15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 de tatuaje oribile pe care nu vrei să le ai

Moda definește „căutarea atenției” ??. Altfel, doar o cârpă de sac și o culoare gri ar fi fost suficiente ca îmbrăcăminte. Deci, dacă cineva găsește ceva ciudat, nu este o problemă. Atâta timp cât purtătorului îi place ceva și îl duce cu el; fie că este o ținută, o coafură, accesorii sau un tatuaj, va servi în același scop același de a atrage atenția asupra persoanei care o poartă. Chiar și tatuajele oribile cu modele înfiorătoare au un efect puternic asupra persoanelor care îl văd. Există modele care variază de la oribil la sânge și sânge, deci nu există lipsă de alegeri.

De ce să vă faceți griji în legătură cu accesoriile și ținutele fanteziste atunci când aveți un tatuaj strălucit, creat artistic, cu o temă oribilă sau ciudată? Acesta va servi scopului de a atrage atenția prietenilor, familiei și a trecătorilor cu o precizie infailibilă pe care nici măcar o coafură sau o ținută ciudată nu se pot potrivi. Deci, doriți să vă arătați și să fiți radicali, pur și simplu mergeți mai departe și obțineți unul dintre aceste tatuaje oribile care provoacă de fapt descrierea. Ca formă de artă, acestea sunt superlative în forma și creativitatea lor.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Tatuaje rele, tatuaje urâte, tatuaje pe față și tatuaje pe buze.

O raritate

Chiar vrei să fii remarcat? Acest tatuaj oribil ia primul premiu! Un design pe picior tatuat pentru a arăta ca un plasture canceros trebuie să fie cel mai unic. Se pare că imaginația artistică nu are limită, dar vă atrage atenția.

IMAGINE ÎNLĂTURATĂ

O raritate

Glob ocular sângeros

Nu este nimic mai înfiorător decât un glob ocular sângeros și acest tatuaj oribil are cu siguranță acel efect. Ca artă a tatuajelor, ochiul pare să reflecte lumina, făcându-l foarte realist și mai eficient în căutarea atenției.

Glob ocular sângeros

Glob ocular sângeros

Figuri de benzi desenate

O linie de figuri cu aspect comic, cu expresii amuzante, este o temă foarte imaginativă în ceea ce privește arta tatuajului. Expresiile realiste ale bărbaților contrazic simplitatea designului, făcându-l o temă foarte creativă.

IMAGINE ÎNLĂTURATĂ

Figuri de benzi desenate

Efect Gargoyle

Acest tatuaj de cap este o formă superbă de artă. Tema este oribilă, cu o față care are ochi împușcați de sânge și câini uriași care se descurcă. Dar liniile artistice și creaturile care respira focul din partea de jos se adună pentru a arăta un talent superb.

IMAGINE ÎNLĂTURATĂ

Efect Gargoyle

Amenințare vikingă

Masca de moarte ca tatuajul Viking este o minune artistică. Culorile vii se combină cu balaurul pentru a da un efect amenințător care vorbește despre putere, putere și intimidare.

Amenințare vikingă

Amenințare vikingă

Mai mult este distracție

Există un mesaj de sterilitate și pierdere întunecată în acest tatuaj ciudat. Cu toate acestea, atrage atenția asupra simplității artistice a frunzelor lucioase care par să reflecte lumina. Efectul picturii în ulei al tatuajului arată grozav.

Mai mult este distracție

Mai mult este distracție

Trecând peste bord

Nu există limită pentru căutarea atenției. Acest tatuaj cu linii ondulate pe partea inferioară care merge până la sprânceană adaugă doar la confuzia multor coafuri piercing, roz-blond funky. Dar dacă îți place efectul, cui îi pasă? Este oricum artistic.

Trecând peste bord

Trecând peste bord

Trage la vedere!

La prima vedere, acest tatuaj pare a fi o față colorată, până când vedeți armele de ambele părți ale feței. Conceptul bărbatului împușcat în cap cu sânge izbucnit este o temă înfricoșătoare pentru un tatuaj. Utilizarea culorilor strălucitoare a sporit efectul cu un stil artistic superb.

IMAGINE ÎNLĂTURATĂ

Trage la vedere!

paradis pierdut!

Șarpele și mărul sunt tema paradisului pierdut. Dar înlocuiți mărul cu un trandafir și nu este atât de diferit. Acest tatuaj are linii și culori clasice și, în ciuda temei sale, este foarte atrăgător ca design datorită culorilor vii și a efectului 3D.

Paradis pierdut!

paradis pierdut!

Cu adevărat nesigur

Ori de câte ori aveți îndoieli, copiați acest tatuaj. Este un captivator de atenție sigur din două motive. Unii se vor întreba despre chip, cum ar fi designul ascuns în spatele norilor! Și unii vă vor numi un sport pentru că lăsați un amator să practice pe voi. Dar atenție veți obține cu siguranță.

Cu adevărat nesigur

Cu adevărat nesigur

Puterea amestecată

Puterea pură a bărbatului în această clipă este accentuată de tatuajul artistic pe umeri, gât și față. Formele geometrice simple capătă o semnificație specială de putere și invincibilitate atunci când sunt proiectate într-un model 3D atât de minunat.

