15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

35 cele mai bune loțiuni pentru îngrijirea după tatuaje, calmantă și vindecătoare

punând loțiune pe tatuaj

DE CE TREBUIE SĂ APLICAȚI LOTIUNE LA UN NOU TATUAJ?

Loțiunea este crucială pentru a ajuta la hidratarea noului tău tatuaj! Știința a dovedit că a permite pielii tale tatuate să se usuce este un mit.

Mulți oameni vă recomandă să lăsați rănile „să se usuce”. Într-un anumit sens, asta înseamnă că nu ar trebui să le aplicați loțiuni sau unguente. Motivul pentru care ai nevoie de loțiuni sau unguente este că acestea ajută la minimizarea iritației pielii și la promovarea unei piele sănătoasă.

Când permiteți noului tatuaj să se usuce, acesta încetinește activitatea celulară și întârzie de fapt procesul de vindecare. O veți vedea sub formă de cruste care se formează pe pielea mâncărime.

Sursa imaginii: Canva Images

Când vine vorba de pielea tatuată, ceea ce nu poți vedea, ar trebui să te îngrijoreze. Vorbesc despre principala sursă de hrană pentru bacterii, adică infecții și alți contaminanți externi.

Aplicarea loțiunii pe piele permite celulelor vindecătoare să se deplaseze liber pe rana pentru a o închide. Loțiunea nu vă va înfunda porii și nici nu va elimina tatuajul.

Îngrijirea pielii de top face tatuajele să arate mai strălucitoare, reduce mâncărimea și redă sănătatea pielii. Este incredibil de ușor de făcut. Pentru a face lucrurile cât mai simple posibil, am realizat o listă cu cele mai bune loțiuni pentru tatuaje. De la loțiuni fără parfum și fără culoare, cu ingrediente naturale, până la cele mai bogate formule de salvare posibile, nu puteți greși cu aceste opțiuni pentru vindecarea tatuajelor și calmarea pielii sensibile.

Sursa imaginii: Canva Images

CÂND SE APLICĂ LOTIUNEA LA UN NOU TATUAJ?

Începeți să vă hidratați tatuajul odată ce începe să se usuce – nu înainte. Acest lucru poate dura între una și trei zile. Spălați-vă și uscați-vă tatuajul cu săpun antibacterian și alegeți și o cremă hidratantă.

Dacă acesta este primul tău tatuaj, îți recomandăm să te educi în prealabil asupra întregului proces de vindecare. Acest ghid descrie în detaliu măsurile de precauție pe care trebuie să le luați, cum să faceți treaba și cât de des să vă hidratați. Dacă aveți deja tatuaje pe corp, s-ar putea să meritați să obțineți și o reîmprospătare.

Sursa imaginii: Canva Images

PRECAUȚII CARE TREBUIE TINUTE ÎN MENT

Cât timp ar trebui să aștept înainte de a scoate bandajul?

Îndepărtarea bandajului nu mai devreme de trei până la patru ore după aceea (deși poate fi lăsată aprinsă peste noapte, mai ales dacă ați primit tatuajul seara) este recomandată. Puteți scoate bandajul înainte de a merge la culcare dacă ați fost tatuat devreme în timpul zilei. Cel mult, bandajul trebuie îndepărtat 24 de ore după tatuându-se. Nu se recomandă re-încadrarea după îndepărtarea primului bandaj.

Există un nou tip de bandaj numit Saniderm care permite vindecarea rapidă, ușoară și curată a tatuajelor. Filmul poate dura până la cinci zile și este sigur de purtat în pat și la duș. Nu toate magazinele de tatuaje poartă Saniderm, așa că asigurați-vă că întrebați magazinul în avans sau aduceți-l pe al dvs. dacă doriți să utilizați această metodă.

Ar trebui să mă aștept la descuamarea tatuajelor? Cum ar trebui să mă descurc cu coji și cruste?

Tatuajele bine făcute se descuamă sau se exfoliază la fel ca o arsură solară, deși scobirea este obișnuită și cu unele tatuaje de calitate scăzută. Crustele tatuajului sunt de obicei de aceeași culoare ca și cerneala tatuajului. La tatuajele colorate cu densitate mare, este obișnuit să suferiți două sau trei etape de descuamare a tatuajelor (și poate dura mai mult timp pentru a se vindeca). Nu este recomandabil să alegeți sau să curățați crustele, deoarece s-ar putea deteriora designul și va trebui să îl retocați ulterior.

Nu vă hidratați prea curând

Ar trebui să scoateți bandajul și să-l spălați cu săpun antibacterian, dar nu aplicați nimic pe el. Hidratează-ți tatuajul numai când începe să se usuce; nu-l hidratați mai devreme.

Cum se identifică pielea uscată

O modalitate rapidă de a verifica dacă tatuajul este uscat este să-l trageți ușor. Ar trebui să se simtă strânși și pe punctul de a crapa.

