15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Idei de tatuaje cu trandafiri

Trandafir Cuvântul va inspira aproape întotdeauna o imagine a florii care a fost privită de eoni acum ca simbol al iubirii. Acest lucru este valabil, cu excepția cazului în care, desigur, persoana este afectată de personajul încercat de la fel de frumoasă Kate Winslet. Ca atare, popularitatea florii este că și-a sculptat o prezență dominantă în cercul tatuajelor.

Datorită grației și frumuseții sale, tatuaje de trandafiri au fost întotdeauna o alegere preferată cu sexul feminin. A fost un tatuaj pe care sexul masculin l-a găsit prea feminin pe gustul lor. Asta până când trandafirii s-au împletit cu alte tatuaje, cu siguranță mai masculine, pentru a crea tatuaje care nu erau doar vrajitoare, ci și destul de macho. Aceste combinații de tatuaje cu trandafiri au văzut o creștere a deja popularului tatuaj de trandafir în rândul pasionaților de tatuaje. Dacă intenționați să obțineți un tatuaj de trandafir colorat, amintiți-vă că fiecare culoare a trandafirului are o semnificație unică semnificativă. Roșul simbolizează dragostea și frumusețea, puritatea albului și umilința, negrul – moartea și rămas bun, albastru – imposibilul și imposibilul și așa mai departe. Alege trandafirul care te reprezintă cel mai bine. Tatuajele descrise mai jos ar putea să vă dea o idee cu privire la ceea ce căutați.

Modele exotice de tatuaje cu trandafir negru

Trandafirul, fiind un simbol al iubirii și al diferitelor sale nuanțe, se bucură de o popularitate uriașă atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor, ca design de tatuaj. Floarea drăguță și delicioasă, care are statutul de regină printre deliciile florale moi, este purtată în diferite culori pe diferite părți ale corpului. Toate culorile trandafirilor au o semnificație și o semnificație separate pentru purtători. Tatuajul cu trandafir negru este o operă de artă rară și destul de diferită. Are dimensiuni multipolare. Într-o notă pozitivă, trandafirul negru reprezintă adevărata devoțiune și dragostea nealterată. Este, de asemenea, un simbol al rarității, deoarece trandafirii negri sunt aproape inexistente în natură.

Umbra violet închis este denumită trandafir negru. Prin urmare, reprezintă și dragoste rară și purtată ca semn de respect și afecțiune pentru o astfel de persoană. Dacă vorbim despre partea negativă, tatuajul cu trandafir negru înseamnă durere și durere și este purtat mai ales de cei care suferă de un sindrom de inimă ruptă. Cu toate acestea, nu se limitează la acest aspect. Alte forme de durere și tristețe sunt, de asemenea, reprezentate prin ea. Această postare vă va spune mai multe despre trandafirii întunecați, deoarece conține 30 de imagini cu tatuaj de trandafir negru.

Tatuaje tribale cu trandafiri

Dintre toate tatuajele cu flori, tatuajul tribal cu trandafiri este cel mai frecvent. Această floare încântătoare i-a lăsat pe oameni vrăjiți încă de pe vremuri. Trandafirul a fost în mod tradițional asociat cu puritatea și dragostea. Pentru vechii romani și greci, un trandafir a fost identificat cu Afrodita, Zeița Iubirii. Chiar și vechii egipteni se închinau zeiței Isis cu trandafiri. Tatuajele tradiționale cu trandafir negru au cedat locul celor colorate. Deși aceste tatuaje de trandafir sunt pentru femei, dar bărbații le poartă și ele. Dacă ești îndrăgostit, atunci un tatuaj de trandafir roșu cu numele iubitului tău poate fi în ordine.

abc

Pentru a-ți exprima adevărata dragoste, un tatuaj cu flori poate fi o idee bună. Dacă te uiți la tatuajele tribale de trandafir, ți-ai fi găsit tatuajul de flori de dragoste. Recent, tatuajele de trandafiri colorate au prins proeminență cu fiecare culoare cu o semnificație specială. Trandafirul roșu obișnuit înseamnă dragoste și pasiune, în timp ce unul roz înseamnă blândețe. Un trandafir alb exemplifică inocența și puritatea și un negru, moartea. Poți să întinzi o mână de prietenie cu una galbenă și să spui cele trei cuvinte de dragoste cu un singur trandafir. Poartă un tatuaj de trandafir și răspândește mesajul iubirii.

Tatuaj Compass Rose

Tatuajele sunt un mod interesant de împodobire a pielii. Pigmentul pielii este schimbat prin injectarea de cerneluri colorate în stratul de dermă al pielii. Poartă o moștenire străveche. A fost o practică eurasiatică încă din epoca neolitică. Germanii precreștini, celtici și alte triburi din centrul și nordul Europei erau adesea puternic tatuate. Dovezile arată, de asemenea, că triburile aveau ceremonii speciale de tatuaj. Diverse culturi au tatuajele lor specifice care au semnificații simbolice deosebite.

Tatuajul cu busolă de trandafir este un simbol al norocului și a început mai întâi ca un design popular în rândul marinarilor cu mai mult de un secol în urmă. Combinând forma unei stele și găsind o direcție în largul mării, un tatuaj Compass Rose vine în multe modele și variante creative. Artiștii tatuatori se joacă cu designul de bază și folosesc Steaua Polară ca centru al modelului. În jurul acestei stele despre care se crede că este o stea călăuzitoare, cele patru direcții cardinale sunt cernelite. Forma acestui tatuaj este de obicei un cerc și poate indica faptul că o persoană a găsit o direcție în viață. Fiind în formă circulară, arată, de asemenea, că un ciclu s-a terminat sau că un capitol din viață a dispărut, iar acum este timpul să începem un nou capitol. Acest tatuaj, indiferent dacă este realizat într-un design simplu alb-negru sau plin de culori, este un mesaj despre speranță și așteptând cu nerăbdare viitorul. În vremurile de demult, trandafirul compasului promitea că marinarii vor veni din marea furtunoasă spre țărmuri. În timpurile moderne înseamnă că purtătorul a găsit o cale de ieșire din furtuni și este gata să se îndrepte spre țărmurile mai liniștite ale vieții. Tatuajul poate fi realizat într-un mod foarte complicat cu mâinile și fața busolei în stil tradițional. Adesea combinații de culori precum albastru acvatic și negru sau roșu aprins și verde pot fi folosite pentru a da un aspect luminos designului. Cu forma de bază a busolei la locul său, se pot adăuga motive cu frunze sau modele geometrice abstracte pentru ao face mai interesant.

Ravishing Tatuaje Trandafir

Există unii oameni în lume care au un deget verde, iar tot ceea ce plantează crește frumos, fie că este vorba de legume sau flori. Un element popular pe care oamenii îl pot crește sunt trandafirii, dar nu toată lumea are talentul și abilitatea de a-și face trandafirii să înflorească. Cu toate acestea, de ce să vă deranjați creșterea trandafirilor atunci când puteți face doar un tatuaj de trandafir!

Am strâns 14 tatuaje de trandafir încântătoare și vă promitem că, odată ce ați terminat să examinați această listă, veți dori un tatuaj de trandafir propriu, deoarece nu va trebui să ridicați un deget pentru a crește acești trandafiri! Acum, să verificăm lista cu tatuaje de trandafiri!

Previous Post
11 vlasteneckých účesov v USA
Next Post
25 de tatuaje uimitor de colorate