15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 de modele de bucătărie albă plină de viață

O bucătărie este refugiul tău, iar una albă este chiar mai bună. O bucătărie este locul în care mergi pentru consolare sub formă de mâncare. De asemenea, vă oferă atmosfera potrivită atunci când urmați un regim strict de slăbire. Deci, decorul din bucătărie are nevoie de atâta atenție ca și restul casei. Dacă îl combinați cu spațiul de luat masa, atunci necesitatea de a avea un spațiu de bucătărie bine proiectat devine și mai imperativă. O amenajare bine planificată a unei bucătării ar folosi la maximum spațiul disponibil, reducând astfel dezordinea.

Așa cum aveți un spațiu adecvat pentru toate lucrurile din camera dvs. de zi sau dormitoare, trebuie să aveți spații adecvate pentru lucru și depozitare și în bucătărie. Cu o planificare adecvată, orice spațiu disponibil poate fi utilizat la maximum. În acest fel, dulapurile pot fi montate astfel încât toate dezordinile, cum ar fi ustensilele de bucătărie, gadgeturile etc., să fie depozitate, lăsând o bucătărie curată la sfârșitul zilei. Bucătăriile albe simple sunt cele mai convenabile de utilizat și arată elegant.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Culori de vopsea pentru bucătării, Idei de cămară de bucătărie, Idei de vopsea pentru bucătărie și dulapuri de bucătărie vopsite.

Restaurant și divertisment

Această fotografie arată o bucătărie și o zonă de luat masa, cu un televizor cu plasmă cu ecran complet aruncat în pachet … perfect pentru cei cărora le place să urmărească spectacole în timp ce mănâncă. Aspectul spațios și dulapurile albe îngrijite îl fac o idee de bucătărie superlativă.

Restaurant și divertisment

Restaurant și divertisment

Un loc al mândriei

Pardoseala din lemn de culoare închisă atinge strălucit decorul alb al acestei bucătării. Aceasta este o bucătărie spațioasă, cu o masă mare, frigider cu ușă dublă și o platformă lungă de gătit. Ferestrele franceze, cu lumina soarelui, fac din ea o cameră de care să fii mândru.

Un loc al mândriei

Un loc al mândriei

Royal Look

Acesta este un decor în stil vechi Tudor pentru o bucătărie. Deoarece acest stil nu se demodează niciodată, are întotdeauna un bis. Blaturile de bucătărie și gresie decorate se potrivesc cu aspectul clasic al lămpilor de deasupra pentru a crea un aspect regal.

Royal Look

Royal Look

Paradisul zapezii

Această bucătărie albă este un amestec superlativ de alb și bej. Masa centrală cu scaune în jurul său și simplitatea aspectului fac din aceasta o clasă printre decorurile din bucătărie. Are un aspect netulburat, cu blenderele și alte instrumente de bucătărie bine ascunse într-un colț.

Paradisul zapezii

Paradisul zapezii

Echilibru superlativ

Acesta este un act de clasă. Un spațiu mic a fost transformat într-o bucătărie și zonă de luat masa fără efort, cu combinația potrivită de finisaje albe și lemn. Masa de luat masa în formă de blat de pian și cele două borcane decorative din finisaj din lemn fac din această bucătărie o capodoperă.

Echilibru superlativ

Echilibru superlativ

O strop de culoare

Acesta este un set de culori bine echilibrat. Această bucătărie mare are dulapuri din sticlă albă, căptușite peste un perete, cu zona de bucătărie într-o parte. Masa centrală de mese cu florile sale colorate se potrivește cu strălucirea luminii solare care intră prin fereastra franceză.

O strop de culoare

O strop de culoare

Cel mai simplu dintre toate

Acesta este un adevărat exemplu de decor de bucătărie simplist. Compacitatea este potrivită de dulapurile cu căptușeală dreaptă. Totul se potrivește într-un spațiu mic, iar gadgeturile sunt ascunse în interior după utilizare, fără a se lăsa în urmă.

Cel mai simplu dintre toate

Cel mai simplu dintre toate

Compact Nook

Bucătăria albă din această imagine este foarte compactă și potrivită pentru apartamente, mai degrabă decât pentru bungalouri. Face o utilizare optimă a spațiului minim cu dulapurile de sus în jos și toate aglomeratele ascunse cu grijă.

Compact Nook

Compact Nook

Bucătărie de camuflaj

Aceasta este cea mai sofisticată și aparent simplă bucătărie albă. Televizorul cu plasmă cu ecran plat adaugă aspectul că nu este deloc o bucătărie. Acest lucru a fost conceput mai degrabă pentru confort decât pentru utilitate, astfel încât dezordinea este vizibilă prin absența sa.

Bucătărie de camuflaj

Bucătărie de camuflaj

Bucătăria familiei

Aceasta este în mod clar o bucătărie de familie. Simplitatea albă a dulapurilor este echilibrată de vopseaua albastră strălucitoare a pereților. Șervețelele de bucătărie luminoase și covoarele de perete atractive din partea de sus adaugă o bucată de culoare bucătăriei, oferindu-i un aspect cald și primitor, care ne este potrivit pentru copii.

Bucătăria familiei

Bucătăria familiei

Stark și modern

Aceasta este o bucătărie utilitară. Decorul este simplu și compact, utilizând la maximum spațiul disponibil. Spațiul mic de gătit îl face perfect pentru un apartament pentru o singură persoană și nu chiar pentru o familie. Designul asigură spațiul suficient pentru a ascunde toate instrumentele de bucătărie în dulapuri pentru a preveni aglomerația.

