15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 minunate Updos-uri de domnișoară de onoare

O coafură bine stilată este un adevărat plus pentru o femeie. Frumusețea naturală a unei fețe se îmbunătățește și o față obișnuită devine o imagine a frumuseții cu cea mai potrivită coafură. Vrei clasa? Apoi, actualizările acestor domnișoare de onoare cu păr ascuns și piese de păr diamantate sunt o clasă aparte. Acestea adaugă un sentiment de sofisticare subevaluată ansamblului domnișoarelor de onoare. O femeie știe când arată cel mai bine și asta adaugă veselie la petrecerea de nuntă.

Actualizările pentru domnișoarele de onoare sunt pline de farmec atunci când există cleme laterale cu diamante sau diademe care merg cu ele. Coafurile pot adăuga un sentiment de șic și la modă unui aspect tradițional. Sau atunci puteți dezactiva aspectul obișnuit de hip hop pentru a se potrivi unei petreceri formale de nuntă. Cel mai bun pariu este să legați părul într-un coc sau o coadă de cal departe de față și apoi să-l îmbunătățiți cu o podoabă capilară. Nu puteți greși cu acest stil care nu s-a învechit niciodată. Efectul poate fi destul de izbitor și chiar și o față simplă se poate transforma într-un aspect de prințesă. Doar puțină imaginație și se pot face minuni cu coafurile.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Coafuri de nuntă pe plajă, actualizări pentru nunți, coafuri de concurs și coafuri pentru fete de flori.

Îngerii sunt făcuți pe pământ!

Un mic înger tocmai a sosit să binecuvânteze cuplul de mireasă! Rochia albă de mătase a acestei fetițe și florile albe nu pot umbri fața ei delicată și frumoasă sau luciul părului ei auriu răscolit. Voalul adaugă un plus de frumusețe cerească ansamblului.

Lil Bridesmaid

Lil Bridesmaid

Strălucirea Satinului

Rochiile din satin cu curea de spaghete în roz și maro sunt un complement perfect pentru o rochie de mireasă albă superbă. Stiletto-urile potrivite, buchetele colorate și coafurile care dau dovadă de fețele frumoase arăta perfecțiunea. Nu ratați zâmbetele fericite de pe fețele lor.

Rochii de domnișoare de onoare personalizate

Rochii de domnișoare de onoare personalizate

Diamantele sunt pentru totdeauna

O domnișoară de onoare care este și sora miresei primește cu siguranță atenția maximă la o ceremonie de nuntă. Păr blond mătăsos legat într-un coc liber în spate și o piesă de păr diamantată … ceea ce ar putea fi perfect. Această coafură vorbește despre clasă și eleganță.

Doamna de onoare și sora

Doamna de onoare și sora

Stil redefinit

Ochelarii de design eleganți ai acestei domnișoare de onoare arată grozav cu ansamblul de bijuterii cu diamante și părul întunecat matasos legat în bucle în spate. Simplitatea are un efect feeric și zâmbetul ei spune totul.

Karen

Karen

Culori imperiale

Violetul imperial este un contrast superb pentru o rochie de mireasă albă. Aceste domnișoare de onoare arată destul în ținutele lor violet închis și buclele legate în coafuri la modă. Buchetele de flori portocalii strălucitoare adaugă un strop de culoare acestei imagini plăcute.

Rochii de domnișoară de onoare violet

Rochii de domnișoară de onoare violet

Timp de pauză pentru domnișoara de onoare

Această mică domnișoară de onoare are nevoie, evident, de o pauză de la rigorile ceremoniei de nuntă regimentate. Și ce mai bun decât practicarea golfului pentru un pic de relaxare. Ansamblul ei de rochie albă din dantelă cu o fundă uriașă în spate, bandă de păr albă, pantofi de balet albi nu o poate împiedica să se joace în absență.

Punerea practicii

Punerea practicii

Tânăra prințesă

O diademă de diamant pentru a merge cu un colier și o brățară … Uau! Această domnișoară de onoare are nevoie doar de o rochie albă simplă pentru a completa imaginea unei perfecțiuni perfecte.

