15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

24 Colecție de tatuaje de artă strălucitoare

Tatuajele au fost folosite în mod tradițional pentru a evoca expresii personale sau comunitare și ca mijloc de imprimare a lucrurilor de admirație pe pielea ta. Dar acum tatuajele s-au transformat într-un stil exclusivist de modă, diversificându-se în teme și modele. Inferențele din tatuaje au evoluat în timp. În această epocă a modei ciudate, tatuajul de artă corporală a apărut ca o tendință populară.

În ultimul deceniu, numeroși tatuatori au creat exclusiv magazine de artă corporală. În principal, aceste modele s-au concentrat pe utilizarea pielii în măsura maximă posibilă pentru cernelirea unor modele extinse și bogate. Pielea limpede este o suprafață frumoasă, iar conceptul de artă corporală promite să exploateze acea resursă pentru a accentua atracția. Această tendință se bazează exclusiv pe tendințele modei și nu ar trebui să fii surprins dacă dai peste un tip cu tot corpul cernelit, dar care nu știe prea multe despre ce înseamnă. Majoritatea acestor modele folosesc modele corporale, unele imitând modelele hainelor. Modelele variază de la persoană la persoană, unele mergând pentru tatuaje de dimensiuni relativ mici, în timp ce altele primesc variante care acoperă aproape întregul corp. Gama largă de culori utilizate în tatuajele de artă corporală sunt atracția principală. De asemenea, desenele creative elaborate precum hărțile sau efectele imense ale corpului pot fi tatuate eficient. Dacă doriți o declarație de modă răcorită și mai bună, tatuajele de artă corporală sunt începutul de prefect pentru dvs..

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Tatuaje Harry Styles, Tatuaje Demi Lovato, Tatuaje Selena Gomez și Tatuaje Justin Bieber.

Dragon înapoi

Dragonii arată putere și afirmație. Când acestea sunt combinate cu o frumusețe feminină bogată, contrastul este minunat. Aici corpul seducător al acestei doamne devine mai fermecător cu dragonul pe el. Imaginea este doar uluitoare.

Dragon înapoi

Dragon înapoi

Ceas

Picioarele sunt pete frumoase pentru cernelirea tatuajelor mici. Asortează-le cu încălțăminte la modă și vei primi toată atenția.

Ceas

Ceas

Corp complet

A face o pictură din tot corpul tău este un lucru pe care foarte puțini oameni îl caută. Oricât de bogat și modern este, întregul design ar trebui să transmită ceva consecvent și personal.

Corp complet

Corp complet

Putere metalică

Aspectul metalic prezintă o imagine frumoasă a coapsei. Ochiul roșu este atingerea specială.

Putere metalică

Putere metalică

Păsări înapoi

Păsările de culoare închisă de pe spatele clar arată foarte atrăgătoare. Singura pasăre cu o atingere albastră se separă și își definește propria identitate.

Păsări din spate

Înapoi Birdsktat

Tribal

Design-urile bogate de pe partea din spate accentuează atracția. Există o regiune de tranziție frumoasă între a fi prea spațios și a fi prea neîndemânatic pentru fiecare design de tatuaj.

Tribal

Tribal

Stele

Corpul impecabil al acestei doamne susține superb designul puternic floral. Stelele colorate sunt atractive.

Stele

Stele

Dragon Boys

Dragonii, scorpionii, șerpii și altele asemenea sunt lucruri obișnuite în tatuaje pentru bărbați. Băieții aceștia prezintă un aspect mafiot răcoros cu tatuajele frumoase pe corpurile lor bine tonifiate.

Dragon Boys

Dragon Boys

Grozav

Modele ca acestea sunt de obicei realizate în dimensiuni mici pe frunte sau biceps. Dimensiunea mare oferă o claritate și un farmec copleșitor.

Grozav

Grozav

Înger

Contururile întunecate sunt o componentă esențială a desenelor florale. Oferirea tipului potrivit de nuanțe este, de asemenea, crucială.

Înger

Înger

Floare

Acest tatuaj încurcă viziunea umană. Fotografie creativă excelentă. Amestecarea realității și a artei este ceva la care puțini se pot comporta bine.

Floare

Floare

Phoenix albastru

Există câteva culori, precum cea din acest tatuaj, care se potrivesc în mod specific tatuajelor pentru femei.

abc

Phoenix albastru

Phoenix albastru

Şopârlă

Sculptarea unui obiect în plăci mici care se potrivesc împreună este o abordare atrăgătoare pentru proiectarea tatuajelor.

Şopârlă

Şopârlă

Frumos Art

Regale și exotice în aparență, astfel de modele folosesc în primul rând îndrăzneala și simetria pentru a scoate în evidență farmecul.

Frumos Art

Frumos Art

Tatuaj de mână

Folosind frumos modelul natural al corpului, aceasta este o piesă de artă inovatoare.

Tatuaj de mână

Tatuaj de mână

Tatuaj de braț

Modelele abstracte aleatorii devin din ce în ce mai populare în zilele noastre. Modelele simetrice sunt pe piciorul din spate.

Tatuaj de braț

Tatuaj de braț

Frânghie

Proiecte ca acestea încearcă să imite realitatea și să se integreze în ea, reușind într-o măsură considerabilă.

Frânghie

Frânghie

Orhidee

Desenele mici, cu contururi întunecate, pot fi foarte atractive pe un fundal luminos.

Orhidee

Orhidee

Om Tattoo

Combinația frumoasă de culori împreună cu superbele bucle florale fac ca acest tatuaj spiritual să iasă în evidență de restul.

Om Tattoo

Tatuaj Oom

Plăcuță cu nume pentru câini

Aspectul este aproape real. Tatuajele de acest fel necesită abilități artistice mai mult decât idei creative.

Plăcuță cu nume pentru câini

Plăcuță cu nume pentru câini

Tatuaj de față oglindă

Modelele vechi nu și-au pierdut semnificativ popularitatea. Acest model simetric folosește frumos culorile.

Tatuaj de față oglindă

Tatuaj de față oglindă

Copac inalt

Un peisaj întreg este scos aici pe picior. Înălțimea copacului folosește structura naturală a piciorului.

Copac inalt

Copac inalt

Tatuaj cu frunze

Acest design floral casual se potrivește frumos cu ținuta casual albastră a acestei doamne. Nici un sentiment specific nu este prezentat de modele de tatuaje de acest gen.

Tatuaj cu frunze

Tatuaj cu frunze

Cute Bird

Natura este întotdeauna atractivă. Păsările și florile sunt lucruri de care femeile au fost atrase din timpuri imemoriale.

Cute Bird

Cute Bird

Previous Post
24 tetovaní Stargazer Lily, ktoré sú úplne odlišné
Next Post
35 de tatuaje frumoase pe care ar trebui să le verificați imediat