15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cele mai bune 10 săpunuri antibacteriene pentru tatuaje și ghid de utilizare

Arta corporală este un tip tradițional și substanțial de expresie personală, spirituală și creativă.

Oameni din diferite părți ale lumii au fost străpunsi și tatuați de mulți ani deja. În prezent, cu disponibilitatea multor produse de îngrijire după tatuaje, puteți găsi cel mai bun săpun antibacterian pentru tatuaje fără a trece prin multe necazuri.

După ce te-ai cernelit, tatuajul tău trebuie îngrijit bine și trebuie păstrat curat tot timpul. Cu toate acestea, sunt răni semnificativ deschise și, prin urmare, ar trebui să fie protejat de infecție.

Sursa imaginii: Tara Winstead in Pexels

Activități precum spălarea unui nou tatuaj cu utilizarea săpunului și a apei de două ori pe zi și uscarea sunt părți semnificative ale manipulării tatuajelor.

Îngrijirea unui tatuaj proaspăt poate deveni complexă. Cu toate acestea, cu cel mai bun săpun, este posibil să vindecați pielea mai repede și să faceți tatuajul să arate colorat și plin de viață, fără niciun fel de bătaie de cap..

Dar cum găsești cel mai bun săpun antibacterian? Ei bine, nu trebuie să fie extenuant dacă cunoașteți produsele care s-au dovedit a funcționa eficient la curățarea unui nou tatuaj.

Sursa imaginii: Elizaveta Dushechkin în Pexels

Lucruri de reținut atunci când alegeți cel mai bun săpun antibacterian pentru tatuaje

Atunci când alegeți cel mai bun săpun antibacterian pentru tatuaje, este cel mai probabil să vă confruntați cu numeroase selecții. Cu toate acestea, acest lucru nu implică în mod direct că puteți obține orice fel de săpun pentru noul dvs. tatuaj. Pentru a îmbunătăți șansa de a face alegerea corectă, există lucruri de reținut:

Ingrediente

Nu luați niciodată de la sine înțeles ingredientele folosite în săpun. Fă întotdeauna un efort să verificați eticheta și să cunoască ingredientele folosite. Există numeroase săpunuri care utilizează ingrediente toxice nocive care ar putea deteriora pielea în continuare.

Cele mai bune săpunuri antibacteriene sunt cele care folosesc ingrediente organice și naturale. Dacă sunt utilizate substanțe chimice aspre, există mari șanse ca tatuajul să fie susceptibil la iritații, mai ales dacă aveți pielea delicată.

Când vine vorba de ingrediente, săpunul nu trebuie să conțină alcool, deoarece poate fi dăunător tatuajului și, în același timp, poate dezvolta pielea uscată.

Este întotdeauna recomandat să verificați ingredientele produsului. Ai grijă ca săpunul tău să aibă ingrediente naturale și organice care ar putea contribui la înfășurarea rapidă a tatuajului.

Cu toate acestea, dacă aveți cerințe speciale, cum ar fi dacă aveți un tatuaj proaspăt, care este încă în curs de vindecare, este cu atât mai semnificativ să verificați și să înțelegeți ce se întâmplă în pielea dvs..

Sursa imaginii: Polina Kovaleva în PexelsX

Tip de piele

Alegerea săpunului va depinde și de tipul de piele. În special, pentru a evita uscăciunea, obțineți un săpun care este făcut pentru pielea uscată.

Pentru a evita iritarea și alergiile, găsiți un săpun conceput pentru pielea sensibilă. Dacă sunteți îngrijorat de modul în care ar răspunde pielea, puteți obține pur și simplu un săpun pentru bebeluși, deoarece este în mod normal foarte ușor, dar curățat.

Aromă

Mirosul este doar o chestiune la alegere. Cu toate acestea, o mulțime de oameni ar merge pentru un produs care nu are parfum.

Mirosurile din săpunuri pot declanșa iritații ale pielii, mai ales dacă au substanțe chimice. Dacă are parfum, acesta din urmă trebuie ales având în vedere ingredientele organice utilizate.

Sursa imaginii: Sora Shimazaki în Pexels

Abilitatea antibacteriană

Un lucru important de care trebuie să ții cont atunci când alegi un săpun pentru tatuaje este dacă acestea au capacitatea antibacteriană. Această caracteristică va ajuta la restricționarea elementelor străine care pot duce la infecție. Mergeți după săpunul despre care se știe că rupe pereții celulelor bacteriene și le reduce creșterea.

