accesibile și extrem de eficiente în camera lor de lumină și camera lor inundabilă. Cu toate acestea, hoții pot dezactiva soneria dvs. de sunet dacă găsesc o modalitate de a -l modifica.

Casele detașate cu o singură familie din mijlocul cartierului (spre deosebire de unitățile de colț, care sunt mai puțin susceptibile să fie jefuite), case de lângă loturi goale sau fără vecinii din apropiere și garduri de confidențialitate ridicate, tufișuri și ziduri din jurul proprietății sunt tipul de case care sunt jefuite cel mai mult.

Iată 5 secrete spargeri nu vor să știți:

 • Ușa ta din față este prea încântătoare.
 • Casa ta nu este suficient de înfricoșătoare.
 • Ești mult prea previzibil.
 • Curtea ta este o țintă ușoară.
 • Păstrați etajul al doilea vulnerabil.

Unul dintre cele mai bune moduri de a descuraja jafurile este cu combos de iluminat/camere activate în mișcare. Inelul oferă opțiuni accesibile și extrem de eficiente în camera lor de lumină și camera lor inundabilă.Sistemele de securitate la domiciliu reduc criminalitatea?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sistemele de securitate la domiciliu descurajează de fapt criminalitatea

Camerele de securitate vor descuraja în general și vor reduce furtul. Dacă instalați o cameră de securitate, casa dvs. este de 300 % mai sigură de la pauză decât o casă fără cameră. Infractorii nu doresc să fie urmăriți sau înregistrați-acesta este unul dintre motivele principale pentru care sunt atât de eficiente.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Evitați spargerii casele cu sisteme de securitate

Majoritatea jafurilor recunosc sistemele de alarmă pentru a le descuraja

Atât experții, cât și hoții reali spun că sistemele de alarmă descurajează spargerea, în principal pentru că majoritatea jafurilor sunt amatori. Într -o Universitate din Carolina de Nord la Studiul Charlotte care a examinat 422 de spargeri condamnați, 83% dintre hoți au recunoscut că au verificat casele pentru alarme înainte de a intra în.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ceea ce de fapt determină tâlhării

Având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire asupra primelor zece descuranțe de hoț pe care să le folosească în 2021: Camerele de securitate la domiciliu.Iluminare în aer liber.Camere inteligente pentru ușă video.Câini.Porți de securitate.Păstrarea spațiilor deschise în jurul casei tale.Un sistem de alarmă.Fii prietenos cu vecinii tăi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Reduceți criminalitatea ușilor inelare

S -ar putea să nu împiedice nici măcar criminalitatea.

Cercetările au arătat (se deschide într -o nouă filă) că supravegherea oricărei forme – inclusiv o cameră video inelare – nu împiedică neapărat criminalitatea. Știi ce are dovada susținută de cercetare de prevenire a câinilor criminali (se deschide într-o nouă filă).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce se tem cel mai mult hoțurile

Sisteme de alarmă sau sirene – un descurajare utilă a jefuirii

Audio sau sunet de descurajare a jafului ar speria acei hoți. Burglarii urăsc atenția. Acesta este principalul motiv pentru care alarmele și sirenele de jefuire sunt eficiente pentru descurajarea hoților.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce case fac jafuri

Casele din locuri de vizibilitate ridicată, ca și pe loturile de colț, sunt mult mai puțin susceptibile să fie rupte. Există pur și simplu prea multe moduri potențiale de văzut. Dar locuințele din oraș, casele din mijlocul blocului sau casele dintr-un cul-de-sac sunt ținte mult mai bune.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Evitați camerele de ring

Unul dintre cele mai bune moduri de a descuraja jafurile este cu combos de iluminat/camere activate în mișcare. Inelul oferă opțiuni accesibile și extrem de eficiente în camera lor de lumină și camera lor inundabilă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate spulberi să dezactiveze inelul

Da, hoții pot dezactiva soneria dvs. de sonerie. Nu este rezistent la intrus, iar modalități specifice pot fi utilizate de tâlhar pentru a dezactiva soneria de sunet și a împiedica capacitatea dispozitivului de a înregistra datele și de a le trimite prin intermediul serverului său.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de case sunt jefuite cel mai mult

Care casele fac hoțuri, cu o parte-familială, a detașat casele din mijlocul cartierului (spre deosebire de unitățile de colț, care sunt mai puțin susceptibile să fie jefuite).Case de lângă loturi goale sau fără vecinii din apropiere.Garduri de confidențialitate ridicate, tufișuri și ziduri în jurul proprietății.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce nu vrei să știi

5 secrete spargeri nu vor să știți ușa din față este prea ispititoare.Casa ta nu este suficient de înfricoșătoare.Ești mult prea previzibil.Curtea ta este o țintă ușoară.Păstrați etajul al doilea vulnerabil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele de inel descurajează de fapt criminalitatea

