15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 frumoase modele de unghii maro și portocaliu

Desene-unghii-maro-portocalii-200by200

În ciuda vremii reci și înghețate, este încă oficial sezonul de toamnă. Două dintre cele mai populare culori pentru toamnă sunt portocaliu și maro. Ambele culori superbe pot reprezenta o mulțime de lucruri despre toamnă, cum ar fi frunzele care schimbă culorile, precum și lucruri luminoase, cum ar fi dovlecii frumoși de toamnă pe care oamenii îi cumpără în fiecare an! Femeile pot fi foarte entuziasmate de toamnă, deoarece pot folosi maro și portocaliu pentru desenele unghiilor. Nu ne credeți? Continuați să citiți!

Am săpat adânc pentru a găsi 11 modele frumoase de unghii maro și portocaliu și știm că le veți iubi cu toții! Aceste unghii vor arăta cât de frumoase sunt aceste două culori de unghii și, odată ce ați terminat de văzut această listă, veți avea o nouă apreciere pentru aceste două culori superbe de toamnă! Bine, am spus mai mult decât suficient pentru că este timpul să vedem mai degrabă poze decât să citim cuvinte. Ești gata să verifici lista modelelor de unghii maro și portocaliu? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum pentru a le verifica!

Unghii maro și portocaliu cu modele de triunghi conturate în aur

Nu sunt aceste unghii minunate cu cele două culori combinate și modele de triunghi conturate în aur?

Unghii maro și portocaliu cu modele de triunghi conturate în aurUnghii maro și portocaliu cu modele de triunghi conturate în aur

Unghii portocalii, galbene și roșii cu frunze maro

Aceste unghii tricolore sunt uimitoare și ceea ce le face și mai bune este culoarea maro folosită pentru a picta frunze de toamnă pe fiecare.

Unghii portocalii, galbene și roșii cu frunze maroUnghii portocalii, galbene și roșii cu frunze maro

Unghii simple cu vârfuri maro și decorațiuni de frunze verzi, galbene, portocalii și roșii

Unora femeilor nu le place să pună multă culoare pe unghii, ci preferă doar să decoreze vârfurile cu culori și decorațiuni precum aceste unghii cu vârfuri maro cu decorațiuni de frunze!

Unghii simple cu vârfuri maro și decorațiuni de frunze verzi, galbene, portocalii și roșiiUnghii simple cu vârfuri maro și decorațiuni cu frunze verzi, galbene, portocalii și roșii

Unghii portocalii cu sfaturi maro

Uau, aceste unghii portocalii sunt strălucitoare, dar adăugarea vârfurilor maronii le face absolut perfecte pentru toamnă!

Unghii portocalii cu sfaturi maroUnghii portocalii cu sfaturi maro

Unghii simple cu vârfuri maro și flori portocalii și decorațiuni cu sclipici

Aceste unghii sunt foarte strălucitoare datorită sclipirii portocalii care are flori pictate peste vârfurile maro închis.

Unghii simple cu vârfuri maro și flori portocalii și decorațiuni cu sclipiciUnghii simple cu vârfuri maro și flori portocalii și decorațiuni cu sclipici

Unghii maro, portocaliu și verde cu copaci

Aceste unghii stratificate arată minunat datorită culorilor combinate de maro, portocaliu și verde, iar copacii pictați pe ele dau unghiilor o atingere de toamnă.

abc

Unghii maro, portocaliu și verde cu copaciUnghii maro, portocaliu și verde cu copaci

Unghie maro cu straturi de portocaliu și galben

Crezi că unghiile maro sunt prea întunecate? Ei bine, dacă luați maro, dar apoi puneți un strat de portocaliu și galben, veți obține niște unghii care vă atrag într-adevăr atenția!

Unghie maro cu straturi de portocaliu și galbenUnghie maro cu straturi de portocaliu și galben

Unghii cu sclipici portocalii cu puncte maro și negre

Uită-te la aceste unghii sclipitoare uimitoare cu decorațiuni rotunde maro adăugate la fiecare.

Unghii cu sclipici portocalii cu puncte maro și negreUnghii cu sclipici portocalii cu puncte maro și negre

Unghii portocalii cu puncte maro, vârfuri maro, frunze galbene și pietre stras portocalii

Verificați aceste unghii portocalii cu o mulțime de decorațiuni de toamnă, inclusiv vârfuri maronii, care sunt decorate cu frunze galbene și strasuri portocalii.

Unghii portocalii cu puncte maro, vârfuri maro, frunze galbene și pietre stras portocaliiUnghii portocalii cu puncte maro, vârfuri maro, frunze galbene și pietre stras portocalii

Unghii portocalii închise și maro ciocolată

Maro ciocolata neagră amestecat cu portocaliu închis face un set uimitor de unghii vopsite!

Unghii portocalii închise și maro ciocolatăUnghii portocalii închise și maro ciocolată

Unghii cu carouri portocalii și maro

Aceste unghii sunt grozave deoarece sunt carouri cu culorile unghiilor portocalii și maro!

Unghii cu carouri portocalii și maroUnghii cu carouri portocalii și maro

Deci, am avut dreptate în legătură cu aceste două culori populare de toamnă? Te-au surprins sau impresionat aceste modele de unghii de toamnă? Dacă aveți ceva de spus, asigurați-vă că ne lăsați un comentariu mai jos. Cu toate acestea, dacă nu v-a plăcut această listă, avem link-uri către și mai multe liste de mai jos, pentru ca toți să le verificați. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe unul și veți fi pe o listă complet nouă. Acum, ce aștepți? Să începem să verificăm lucrurile!

Dacă ți-a plăcut această listă cu 11 modele frumoase de unghii maro și portocaliu, atunci verifică 30 de poze sexy Robert Pattinson, 25 de colecții de design interior pentru apartamente fantezie, și 25 Încurajarea modelelor de tatuaje ale dragonului tribal.

Previous Post
Aruncați o privire în perfecțiune cu 24 de idei de iluminat pentru patio
Next Post
30 nápadov na dekoráciu spálne pre dievčatá, ktoré sú senzačné