Proprietăți hidratante

O mulțime de săpunuri pentru tatuaje care sunt disponibile cu caracteristici hidratante costă la fel ca săpunurile normale. Așadar, obțineți un săpun care are caracteristici hidratante care nu ar putea duce la uscăciunea tatuajului.

Sursa imaginii: Alice Battillo în Pexels

Tipuri de săpun

Puteți alege săpun de bar atunci când vă curățați tatuajele, dar puteți găsi și pe piață săpunuri lichide și spălături cu spumă. Puteți cere artistului dvs. de tatuaje câteva sugestii.

Probabil că magazinele și artiștii vor sugera diverse produse. Unii aleg să folosească săpun folosind formulă lichidă, deoarece poate fi diluat în mod obișnuit și pulverizat în piele. Le este mai ușor de gestionat și de utilizat.

Cu toate acestea, lucrul bun al săpunurilor de spumă față de alte tipuri de săpunuri este că pot rezista un drum lung. În plus, sunt ușor de aplicat și oferite în mod obișnuit într-o sticlă cu pompă.

Între timp, săpunurile de bar pot fi de mare ajutor. Cu toate acestea, cele care sunt aplicate pentru tatuaje nu folosesc o formulă special concepută pentru tatuaje.

Cu toate acestea, acestea sunt antibacteriene și blânde, ceea ce este de obicei suficient pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor.

Recenzii

Nu tuturor oamenilor le-ar plăcea să-și facă un tatuaj.

Tatuajele sunt diferite de piercinguri atunci când vine vorba de îngrijirea ulterioară. Prin urmare, dacă intenționați să cumpărați cel mai bun săpun antibacterian pentru tatuaje, luați în considerare verificarea a ceea ce comentează artiștii de tatuaje, magazinele de tatuaje și persoanele care au tatuaje despre asta.

Ar trebui să găsiți feedback-uri importante din recenziile produsului și să găsiți un indiciu dacă merită cumpărat sau nu produsul.

Există săpunuri special concepute pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor.

Cu toate acestea, puteți utiliza și săpunuri de baie specifice, despre care se știe că vin cu proprietăți blânde și ușoare pe piele. Ce este necesar este că nu va irita sau usca pielea și poate menține eficient curățenia și prospețimea tatuajului tău.

Sursa imaginii: Dazzle Jam in Pexels

Top 10 cel mai bun săpun antibacterian pentru tatuaje

Tatuajele sunt un fel de artă tipărită pe corp. Nu există nici o îndoială că trupul este templul tău. Prin urmare, oricine ar trebui să fie atent la manipularea cernelii, mai ales dacă este proaspăt făcută.

Având în vedere faptul că este încă nou, este considerată în continuare o plagă deschisă care ar putea fi susceptibilă la infecție dacă nu reușiți să depuneți suficient efort. Este important să utilizați cel mai bun săpun antibacterian.

Dacă tocmai ți-ai făcut un nou tatuaj, primul lucru de făcut este să obții un săpun antibacterian fără parfum pentru a te asigura că designul rămâne sănătos și vibrant.

Rețineți că pielea tatuată este similară cu o rană deschisă.

Prin urmare, este necesară îngrijirea adecvată pentru a preveni posibilitatea de a murdări liniile sensibile. Mulți tatuatori vor recomanda probabil un săpun de bar pe care îl promovează sau îl utilizează, dar s-ar putea să doriți să verificați și lista săpunurilor antibacteriene care s-au dovedit eficiente..

Iată câteva dintre cele mai bune săpunuri antibacteriene pentru tatuaje:

1. Săpun de spumă verde albastru H2Ocean

Săpun de spumă verde albastru H2Ocean

Dacă sunteți susceptibil la iritații atunci când utilizați săpunuri parfumate, atunci veți găsi acest săpun cel mai potrivit pentru dvs. H2Ocean Blue Green Foam Soap este un săpun credibil antibacterian de îngrijire ulterioară pentru un tatuaj.

Este special dezvoltat pentru a spăla productiv un nou tatuaj fără a provoca uscăciune sau răni prea mari. Pentru cei care tocmai s-au tatuat, s-ar putea să găsească cel mai bine să folosească săpun de spumă albastră verde pentru a se asigura că vor experimenta o vindecare ideală a tatuajelor..

Acest săpun folosește ingrediente active și inactive. Ingredientul său activ este clorura de benzalconiu 0,13%, care ucide 99% din germeni. Eu

Ingredientele inactive includ apă purificată, suc de frunze de aloe barbadensis, poloxamer 188, sare de mare (minerale) și edta disodică.

În timpul procesului de vindecare a tatuajului, nu dezvoltă niciun semn de furnicături pe piele. Aceasta implică pur și simplu că utilizatorii vor experimenta o procedură nedureroasă.

