15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

32 de tatuaje de fund rău

Tatuajele au evoluat foarte mult de la primele civilizații la forma în care le găsim astăzi. Afectate de emoții, natură și tehnologie, tatuajele reflectă astăzi o mare varietate de afirmații decât făceau anterior. Ele îți poartă stilul și personalitatea.

Tatuaje Bad Ass sunt o clasă unică de modele moderne de tatuaje în care tatuatorii își lasă creativitatea și imaginația să se dezlănțuiască pentru a pune în valoare cele mai bogate și inovatoare idei de pe piele.

În funcție de tema evocată de tatuaj, persoana poate experimenta o stimă de sine sporită și poate purta o atitudine elegantă la modă. Există o tezaur de culori pentru a alege. De asemenea, uneori, folosind o singură culoare și păstrând designul simplu scoate la iveală un aspect foarte frumos pentru piele. Modelele abstracte sunt noua modă de astăzi, tatuatorii venind cu modele noi în fiecare zi. A fi capabil să se potrivească cu modelele corpului dvs. sincronizat cu tatuajul dvs. este, de asemenea, o artă. Aceste tatuaje vin într-o varietate de forme și dimensiuni și pot fi folosite pentru a descrie o gamă largă de emoții și idei. Design-urile convenționale și caracteristicile aleatorii pot fi integrate frumos pentru a aduce reflexe frumoase. Dacă vă gândiți să alegeți unul, decideți unde doriți să-l cernealați și alegeți un design personalizat unic, care să se potrivească gustului dvs..

Cățeluș necatenat

Acest tatuaj folosește o singură culoare pentru a scoate în evidență o imagine frumoasă care descrie un animal care se desparte de robie și aleargă către o viață liberă.

Cățeluș necatenat

Cățeluș necatenat

Sexy

Brațele superioare sunt un loc bun pentru a avea un tatuaj cernelit. Acest tatuaj cu modele florale sporește în mod semnificativ atracția sexuală a acestei doamne.

Sexy

Sexy

Natură

Tatuajele simple ca aceasta sunt bogate în frumusețe. Acest tatuaj este un exemplu perfect pentru a arăta că, pentru a crea frumusețe, nu aveți nevoie de un tatuaj bogat colorat, cu zeci de modele sculptate pe scară largă.

Natură

Natură

Tatuajul coapsei

Coapsele sunt un loc puțin mai popular pentru tatuaje. Cerneala neagră pe fundalul pielii corecte este atrăgătoare.

Tatuajul coapsei

Tatuajul coapsei

Bogat și plin de culoare

Culorile bogate și contextul divin fac acest tatuaj special. Designurile sunt convenționale, dar combinația de culori este destul de frumoasă.

Bogat și plin de culoare

Bogat și plin de culoare

Aripi

Aripile sunt destul de banale în tatuaje. Ele simbolizează libertatea și puterea. Acest tatuaj folosește o singură culoare pentru a scoate în evidență o imagine atrăgătoare.

Aripi

Aripi

Mistică

În mod surprinzător, figurile umane sunt oarecum mai puțin populare în tatuaje. Acest tatuaj folosește modele de umbră pentru a aduce un sentiment de bătrânețe și mistică.

Mistică

Mistică

Tatuaj tribal

Structurile de înfășurare au fost populare în primul rând din cauza șerpilor mortali și a cozilor mari de animale puternice.

Tatuaj tribal

Tatuaj tribal

Vegan Girl

Figurile umane colorate ca acestea sunt complexe de creat și personalizat, dar pot evoca emoții mai direct.

Vegan Girl

Vegan Girl

Animal de companie

Spatele este un loc frumos pentru tatuaje, în special pentru femeile care doresc să-și etaleze corpul. Animalele de companie sunt o categorie obișnuită în tatuaje.

Animal de companie

Animal de companie

Conturat

Schițele pot fi folosite frumos dacă aveți imaginea potrivită și abilitățile potrivite. Acest tatuaj arată o fată drăguță care se bucură de frumusețea și muzica naturii.

Conturat

Conturat

Tatuaj la spate

Modelul aripilor este ceva care le face atât de speciale. Aripile mari inspiră putere și uimire. Nu este de mirare că au fost folosite în însemne militare de secole.

