15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cele mai tari idei de culoare a părului brun

jennifer lopez center Coafură despărțită

Păr castaniu sexy cu repere de caramel

Evidențierea caramelului iese cel mai bine pe părul brunet sau castaniu decât pe părul blond. Culoarea subtonului auriu arată fabulos pe părul brun. Aspectele caramel pot face ca o tunsoare obișnuită să arate foarte elegantă. De aceea, atât de multe femei decid să meargă cu accente de caramel dacă sunt brunete sau au părul mai închis la culoare. Chiar și vedetele decid să meargă pentru acest look și îl dau destul de frumos. Este un stil care cu siguranță va întoarce capul și va atrage sexul opus. Nu este de mirare de ce atât de multe femei merg la salonul de coafură și cer să aibă acest tip de coafură.

Dacă aveți șahuri lungi maro, puteți da o dimensiune frumoasă părului dvs. frumos cu accente de caramel. Combinarea caramelului cu blondul poate arăta spectaculos dacă îl asociezi cu o coafură șic. O mulțime de femei de acolo urăsc să fie brunetă, pentru că se simt ca plictisitoare și, de asemenea, simt că nu au multe opțiuni pentru a se distinge din mulțime. Dacă vă hotărâți să mergeți cu câteva puncte de reper caramel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la această problemă. Prin urmare, am combinat o mulțime de imagini cu par brun sexy cu accente caramel pentru ca tu să verifici.

Jennifer Lopez Sexy Brown Hair

Superba J.Lo, cu părul ei deschis, maro deschis, cu accentuare caramel

Emma Watson

Valurile naturale ale frumoasei Emma Watson evidențiate cu un ton strălucitor de caramel.

Katherine McPhee

Evidențierea caramelului conferă o dimensiune frumoasei coame drepte a lui Katherine McPhee.

Moduri destul de frumoase de a purta dungi roz roz în părul castaniu

Dungi roz în părul castaniu adaugă o strălucire de culoare distractivă și la modă părului obosit în mod normal. Evidențierile roz pot fi strălucitoare și atrăgătoare, sau subtile și dulci. Există o mulțime de nuanțe diferite de nuanțe care pot fi utilizate pentru dungi roz în părul brun, de la pastel la neon până la roz închis.

Evidențierea roz în părul brun apare, în general, cel mai bine în părul brun deschis. Cu toate acestea, s-ar putea ca părul să fie în continuare luminat sau decolorat pentru ca culoarea să apară bine. Părul brun închis va trebui cu siguranță să fie luminat pentru ca luminile roz să fie foarte vizibile. Unele vopsele roz, totuși, ar putea apărea în lumina potrivită, fără înălbirea sau luminarea părului.

abc

Dungi roz subtile în păr castaniu

Dungile roz în părul brun nu trebuie să fie evidente și în față și în centru pentru a fi frumoase.

Strălucire roz Peek-a-Boo în păr brun închis

Culorile roz peek-a-boo în părul brun închis sunt subtile și perfecte.

Stria largă roz sub părul castaniu

Una sau două dungi largi roz în părul brun de dedesubt este cu adevărat tot ce ai nevoie pentru a întoarce câteva capete!

Idei magice de culoare maro închis

Ai părul brun închis și vrei să îi dai o nouă notă de culoare care să-l facă să pară mai interesant? Căutați Idei de culoare a părului maro închis care să vă ofere un stil grozav? Puteți obține efecte uimitoare jucându-vă cu nuanțe mai deschise sau mai întunecate decât părul dvs. brun închis. De asemenea, puteți opta pentru un aspect dramatic colorând o parte din părul dvs. brun închis, o nuanță strălucitoare total contrastantă.

Puteți alege efectul pe care doriți să îl creați pentru tresele dvs. maro închis. Maro este o culoare plină de căldură și viață și puteți folosi atingeri de aur pentru a da un efect sclipitor părului. Dacă doriți să păstrați aspectul părului tăiat și liniștit, încercați nuanțe deschise de maro sau o nuanță de nisip pentru a evidenția o parte din păr. Pentru o coafură cu breton sau împletituri colorarea acestor părți a părului poate atrage multă atenție. Pentru o panglică laterală groasă, o notă de aur poate adăuga simultan un nou apel. Puteți folosi, de asemenea, o nuanță de roșu pentru a scoate la iveală senzația de foc mai profundă a părului tău bogat și castaniu. Când folosiți o nuanță de roșu care se învecinează cu maro, veți avea un aspect cafeniu pentru părul dvs. Nuanțele roșii aprinse pot arăta cu adevărat magice pe părul brun închis, iar o notă de auriu poate face o declarație strălucitoare a coafurii. Pentru un aspect îndrăzneț și funky, încercați să mergeți sălbatic cu alegerea culorii părului. Deoarece maro este cald, folosind nuanțe reci de albastru și mov, poate adăuga într-adevăr dramă părului tău. Puteți avea firele din față ale părului atingute cu cyan pentru a obține un aspect punk. Indiferent dacă aveți bucle groase, valuri ușoare sau păr drept, o atingere de culoare a părului poate transforma în totalitate aspectul părului dvs. brun-profund.

O idee de aur

Părul maro închis se prăbușește peste umeri în valuri groase, în timp ce o notă delicată de aur nuanțează subtil un fir frontal în această idee de culoare a părului..

Ciocolată neagră fierbinte

Umbra de castaniu aproape se învecinează cu negrul, ceea ce oferă un aspect de ciocolată neagră în această imagine de culoare maro strălucitoare.

Sun Delicate Hair

Pal și maro, această culoare a părului pare magică în lumina proaspătă a soarelui. Puteți vedea nisipul ușor ca nuanțele adăugând frumusețea lor delicată culorii părului.

Previous Post
27 Tantalizácia návrhov nechtov Zebra
Next Post
30 de modele creative de șabloane pentru broșuri