Unul dintre cele mai bune moduri de a descuraja jafurile este cu combos de iluminat/camere activate în mișcare. Inelul oferă opțiuni accesibile și extrem de eficiente în camera lor de lumină și camera lor inundabilă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate poliția să ceară să -ți vadă soneria inelului

da. Indiferent cine face camera de securitate sau soneria video – fie că este vorba de Ring, Google Nest, Arlo, etc. – Poliția poate încă să bată la ușă și să ceară imagini.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce urăsc cel mai mult tâlhării

Ce se urăște de la hohote de acasă. Majoritatea jafurilor la domiciliu sunt planificate și executate de hoți atenți, care observă o oportunitate și păstrează o proprietate pentru a afla când ocupanții nu sunt acasă.Sisteme de securitate.Securitatea ușii și a ferestrei.Alarme de jaf.Sisteme CCTV.Încuietori inteligente.Camerele de la ușă.Iluminat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele de la ușă se descurajează criminalitatea

În cazul nefericit, că se produce pirateria pridvorului sau chiar o invazie la domiciliu, filmările de la o cameră de la ușă și alte camere de securitate vă pot ajuta forțele de ordine locale să identifice, să -l aresteze și să -l acuze.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poliția poate să se atingă în camera dvs. de inel

Ring oferă poliției acces la imagini timp de 30 de zile, dar atâta timp cât îl descarcă în acel interval de timp, îl pot păstra atât timp cât este permis în cadrul procedurilor de siguranță publică și a legii aplicabile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ceea ce îi scoate cu adevărat pe tâlhari

Garduri și plante – tufișuri și garduri în jurul unei grădini pot acționa ca un element de descurajare pentru un tâlhar. Iluminare și drumuri – obțineți o lumină exterioară cu un senzor care se aprinde atunci când cineva este în jur și nu subestimează descurajarea unei unități de pietriș. Face un zgomot destul de mult atunci când mergeți și poate descuraja jafurile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de case sunt jefuite cel mai mult

Care casele fac hoțuri, cu o parte-familială, a detașat casele din mijlocul cartierului (spre deosebire de unitățile de colț, care sunt mai puțin susceptibile să fie jefuite).Case de lângă loturi goale sau fără vecinii din apropiere.Garduri de confidențialitate ridicate, tufișuri și ziduri în jurul proprietății.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Lăsarea unei lumini pe timp de noapte descurajează tâlhării

FAQ. Dacă lăsați luminile în aer liber noaptea nu, lăsând luminile aprinse poate face ca intrusii să creadă că nu sunteți acasă. Folosiți o lumină senzor de mișcare care se aprinde atunci când tu, sau oricine altcineva, se apropie, astfel încât să ai lumină doar atunci când ai nevoie de ea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Furglari vizează casele cu camere de luat vederi

Camerele de filmat sunt camere de descurajare a criminalității bune sunt un bun descurajare a criminalității, deoarece 60 la sută din majoritatea jafurilor vor alege o altă țintă dacă găsesc alarme sau camere, potrivit unui studiu de la Departamentul de Justiție Penală al Universității din Carolina de Nord & Criminologie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate spulberi să dezactiveze camerele de inel

da. Burglarii vă pot dezactiva camera de apel dacă reușesc să detașeze dispozitivul cu succes, fără a avertiza niciun alt sistem alarmant din casa dvs. Cu toate acestea, dispozitivul va capta videoclipul hoțului în timp ce se va angaja în actul de dezactivare a camerei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] SimpliSafe împărtășește date cu poliția

Un purtător de cuvânt al SimpliSafe, Amy Nagy, spune: „În politica noastră de confidențialitate, ne rezervăm dreptul de a partaja videoclipuri cu clienții cu forțele de ordine în perioadele de urgență extremă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este mai bine să -ți lași lumina de pridvor pornită sau oprită noaptea

În timp ce ești acasă noaptea, este o idee bună să îți ții luminile aprinse. Cu toate acestea, de îndată ce sunteți gata să mergeți la culcare pentru seară, ar trebui să fiți atenți și să vă stingeți luminile. Ar trebui să -ți tratezi lumina de pridvor la fel ca și orice altă cameră din casă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate spulberi să dezactiveze camerele de securitate

În lumea reală, poate fi folosit și pentru a dezactiva sistemele de securitate pentru locuințe fără fir. Pentru a face acest lucru, un jaf blochează semnalele de la ușă/fereastră sau senzori de mișcare pentru a intra într -o casă fără a declanșa alarma.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate spulberi să dezactiveze simplifisafe

Potrivit expertului, un atacator poate ascunde dispozitivul de hacking (care poate fi alimentat de o baterie) la 100 de metri de sistemul vizat pentru a înregistra pinul transmis atunci când alarma este dezactivată. Apoi, cu simpla apăsare a unui buton de pe microcontroller, alarma poate fi dezarmată în orice moment.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] SimpliSafe apelează poliția imediat

SimpliSafe va expedia imediat poliția la casa dvs. atunci când dezactivați o alarmă cu pinul dvs. Este un cod secret care vă permite să comunicați că sunteți în pericol fără a vă ridica un atacator potențial violent.

[/wpremark]

Previous Post
Sunt țânțari răi în Panama?
Next Post
Kan du bestille fra Vision Direct i USA?
Immediate Unity Profit