De asemenea, facilitează o reducere a inflamației și roșeață a pielii, care se întâmplă în mod tipic după tatuare. Gestionarea întregului efect secundar dezvoltat de un tatuaj este punctul forte.

Fortificat cu minerale și aloe vera, săpunul cu spumă verde albastru H2Ocean ajută la hidratarea pielii în timp ce curăță tatuajul.

Acest săpun este mult mai fiabil în comparație cu săpunurile chimice aspre care ar putea arde pielea. Este antibacterian, antimicrobian și nu are parfum.

Când utilizați acest săpun, trebuie doar să spălați bine tatuajul cu apă caldă de 3 până la 4 ori pe zi. Aplicați o presiune medie în degete în timp ce spălați tatuajul pentru a ajuta la eliminarea oricăror descărcări uscate din porii pielii.

Utilizarea apei calde la spălarea tatuajului ajută la deschiderea porilor derma și la dezinfectarea în siguranță a cernelii și a plasmei sanguine pentru a oferi pielii o curățare completă pentru a evita formarea de cruste..

H2Ocean Blue Green Foam Soap este un săpun din mers, astfel încât să îl puteți aduce confortabil oriunde doriți să mergeți.

2. Săpun cu loțiune antimicrobiană Provon

Săpun cu loțiune antimicrobiană Provon

Săpun cu loțiune antimicrobiană Provon este un săpun lichid delicat și de încredere, sugerat de Asociația Piercerilor Profesioniști.

A fost formulat cu balsamuri, emolienți și produse de curățare ușoare a pielii. Acest săpun funcționează eficient la curățarea unui tatuaj și poate fi aplicat o dată sau de două ori pe zi.

Componenta sa notabilă este cloroxilenolul de 0,3%, care amestecă o activitate antimicrobiană eficientă.

Este un dezinfectant și antiseptic care remediază mâncărimea, roșeața și infecția care se dezvoltă cu piercing-ul tatuajului..

Mai mult, săpunul cu loțiune antimicrobiană Provon folosește și ulei de porumb, ulei de nucă de cocos și unii acizi grași importanți. Acestea conferă o acoperire defensivă pielii și asigură umezeala pentru a inhiba uscarea pielii.

Este îmbogățit cu balsamuri nerafinate ale pielii, cum ar fi vitamina E și aloe vera. Vine cu parfumul de citrice și nu folosește substanțe chimice aspre. Asigurați-vă că diluați săpunul lotiune antimicrobiană Provon înainte de a-l utiliza pe tatuaje.

Săpunul oferă o gamă completă de ecuații antimicrobiene cu componente active care diminuează escaladarea infecției, în ciuda faptului că este blând pentru piele.

Veți experimenta un proces mai bun de vindecare după ce ați făcut un tatuaj odată ce ați folosit acest săpun. Săpun cu loțiune antimicrobiană Provon hidratează pielea. De asemenea, acționează în grăbirea procesului de vindecare.

Cu o logică mare, acest săpun funcționează preveni infecțiile, facilitează vindecarea și, de asemenea, ideal pentru zgârieturi.

Utilizarea săpunului cu loțiune antimicrobiană Provon este, de asemenea, foarte ușor de gestionat. Pur și simplu udați zona tatuată, spumați-o pe mâini și curățați partea afectată.

În cele din urmă veți observa cum reacționează plăcut pielea. Dacă este utilizat corespunzător, acest săpun nu numai că va ajuta la accelerarea vindecării, ci și la diminuarea apariției mâncărimilor.

Puteți pur și simplu să vă simțiți încrezători că acest săpun poate funcționa corect atunci când vă curățați tatuajul.

3. Săpun verde pentru tatuaj Cosco Tincture

Săpun verde Cosco Tincture Tattoo

Deși săpunul verde Cosco Tincture Tattoo nu este un săpun tipic pe care îl veți folosi zilnic, este totuși considerat a fi una dintre cele mai bune săpunuri antibacteriene pentru tatuaje, având în vedere eficiența acestuia și ideea că o mulțime de tatuatori ar opta să o folosească.

Cosco Tincture Tattoo Green Sapun este accesoriul clasic în magazinele de tatuaje din întreaga lume și este menit să dezinfecteze pielea.

În afară de post-curățare, acest săpun poate fi folosit și în condiționarea pielii înainte de a fi tatuat și, de asemenea, pentru curățarea unei piese de echipament pentru tatuaje. Principalele sale componente includ uleiuri vegetale pure, glicerină și lavandă.