Apel telefonic

Apel telefonic

Strălucitor și Frumos

Florile portocalii vii de pe ventilatoare și postura compensează frumoasele rochii alb-negru ale acestor domnișoare de onoare. Sunt mândri de aspectul lor de bunuri și de ansamblul inteligent.

Domnișoara de onoare neagră

Domnișoara de onoare neagră

Un strop de culoare lângă mare

Albastrul superb al rochiilor domnișoarelor de onoare compensează rochia albă de mireasă în această clipă. Nu vor să murdărească rochiile, dar de ce să rateze distracția de pe plajă! Varietatea coafurilor nu are nevoie de nicio altă ornamentare.

Mireasă și domnișoară de onoare

Mireasă și domnișoară de onoare

Ia, Set, Go …

Atingerile finale ale machiajului și părului fac parte dintr-un instinct natural al domnișoarei de onoare! Toată lumea vrea să arate cât mai bine la nuntă și de ce nu domnișoarele de onoare? Rochiile lor albastre izbitoare se îmbină bine cu frumusețea lor naturală și coafurile elegante.

Uită-te în ultimul minut

Uită-te în ultimul minut

Frumusete mica

O domnișoară de onoare, la fel de tânără, are dreptul să aibă momentele ei de rușine. Chiar dacă este atât de mică, frumusețea ei este inconfundabilă prin părul ei întunecat, gâtul subțire și modurile frumoase.

Bridesmaid Own

Bridesmaid Own

Strălucirea aurului

Șuvițele de mătase aurii măturate și legate într-un coc slăbit fac o coafură frumoasă pentru această domnișoară de onoare tânără. Zâmbetul ei câștigător și rochia fără umeri în nuanțe de maro auriu este un ansamblu perfect pentru imagini.

Doamna de onoare Annette

Doamna de onoare Annette

Timpul petrecerii

Aceste domnișoare de onoare au dispoziția potrivită pentru o petrecere de sărbătoare a nunții. Buchetele lor roz-albe compensează rochiile lor de domnișoare de albastru închis, formând un ansamblu superb. Așa că rulați-o pe fete!

Rola de domnișoară de onoare

Rola de domnișoară de onoare

Iată Seducătoarea!

O combinație de mătase maro, rubine, ochi seducători și un ten clar … poate rezista cineva asta! Această domnișoară de onoare nu va rămâne singură mult timp. Sau este ea?

Satin fără bretele

Satin fără bretele

Pur și simplu minunat

Părul mătăsos blond platinat legat într-un coc este o coafură clasică de domnișoară de onoare. Breton pe o parte a feței, o rochie de mătase gri, bijuterii cu diamante și sunteți gata să vă rostogoliți.

abc

Zambet frumos

Zambet frumos

Un strop de roșu

În această clipă, culorile roșii fac din coafura domnișoarei de domnișoare de bucle maro legată în spate într-o capodoperă. Bijuterii cu diamante și o rochie în violet contrastant, iar frumusețea ei nu poate fi ratată.

Mock Wedding Bridesmaid

Mock Wedding Bridesmaid

După Ceremonia

Odată ce ceremonia de nuntă agitată este în spatele dvs., este timpul ca mireasa și servitoarele ei să-și recapete energie. Țigările și berea sunt un mod neobișnuit de a vă relaxa și de a scăpa de mulțime.

Băutură de nuntă

Băutură de nuntă

Sirena

Rochia neagră, cu stilul umărului gol pe o parte, arată atracția sexuală a acestei domnișoare de onoare. Bijuteriile cu diamante conferă un element exotic ținutei. Părul răscolit legat într-un coc completează tabloul perfecțiunii.

Rochie de domnișoară de onoare

Rochie de domnișoară de onoare

Frumusețea nu are nevoie de podoabe

O rochie de designer gri închis, bijuterii cu diamante, piele fără pată, păr întunecat matasos legat înapoi într-un coc liber … există o imagine mai frumoasă? Această domnișoară de onoare este foarte încrezătoare că arată perfect pentru ocazie.