Sursa imaginii: Canva Images

Nu alegeți Scabs

Carnea ta va fi tandră și fulgioasă când vei ajunge acasă. Va exista și o crustă. Orice ați face, nu alegeți acele cruste!

Dacă alegeți o crustă, recuperarea dvs. va dura mai mult. Când alegeți o crustă, deteriorați noua piele care este pregătită sub cea veche. Poartă haine largi – tatuajul tău trebuie să respire.

Cum pot spune dacă tatuajul meu este infectat și ce ar trebui să fac dacă este?

Dacă observați că tatuajul vă curăță sau se descuamă, acest lucru este NORMAL și, prin urmare, nu este o problemă. Cu toate acestea, infecția este posibilă, mai ales dacă nu vă curățați tatuajul în mod regulat. Apariția unei roșii persistente în jurul perimetrului tatuajului care persistă câteva zile indică infecția (în mod normal, iritația trebuie să dispară în prima zi sau cam așa ceva). Puteți trata o infecție ușoară cu un unguent cu antibiotice, care poate fi achiziționat de la farmacie.

Este ceva ce ar trebui să evit în timp ce tatuajul meu se vindecă?

Evitați să vă înmuiați tatuajul în prima săptămână. Înotul în bazine cu clor este deosebit de problematic, deoarece clorul poate înălbi culoarea tatuajului tău. În prima săptămână, ar trebui să evitați, de asemenea, saunele, jacuzzi-urile și tot ceea ce duce la transpirație excesivă. De asemenea, trebuie evitată expunerea prelungită la soare.

Cât de des ar trebui să-mi curăț tatuajul? Ce fel de săpun ar trebui să folosesc?

După îndepărtarea bandajului, tatuajul trebuie curățat temeinic (și, de asemenea, curățat zilnic de atunci). Curățați tatuajul de mai multe ori în prima zi. Uscați-l (nu-l frecați) cu o cârpă sau un prosop de hârtie fără scame, pentru a evita iritarea, și lăsați-l să se aerisească timp de 20-30 de minute înainte de hidratare. Vă sugerăm să utilizați un săpun lichid delicat, antibacterian, cum ar fi săpunul antibacterian Dial, deși puteți utiliza orice săpun pentru mâini sau corp, atâta timp cât îl clătiți bine. Tatuajul nu trebuie să absoarbă apă suplimentară, astfel încât clătirea trebuie să fie deliberată și eficientă pentru a minimiza timpul. Puteți folosi săpun antibacterian în primele trei până la cinci zile și apoi săpun obișnuit este bine.

Sursa imaginii: Canva Images

Cum se hidratează

1. Desfășurați-vă tatuajul

Pielea dvs. va scurge plasmă și cerneală din sânge în primele câteva ore după ce ați fost tatuat. Acest lucru se datorează faptului că pielea deteriorată încearcă să se vindece singură.

2. Spală-ți tatuajul

Săpun și apă: Curățați pielea tatuată cu apă călduță și săpun delicat.

Frecați: frecați-vă ușor tatuajul pentru a scăpa de orice exces de cerneală sau sângerare.

Rețineți că nu doriți să vă spălați tatuajul prea des până nu se vindecă. Prea multă spălare va scăpa de bacteriile utile care vă vindecă pielea.

3. Uscați pielea

Se usucă pielea cu un prosop de hârtie curat sau cu un prosop obișnuit. Nu frecați, deoarece puteți deteriora pielea și puteți bloca fibre în tatuaj.

4. Aplicați Loțiunea

Asigurați-vă că loțiunea hidratantă este fără miros și incoloră.

Nu vă hidratați prea mult sau porii dvs. se vor înfunda și bacteriile vor crește.

Deși tatuajul tău se va descuamă și se va dezlipi, este perfect normal. După ce pielea ta se curăță, este posibil să ai margini albe, fulgi. Vă sugerăm să vă abțineți de la decojirea acelor bucăți.

Sursa imaginii: Canva Images

CÂTE DE CE AR TREBUIE HIDRATAT?

Asigurați-vă că vă hidratați tatuajul de două ori sau de trei ori pe zi. Hidratarea după fiecare spălare este crucială. Motivul pentru aceasta este că spălarea corpului cu apă și săpun dezbracă uleiurile naturale și hidratantul pe care le-ați aplicat mai devreme.

Se recomandă ca artiștii să-și spele tatuajele dimineața. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul somnului, corpul tău se deshidratează adesea. Mai mult, când te trezești cu un tatuaj proaspăt, acesta se va simți în continuare dureros.

Amintiți-vă că trebuie să vă hidratați chiar și într-o zi de lucru. După-amiaza este, în general, când tatuajul tău devine cel mai uscat.

