15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Merită încuietori de înaltă securitate?

Merită încuietori de înaltă securitate?

Este un blocaj de mare securitate care merită

Consiliul național. Căutați încuietori evaluate ca gradul 1, ceea ce înseamnă că blocajul a fost testat pentru a rezista la cele mai înalte niveluri de forță pe o perioadă lungă de timp.

Care sunt avantajele încuietorilor de înaltă securitate

Încuietorile de înaltă securitate sunt concepute pentru a rezista atacurilor de la foraj, ceea ce le face imposibil de eliminat. Unele încuietori folosesc o carcasă metalică întărită, pini metalici speciali sau discuri așezate pe calea în care burghiul trebuie să pătrundă. Există chiar scuturi metalice care se protejează împotriva încuietorului în sine.

Ceea ce este considerat a fi un blocaj de mare securitate

Cea mai comună rating de înaltă securitate este UL437, care acoperă încuietori și cilindri. Această categorie este testată pentru deschiderea neautorizată de la bypass, blocking, impresionare și intrare distructivă. Majoritatea producătorilor majori din America de Nord furnizează încuietori listate UL437 și au fost disponibile distribuția cheilor brevetat și controlat.

Care este diferența dintre un blocaj standard și un blocaj de înaltă securitate

Deși încuietorile de înaltă securitate nu sunt impenetrabile, ele rezistă la manipulare și încercări de intrare forțată mult mai bine decât încuietorile tradiționale. Eticheta de „securitate ridicată” înseamnă că blocarea este capabilă să reziste unei încercări de intrare neautorizate pentru o anumită perioadă de timp (standardizată de corpuri de testare precum ANSI și UL).

Ușile de securitate scad valoarea la domiciliu

Adăugat apelul de bord și valoarea proprietății
Orice îmbunătățire a locuinței poate adăuga valoare proprietății dvs. Cum ar fi adăugarea unei punte sau refacerea bucătăriei, ușile de securitate și ferestrele pot adăuga, de asemenea, valoare.

Care este cea mai sigură încuietoare pentru o casă

Deadbolt. Acest tip de blocare este considerat cel mai sigur. Aceste încuietori sunt robuste și cu adevărat greu de rupt. Pot fi un singur cilindru sau dublu cilindru.

Este suficient de blocat

Trebuie să folosesc un blocaj TSA, nu este obligatoriu sau o cerință legală pentru a utiliza un blocaj aprobat de TSA, dar este recomandat. Dacă nu utilizați un blocaj TSA și bagajul dvs. este căutat, TSA va trebui fie să vă spargă blocajul, fie să vă tăiați bagajele pentru a avea acces.

Care blocare nu poate fi ales

1) Evva MCS
Fiecare cheie are o formă rotunjită complexă, aceasta cuplată cu elementul magnetic îl face un blocaj extrem de greu de ales. Singura modalitate de a avea acces la ușă ar fi ca cheia să fie clonată și, în acest caz, un lăcătuș principal ar trebui să pună mâna pe cheia originală.

Ce tip de blocare a ușii este cel mai puternic

Încuietori de ușă Deadbolt
Încuietorile ușilor Deadbolt sunt cel mai sigur tip de încuietori de chei și sunt de obicei utilizate pe ușa exterioară a unei case. Disponibil în stiluri unice și dublu cilindru, Deadbolts sunt evaluate în funcție de puterea lor de la gradul 1 la gradul 3. Un grad 1 este cel mai înalt grad și oferă cea mai mare securitate.

Pot fi rupte ușile de securitate

Puterea crescută
Unul dintre motivele principale pentru instalarea acestor tipuri de uși este că acestea sunt incredibil de puternice și nu pot fi ușor de rupt. Burglarii folosesc adesea metode comune, cum ar fi să lovești ușa sau să folosești o bară, dar ușile de securitate din oțel sunt mult mai rezistente la aceste tipuri de atacuri.

Ușile de securitate împiedică spargerile

Un alt mod simplu, extrem de eficient și rentabil de a vă proteja casa de pauze este prin instalarea ușilor de securitate. Aceste uși sunt concepute special pentru a rezista la încercări de intrare forțată și pentru a oferi un nivel ridicat de protecție împotriva jafurilor.

Sunt sigure încuietori inteligente

Încuietorile inteligente pot fi sigure dacă sunt instalate și utilizate corect. Este important să alegeți o marcă de renume și să vă asigurați că blocarea este instalată și actualizată corespunzător cu cel mai recent firmware. În plus, utilizarea parolelor puternice și implementarea autentificării cu doi factori poate îmbunătăți securitatea încuietorilor inteligente.

