15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modele de tatuaje cu degete drăguțe și discrete

Modele minunate de tatuaje cu amprente

Amprentele digitale sunt una dintre puținele caracteristici fizice care sunt complet unice pentru un individ. Acest lucru le face simboluri extrem de personale și unice. Este de fapt o minune de ce mai mulți oameni nu aleg modele de tatuaje cu amprentă!

Modelele de tatuaje cu amprentă sunt aproape instantaneu recunoscute datorită buclelor și vârtejurilor lor caracteristice. Chiar și atunci când sunt încorporate în alte modele, este greu să nu observi o amprentă digitală într-un tatuaj.

Consultați aceste modele minunate de tatuaje cu amprentă pentru a vedea la ce mă refer …

Tatuaj cu amprentă digitală în formă de inimă

Modelele de tatuaje cu amprente în formă de inimă sunt un mod dulce de a onora câteva persoane speciale.

Tatuaje cu amprente digitale ale inimii potrivite roșii

Modelele de tatuaje cu amprente în formă de inimă fac, de asemenea, tatuaje uimitoare potrivite pentru cupluri, membri ai familiei și prieteni!

Citat și tatuaj cu amprentă

Iată o întorsătură artistică unică în unele modele de tatuaje cu amprentă! Acestea adaugă un pic frumos de culoare, nu-i așa??

Tatuaj amprentă de păpădie

Amprentele ascunse într-un tatuaj de păpădie fac acest design dulce mult mai personal și unic!

Tatuaje uimitoare cu degetele

Inelele și vopselele pentru unghii nu sunt singura modalitate de a vă decora degetele. Tatuajele sunt la fel de capabile să le facă frumoase prin modele complexe și imagini frumoase. Tatuajele cu degetele au o tradiție foarte lungă de a fi purtate de oameni, în special de femei pe degetul inelar, care purtau numele soțului lor. Cu toate acestea, astăzi, înfrumusețările degetelor au devenit și ele o parte a fanteziei masculine și poziția lor nu este limitată la un singur deget doar în rândul sexului mai frumos. Acum sunt purtate pe câte degete îi place persoanei și numărul de imagini pe un singur deget poate fi, de asemenea, mai mare de una sau două.

Deoarece degetele sunt partea cea mai expusă, oamenii vor ca tatuajele așezate pe ele să arate impresionant. Ei bine, desenele care trebuie purtate de persoană depind de interesul sau gustul său personal. Unora le place să-l păstreze simplu și îngrijit, în timp ce alții vor să fie strălucitor și unic. Există, de asemenea, câțiva care primesc o declarație sau o inscripție cu cerneală pe degete. Alegerile și varietatea sunt nesfârșite.

Tatuaj frumos cu degetele

Wow! acesta este un uimitor și cu siguranță îi va face pe spectatori să observe.

Inele de nuntă Claddagh

Tatuajele identice cu verighete cu design simplu în formă de inimă sunt un simbol al angajamentului și al iubirii.

Deget tribal

Opera de artă tribală este un favorit fierbinte al bărbaților sportivi, sălbatici.

Tatuaj deget Shhh

Dacă doriți să purtați o atitudine rece, încercați câteva cuvinte unice ca acesta.

Tatuaje glamour de verighetă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Este ca o viață nouă în care îți începi călătoria împreună cu partenerul tău pe bazele iubirii și angajamentului. Ritualurile sunt o parte importantă a ceremoniei de căsătorie, la fel și verighetele care poartă inițialele soților. Ei bine, în aceste zile, un ritual nou și elegant și-a făcut intrarea în ceremoniile de nuntă, cunoscute sub numele de tatuaje de verighetă. După cum sugerează și numele, tatuajul verighetei este un tatuaj sub forma unui inel sculptat pe degetul inelar ca simbol al iubirii și devotamentului.

Tatuajele verighetei nu sunt neapărat făcute în ziua nunții, le puteți face gravate și după aceea. Partea bună a acestui tatuaj este că nu trebuie să vă temeți să-l pierdeți ca inelele de aur și diamante. Acesta este motivul pentru care tendința prinde atât de repede. Dacă sunteți în căutarea de idei despre astfel de tatuaje, atunci aruncați o privire la această postare pe care am creat-o pentru oameni ca dvs. Are 30 de tatuaje de verighetă care oferă idei grozave pentru modele. Bucurați-vă.

Denumire Inițiale Tatuaj

Acest tatuaj de verighetă are un aspect proaspăt și plăcut și îi amintește întotdeauna cuplului unul pe celălalt.

Tatuaj simbolic simplu

Simbolul infinit sculptat ca design de tatuaj pe degetul inelar are un sens profund care este pentru legătura de dragoste dintre cuplu.

Tatuaje inelare identice

Cuplul are tatuaje similare verighete ca simbol al căsătoriei și al angajamentului unul față de celălalt.

Tatuaj cu inel de inimă

Acest tatuaj cu verighetă reprezintă sentimentele inimioare asociate cu uniunea conjugală a două suflete.

Inel de nuntă răcoros

Acest bărbat are pe deget un tatuaj gros înnodat, care este un simbol al relației puternice și complexe pe care o împarte cu soția sa.

