15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

35 Fete tatuate uluitoare

Arta tatuajelor nu poate fi înlocuită cu niciun alt accesoriu. Este o formă de artă care își are propriul loc în lumea modei. Există diferite teme pentru diferite tipuri de tatuaje. Unora le plac temele groaznice întunecate, iar altele le plac subiectele romantice dulci. Unora le plac desenele întunecate și îndrăznețe, unora le plac nuanțele de culori moi, iar altora le pot plăcea strălucitoare de culoare. Dar cel mai important motiv pentru care oamenii merg la pictura corporală și tatuaje este atenția. Aceste tatuaje pentru fete tinere sunt declarații de modă și pot înfățișa mesajul puternic pe care toată lumea îl poate vedea.

Când vă întrebați în permanență ce accesoriu ar merge bine cu ce ținută cea mai bună soluție ar fi să vă faceți un tatuaj superb în culori luminoase și modele pe placul dvs. Un tatuaj pe braț sau un tatuaj pe gât ar elimina nevoia de accesorizare și ar arăta și el superb. Culorile și temele folosite astăzi în tatuaje au o varietate atât de mare încât există tatuaje disponibile pentru toată lumea. Există tatuaje punk, teme romantice, groază, teme clasice, personaje de desene animate etc. din care puteți alege.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Poze de tatuaje gratuite, poze de tatuaje cool, tatuaje fierbinți și fete cu tatuaje.

Fata și Gargoyle

Un gargou cu ochi îngrozitori și dinți înfricoșători este ultimul lucru pe care l-ați aștepta să poarte o tânără frumoasă ca aceasta. Dar surprizele nu încetează niciodată! Ea a eliminat tema horrorului cu un panache inconfundabil care merită imitat.

Fata și Gargoyle

Fata și gargola

Strălucitor și cu mâna liberă

Acesta este un tatuaj cu mâna liberă dacă a existat vreodată unul. Nu există o temă fixă, deoarece scopul este de a face o stropire, ceea ce face foarte bine. Brățara de lână strălucitoare adaugă aspectul jazzy.

Strălucitor și cu mâna liberă

Strălucitor și cu mâna liberă

Culoare și stil

Această tânără are ideea corectă dacă atenția este ceea ce își dorește. Figura ei perfectă, mini-fustă, bluză, piercing și tatuajul perfect cu culori strălucitoare se amestecă pentru a forma un efect jazz și chic.

Culoare și stil

Culoare și stil

Stil combinat

Nu poate rămâne nicio temă, cu excepția poate a vehiculelor din acest tatuaj. Fața demonului, fața prințesei, flora și fauna se reunesc pentru a forma aceste tatuaje pe brațe și pe piept. Culorile luminoase merită remarcate și fiecare linie, față și curbă au fost proiectate la perfecțiune.

Stil combinat

Stil combinat

Floră și faună

Acesta este un stil strălucitor, atât de spectaculos, cât și artistic. Tatuajul brațului are o temă marină cu caracatiță și stridie. Tatuajul din spate este un amestec de plante, o floare și un fluture. Culorile sunt strălucitoare și atrăgătoare, făcându-l un ecran superb.

Floră și faună

Floră și faună

Frumusețe Blended

O femeie frumoasă ca aceasta nu ar avea lipsă de atenție. Dar un tatuaj cu un astfel de amestec de modele și teme ar atrage și mai mult. Modelele în culori luminoase ale unui diamant, unei insecte, a unui craniu, a unei doamne și ce nu sunt cu adevărat în căutarea atenției.

Frumusețe Blended

Frumusețe Blended

Curiozitatea personificată

Acest tatuaj este o curiozitate. Culorile sunt superbe și există un conținut artistic strălucitor. Dar tema este o confuzie de gheare demonice, litere, pene frumoase de păsări, oase, flori, târâtoare etc. pentru a forma o juxtapunere a celor vii și a celor morți..

Curiozitatea personificată

Curiozitatea personificată

Jazz și toate

O siluetă superbă, bluză și blugi merită un tatuaj grozav multicolor ca acesta. O multitudine de stropi de culori se adaugă la coeficientul de stil cu efect jazzy.