Care sunt dezavantajele încuietorilor de înaltă securitate

În timp ce încuietori de mare securitate oferă o protecție excelentă împotriva pauzelor, există câteva dezavantaje potențiale de luat în considerare. Aceste încuietori tind să fie mai scumpe decât încuietorile tradiționale, iar unele pot necesita o instalare profesională. În plus, controlul cheie poate fi mai dificil, deoarece încuietorile de înaltă securitate vin adesea cu duplicarea cu cheie restrânsă.

Se pot alege încuietori de înaltă securitate

Încuietorile de înaltă securitate sunt concepute pentru a fi rezistente la culegere, dar nici o blocare nu este în întregime rezistentă la pick. Lăcătușii pricepuți și experimentați pot fi în continuare capabili să aleagă încuietori de înaltă securitate, acordate suficient timp și efort. Cu toate acestea, nivelul de dificultate în alegerea acestor încuietori este semnificativ mai mare în comparație cu încuietorile standard.

Sunt încuietori de securitate ridicate în valoare de costuri

Deși încuietorile de înaltă securitate pot fi mai scumpe în avans, acestea merită în general costurile pentru cei care caută securitate maximă. Aceste încuietori oferă liniște sufletească și sunt mai eficiente la descurajare ar fi intrusii. Investiția în încuietori de înaltă securitate este o investiție pe termen lung în siguranța și securitatea proprietății dvs.

Care sunt unele alternative la încuietori de mare securitate

Dacă încuietorile de înaltă securitate nu sunt o opțiune viabilă pentru dvs., există câteva măsuri alternative pe care le puteți lua pentru a îmbunătăți securitatea casei dvs. Acestea includ consolidarea ușilor și ferestrelor, instalarea camerelor de securitate, utilizarea luminilor senzorului de mișcare și implementarea unui sistem de securitate.

De unde pot cumpăra încuietori de mare securitate

Încuietori de înaltă securitate pot fi achiziționate din diverse surse, inclusiv lăcătuși, magazine de îmbunătățire a locuințelor și comercianți cu amănuntul online. Este esențial să alegeți vânzători și mărci de renume care oferă încuietori de înaltă securitate de calitate, de calitate, certificate.

Pot să instalez încuietori de înaltă securitate

În timp ce unele încuietori de înaltă securitate pot fi potrivite pentru instalarea DIY, în general, este recomandat să se instaleze încuietori de înaltă securitate de un lăcătuș profesionist. Acest lucru asigură instalarea corectă și maximizează eficacitatea caracteristicilor de securitate ale Lock.

Ce ar trebui să caut într -un blocaj de înaltă securitate

Când selectați un blocaj de înaltă securitate, există mai mulți factori de luat în considerare. Căutați încuietori cu un rating ridicat de securitate, cum ar fi certificarea de gradul 1 sau UL437. Luați în considerare rezistența la blocare la foraj, cules și forță fizică. De asemenea, este important să alegeți încuietori de la producători de renume cu un istoric de producere a produselor de securitate de înaltă calitate.

Cât de des ar trebui înlocuit încuietori de înaltă securitate

Durata de viață a încuietorilor de înaltă securitate poate varia în funcție de factori precum utilizarea, condițiile de mediu și întreținerea. Cu toate acestea, ca orientare generală, se recomandă înlocuirea încuietorilor la fiecare 5-7 ani sau mai devreme dacă există semne de uzură sau deteriorare. Întreținerea și lubrifierea periodică pot ajuta la extinderea duratei de viață a încuietorilor de înaltă securitate.

Care sunt diferitele tipuri de încuietori de înaltă securitate

Există mai multe tipuri de încuietori de înaltă securitate disponibile, inclusiv încuietori de cilindri, încuietori de morți, încuietori Deadbolt și încuietori electronice. Fiecare tip are caracteristicile și avantajele sale unice, de aceea este esențial să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor și cerințelor de securitate.

Pot folosi încuietori de înaltă securitate pentru afacerea mea

Da, încuietori de mare securitate sunt potrivite atât pentru uz rezidențial, cât și pentru ce. Acestea oferă un strat suplimentar de securitate împotriva pauzelor și accesului neautorizat. Multe companii aleg să instaleze încuietori de înaltă securitate pentru a-și proteja activele, informațiile sensibile și siguranța angajaților.