Pot exista momente în care includ ulei de măsline care ajută la creșterea sistemului imunitar, protejează împotriva problemelor digestive și are proprietăți antiinflamatorii.

Este un săpun lichid antibacterian eficient, precum și un detergent. Funcționează pentru a scăpa de proteinele solide și de sângele uscat de pe piele în timpul cernelirii. De asemenea, vă va plăcea ideea că este un săpun ecologic și nu folosește substanțe chimice aspre.

Chiar dacă ați primit sânge uscat și câteva marcaje de șablon pe piele după ce ați terminat procesul de tatuare, acest săpun poate gestiona cu ușurință și acest lucru. Amestecând acest săpun cu apă, vei fi uimit de capacitatea sa incredibilă. Este un săpun antibacterian în care nu vă puteți pierde niciodată încrederea.

De asemenea, hidratează pielea. Are glicerol care ajută la menținerea hidratării pielii. Protejează pielea și deschide porii pielii pentru a permite transpirația care transformă pielea sănătoasă și curată.

Săpunul verde Cosco Tincture Tattoo este foarte potrivit pentru pielea sensibilă, deoarece cuprinde calități hipoalergenice și substanțe naturale. Neutilizarea substanțelor chimice brute îl face chiar practic pentru nou-născuți și sugari. De asemenea, dezvoltă un parfum unic datorită elementelor sale naturale.

abc

4. Valori esențiale Tinctură săpun verde

Săpun verde Cosco Tincture Tattoo

Valorile esențiale Tinctura săpunul verde este un săpun dovedit, eficient și credibil, care asigură noi cerneluri de infecții și germeni..

Este formulat și pentru artiștii de tatuaje, deși persoanele cu tatuaje noi pot profita și de beneficiile acestui săpun.

Un lucru care este extraordinar la valorile esențiale Tinctură săpun verde este că îl puteți atenua cu apă curată. Acest lucru face acest produs extrem de potrivit chiar și pentru tatuaje mai mari.

Se poate dovedi excelent și pentru orice magazin de tatuaje și artiști de tatuaje care trebuie să găzduiască numeroși clienți.

În ciuda faptului că este diluat, săpunul rămâne eficient. Funcționează pentru a scăpa de murdărie și bacterii și pentru a filtra sânge uscat, secreții și multe altele. Deoarece are capacitatea de a curăța tatuajul și de a-l ține departe de iritanți și murdărie, este probabil ca tatuajul să se vindece mai repede.

În mod surprinzător, valorile esențiale Tinctura săpun verde garantează că tatuajul se vindecă într-un mod în care tatuajul rămâne ascuțit și colorat. Folosind acest săpun, nu trebuie să fii îngrijorat de rupturile pielii, de liniile slabe și de culorile plictisitoare.

Acest săpun poate scăpa și de mâncărime și iritații. Nu folosește componente aspre care ar putea fi responsabile pentru iritarea pielii. Acest lucru implică pur și simplu că pielea se poate vindeca fără nicio problemă.

Cu toate acestea, este de asemenea important să rețineți că nu este recomandat să diluați excesiv acest săpun. Ar trebui să înveți să-l diluezi corect pentru a-i asigura eficiența.

Dacă utilizați acest săpun în mod corect, acesta vă poate garanta dezinfectarea completă și puternică, asigurând în același timp că sunteți ferit de iritații. Vă veți bucura de experiența de a vă face un nou tatuaj, deoarece nu trebuie să suportați o perioadă lungă de sănătate cu săpunul verde pentru tinctura valorilor esențiale..

5. Dr. Numb Săpun spumant anestezic topic

Dr. Numb Săpun spumant anestezic topic

Tatuajele pot fi o artă incredibilă de verificat. Cu toate acestea, nu se poate nega faptul că introducerea lor în piele poate fi ușor dureroasă și, prin urmare, mâncărimea și durerea nu se termină pe măsură ce procedura de cernelire este finalizată..

Cu ajutorul săpunului spumant topic anestezic Dr. Numb, această problemă poate fi abordată.

Săpunul a fost dezvoltat într-un mod care vă poate oferi ușurare imediat după terminarea tatuajului. Are 0,24% clorură de benzamină, care va acționa pentru a dezinfecta microbii pielii.

Întregul său ingredient va acționa pentru a vă face să simțiți mai puțină durere cu un efect instantaneu. Acest săpun este amorțitor al pielii, care ajută la reducerea durerii, precum și a celorlalte senzații pe care le-ați putea percepe după ce ați fost cerneală.

În plus, puteți utiliza acest săpun și pentru arsuri minore, abraziuni, tăieturi și multe altele. Acționează ca un dezinfectant, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la infecții.