Jazz și toate

Jazz și toate

Auto portret

Frumusețea femeii din tatuajul brațului se potrivește cu cea a purtătorului. S-ar putea să ne întrebăm dacă este acesta un autoportret. Celălalt braț are un amestec de teme în culori strălucitoare, astfel încât efectul general este foarte jazzy.

Auto portret

Auto portret

O Doamnă lângă tine

Această tânără mireasă își arată tatuajul pe braț și merită. Liniile clasice ale tatuajului o fac pe doamna de pe braț să pară că se va ridica în picioare și va participa la nuntă. Cât de realist este tatuajul.

O Doamnă lângă tine

O Doamnă lângă tine

Radical și Impar

Se poate înțelege scrisul ca o formă de artă a tatuajului. Dar tatuarea unei grenade de mână pe gât nu este doar umor negru, ci arată o natură radicală. Grenada a fost tatuată atât de frumos încât arată real.

Radical și Impar

Radical și Impar

Phew!

Phew! Asta ar exclama orice părinte când ar vedea acest tatuaj la picior. Acest lucru este cu siguranță radical și plin de culori strălucitoare pentru a exprima acea emoție. Tema generală este natura cu stelele, peștii și florile sale, dar culorile depășesc designul artistic.

Phew!

Phew!

Frumusețe nemiloasă

Tatuajele brațului au o formă superbă, cu nuanțe simple de negru și gri. Se potrivesc bine cu ansamblul funky de top, ciorapi, curele și piercing-uri care vrajesc jazz și cool.

Frumusețe nemiloasă

Frumusețe nemiloasă

Natura la maxim

Acest duo este foarte mândru de tatuajele lor individuale. Temele vieții marine și ale păsărilor sunt foarte potrivite pentru aspectul lor tineresc și pentru figurile perfecte. Caracatița și pasărea zburătoare au un aspect ca de poveste.

Natura la maxim

Natura la maxim

Efectul curcubeu

Există vreo culoare care a fost lăsată afară? Roșu viu, verde închis, galben și albastru au fost toate folosite împreună cu griul și negrul obișnuit pentru a crea un set de tatuaje care atrag atenția. Proiectele artistice și-au făcut treaba bine. Nu le poți rata.

Efectul curcubeu

Efectul curcubeu

Obținerea atenției

Fața păpușii cu aspect trist pe un braț pare să se potrivească cu starea de spirit a feței bărbatului pe celălalt braț. Flori, târâtoare și nori completează colajul unei teme mixte. Aceasta este o căutare evidentă a atenției.

Obținerea atenției

Obținerea atenției

Inima curbată

O formă de inimă care arată mai mult ca un tatuaj polinezian cu formele sale geometrice în centru este un tatuaj foarte neobișnuit. În ciuda dimensiunilor mici, are capacitatea de a atrage atenția.

abc

Inima curbată

Inima curbată

Este vorba despre culori

Acest tatuaj este, în mod evident, totul despre culori vii și prezentare. Tema întunecată a craniilor și a demonilor servește, de asemenea, același scop. Este o declarație de modă care este radicală în conceptul său.

Este vorba despre culori

Este vorba despre culori

Tatuaj de petrecere

O tânără fată cu părul alb, vopsea strălucitoare pentru unghii și rochie halter arată foarte neobișnuit de atractivă. Și apoi tatuajele de pe braț în culori strălucitoare și uimitoare se adaugă la efectul general al radicalului.

Tatuaj de petrecere

Tatuaj de petrecere

Doamnelor în așteptare

Lady Luck și celelalte femei sunt o piesă superbă de artă a tatuajelor. Dar tatuajul cu pene de păun asemănător vieții de-a lungul spatelui are primul preț. Aceasta este cea mai strălucită artă de tatuaj pe care s-ar putea să o vezi vreodată.

Doamnelor în așteptare

Doamnelor în așteptare

Un strop de gri

De ce ai nevoie de culori strălucitoare pentru un tatuaj pe braț dacă ai o figură ca aceasta? Simplele linii negre și gri ale tatuajului vor face pentru a crea un aspect jazzy împreună cu piercing-ul și aspectul de sus.