Încuietori de mare securitate vin cu o garanție

Da, majoritatea producătorilor de blocare de înaltă securitate oferă garanții pentru a asigura calitatea și fiabilitatea produselor lor. Lungimea și termenii specifici ai garanției pot varia, de aceea este important să revizuiți informațiile de garanție furnizate de producător sau retailer înainte de a cumpăra.

Care sunt cele mai bune mărci de blocare de înaltă securitate

Pe piață există mai multe mărci de blocare de înaltă securitate de înaltă securitate, inclusiv Medeco, Mul-T-Lock, Assa Abloy, Schlage și Kwikset. Aceste mărci sunt cunoscute pentru calitatea, durabilitatea și caracteristicile inovatoare de securitate. Se recomandă cercetarea și compararea diferitelor mărci pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de securitate.

Sunt încuietori de înaltă securitate rezistente la lovituri

Da, multe încuietori de înaltă securitate încorporează caracteristici anti-bumping pentru a rezista la blocarea blocării, care este o tehnică folosită adesea de tâlhări pentru a deschide încuietori tradiționale de pin pentru pin. Aceste caracteristici pot include proiecte speciale de pin, mecanisme avansate de arc și pini de securitate suplimentari.

Sunt încuietori de înaltă securitate dovadă de bump

În timp ce nici o blocare nu este în întregime rezistentă la bump, încuietorile de înaltă securitate sunt concepute pentru a fi extrem de rezistente la lovituri. Acestea încorporează caracteristici și tehnologii avansate de securitate pentru a face încercările de lovituri mai provocatoare și consumatoare de timp pentru potențialii intrusi.

Pot fi reevaluate încuietori de înaltă securitate

Da, încuietori de înaltă securitate pot fi, în general, redirecționate. Cu toate acestea, procesul de rekeying blocaje de înaltă securitate poate necesita instrumente și cunoștințe specializate. Se recomandă ca un lăcătuș profesionist să se ocupe de procesul de rekeying pentru a se asigura că acesta este făcut corect și pentru a menține securitatea blocajului.

Sunt preluate încuietori de înaltă securitate

În timp ce nici o blocare nu este în întregime rezistentă la pick, încuietorile de înaltă securitate sunt concepute pentru a fi extrem de rezistente la culegere. Acestea încorporează proiecte avansate de PIN, mecanisme de securitate și tehnici de fabricație pentru a face încercările de ridicare semnificativ mai dificile.

Pot fi ocolite încuietori de înaltă securitate

În timp ce încuietori de înaltă securitate sunt concepute pentru a rezista tehnicilor de bypass, este încă posibil să le ocoliți în anumite circumstanțe. Introși calificați și determinați pot încerca să utilizeze metode de intrare distructivă sau să exploateze vulnerabilitățile în blocare sau în cadrul ușii. Cu toate acestea, încuietorile de înaltă securitate pot crește semnificativ dificultatea și timpul necesar pentru a le ocoli, descurajând cei mai oportuniști tâlhări.

Sunt încuietori de mare securitate care merită investiția

Investiția în încuietori de înaltă securitate merită luată în considerare, în special pentru cei care acordă prioritate siguranței și securității proprietății și a celor dragi. Încuietorile de înaltă securitate oferă o protecție superioară împotriva pauzelor și pot oferi liniște sufletească știind că casa sau afacerea dvs. este bine respectată.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre încuietori de înaltă securitate. Când vine vorba de protejarea proprietății dvs., alegerea încuietorilor potrivite este esențială pentru a vă asigura siguranța și securitatea dvs. Este întotdeauna recomandat să vă consultați cu un lăcătuș profesionist, care poate oferi sfaturi și îndrumări pentru experți în funcție de nevoile și circumstanțele dvs. specifice.

(Notă: informațiile furnizate aici se bazează pe experiența personală și cercetarea și pot varia în funcție de situații și factori individuali. Este întotdeauna recomandabil să vă consultați cu profesioniști pentru recomandări și soluții personalizate.)
Merită încuietori de înaltă securitate?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este un blocaj de mare securitate care merită

Consiliul național. Căutați încuietori evaluate ca gradul 1, ceea ce înseamnă că blocajul a fost testat pentru a rezista la cele mai înalte niveluri de forță pe o perioadă lungă de timp.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt avantajele încuietorilor de înaltă securitate