Același ritual hidratant ar trebui făcut și înainte de a merge la culcare. Acest lucru va ajuta cu problema uscării de dimineață despre care am vorbit mai devreme. Nu este cea mai bună senzație să te rostogolești în pat cu un tatuaj crăpat.

LEGĂTURI CU MANCURIREA ȘI SCABAREA

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ameliora mâncărimea intensă. Încercați să vă plesniți ușor tatuajul. Poate suna prostesc, dar de multe ori funcționează. De asemenea, puteți lua un antihistaminic (cum ar fi GoodSense All Day Allergy) pentru a vă ameliora mâncărimea.

Ultima soluție este să aplicați o cremă de hidrocortizon – cum ar fi această cremă 1% de la Basic Care – la tatuaj. Hidrocortizonul nu trebuie utilizat frecvent sau pe termen lung. Folosiți-l numai atunci când mâncărimea este severă.

Crustele tatuajelor nu înseamnă neapărat că tatuajul tău este rău. Unele tatuaje ale unor persoane vor fi crăpate, indiferent cât de bine sunt îngrijite.

În cazul în care există tatuaje, păstrați crustele umede și nu le luați. În două săptămâni, crustele tale vor cădea singure. Alegerea crustelor poate afecta cerneala tatuajului și poate duce la pete luminoase sau decolorare inegală. Oricât de ispititor este, nu te gândi la el. Cu cât alegeți mai mult, cu atât mai probabil vor reapărea.

Sursa imaginii: Canva Images

CEL MAI BUN LOTIUNE PENTRU TATUAJ AFTERCARE

1. House 99 de David Beckham Bold Statement Tattoo Body Crema hidratantă

Beckham (însuși un bărbat puternic tatuat) are o linie de frumusețe care este o bijuterie ascunsă a unui brand. Crema a fost creată special pentru hidratarea și protejarea tatuajelor dvs., pe lângă asigurarea protecției SPF 50 pentru a bloca razele UV care estompează tatuajele colorate.

2. Aveeno Lotiune de umiditate zilnica pentru bebelusi

Dacă sunteți în căutarea unei creme hidratante care să fie blândă și eficientă, nu ezitați să încercați loțiune pentru bebeluși. Deși ar putea avea copilul în titlu, asta nu înseamnă că adulții nu pot beneficia de el.

Adevărata frumusețe a acestui hidratant Aveeno este că combină fulgi de ovăz coloidali naturali și emolienți bogați. Dacă aruncați o privire la J Drugs Dermatol. 2015; 14 (1): 43-48 studiu, veți descoperi activitățile antiinflamatorii ale fulgului de ovăz coloidal. În plus, reduce și intensitatea mâncărimii. Cu toate acestea, adevăratul ingredient activ este dimeticona (1,2%).

Odată aplicat, veți ajuta la hidratarea noului tatuaj timp de 24 de ore, fără a face față grăsimilor nedorite. Nu vă va înfunda niciodată porii și este, de asemenea, fără parfum. Și cel mai important, este hipoalergenic.

3. Gold Bond Loțiune de terapie pentru piele finală

Loțiunea finală pentru vindecarea pielii de la Gold Bond conține vitaminele A, C și E pentru a ajuta la vindecarea pielii uscate. Răsuciți partea de sus, dați-i o pompă și aplicați o dată pe zi.

Această loțiune conține aloe pentru o ușurare naturală și calmantă. Vitamina A ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, în timp ce vitamina C promovează dezvoltarea sănătoasă a pielii și producerea de colagen. Vitamina E vă ajută să vă protejați pielea și reduce și pierderea de lipide.

Combinația de vitamine plus aloe va face minuni pentru orice tatuaj nou. Deși este puțin mai gros, nu lasă în urmă reziduuri lipicioase care să împiedice lipirea pielii de haine.

Sursa imaginii: Canva Images

4. Lubriderm Advanced Therapy Loțiune pentru piele extra uscată

Cu vitaminele E și B5 și lipidele esențiale ale pielii, Lotiunea de terapie avansată Lubriderm este dovedită clinic că hidratează pielea timp de 24 de ore. Pe măsură ce corpul tău se vindecă, vei experimenta o piele mai moale și mai fină și vei simți imediat mai multă ușurare.

Deși conține parfum ușor, acesta funcționează în continuare bine, datorită calităților sale hidratante excelente. În plus, formula în sine lasă tatuajul să se simtă curat, fără grăsime sau murdărie.

5. Loțiune reparatoare intensivă Eucerin

Bogată, dar fără parfum, această formulă cu acțiune triplă hidratează, exfoliază și condiționează pielea proaspăt cernelită. Se află în partea de sus a liniei de loțiune dintr-un motiv bun. Acest produs este susținut de rezultatele dovedite clinic și de recomandările dermatologilor. De asemenea, conține alfa-hidroxi și creme hidratante extra-îmbogățite.