Săpunul spumant anestezic topic Numb are un medicament topic numit lidocaină. Acest lucru poate obstrucționa semnalele nervoase, prin urmare, poate amorți durerea.

Mai mult, acest săpun acționează rapid și puteți obține imediat ameliorare de la usturime, durere, mâncărime și arsură. Dacă pielea este nou tatuată, nu trebuie să sprijini durerea dacă alegi să folosești acest săpun.

Acest săpun este dovedit eficient în așa fel încât să nu mai aveți nevoie de medicamente pentru durere dacă îl alegeți. În mod normal, puteți obține un analgezic dacă suferiți de durere după ce ați fost tatuat.

Doar asigurați-vă că păstrați spuma în piele pentru câteva minute atunci când o utilizați. Nu-l spălați imediat cu apă și lăsați-l să pătrundă în piele.

Săpunul spumant topic anestezic nu este utilizat numai pentru dezinfectare. De asemenea, funcționează de trei ori mai bine în comparație cu săpunul obișnuit pentru bar. Are proprietăți anti-eficiente care garantează îndepărtarea bacteriilor și a murdăriei.

6. Săpun de curățare profund Goo pentru tatuaje

Săpun de curățare profund Goo pentru tatuaje

Formula folosită în săpunul de curățare profundă Tattoo Goo a fost dezvoltată prin eforturile dermatologilor și ale artiștilor de tatuaje. Acești experți au o vastă experiență cu privire la modul de îngrijire eficientă a pielii nou tatuate.

Prin urmare, acest săpun nu se usucă și este special conceput pentru piercing și îngrijire după tatuaje.

O formulă fiabilă este predominantă atunci când vorbim despre săpun, precum și despre alte produse pentru uz igienic. Formula utilizată în acest săpun implică un element activ cunoscut sub numele de PCMX-L, care este compus din laurozil sodiu sarcosinat (lauricidină) și cloroxilenol (PCMX).

Lauricidina este o grăsime în lanț care facilitează curățarea profundă. PCMX, pe de altă parte, este un agent antimicrobian extrem de eficient. Având aceste două ingrediente puternice, Săpunul de curățare profundă Tattoo Goo este capabil să curățe pielea fără a elimina neapărat multă umiditate.

Nu toate tipurile de săpunuri și produse de curățat sunt cele mai bune pentru piercinguri și tatuaje. De obicei, produsele de curățat care au alcool nu sunt ideale pentru piercing-uri proaspete. Cu toate acestea, acest săpun este dezvoltat pentru a fi un dezinfectant eficient care nu dăunează pielii, indiferent dacă este străpuns sau tatuat..

În plus, nu se poate susține că noile tatuaje pot dezvolta mâncărime excesivă. Acesta nu este în esență un lucru trist. Cu toate acestea, zgârierea pielii poate împiedica procesul de vindecare. Utilizarea acestui săpun poate ajuta la ameliorarea mâncărimilor.

Drept urmare, dorința de a zgâria pielea este redusă. Igienizarea unui tatuaj proaspăt în modul corect poate ajuta la prevenirea infecției. Cu toate acestea, Săpunul de curățare profundă Tattoo Goo poate face mult mai mult! Când este utilizat zilnic, poate ajuta și tatuajul să se vindece rapid.

După ce deschideți capacul, multe produse se vor revărsa probabil și vă va fi greu să îl controlați. Se recomandă să deschideți capacul, deoarece este îndreptat în sus pentru a preveni scurgerile neglijent.

7. Curățător de spumă pentru tatuaje Nat-A-Tat2

Curățător de spumă pentru tatuaje Nat-A-Tat2

Prezentând o formulă complet naturală de elemente organice și fără duritate, demachiantul pentru spumă pentru tatuaje Nat-A-Tat2 vă poate oferi o îngrijire eficientă și naturală.

Știm cu toții că tatuajele sunt susceptibile la infecții. Cu toate acestea, acest săpun poate acționa pentru a asigura acumularea de murdărie, iritații ale pielii și bacterii dăunătoare. Deoarece este ușoară și nu folosește ingrediente dăunătoare, pielea nu este susceptibilă să fie afectată chiar dacă utilizați săpunul pe scară largă.

De asemenea, produsul de curățare cu spumă face loc unei aplicații mai ușoare, deoarece puteți gestiona cantitatea pe care o utilizați. Este un săpun ideal pentru un nou tatuaj, deoarece ajută la spălarea sângelui, a secrețiilor pielii și a murdăriei care ar fi putut ateriza pe tatuaj.