Puterea amestecată

Puterea amestecată

Marinar

Pești și meduze sau este o caracatiță? Oricare ar fi, purtătorul este cu siguranță un iubitor de mare. Culorile au fost folosite foarte artistic pentru a crea o piesă de artă superbă cu un design luminos, pentru a aduce peștele la viață.

Marinar

abc

Marinar

judecata de apoi!

Nu există un subiect mai oribil de interesant pentru tatuaje decât moartea și distrugerea. Are cea mai mare capacitate de a atrage atenția. Acest tatuaj atât de diferit încât ne întrebăm … este un vârcolac care planifică ceva rău pentru noi sau este pe moarte! Ca tatuaj, este foarte imaginativ și bine conceput.

Judecata de apoi!

judecata de apoi!

Pânză

Folosirea feței ca pânză pentru un tatuator este foarte generoasă. Acest bărbat este foarte mândru de liniile îndrăznețe și de simetria perfectă a tatuajului său pe față, care este un mare căutător de atenție.

Pânză

Pânză

Intestine

Este aceasta o imagine sângeroasă a măruntaielor animalelor sau a frumoaselor ciuperci roz care strălucesc în lumina soarelui? Alege. Ca artă a tatuajelor, umbrirea și utilizarea diferitelor culori au făcut din ea o piesă de artă demnă de remarcat.

Intestine

Intestine

Fata cu sârmă ghimpată

Un portret ca fața pentru un tatuaj este o temă obișnuită. Dar când imaginea are sârmă ghimpată ca părul, se întreabă! Este acesta un demon care pedepsește și doare sau este o victimă torturată care nu scapă din robie??

Fata cu sârmă ghimpată

Fata cu sârmă ghimpată

Zgârie-nori și multe altele

Acest tatuaj este foarte neobișnuit în conceptul său. Clădirea care a fost desenată în proporții perfecte arătând aproape realistă pare inofensivă, până când observați fețele mici de tip craniu de-a lungul unei coloane a structurii. Un căutător de atenție sigur!

Zgârie-nori și multe altele

Zgârie-nori și multe altele

Fiecare inch

Un tatuaj ca acesta este cu adevărat diferit și unic. Nicio parte a capului sau a spatelui nu este lăsată goală fără un tatuaj. Există o multitudine de culori și teme … un ogru ca și cum ai fi cu lilieci care zboară în jurul lui, buze roșii care sărută pe toți cei care văd tatuajele, un trandafir gălbui, o față asemănătoare unei prințese etc., care este un colaj superb..

Fiecare inch

Fiecare inch

Bam Bam

Ar putea fi acesta un comic de cowboy? Cele două pistoale se lovesc, fața pe jumătate amuzantă pe jumătate amuzantă a creaturii, coada asemănătoare unei flăcări, toate se combină pentru a face un design foarte neobișnuit al lui Dumnezeu știe ce. Dar pălării artistului tatuator și purtătorului pentru creativitate!

IMAGINE ÎNLĂTURATĂ

Bam Bam

Obține atenție

O față asemănătoare păpușii, cu ochi plângători, ar atrage cu siguranță ochii tuturor celor din jur. Acest tatuaj oribil are cu siguranță acel efect. Fața păpușii este imensă, astfel încât efectul groazei este dublat.

Obține atenție

Obține atenție

Blood and Gore

Este posibil ca unii dintre noi să găsească sânge și sânge fascinant. Arta tatuajelor este atât de avansată, cu culorile sale strălucitoare, încât chiar și o temă oribilă poate fi tatuată la perfecțiune. Acest tatuaj, cu fața vărsând sânge în partea de sus și gargoul ca fața în partea de jos este o artă a tatuajelor cu o temă întunecată la maxim.

Sânge și Gore

Sânge și Gore

Suprafață geometrică

O suprafață tatuată în forme geometrice este un stil bun. Acesta este cu siguranță o modalitate excelentă de a arăta tatuajele care le au pe toată fața. Oricine te privește nu le poate lipsi, nu-i așa? Ca artă a tatuajelor, acesta este un afișaj fantastic de modele uniforme și simetrice.

Suprafață geometrică

Suprafață geometrică

Razzmatazz

Când nu sunteți sigur de ceea ce doriți să fiți tatuat, faceți doar orice doriți. Deși acest tatuaj are o aparență de pasăre, aripile, ghearele și ochiul au un aspect răsucit care pare ciudat. Acesta este cu siguranță un tatuaj care atrage atenția.

Razzmatazz

Razzmatazz

Tăierea și sângerarea

Vă puteți imagina un tatuaj cu o tăietură sângerândă? Iată una care este o minune artistică ca design, în ciuda temei sale oribile. Rana căscată pare aproape reală, iar sângele care curge în jos are un efect respingător … dar atrage atenția ca nimic altceva nu poate.

IMAGINE ÎNLĂTURATĂ

Tăierea și sângerarea

Eyereola

De ce să vă faceți griji cu privire la tatuajele care sunt acoperite cu haine atunci când aveți un tatuaj superb pe față. Și apoi a avea un astfel de design artistic de vârtejuri și stele în jurul unui ochi îl face șic și la modă. Apreciere!

Eyereola

Eyereola

Previous Post
40 de tatuaje impresionante de vrabie
Next Post
25 čudovitih kratkih pričesk za debele obraze