Deși cuvântul exfoliere poate părea intimidant pentru pielea ta vindecătoare, totul face parte din procesul intens de hidratare. Formula nu este grasă și se absoarbe direct în piele fără a lăsa un reziduu gras.

Loțiunea de reparare intensivă Eucerin este excelentă pentru vindecarea tatuajelor, deoarece este o loțiune 3-în-1 care hidratează, exfoliază și condiționează pielea uscată și descuamată. Este umplut cu elemente nutritive naturale, cum ar fi alfa hidroxi și hidratante extra-îmbogățite, care sunt bune pentru vindecarea pielii. Dar amintiți-vă că nu puteți ieși la soare pentru o perioadă de timp după aplicarea acestei loțiuni, deoarece exfolierea tinde să vă facă pielea sensibilă.

abc

6. Loțiune pentru terapie intensivă cu vaselină

Când se menționează vaselina, oamenii se gândesc de obicei la acel borcan vechi de vaselină, dar oferă și loțiune. Așadar, nu faceți greșeala aplicării jeleului pur atunci când loțiunea este mult mai benefică.

Dar iată adevărata afacere când vine vorba de loțiune. Loțiunea de reparare avansată pentru terapie intensivă a vaselinei are cea mai puternică formulă, cu studii clinice care arată că poate ajuta pielea uscată să se vindece în cinci zile. Nu va vindeca un tatuaj în cinci zile, dar ai înțeles.

Este o cremă hidratantă multistrat Stratys-3; este și non-gras. Cu alte cuvinte, pătrunde în straturile superioare, centrale și inferioare ale pielii. Faptul că este atât hipoalergenic, cât și fără parfum este adevăratul apel al acestei creme. De asemenea, funcționează timp de 24 de ore și mărește hidratarea pielii prin creșterea hidratantului cu 300%.

Sursa imaginii: Canva Images

7. EiR NYC Tattoo Balsam

Balsamul de tatuaj EiR NYC este prietenos cu veganele și conține doar cinci ingrediente: unt de shea, ulei de cocos, vitamina E, ulei de măsline cu infuzie de trandafir și extract de rozmarin. Fiecare ingredient contribuie la calmarea, hidratarea și hrănirea zonei, astfel încât tatuajul tău să se vindece perfect.

8. Vaselină originală vaselină

Unguentul original de vaselină din vaselină a fost folosit de mult timp în dulapurile de medicamente ale multor persoane pentru ameliorarea pielii uscate, crăpate sau învinețite. De asemenea, funcționează excelent la tatuaje proaspete, spune Marchbein, care recomandă, de asemenea, acoperirea tatuajului cu un bandaj antiaderent pentru a preveni pătrunderea bacteriilor.

Sursa imaginii: Amazon.com

9. Balsam de tatuaj Goo

Loțiunea Tattoo Goo este pe piață de peste zece ani și este, de asemenea, un produs de îngrijire ulterioară bine-cunoscut recomandat de mulți artiști. Pantenolul (Vitamina B5) vă ajută să vă mențineți cerneala hidratată, previne scabierea și accelerează vindecarea fără a vă înfunda porii. Tattoo Goo păstrează, de asemenea, culorile vii și a fost supus testelor dermatologice pentru protecția dumneavoastră.

10. Benton Snail Bee Loțiune cu conținut ridicat

Acest lucru poate părea puțin probabil, dar șlamul de melc poate ajuta la recuperarea mai eficientă a post-tatuajelor. Am auzit prima dată despre această loțiune într-un subreddit asiatic de frumusețe, unde oamenii se lăudau cu privire la asta.

De asemenea, este aprobat de unii dermatologi. „Nivelurile ridicate de acid hialuronic ajută la hidratarea și hidratarea pielii, în timp ce antioxidanții calmează inflamația și promovează producția sănătoasă de colagen”, a spus Zeichner anterior pentru Allure. „Oferind o barieră de protecție și hidratând pielea, cremele de melci pot fi utile pentru a ajuta la vindecarea pielii după tatuaje.”

11. Balsam de tatuaj cu cerneală Skinfix

Skinfix realizează o varietate de produse concepute pentru a trata tipurile de piele sensibilă și compromisă, astfel încât balsamul de tatuaj cu cerneală nu este o surpriză. Skinfix conține 99,5% ingrediente naturale, inclusiv unt de shea, jojoba, nucă de cocos și uleiuri de floarea soarelui. De asemenea, conține vitamine naturale și antioxidanți care calmează pielea și îmbunătățesc vindecarea.