Un strop de gri

Un strop de gri

Razzy Jazzy

Chipul bărbatului cu aspect ciudat tatuat pe un braț se potrivește bine cu lumina albastră închisă și cu unghia albastră. Ansamblul definește jazzy și punk rock în albastru viu. Tatuajul, în ciuda culorii sale cenușii simple, atrage atenția din cauza bărbatului cu aspect înfiorător.

Razzy Jazzy

Razzy Jazzy

Portretul unei frumuseți

Cine este mai frumos … fata din această clipă sau doamna ei tatuată? Se pare că se potrivesc bine în ceea ce privește aspectul bun. Liniile clare și proporționale ale feței tatuate fac ca doamna să pară reală pentru a se potrivi unei fețe frumoase.

Portretul unei frumuseți

Portretul unei frumuseți

Punk Blue

Părul albastru închis cu o nuanță atât de strălucitoare trebuie să aibă un tatuaj grozav pe măsură. Dar când există atât de multe tatuaje cu culori și teme diferite, atunci amestecul este foarte punk rock și jazz.

Punk Blue

Punk Blue

Marea în creștere

Tema Little Mermaid and Flounder este un tatuaj foarte popular cu femeile tinere. Fiind o poveste a unei tinere care se rebelează, ar atrage în mod firesc tinerii. De asemenea, are posibilitatea de a folosi culori și nuanțe strălucitoare după conținutul inimii tale.

Marea în creștere

Marea în creștere

Artă Modernă

Acesta este un combo neobișnuit. Brațele au niște desene asemănătoare plantelor, în culori vii de culoare verde și nuanțate. Și apoi cuvintele „ale tale cu fidelitate“ ?? pe gât îl fac ceva diferit și elegant.

Artă Modernă

Artă Modernă

Înger mic

Aceasta este o temă de tatuaj diferită de cea obișnuită. Micul înger cu aripi mici pictează o ciupercă roșu aprins pentru a adăuga culoare vieții noastre. Verdele scăzut al târâtorilor din jurul îngerului păstrează echilibrul culorilor.

Înger mic

Înger mic

Niciun loc rămas

Această fată este foarte mândră de arta tatuajului pe care o poartă. Aproape nu mai este loc pentru pictura corporală. Există, de asemenea, un amestec de teme precum portrete, floră și faună, forme geometrice etc. care se formează pentru a crea un colaj plăcut..

Niciun loc rămas

Niciun loc rămas

Mica Sirena

Figurile Mica Sirenă și peștele Flounder au ieșit foarte realiste în acest frumos tatuaj. Arată la fel de bine ca personajele originale de desene animate din film.

Mica Sirena

Mica Sirena

Punk Girl

Un mini halter elegant, pene uriașe și păr roz strălucitor are nevoie de un tatuaj care să se potrivească bine cu efectul razzmatazz. Și acest tatuaj de braț o face cu stil. Tema este indiscernibilă, dar culorile se potrivesc bine cu ansamblul pentru a face o declarație de modă.

Punk Girl

Punk Girl

Romanță delicată

Această tânără fată este foarte mândră de tatuajul ei sobru, dar perfect. Tema flori și fluturi înseamnă dragoste și este o temă superbă pentru această tânără fată. Rozul subțire al florilor și roz și albastru umbrite ale fluturii fac din aceasta o capodoperă.

Romanță delicată

Romanță delicată

Arătându-l cu Stil

Această tânără este mândră de tatuajele sale la braț și gât. Deși numai negru și gri au fost folosite în toate desenele, combinația de desene și litere a făcut ca acesta să arate grozav împreună.

Arătându-l cu Stil

Arătându-l cu Stil

Povești amestecate

Dacă vrei puțin din toate, atunci acest set de tatuaje este perfect. Există caracatița pe un braț, formele geometrice pe spate și modelul înfricoșător pe celălalt braț. Culorile strălucitoare și griul au fost folosite pentru a crea un combo superb.

Povești amestecate

Povești amestecate

Contrast

Fata este fericită purtând un tatuaj al unei păpuși cu aspect trist. Motivul temei este un mister, dar fata din clipă arată cu mândrie arta din spatele tatuajului. Fata tatuatoare aproape a prins viață cu loviturile fine folosite.

Contrast

Contrast

Previous Post
30 úchvatných horúcich tetovaní
Next Post
40 de tatuaje impresionante de vrabie