De asemenea, acest săpun nu transmite niciun fel de junks. Puteți să o clătiți cu ușurință și veți face pielea să se simtă moale și curată, fără a o usca neapărat, strânsă sau a suferi iritații.

Mai mult, demachiantul pentru spumă pentru tatuaje Nat-A-Tat2 poate ajuta și la procesul de vindecare a pielii. După aproximativ două săptămâni, stratul superior al pielii se va vindeca. Cu toate acestea, poate consuma luni pentru ca stratul inferior să se vindece complet. Prin urmare, se recomandă utilizarea în continuare a acestui săpun antibacterian pe parcursul întregii metode de îngrijire ulterioară.

Produsele de curățare cu spumă nu sunt doar distractive de aplicat. De asemenea, fac procesul de curățare și aplicare mai ușor de gestionat. Acest săpun poate grăbi și stimula procesul de vindecare a pielii. Ca rezultat, acest lucru va duce mai devreme la un tatuaj mult mai frumos.

Cu toate acestea, trebuie să știți că acest săpun poate provoca, de asemenea, un pic de arsură atunci când este utilizat prima dată. Dar acest lucru nu se manifestă tot timpul. Cu toate acestea, asigurați-vă că sunteți atent la reacțiile pielii. Ar trebui să puteți identifica imediat dacă pielea reacționează negativ.

8. Billy Jealousy Tattoo Wash

Billy Jealousy Tattoo Wash

Ambalat cu extracte de ierburi, extracte de fructe, precum și alte elemente care hrănesc pielea, Billy Jealousy Tattoo Wash este cu siguranță o încercare obligatorie. Pe lângă faptul că este ideal pentru tatuaje noi, poate face și tatuajele mai vechi decolorate și mai vechi să pară vioi. Îți va plăcea să experimentezi o îngrijire post-tatuaj mai bună folosind acest tip de săpun.

Billy Jealousy Tattoo Wash este comercializat într-o sticlă mare. Cu toate acestea, nu trebuie să folosiți mult de fiecare dată când mergeți la duș sau să curățați noul tatuaj. O cantitate mică poate bate semnificativ și vă poate oferi o mulțime de spume. Puteți gestiona tatuaje de diferite dimensiuni!

În plus, acest săpun nu stârnește, irită sau arde pielea. De fapt, puteți vedea chiar că simte bine și poate acționa pe pielea inflamată liniștitoare și calmantă.

Un alt lucru la care ar trebui să fii atent în timpul îngrijirii după tatuaje este uscăciunea. Este bine de știut că Billy Jealousy Tattoo Wash nu usucă pielea și nu declanșează înnebunirea. Dacă pielea este suficient de hidratată, vor exista șanse mai mici ca aceasta să poată provoca mâncărime sau iritare.

Diferit de alte tipuri de săpunuri care sunt folosite pentru tatuaje, acest săpun nu este ideal doar pentru tatuaje noi. Puteți utiliza, de asemenea, acest săpun pentru a restabili tatuaje mai vechi, care sunt deja decolorate. Billy Jealousy Tattoo Wash poate schimba din nou culorile și poate menține marginile și liniile clare și ascuțite.

Asigurați-vă că toate tatuajele, atât noi, cât și vechi, rămân vii și intense prin utilizarea acestui săpun. Îmbunătățește-ți îngrijirea după tatuaje obținând un săpun care poate păstra aspectul tatuajului tău în ciuda vârstei sale. Folosiți-l așa cum este recomandat și veți vedea motivul pentru care este unul dintre cele mai bune săpunuri antibacteriene de pe piață în zilele noastre.

9. WOO Săpun de curățare delicat

Sursa imaginii: Proiectul Woo

Săpunul de curățare delicat WOO este alegerea multor profesioniști. Dezvoltat în special pentru a menține curățenia și sănătatea pielii după tatuare, folosește o formulă foarte blândă și potrivită pentru spălarea de zi cu zi.

Săpunul nu folosește o mulțime de ingrediente. Cu toate acestea, acest lucru oferă produsului un avantaj, deoarece mai puține ingrediente implică o mai bună sănătate și îngrijire pentru tatuaj și nu epuizează noua piele delicată.

Este un săpun distinct pe bază de ulei de nucă de cocos, care asigură o curățare ușoară și eficientă. Această bară stimulată de apă creează un pic de spumă pentru a îndepărta contaminările de suprafață, lăsând pielea să se simtă confortabilă, moale și proaspătă.

Formula sa nu conține parfum și este îmbibată cu cocoat de sodiu și glicerină pentru a face pielea nou-cernelită hidratată și calmată. Când îl utilizați, pur și simplu folosiți săpunul pe pielea umedă și mergeți la o spumă. Masați ușor zona afectată și clătiți cu apă călduță.