12. WoWOO After / Kit de îngrijire

Dr. Woo, un tatuator de renume mondial, a conceput un kit de îngrijire simplu, dar eficient, cu ingrediente iubitoare de piele, care ajută la accelerarea procesului de vindecare după tatuare. Acest set include săpun de curățare delicat, care este infuzat cu vitamina E antioxidantă, glicerină, ulei de măsline și unt de shea; și hidratantul After / Care, care este infuzat cu zinc și mușețel. Aceste ingrediente funcționează împreună pentru a minimiza iritarea, accelerând în același timp vindecarea pielii. Și nici ambalajul elegant nu dăunează – spune doar.

Sursa imaginii: Amazon.com

13. Ulei de nucă de cocos Virgin Nutiva

Dacă doriți să vă asigurați că loțiunea pe care o alegeți este naturală, uleiul de cocos este, prin urmare, cea mai bună opțiune. Deși utilizările sale par nesfârșite, este produsul ideal pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor datorită reputației sale în tratarea rănilor și protejează pielea de iritanți. Când utilizați ulei de cocos, asigurați-vă că utilizați o ustensilă curată (sau mănuși) pentru a evita expunerea cernelii dvs. la bacterii potențial dăunătoare.

14. Anjou 100% ulei organic de cocos

Uleiul de cocos poate fi folosit literalmente pentru orice: gătit, arsuri calmante, mușcături de insecte, sănătate dentară și îngrijirea părului. Uleiul de cocos organic certificat USDA de Anjou oferă o soluție naturală pentru cei dintre voi care nu doresc să pună o loțiune de marcă pe noua dvs. cerneală. Fiind o persoană conștientă de ingrediente, cu un nou tatuaj de protejat, acest ulei de nucă de cocos este soluția ideală pentru problemele de hidratare, problemele de peeling și alte probleme generale ale pielii. Asigurați-vă că mâinile sunt curate înainte de a atinge borcanul (sau de a folosi o ustensilă curată), pentru a preveni orice bacterii potențiale să pătrundă în noul tău tatuaj.

15. Lotiune de tatuaj Billy Jealousy

Lotiunea pentru tatuaje a lui Billy Jealousy este puțin mai scumpă, dar este plină de ingrediente precum unt de karité, ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba, extract de frunze de ceai verde și multe altele. Această loțiune conține uleiuri de lavandă și rozmarin pentru parfum (deși majoritatea artiștilor vă vor sfătui să stați departe de loțiunile parfumate). Parfumul din Billy Jealousy provine din uleiurile sale esențiale, așa că devine ok de la mine. Această loțiune vă va păstra tatuajele cu un aspect proaspăt.

16. Dove DermaSeries Ameliorarea pielii uscate

Sursa imaginii: Amazon.com

Loțiunea pentru tatuaje Dove este preferata Dr. Zeichner. „Este important să mențineți pielea hidratată și să o protejați de mediul înconjurător pentru a permite tatuajului să se stabilească și să mențină culorile vibrante”, a spus el. „Loțiunea de corp Dove DermaSeries Dry Skin Relief pentru corp nu conține parfum și protejează pielea cu acid stearic, pantenol și niacinamidă.”

17. Loțiune corporală calmantă pentru apărare Curél Itch

Loțiunea Curel’s Itch Defense Loțiune este o altă alegere bună, datorită ingredientelor sale prietenoase tatuajului: ceramide, pro-vitamina B5 și unt de shea.

18. Îngrijire tatuaj trandafir negru

Acesta este un unguent de îngrijire ulterioară pentru tatuaje care ajută la promovarea vindecării mai rapide și a regenerării pielii, ameliorează mâncărimea și menține intensitatea tatuajului.

ARTISTII TATUAJILOR LOTIUNEA RECOMANDATA PENTRU TATUAJUL POSTCARE

19. Viva Naturals Ulei de cocos extra virgin organic

Patru dintre artiștii experți în tatuaje recomandă să aplicați zilnic ulei de cocos pentru a vă menține tatuajul sănătos. „În fiecare dimineață, îmi pun un strat subțire de ulei organic de nucă de cocos după duș”, spune Julim Rosa, artistul negru din Berlin. Danilo Delfino, care este specializat în tatuaje cu linii fine braziliene, sugerează și utilizarea uleiului de cocos pentru conservarea tatuajelor – mai ales dacă locuiți într-o zonă uscată și rece – deoarece este bogat în acizi grași care înmoaie pielea și o mențin hidratată, motiv pentru care este minunat să aplicați imediat după duș (când pielea este încă ușor umedă). De asemenea, artiștii de tatuaje de la Welcome Home Studio recomandă ulei de nucă de cocos, spunându-ne că, pentru produsele de îngrijire după tatuaje, filozofia lor este „cu cât este mai natural, cu atât mai bine”.

