15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Coafuri pentru femei de dimensiuni mari

melissa-mccarthy-coafuri-5

Coafuri inteligente pentru femeile grase

Femeile grase au adesea această inhibiție a sportului un aspect la modă. De obicei, ei simt că grăsimea a dispărut, așa că sunt afară și gata. Dar nu este așa. Moda nu este neapărat doar pentru cele subțiri și delicate. Moda se referă la modul în care te prezinți și la cât de bine te porți. Având în vedere acest lucru, și coafurile au propriul lor mod de a face o declarație. Deci, oamenii grași au, de asemenea, dreptul de a arăta la modă și au nevoia de a-și îmbunătăți viața cu ceva interesant și frumos, cum ar fi o coafură schimbată..

Coafurile pentru femeile grase sunt, așadar, preponderent pline de moduri de a-i face pe oameni să se concentreze mai mult pe părul tău și pe silueta ta mai puțin. Adesea, dacă ai o coafură bună, asta rămâne gravat în mintea celui care te privește. Deci, de ce să nu începi această tendință de a avea o coafură grozavă cu un aspect perfect, în ciuda faptului că ești grasă? Femeile grase acum nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la declarațiile lor la modă, deoarece împreună cu ținuta lor la modă au acum părul de care să aibă grijă. Să vedem cel mai bine ce se poate face pentru a facilita lucrurile acestor femei.

Atracție magnetică

Fii farmecul unui grup și permite buclelor tale să fie la fel de picante pe cât arăți. Grăsimea este în afară și buclele sunt în persoana ta.

Bunul

Adu înapoi vechiul coc în vogă și lasă-ți firele libere să-ți permită să arăți responsabil și serios, astfel încât silueta ta să fie o problemă uitată.

Superba Gal

Ce este în tine care ar trebui să te împiedice să-ți trăiești viața în condițiile tale? Nimic în afară de aceste minunate căderi aurii care te fac să arăți și mai superb.

Coafuri sexy pentru femeile grase

Alegerea unei coafuri perfecte este o necesitate dacă sunteți supraponderal. Coafurile pentru femeile grase includ o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi diferitelor ocazii și ținute. Mai mult decât atât, o coafură adecvată vă poate ajuta foarte mult să vă ofere un aspect uimitor, distrăgând atenția tuturor privitorilor pe fața dvs. Prin urmare, coafura perfectă pentru o femeie grasă este ceva ce le poate îndepărta atenția de la stomac. Vrei ca oamenii să se uite la fața ta și nu la celelalte trăsături ale corpului tău. Cu alte cuvinte, nu vrei să arăți ca o fată mare.

Când aranjăm părul unei femei grase, este important să echilibrăm părul pentru a se potrivi cu trăsăturile feței lor. O varietate de coafuri fabuloase s-au dezvoltat de-a lungul timpului pentru a accentua în mod deosebit caracteristicile atractive ale femeilor grase.

Coafuri încuiate cu duș

Părul umed răcoros, în formă de încuietori răsucite, arată perfect pe lungimea umerilor.

abc

Păr scurt și ochelari Lennon

Părul scurt tăiat neuniform, oferind un aspect răcoros, puțin dezordonat.

Roșu colorat

Păr de culoare roșu îndrăzneț, extrem de scurt, cu franjuri care cad în față.

Coafuri scurte înălțătoare pentru femeile grase

Aveți o față plinuță și căutați o modalitate de a face grăsimea să pară mai puțin proeminentă? Să-ți faci un makeover de păr este o idee bună. În timp ce machiajul joacă un rol în reducerea caracteristicilor tale plinute, ceea ce îți poate schimba dramatic aspectul este o tunsoare. Stiliștii experimentați cunosc o varietate de coafuri potrivite pentru femeile grase.

De asemenea, puteți căuta coafuri scurte pentru femeile grase în reviste înainte de a merge la stilistul dvs. obișnuit.

Dacă aveți o față aproape rotundă, o coafură care vă pune accentul pe frunte poate funcționa bine. O franjură adâncă, împreună cu straturi care îți reduc obrajii plini, este o coafură potrivită. Cea mai bună parte a unei tunsoare scurte este ușurința cu care o puteți gestiona într-o zi obișnuită. Trecerea unei perii prin părul scurt poate fi suficientă pentru a vă duce ziua, cu câteva retușuri pentru a păstra aspectul proaspăt. Textura și grosimea părului parcurge un drum lung în determinarea formei tunsorii finale. Pentru caracteristicile afro, părul gros, decorat într-o cultură foarte scurtă, arată inteligent și tradițional. De asemenea, poate scoate la iveală planurile frunții și obrajilor. Pentru cei cu părul neted și drept, straturile scurte sau o tăietură ambele evidențiază trăsăturile feței. Adăugarea unei valuri frontale pentru a încadra o parte din frunte este un plus de stil pentru aceste coafuri de bază. Boburile obișnuite, amestecurile de boburi și tăieturi contondente, straturile asimetrice și cotletele arată grozav cu fețele pline. De asemenea, este o idee inteligentă să vă păstrați părul despărțit lateral, pentru a face fața să pară ușor subțire. O coafură prea simetrică îți poate face fața să pară mai rotundă decât este. Pentru un aspect nervos, puteți decupa părul pe o parte și îl puteți coafa în straturi de lungime a bărbiei, pe de altă parte. Uită-te la aceste coafuri.

Chic Și Scurt

Verificați această coafură scurtă îndrăzneață, de culoare roșie, pentru un aspect sexy.

Cute Styling

Această croială bob la modă cu straturi scurte funcționează cel mai bine cu părul drept.

Coafura pentru fata plinuta

Adăugați o răsucire unui bob clasic elegant, adăugând breton drept. Fringe adâncă acoperă toată fruntea.

Previous Post
Roztomilé nechtové vzory na kopírovanie
Next Post
30 de idei de design interesante pentru biroul de acasă