Încuietorile de înaltă securitate sunt concepute pentru a rezista atacurilor de la foraj, ceea ce le face imposibil de eliminat. Unele încuietori folosesc o carcasă metalică întărită, pini metalici speciali sau discuri așezate pe calea în care burghiul trebuie să pătrundă. Există chiar scuturi metalice care se protejează împotriva încuietorului în sine.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ceea ce este considerat a fi un blocaj de mare securitate

Cea mai comună rating de înaltă securitate este UL437, care acoperă încuietori și cilindri. Această categorie este testată pentru deschiderea neautorizată de la bypass, blocking, impresionare și intrare distructivă. Majoritatea producătorilor majori din America de Nord furnizează încuietori listate UL437 și au fost disponibile distribuția cheilor brevetat și controlat.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre un blocaj standard și un blocaj de înaltă securitate

Deși încuietorile de înaltă securitate nu sunt impenetrabile, ele rezistă la manipulare și încercări de intrare forțată mult mai bine decât încuietorile tradiționale. Eticheta de „securitate ridicată” înseamnă că blocarea este capabilă să reziste unei încercări de intrare neautorizate pentru o anumită perioadă de timp (standardizată de corpuri de testare precum ANSI și UL).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ușile de securitate scad valoarea la domiciliu

Adăugat apelul de bord și valoarea proprietății

Orice îmbunătățire a locuinței poate adăuga valoare proprietății dvs. Cum ar fi adăugarea unei punte sau refacerea bucătăriei, ușile de securitate și ferestrele pot adăuga, de asemenea, valoare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai sigură încuietoare pentru casă

Deadbolt. Acest tip de blocare este considerat cel mai sigur. Aceste încuietori sunt robuste și cu adevărat greu de rupt. Pot fi un singur cilindru sau dublu cilindru.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este suficient de blocat

Trebuie să folosesc un blocaj TSA, nu este obligatoriu sau o cerință legală pentru a utiliza un blocaj aprobat de TSA, dar este recomandat. Dacă nu utilizați un blocaj TSA și bagajul dvs. este căutat, TSA va trebui fie să vă spargă blocajul, fie să vă tăiați bagajele pentru a avea acces.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care blocare nu poate fi ales

1) Evva MCS

Fiecare cheie are o formă rotunjită complexă, aceasta cuplată cu elementul magnetic îl face un blocaj extrem de greu de ales. Singura modalitate de a avea acces la ușă ar fi ca cheia să fie clonată și, în acest caz, un lăcătuș principal ar trebui să pună mâna pe cheia originală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de blocare a ușii este cel mai puternic

Încuietori de ușă Deadbolt

Încuietorile ușilor Deadbolt sunt cel mai sigur tip de încuietori de chei și sunt de obicei utilizate pe ușa exterioară a unei case. Disponibil în stiluri unice și dublu cilindru, Deadbolts sunt evaluate în funcție de puterea lor de la gradul 1 la gradul 3. Un grad 1 este cel mai înalt grad și oferă cea mai mare securitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot fi rupte ușile de securitate

Puterea crescută. Unul dintre motivele principale pentru instalarea acestor tipuri de uși este că acestea sunt incredibil de puternice și nu pot fi ușor de rupt. Burglarii folosesc adesea metode comune, cum ar fi să lovești ușa sau să folosești o bară, dar ușile de securitate din oțel sunt mult mai rezistente la aceste tipuri de atacuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ușile de securitate împiedică spargerile

Un alt mod simplu, extrem de eficient și rentabil de a proteja casa împotriva pauzelor și a intruziunilor este prin ușile de securitate. Partea frontală și ușile din spate sunt cele mai vulnerabile părți ale unei case prin care apar majoritatea pauzelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună încuietoare a ușii pentru a preveni spargerea

Medeco Maxum rezidențial unic cilindru Deadbolt a câștigat cel mai bine în general cu un DeadBolt cheie pentru că este extrem de protector împotriva tacticii de rupere, cum ar fi forajul, bumparea, culesul și forța.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] TSA Break Break TSA Blocks aprobat

Agenții TSA vor rupe încuietori neaprobate, vor tăia fermoarele și chiar își vor da drumul prin cazuri de softshell pentru a vă asigura că nu aveți mărfuri interzise ambalate în bagaj. Rămâi în siguranță și păstrează-ți bagajele într-o bucată cu încuietori aprobate de TSA.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce să nu folosiți încuietori TSA