Rochie neagra

Rochie neagra

Strălucitor și Frumos

Florile portocalii vii de pe ventilatoare și postura compensează frumoasele rochii alb-negru ale acestor domnișoare de onoare. Sunt mândri de aspectul lor de bunuri și de ansamblul inteligent.

Mireasa & amp; Domnișoare de onoare

Mireasă & Domnișoare de onoare

Alb și Glorios

Aceste fotografii arată că rochiile clasice ale domnișoarelor de onoare albe sunt cele mai bune pentru un aspect clasic. Coafura lor răsucită cu coafură cu diamante în formă de floare adaugă un plus de clasă liniilor superbe ale rochiilor albe.

Domnișoare de onoare în alb

Domnișoare de onoare în alb

Aquamarine Chic

O coafură de păr maro auriu legată înapoi într-o coadă de cal stratificată este compensată de o bretonă laterală care arată bijuteriile clasice ale acvamarinelor. Rochia de designer asortată face ca ansamblul domnișoarei de onoare să fie elegant și elegant.

Rochie de domnișoară verde

Rochie de domnișoară verde

Mică minune

Cea mai tânără domnișoară de onoare ar fi în mod natural puțin nervoasă, așa că aceste tinere încearcă să-i sporească încrederea. Rochiile lor roz și portocaliu strălucitor vor adăuga un strop de culoare la ceremonia viitoare.

Jr Bridesmaid

Jr Bridesmaid

Perla Splendor

Coafura clasică a unei cozi de cal și breton pe ambele părți ale feței este un complement perfect pentru un ansamblu de rochie gri de mătase și perle. Această domnișoară de onoare nu ezită să pozeze pentru o fotografie, deoarece știe că arată absolut uimitoare.

Lunga domnișoară de argint

Lungă domnișoară de argint

Buchete De Frumusețe

Ce fură spectacolul … buchetele din flori albe și roz sau zâmbetele acestor domnișoare de onoare? Lumina soarelui de vară se reflectă pe tenul lor frumos și pe coafurile elegante ascunse, făcând o fotografie superbă pentru o fotografie de nuntă.

Domnișoare de onoare cu floare

Domnișoare de onoare cu floare

Splendor ondulat

Vă imaginați că buclele pot fi înfășurate pentru a arăta ca niște chifle elegante în spate? Această fotografie arată cât de perfectă poate arăta această coafură. Cele trei stiluri diferite cu o temă comună se potrivesc foarte bine cu rochiile simple.

Domnișoarele de onoare în flip flops

Domnișoarele de onoare în flip flops

Domnișoară Timiditate

O rochie de domnișoară de onoare clasică roz arată perfect pentru această fată, așa a spus zâmbetul ei timid. Cerceii cu diamante și coafura bătută se potrivesc frumuseții sale naturale pentru un efect exotic.

Tramvai

Tramvai

Pune-i pe ei … Flash-i!

Acest grup de nunți este într-o dispoziție frivolă. Ansamblul lor alb-negru, cu doar o picătură de roșu la umeri, este un câștigător categoric. Coafura ascunsă elegantă completează imaginea stilului. Dar nu ratați mirele în superbul său smoching.

Domnișoarele mele de onoare

Domnișoarele mele de onoare

Iată Îngerul!

Această domnișoară de onoare angelică pare că tocmai a aterizat din cer pentru a binecuvânta ceremonia de nuntă. Bobul scurt, stratificat, al părului auriu al fetei, ochii dulci și blânzi și oaspeții s-ar putea întreba dacă văd raiul pe pământ!

Emily

Emily

Mireasă și Doamnă de Onoare

Această mireasă într-o rochie albă dantelată cu un aspect modern contrastează frumos cu rozul strălucitor al rochiei domnișoarei de onoare. Rochiile lor de designer, o grămadă de flori, bijuterii simple și sunt gata pentru marea ocazie.

Mireasa

Mireasa

Previous Post
Inšpiratívne nápady do kúpeľne
Next Post
35 Coafuri uimitoare Maplestory