10. Săpun lichid Pure-Castile al dr. Bronner, Baby Unscented

Săpun lichid Pure-Castile al dr. Bronner, Baby Unscented

Săpunul lichid Pure-Castile al Dr. Bronner este un fel de săpun medical și are ulei de ceai autentic. Aceasta este explicația pentru care acest săpun a fost cunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente produse de curățare care oferă un efect pozitiv asupra tatuajului.

Vine cu un parfum delicat și lemnos. Dacă doriți să obțineți ingrediente nerafinate îmbunătățite și prietenoase cu veganii, atunci acest săpun este cel mai bun pentru dvs..

Îți va plăcea să știi că acest săpun folosește o abordare de reciclare în ambalaj. Dr. Bronner’s redirecționează plasticul junked de la depozitele de deșeuri prin utilizarea și sporirea cerințelor pentru sticlele de plastic reciclate.

Acest lucru face ca produsul să fie ecologic. De asemenea, are o caracteristică antibacteriană care funcționează pentru a termina bacteriile din partea de tatuaj, combate împotriva ciupercilor și vă protejează de infectarea.

Acest săpun nu folosește substanțe chimice dure sau conservanți artificiali. A fost dezvoltat cu o mulțime de ingrediente naturale garantate pentru a vă oferi confort în timp ce vă aflați în procesul de vindecare a tatuajelor. Folosește ingrediente puternice pentru a vă oferi pielea netedă într-o chestiune de timp scurt.

Cu toate acestea, va fi, de asemenea, bine să subliniem că unii oameni dezvoltă alergii la uleiul de arbore de ceai. Prin urmare, este recomandat să executați un test spot înainte de al utiliza.

Săpunul lichid Pure-Castile de la Bronner este de trei ori mai concentrat în comparație cu majoritatea săpunurilor lichide de pe piață. Mai mult săpun în fiecare sticlă implică mai puține deșeuri în ambalaj.

Neavând parfum și dublând uleiul de măsline, acest săpun este recomandat și persoanelor cu piele sensibilă, precum și copiilor. Săpunul este concentrat, de jur împrejur, biodegradabil și eficient.

Sursa imaginii: ReadInsideOut

Cum speli tatuaje proaspete?

De preferință, utilizați un săpun antibacterian de două ori pe zi pentru a proteja tatuajul de infecție. Cel puțin, trebuie să spălați tatuajele proaspete în fiecare dimineață când vă treziți și noaptea înainte de a dormi. Asigurați-vă că timpul de spălare este scurt, dar minuțios și uscat și curățați zona dintre spălături.

Dacă observați că este murdar sau transpirat, ar trebui să continuați cu curățarea imediată. Nu ar trebui să existe nicio problemă dacă faceți un duș cu condiția să nu vă faceți tatuajul înmuiat în apă.

Nu zgâriați sau frecați niciodată pielea în care este cernelit tatuajul. Pur și simplu folosiți-vă mâinile. Utilizarea unei loofah poate duce doar la transferul bacteriilor. După clătire, patul usucă pielea cu un prosop de hârtie de unică folosință. Nu refolosiți prosoapele de pânză, deoarece pot răspândi microbi care ar putea declanșa infecția.

Trebuie să știți că tatuajul dvs. va vărsa lichid în primele două zile. S-ar putea să observați un pic de sânge sau un pic de cerneală. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă panicați dacă vedeți aceste manifestări, deoarece este normal. Ajungând în a treia sau a patra zi, veți observa că tatuajul începe să se descompună.

Nu-l alegeți. În schimb, obțineți o loțiune fără parfum pentru a atenua mâncărimea. Puneți protecția solară până când tatuajul se vindecă complet.

De cele mai multe ori, durează aproximativ 2 până la 3 săptămâni până când tatuajul se vindecă complet. Nu vă pierdeți inima și continuați să o spălați. În curând, vă puteți întoarce la stilul de viață normal.