Dacă utilizați un blocaj care nu este aprobat de TSA, agenții au autoritatea de a deschide acel blocaj pentru a căuta printr -o geantă. Dacă vă transportați obiectele de valoare cu dvs. în gențile de transport și nu aveți nimic cu adevărat valoros în bagajele dvs. verificate, atunci este posibil să nu fie nevoie să utilizați un blocaj pentru bagaje.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de blocare este cel mai greu de rupt

Rezistența de tragere a încuietorilor de granit este de șase tone și mai mult, ceea ce face practic imposibil pentru atacatori să forțeze cătușa din corpul de blocare. Sistemul special de blocare a Abus Plus este extrem de eficient atunci când vine vorba de eliminarea încercărilor manipulatoare de a intra (de exemplu, alegere).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai greu blocare de tăiat

Un lacăt închis este conceput pentru a avea cantitatea minimă de cătușă expusă; Ceea ce înseamnă că, dacă un criminal vrea să -l vadă, vor avea greu să facă acest lucru! Acest tip de cătuș are de obicei un rating de securitate mai mare în comparație cu o cătușă deschisă sau semi -închisă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] În ce uși sunt greu de rupt

Vrei să alegi o ușă la fel de solidă pe cât arată. Ușile din față ale fierului sunt. Sunt injectate cu izolație de spumă poliuretanică pentru a crea un prag solid și robust dintr-o singură piesă cu jambul ușii. De asemenea, prezintă bare solide sudate la ușă când există sticlă pe ușă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Căutați tâlhari pentru uși deblocate

Burglars le place să vadă ușile și ferestrele deblocate, făcând mai ușor (și mai sigur) să comită o crimă. Deci, cea mai bună modalitate de a vă proteja casa de a fi jefuită este, de asemenea, cel mai simplu: păstrați -vă ferestrele și ușile blocate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună ușă pentru a evita furtul

O ușă solidă din lemn sau metal este cel mai bun pariu, iar unele sunt surprinzător de accesibile. Ușile din oțel sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să fie siguri, dar sunt mai conștienți de costuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce folosesc hoțurile pentru a deschide ușile

Crowbar -urile sunt cea mai simplă mașină din jur. Ei folosesc pârghie pentru a înmulți cantitatea de forță pe care o exercitați. În timp ce folosiți o bară pentru a trage o unghie încăpățânată sau pentru a muta un obiect greu, un tâlhar îl folosește pentru a prinde ușile și ferestrele deschise.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate un tâlhar să deschidă un blocaj mort de la capăt

Deadbolt și blochează toate ușile exterioare spre casă. Deoarece Deadbolts sunt una dintre cele mai bune metode de a -ți asigura casa, vei avea liniștea sufletească de care ai nevoie atunci când pleci de acasă. Un tâlhar nu va putea să treacă printr -un deadbolt cu o bară sau să le aleagă, ceea ce asigură siguranța și securitatea casei tale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă nu utilizați un blocaj aprobat de TSA

După ce finalizează căutarea, îți pot re-bloca bagajele. Dacă nu utilizați un blocaj acceptat de TSA, atunci dacă TSA caută bagajul dvs. verificat, probabil că vor folosi tăietori cu șuruburi pentru a vă tăia blocajul. Dezavantajul este, desigur, că îți vei pierde blocajul atunci.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] TSA va rupe încuietori aprobate de TSA

Agenții TSA vor rupe încuietori neaprobate, vor tăia fermoarele și chiar își vor da drumul prin cazuri de softshell pentru a vă asigura că nu aveți mărfuri interzise ambalate în bagaj. Rămâi în siguranță și păstrează-ți bagajele într-o bucată cu încuietori aprobate de TSA.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să pun un blocaj TSA pe bagajele mele verificate

Cea mai bună încuietoare pentru a-ți asigura bagajul este unul care este aprobat de TSA. Ceea ce este un blocaj TSA înseamnă că toți agenții TSA au o cheie principală care le permite să vă deschidă geanta dacă simt că are nevoie de screening suplimentar. Dacă utilizați un blocaj non-TSA, va trebui să-l taie dacă doresc să intre în valiză.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de blocare nu poate fi tăiat

Băieții fără șut

Contrar numelui, acestea au de fapt o cătușă, dar corpul de oțel îl înclină complet. Nici o parte din ea nu este expusă, ceea ce face imposibil să se manipuleze sau să taie cătușa. Băchetele Shackleless sunt în general combinate cu o „HASP” de securitate specifică sau cu zăvor.

[/wpremark]

Previous Post
Ce este sistemul manual și automatizat?
Next Post
Som risikerer hjemløshet i Australia?
Immediate Unity Profit