Tatuaj inel simbol infinit

Dacă te căsătorești, este posibil să fi realizat că un diamant este doar o piatră. Nu are cu adevărat nicio altă semnificație decât cea pe care i-a dat-o industria bijuteriilor. Pe de altă parte, un tatuaj cu simbol infinit înseamnă literalmente „pentru totdeauna“ ?? și va arăta bine pe degetele dvs. și ale soțului / soției.

abc Simbolul infinit1

Tatuaj inel simbol infinit

Tatuaj cu inel de logodnă cu diamant

Dacă trebuie să obțineți un simbol de diamant, de ce să nu îl tatuați în loc să cumpărați o piatră pentru 3.000 de dolari. Obținerea unui tatuaj de inel de logodnă cu diamant tatuat este mai personalizabilă decât a merge la un bijutier și chiar vă permite să obțineți și inițiale tatuate pe deget..

Inel de logodnă cu diamant

Tatuaj cu inel de logodnă cu diamant

Tatuaj inel tribal

Dacă aveți un inel în stil tribal, există șanse mari să fie fie foarte ieftin, fie foarte scump. În loc să purtați bijuterii ieftine sau să riscați să pierdeți un accesoriu rece și valoros, obțineți în schimb designul tatuajului tribal pe inel.

Inel tribal

Tatuaj inel tribal

Tatuaj de flori

Să-ți faci un tatuaj cu inel poate fi dramatic și serios, dar poate fi și ușor și capricios. Margaretele, floarea-soarelui, chiar și trandafirii pot fi cernelite pe deget pentru a face un tatuaj inel răcoros.

Floare

Tatuaj de flori

Scurt Tatuaj Citat

Când primiți un tatuaj de citat pe deget, trebuie să fie scurt, deoarece nu există o mulțime de bunuri imobiliare în jur. Dacă primiți un tatuaj de citat cu o altă persoană, un soț sau o altă persoană semnificativă, puteți dubla cantitatea de bunuri imobiliare și puteți crea o legătură între ele care pătrunde sub piele.

Tatuaj cu simbol religios

Tatuajele cu inel pot arăta devotamentul tău față de o altă persoană și pot demonstra și credința pe care o ai față de o religie. Obținerea unui tatuaj cu simbol religios este o modalitate mult mai puternică de a-ți exprima credința decât prin purta pur și simplu un alt accesoriu.

Tatuaj cu cifre romane

Cifrele romane ca tatuaj cu inel sunt o modalitate excelentă de a comemora o dată importantă, cum ar fi aniversarea nunții, ziua de naștere, moartea sau altă ocazie specială pe care o ții.

Numeral roman

Tatuaj cu cifre romane

Cool Skull Tattoo

În timp ce majoritatea acestei liste se concentrează pe dedicații serioase, tatuajul inelului dvs. poate deveni și mai întunecat. Faceți un tatuaj complet al craniului dacă faceți parte dintr-o trupă de heavy metal, un motociclist sau cineva care apreciază îmbrățișarea laturii sale întunecate interioare..

Tatuaj de inimă

Un tatuaj simplu pe inimă pe degetul inelar este o modalitate excelentă de a arăta că propria inimă este întotdeauna deschisă și că ești întotdeauna deschis să accepți dragostea altora.

Inima

Tatuaj de inimă

Tatuaj cu arc

Îți consideri degetul sau pe tine însuți un cadou de Crăciun pentru lume? Ce modalitate mai bună de a te arăta decât prin a pune un arc pe degetul inelar?

Tatuajul Ace of Spades

Fie că sunteți un fan al Texas Hold ‘Em, Blackjack sau melodia trupei Motorhead, nimic nu arată că vă place să riscați mai mult decât să vă faceți un tatuaj cu degetul inelar Ace of Spades.

As de pică

Tatuajul Ace of Spades

Tatuaj cu cerneală albă

Cerneală albă

Realizarea unui tatuaj este încă oarecum un tabu cultural în societatea noastră. Dacă doriți să vă faceți un tatuaj cu inel, dar nu doriți să vă simțiți stigmatizat de colegii dvs. de lucru, luați în considerare obținerea unuia cu cerneală albă. Acestea sunt abia vizibile și aproape par mai mult ca niște cicatrici ușoare decât tatuaje, plus că veți obține întotdeauna semnificația specială din spatele acestuia.

Tatuaj cu cerneală albă

Tatuaj nod

Dacă sunteți un marinar al mării libere sau pur și simplu vă bucurați de pescuit la lacul local, ar trebui să vă gândiți să vă faceți un tatuaj cu nod care să reprezinte dragostea dvs. pentru apă.

Cool Design Ring Tattoo

Tatuajul inelului nu trebuie neapărat să aibă sens. Orice design abstract abstract, geometric sau caligrafic la care vă puteți gândi vă va transforma degetul și mâna într-o operă de artă.

Înainte de a-ți face un tatuaj cu inel, asigură-te că ești absolut sigur de angajamentul pe care îl ia. Tatuajele cu inel și alte tatuaje cu degetele tind să se estompeze mai repede decât altele, așa că fii pregătit să-l vizitezi pe artistul tău tatuaj ocazional..

Previous Post
Roztomilé nechtové vzory na kopírovanie
Next Post
30 de idei de design interesante pentru biroul de acasă