Sursa imaginii: Amazon.com

20. ArtNaturals Ulei de argan organic marocan

Deoarece uleiul de cocos este prea greu pentru pielea ta, câțiva artiști de tatuaje au recomandat utilizarea uleiului de argan mai ușor. Tatuator vegan din New York Em North spune că este „cel mai aproape de uleiul de piele uman actual și nu vă va înfunda porii, cum ar fi produsele pe bază de petrol”, recomandând în mod specific uleiul organic de argan ArtNaturals. Rit Kit, care este specializat în colorarea ucraineană, iubește, de asemenea, utilizarea uleiului de argan, fiind de acord că face treaba atunci când vine vorba de „menținerea pielii tatuate hidratată și sănătoasă”.

21. Nivea Creme

Dacă locuiți într-un climat umed sau cald, Delfino spune că Nivea Creme este „o opțiune foarte ieftină și eficientă, care este ușoară pe piele”. De asemenea, el îl numește „tovarășul perfect de călătorie”, deoarece se poate potrivi în buzunar. Delfino a mai împărtășit un alt sfat pentru a-ți menține tatuajele în aer proaspăt: „Bea apă! Este atât de important să vă mențineți corpul hidratat din interior spre exterior “.

22. Viva Naturals Organic Shea Butter

North, care folosește exclusiv produse vegane de origine etică, recomandă Viva Natural Organic Shea Butter „pentru zone extra uscate”, deoarece este încărcat cu vitaminele A și E, precum și acizi grași esențiali care vă vor menține pielea hidratată..

23. Protecție solară minerală La Roche-Posay Anthelios SPF 50

Pe lângă utilizarea unui ulei sau loțiune pentru a hidrata pielea tatuată, „cel mai bun lucru pe care îl poți face este să eviți soarele”, spune Miriah. „Protecția solară ajută, dar blocarea tatuajului de la soare cu o eșarfă sau ceva este cel mai bun lucru pe care îl poți face.” Dacă aveți tatuaje în locuri greu de protejat de soare folosind îmbrăcăminte, Kit recomandă aplicarea unei „protecții solare rezistente la apă, pe bază de minerale și fără parfum”, cum ar fi La Roche-Posay Sunscreen SPF 50. Ea observă că „acest lucru este deosebit de important în cazul tatuajelor color, deoarece expunerea la UV accelerează estomparea naturală a cernelii colorate și intensitatea tatuajului. ” Cu toate acestea, Rosa subliniază importanța protecției solare a tatuajelor cu cerneală neagră. „Chiar și cerneala neagră poate nuanța albastru sau verde”, notează ea. North este de acord, spunând „Nu pot să mă stresez suficient, să vă protejez tatuajele de soare, altfel se vor estompa. Am văzut că se întâmplă pe propriul meu corp. ”

24. Loțiune de protecție pentru corp Aesop SPF50

Rosa recomandă utilizarea împreună a cremei hidratante și a protecției solare pentru a economisi ceva timp (și bani). Îi place Loțiunea de protecție corporală Aesop, care conține extract de frunze de mentă și SPF 50. Protecția solară este rezistentă la apă și fără parfumuri sintetice. Cu toate acestea, nu conține blocanți minerali precum protecția solară de mai sus, deci este probabil mai bine să o folosiți pentru scurte perioade la soare, mai degrabă decât pentru zile întregi de coacere.

Sursa imaginii: Amazon.com

25. Exfoliant pentru corp cu sare de mare Alba Botanica

Exfolierea regulată a pielii este, de asemenea, importantă pentru longevitatea tatuajului, potrivit Miriah și North, care spun că „va menține tatuajele strălucitoare”. Exfoliantul Alba Botánica, favoritul Nordului, este un exfoliant revitalizant cu sare de mare, care exfoliază pielea uscată cu săruri de mare din Pacific, împreună cu uleiuri nutritive de jojoba, macadamia, avocado și migdale dulci pentru a asigura hidratarea. Produsul este, de asemenea, fără paraben, sulfat și ftalat.

26. Polonie proaspătă pentru zahăr brun

Am aflat ca Miriah folosește Fresh ca exfoliant pentru pielea tatuată și îl iubește. „Exfoliez zilnic cu el”, spune ea, adăugând că este de părere că este mai bine să exfoliezi zilnic sau în fiecare zi, dacă este posibil. Acest exfoliant folosește cristale de zahăr brun pentru a exfolia și un amestec de ulei de primula, migdale dulci și uleiuri de jojoba pentru hidratare.