Sursa imaginii: Taffy Buoniconti în Pexels

Sfaturi suplimentare pentru spălarea tatuajelor folosind cel mai bun săpun

Alte câteva sfaturi pentru spălarea tatuajelor folosind cel mai bun săpun vă pot ajuta, de asemenea, cu îngrijirea ulterioară. Iată câteva sfaturi de reținut:

  1. Nu vă înfășurați din nou tatuajul – După 3 ore, scoateți bandajul pentru a lăsa pielea să respire și începe procesul de vindecare. Reînfășurarea tatuajului poate împiedica expunerea oxigenului și poate sufoca zona, rezultând o calitate slabă a vindecării. Mai mult decât atât, menținerea bandajului pe o perioadă lungă de timp poate declanșa formarea puss și poate infecta tatuajul.
  2. Nu atingeți tatuajul cu mâna murdară Acest lucru poate părea evident, cu toate acestea, o mulțime de oameni încă o uită. Nu uitați că este încă o plagă deschisă și poate fi vulnerabilă la infecție.
  3. Nu folosiți apă fierbinte când spălați tatuajul – Pielea este foarte vulnerabilă în timpul procesului de vindecare, iar utilizarea de apă fierbinte pe un nou tatuaj poate declanșa iritații și ar putea deschide porii care ar putea face ca picăturile de cerneală să nu cadă. Când spălați tatuajul cu cel mai bun săpun, clătiți-l ușor cu apă călduță.
  4. Nu utilizați petrol – Petrolul poate sufoca doar pielea, ceea ce ar putea împiedica respirația tatuajului. Acest lucru poate duce la acnee. În afară de aceasta, anumite produse pe bază de petrol au elemente care pot extrage cerneală din tatuaj.
  5. Nu utilizați exces de loțiuni sau creme – Același lucru cu reînfășurarea bandajului, suprimarea noului tatuaj cu loțiuni sau creme în exces, ar putea inhiba pielea să respire și să împiedice procesul de vindecare. Atunci când aplicați produse de îngrijire după tatuaje, luați în considerare aplicarea numai a unui strat subțire; cu toate acestea, de multe ori pe zi, pentru a face pielea hidratată și hidratată. Dacă se întâmplă să aplicați prea mult, ștergeți ușor excesul cu ajutorul unui prosop de hârtie.
  6. Controlați volumul consumului de alcool – Nu este nimic în neregulă în a lua o băutură de sărbătoare după ce ți-ai făcut noul tatuaj. Cu toate acestea, ar trebui să fii precaut cu privire la volumul de alcool pe care îl consumi, deoarece prea mult alcool poate fi dăunător în modul în care tatuajul tău se recuperează. Trebuie să înțelegeți că alcoolul este descris ca un diluant de sânge, ceea ce înseamnă că ar putea împiedica procesul de vindecare și ar spori posibilitatea infecției..
  7. Nu vă radeți pielea nou tatuată – Din păcate, trebuie doar să îmbrățișezi miriștea timp de 6 până la 8 săptămâni după ce te-ai tatuat. Dacă vă simțiți jenat de suprafața păroasă, atunci găsiți haine confortabile, largi, pe care să le acoperiți.
  8. Nu permiteți altor persoane sau oricărui animal de companie să intre în contact cu tatuajul – Trebuie să te îndepărtezi de infecții indiferent de ce. Oamenii și animalele de companie pot fi purtătorii de bacterii și germeni. Solicitați-i politicos să stea departe de tatuaj până când se vindecă complet.

Sursa imaginii: Yahoo

Gânduri finale

Faceți-vă tatuajele să arate în cel mai bun aspect și să obțineți o piele sănătoasă folosind cel mai bun săpun antibacterian pentru tatuaje.

The utilizarea săpunului antibacterian este semnificativ, mai ales dacă tocmai ți-ai făcut tatuajul. Nu numai că grăbește procesul de vindecare; de asemenea, inhibă probabilitatea de a avea o infecție sau orice alte probleme grave de sănătate.

Cu săpunurile antibacteriene pentru tatuaje care vin pe piață într-o selecție largă, alegerea celui mai bun poate fi o provocare. Puteți găsi spălări cu spumă, formulă lichidă, săpunuri de bare și multe altele.

Cu toate acestea, principiul pentru cel mai bun săpun antibacterian pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor poate fi simplificat de unii factori. În special, trebuie să fie blând, neiritant, să nu usuce și să inhibe infecțiile. Cu condiția ca aceste condiții să fie îndeplinite, puteți lua în considerare alte lucruri, cum ar fi ingredientele, parfumul și multe altele.

Alegerea celui mai bun săpun antibacterian este esențială pentru asigura pielea de la infecție. De asemenea, menține vibrația tatuajului. Anumite săpunuri contribuie la umiditatea pielii și inhibă uscăciunea suplimentară.

Alegeți săpunul antibacterian potrivit care apare în listă și veți obține cu siguranță o experiență de tatuare mai sigură și mai plăcută. Oricare dintre produsele de mai sus merită încercate.

Previous Post
10 najlepších značiek tetovacích atramentov pre ostré a trvalé farby
Next Post
24 de idei impresionante de umplere a tatuajelor