Tatuaj la spate

Tatuaj la spate

Artistic

Nuanțele și efectele de estompare sunt folosite superb în această piesă de artă pentru a scoate la iveală un tatuaj de talie regală.

Artistic

Artistic

Uimitor

Integrarea modelelor corporale cu structura tatuajului este oarecum mulți tatuatori profesioniști nu reușesc să ia în considerare.

Uimitor

Uimitor

Stele la chitară

Muzica este esențială în viață, iar viața este nulă fără muzică. Adaugă muzică și culoare vieții tale.

Stele la chitară

Stele la chitară

Bufniţă

Simetria este o caracteristică care se estompează în zilele noastre din cauza introducerii unor modele abstracte aleatorii care sunt mult mai atrăgătoare în natură.

Bufniţă

abc

Bufniţă

Animale sălbatice

Creaturile sălbatice sunt un subiect preferat pentru tatuaje. Furiozitatea și puterea lor îi fac adorabili.

Animale sălbatice

Animale sălbatice

Apelant

Utilizarea culorilor este importantă, dar și proporția în care sunt aplicate este crucială.

Apelant

Apelant

Inovatoare

Tatuajele pot fi realizate pentru a se potrivi îmbrăcămintei și modelelor ornamentale așa cum se arată în această imagine. În acest sens, tatuajele la brațe și gât sunt foarte populare.

Inovatoare

Inovatoare

Superba

Tatuajul floral pe lateral se potrivește frumos cu corpul impecabil al acestei fete și sporește atractivitatea.

Superba

Superba

Tatuaj Mermaid

Creaturile mitice și fuziunea a două sau mai multe modele convenționale pot adăuga culoare oricărui tatuaj.

Tatuaj Mermaid

Tatuaj Mermaid

Elimina

Inovator în design, acest tatuaj descrie ideea de a tăia corpul uman cu o foarfecă. În afară de semnificațiile lor superficiale, astfel de tatuaje conțin în ele câteva emoții profunde ale persoanei.

Elimina

Elimina

Simetrie

Simetria și modelele abstracte sunt amestecate pentru a scoate un tatuaj minunat. Structura aleatorie a petelor adaugă frumuseții.

Simetrie

Simetrie

Tatuaj muzical

Ar fi foarte puțini oameni în această lume care să nu se bucure de muzică. Muzica simbolizează viața și activitatea.

Tatuaj muzical

Tatuaj muzical

Înapoi Citat

Amestecarea unor citate minunate cu tatuajul tău îi poate accentua atracția și semnificația la nivel personal.

Înapoi Citat

Înapoi Citat

Tatuaj extins

Modele colorate de acest gen sunt bine de văzut, dar nu reușesc să atragă o atenție specială asupra frumuseții și semnificației lor.

Tatuaj extins

Tatuaj extins

Cal

Caii descriu ritmul, ceva care i-a condus pe oameni spre locul în care se află acum. Utilizarea unei singure culori este foarte frumoasă aici.

Cal

Cal

Coace Tatuaj

Acesta este încă un alt exemplu al modului în care modelele naturale ale corpului sunt modelate în modele inovatoare de tatuaje. Absolut creativ.

Coace Tatuaj

Coace Tatuaj

Floare adevărată

Adăugarea de umbre la o structură o face aproape reală în aspect și atracție.

Floare adevărată

Floare adevărată

Craniul gleznei

Tatuajele craniului au ieșit mult de la semnificațiile lor convenționale și au fost frumos integrate cu gusturile modei moderne.

Craniul gleznei

Craniul gleznei

Harley Engine

Harley Davidson este un simbol al perfecțiunii în furnizarea de biciclete de clasă mondială, care reprezintă puterea brută absolută. Nimic nu se apropie nici măcar de frumusețea unui motor care înțelege.

Harley Engine

Harley Engine

Tatuaj inovator

Un tatuaj pe cap este minunat pentru persoanele cu părul tăiat. Dar menținerea acestuia este relativ mai dură.

Tatuaj inovator

Tatuaj inovator

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre  Tatuaje Zodiacale, Tatuaje Rac, Tatuaje Texas  și  Tatuaje Graffiti.

Previous Post
11 vlasteneckých účesov v USA
Next Post
25 de tatuaje uimitor de colorate