CEL MAI BUNA LOTIUNE NESCENTUATA PENTRU TATUAJE POSTCARE

27. Loțiune originală de vindecare Eucerin

Dacă preferați o loțiune decât un ulei, Robert Boyle, proprietarul Nice Tattoo Parlor, vă sugerează să folosiți una fără parfum, cum ar fi Eucerin Original Healing Lotion, despre care spune că poate fi folosită din momentul în care tatuajul dvs. începe să se vindece. Boyle a fost de asemenea de acord cu ceilalți experți ai noștri că, în afara protecției solare și a loțiunii, nu este cu adevărat nevoie să obțineți alte produse care promit să „păstreze sau să protejeze”. Potrivit acestuia, „există în prezent destul de puține produse care intră pe piață care pretind să facă tatuajele să dureze mai mult, dar știința este (în cea mai mare parte) tremurată și evităm să ne încurajăm clienții să le cumpere; asta nu înseamnă că noi credem că sunt răi, doar că nu avem niciun motiv să recomandăm un anumit produs. ”

Sursa imaginii: Amazon.com

28. După Cremă Hidratantă și Lotiune pentru Îngrijirea After Tattoo

After Inked Tattoo Moisturizer este produs în SUA și are o loțiune ușoară, cu un efect mare de hidratare. După aplicarea acestuia, veți observa că nu se simte prea greu pentru noul dvs. tatuaj și pare să se înmoaie imediat. Odată aplicat, nu ar trebui să aveți probleme cu lipirea ulterioară a hainelor.

Este, de asemenea, testat dermatolog și testat clinic și are o formulă care nu irită. În plus, îți va plăcea că Hidratantul pentru tatuaje After Inked este o loțiune fără parfum, lipsită de parabeni și nici nu este pe bază de petrol. Dacă vă uitați la tabelul cu ingrediente, veți vedea uleiuri precum jojoba, semințe de struguri și portocale în amestec. Există, de asemenea, ceară de albine și unt de shea inclus.

29. Loțiune hidratantă fără parfum Cetaphil

Loțiunea hidratantă de lungă durată a Cetaphil vă va hrăni pielea uscată și vindecătoare cu o explozie de umiditate. Această loțiune este dovedită clinic că nu numai că leagă apa de pielea ta, ci și împiedică evaporarea ei în primul rând!

Emolienții și umectanții extra-rezistenți își lucrează magia pentru a netezi și a înmuia pielea pe măsură ce sunt aplicate. Vorbind de aplicare, formula este ușoară și non-grasă. Nu va lăsa niciun reziduu sau gunk în urmă, pe lângă faptul că este complet fără parfum și fără parabeni.

30. Aquaphor Healing Unguent Terapie avansată

Unguentul de vindecare Aquaphor nu este complet parfumat și este realizat pentru sănătatea pielii. Este dermatolog recomandat pentru o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv tatuaje noi. Folosirea Aquaphor pentru tatuaje este o alternativă blândă și economică.

Dacă sunteți conștient de mediu sau sunteți preocupat de ceea ce puneți pe pielea dvs., este posibil ca produsul său să nu fie potrivit pentru dvs. Produsul conține ulei mineral, precum și alte substanțe chimice și conservanți. Ingredientul său principal este, de asemenea, derivat din petrol. Cu toate acestea, dacă nu vă deranjează acest lucru, produsul va face minuni. Merge mai gros și puțin mai gras decât alte opțiuni.

31. Lotiune hidratanta zilnica Aveeno

După aplicarea Aquaphor la noul tău tatuaj în primele trei zile, Josh Kohn, tatuator și proprietarul Immortal Ink sugerează trecerea la Aveeno fără parfum. Un ingredient al loțiunii zilnice Aveeno este fulgii de ovăz coloidali, un ingredient miraculos care ajută la hidratarea pielii și o barieră excelentă împotriva iritanților. De aceea, loțiunea hidratantă zilnică de la Aveeno menține tatuajele sănătoase și proaspete. Aplicați-l de două până la trei ori pe zi în primele două săptămâni înainte de a trece la aplicarea o dată pe zi.

CEL MAI BUN LOTIUNE FĂRĂ PETROL PENTRU TATUAJE PENTRU ÎNTREȚINERE

32. Original Tattoo Goo Aftercare Lotion Tattoo Healing Salve

Tattoo Goo poate părea familiar. Este o alegere populară atât pentru artiștii de tatuaje, cât și pentru clienții lor și din motive întemeiate. Conține mai puține ingrediente decât majoritatea celorlalte mărci. De exemplu, folosește ulei de măsline, ceară de albine, unt de cacao și germeni de grâu ca componente principale.

Pe lângă uleiurile de lavandă și floarea-soarelui, există și extract de rozmarin. Una peste alta, nu conține petrol, lanolină și ulei mineral. După ce a fost aplicat, doar săpați în acea bunătate verde pălărie și îmbrăcați-vă ușor pielea. Aplică mai mult timp decât loțiune, dar, în general, este destul de liniștitor.

Sursa imaginii: Amazon.com

Mai mult, nici nu lasă miros pe hainele tale. Cu toate acestea, înțelegeți că parfumul este cam ierbos; pentru unii, acest lucru este plăcut, dar nu pentru alții. Astfel, este într-adevăr o chestiune de gust. Ca efect secundar, este posibil să observați culorile tatuajului dvs. arătând mai strălucitoare sau mai naturale după aplicarea acestuia. Acest lucru este normal și se datorează în parte ingredientelor reflectante din formulă. În cele din urmă, doar pentru că pielea ta arată minunat atunci când aplici crema nu înseamnă că va rămâne așa după aceea, mai bine să menții folosirea loțiunii hidratante.