Stark și modern

Stark și modern

Ingrijit si reparabil

Pe măsură ce bucătăriile compacte merg, aceasta este o bucătărie albă perfectă, într-un aspect liniar. Ar fi foarte ușor să rămâi curat, deoarece dulapurile sunt aproape în jurul zonelor de gătit și de curățare.

Ingrijit si reparabil

abc

Ingrijit si reparabil

Alb și negru

Această bucătărie este o rapsodie de alb alb și negru. Culorile au fost folosite într-un amestec atrăgător, astfel încât bucătăria să poată fi menținută curată cu un efort minim. Decorul de cristal din partea de sus și masa circulară simplă, acoperită cu sticlă, adaugă efectul clasei.

Alb și negru

Alb și negru

Spațiu pentru toată lumea

Aceasta este o casă foarte spațioasă, cu o idee de bucătărie foarte compactă, lăsând suficient spațiu pentru toată lumea. Și micuța pisică are propria sa zonă de luat masa. Lumina soarelui care se revarsă de la ferestre spre zona de luat masa, dulapurile albe cu geamuri din sticlă și zona de gătit din granit utilizează cel mai bine spațiul.

Spațiu pentru toată lumea

Spațiu pentru toată lumea

Multifunctional

O bucătărie este locul în care multi tasking-ul nu este nou. Dar această bucătărie albă este unică, cu masa sa pentru doi care servește și ca masă de lucru. Efectul în aer liber cu lumina soarelui care trece prin ferestrele de sticlă este un efect strălucitor.

Multifunctional

Multifunctional

Alb și negru

Lumina soarelui care se filtrează prin fereastra înaltă oferă acestei bucătării un aspect magic. Dispunerea dublă în formă de L a dulapurilor folosește spațiul compact la nivelul optim, astfel încât să nu existe dezordine și dezordine.

Alb și negru

Alb și negru

Utilitate și frumusețe

Acesta este un aspect foarte modern pentru o bucătărie. Dulapurile albe și zona de gătit sunt în linie dreaptă, astfel încât totul să poată fi accesat cu ușurință. Aceasta este o bucătărie, în ciuda spațiului său, pentru o persoană care gătește în grabă și are nevoie de totul la îndemână.

Utilitate și frumusețe

Utilitate și frumusețe

Aspect natural

Bucătăria din această fotografie are un aspect foarte pământesc, cu blatul de bucătărie cu finisaj din lemn. O ușă din bucătărie este o idee superbă și invită o mulțime de aer proaspăt și lumina soarelui. Pardoseala din lemn și dulapurile albe completează imaginea frumuseții naturii.

Aspect natural

Aspect natural

Efect lucios

Blaturile de bucătărie negre lucioase, cu dulapuri albe mate sunt un amestec frumos așa cum putem vedea în această imagine. Liniile fără dulapuri ale dulapurilor se potrivesc foarte bine cu netezimea granitului negru, oferindu-i un aspect general îngrijit și luminos.

Efect lucios

Efect lucios

O multime de spatiu

Când aveți mult spațiu cu care să vă jucați, puteți separa zonele de gătit și de luat masa din bucătărie, ca în această fotografie. Masa albă cu bănci negre este o idee nouă pentru spațiul de luat masa. Lumina puternică a soarelui care curge prin fereastra cu perdele îl face o zonă perfectă pentru micul dejun.

O multime de spatiu

O multime de spatiu

Balanta din lemn

Albul puternic al acestei bucătării a fost echilibrat foarte bine de blaturile de finisaj din lemn. Efectul este de clasă și eleganță redusă. Plăcile cenușii simple permit lemnului să strălucească în razele soarelui care curg prin fereastra înaltă.

Balanta din lemn

Balanta din lemn

O bucată de cer

Aceasta este o bucătărie cerească! Masa din granit din centru este completată superb de frigiderul din oțel, cu o ușă dublă. Decorul simplu alb al dulapurilor de bucătărie creează o impresie copleșitoare.

O bucată de cer

O bucată de cer

Spațiu și splendoare

Această bucătărie spațioasă este un amestec frumos de alb și gri închis folosit pentru a crea un efect elegant. Pardoseala maro-albă nu umbrește aspectul clasic al blaturilor de bucătărie întunecate și al dulapurilor albe care par să se contopească în perete. Pentru mai multe idei societate concretă este specializat în beton lucrat, adică o bancă de lucru din beton lucrat, care va fi o completare gratuită pentru bucătăria dvs. nouă și elegantă.

Spațiu și splendoare

Spațiu și splendoare

Confort dublu

Acesta este un afișaj superb al momentului în care o bucătărie și o zonă de luat masa nu trebuie să fie compacte și există mult spațiu pentru utilizări diferite. Acesta are două mese … una pentru un grup mic și una pentru o petrecere. Culorile alb, lemn și bej au fost folosite pentru a crea o capodoperă.

Confort dublu

Confort dublu

Lemn închis și alb

Dulapurile albe dintr-o bucătărie sunt o idee obișnuită pentru decorul bucătăriei. Dar atunci când este asortat cu o masă și scaune din lemn perfecte, aveți un amestec superb, care are un aspect primitor și cald. Semineul de aspect pe perete lângă arzătoare adaugă un plus de clasă.

Lemn închis și alb

Lemn închis și alb

Previous Post
14 ohromujúcich farieb na steny do spálne
Next Post
27 Idei de grădină unice în curte