33. Hidratant H2Ocean Aquatat

Aquatat este o loțiune pe bază de apă și fără petrol care creează o barieră de protecție a pielii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Aquatat este fără parfum, antiinflamator și ajută la accelerarea procesului de vindecare. Nu se va lipi de piele și vă va face din nou tatuajul să arate aproape la fel de bun ca nou.

34. Ora Tattoo Salve

Are un inel relaxant – te face să te simți mai bine atunci când folosești un parfum ca produs de îngrijire ulterioară pentru un tatuaj. Ora’s Tattoo salve nu este diferit. Infuzat cu ierburi organice și fără substanțe chimice, Ora’s a fost creat pentru a combate mâncărimea și scabia în mod natural, fără petrol.

Reduce inflamația și infecțiile oferind un strat subțire de protecție, menținând tatuajele și pielea suplă. Merge mai gros și mai gras decât loțiunile, dar se usucă foarte curat. Este la capătul inferior al gamei de prețuri, un borcan va dura câteva zile.

Săpun și loțiune după tatuaj fără petrol

35. Susie Q Ink Salve și Ink Oil

sunt special formulate FĂRĂ utilizarea petrolului. Toate produsele Susie Q sunt demne de redevență și sunt încărcate cu ingrediente pe care le folosim zilnic pe propria piele.

Cerneală de Susie Q se face folosind doar cele mai bune ingrediente. Uleiul de cocos organic procesat la rece este ingredientul principal. Uleiul de cocos este utilizat în mod obișnuit în îngrijirea pielii astăzi din multe motive diferite. Funcționează excelent ca o cremă hidratantă care oferă o hrană minunată pielii.

Uleiul de cocos este procesat la rece, ceea ce înseamnă că căldura în timpul extracției nu trebuie să depășească 110 grade, astfel enzimele sunt încă intacte în produsul final.

Ink Salve este realizat cu ulei de ricin organic, răspunsul naturii la petrol. Uleiul de ricin este excelent pentru piele, oferind o lubrifiere și o senzație excelentă pentru piele. Uleiul de cocos și uleiul de ricin sunt combinate pentru a crea o textură care alunecă ușor pe pielea ta, permițându-i totuși să respire și să se vindece în mod natural. Acest lucru funcționează excelent la tatuajele vechi și noi.

Sursa imaginii: Amazon.com

O NOTĂ FINALĂ

Tu ar trebui spală și hidratează-ți tatuajul mai des dacă se află pe o parte a corpului care este mai vulnerabilă la bacterii – mâini, picioare și încheieturi, de exemplu. Indiferent de ceea ce faceți, vă rugăm să nu omiteți partea hidratantă a rutinei. Deși nu ar trebui să supra-hidratați, nu ar trebui să o săriți doar pentru că pielea dvs. nu se simte uscată.

Conform unei concepții greșite obișnuite, loțiunea arde atunci când este aplicată. Într-adevăr, nu-l aplicați în prima sau a doua zi, este neînțelept și vă va face rău! Tatuajul tău proaspăt nu este încă pregătit pentru loțiune, are nevoie de unguent pentru primele trei zile.

Chiar și după aplicarea loțiunii, s-ar putea să aveți tipul de piele care este mai predispus la scoarță. Pur și simplu nu puteți preveni faptul că vor cădea singuri. Nu vă faceți griji, acest lucru se întâmplă destul de des; lasă doar procesul să se producă în mod natural. De obicei durează două săptămâni.

În ceea ce privește procesul de decojire, dacă pielea dvs. încă se simte prea strânsă sau tensionată, treceți de la loțiune la unt de tatuaj de karité, unt de cacao, cremă Vitamina B5 sau ulei de cocos. Există multe tipuri de produse de îngrijire după tatuaje care pot face minuni pe pielea ta; trebuie doar să cercetați, să explorați și să cereți tatuatorului local sau dermatologului dvs. să vă recomande cea mai bună loțiune pentru tipul dvs. de piele.

Acolo îl aveți, cele mai bune loțiuni, creme hidratante și balsamuri pentru tatuaje pentru tatuaje! Asigurați-vă că aveți grijă de noul tatuaj cu produsul de îngrijire ulterioară potrivit pentru tipul dvs. de piele și va fi la fel de strălucitor ca în ziua în care l-ați primit. De asemenea, vă va oferi un sentiment de mândrie și fericire pentru anii următori.

Previous Post
10 najlepších značiek tetovacích atramentov pre ostré a trvalé farby
Next Post
24 de idei impresionante de umplere a tatuajelor