15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

13 dintre cele mai bune modele de tatuaje pentru jocuri video

Super Mario

Cultura jocurilor a trecut de la o obsesie tocilară la un fenomen popular al culturii pop. Toată lumea și fratele său au cea mai recentă versiune a Call of Duty, au stat câteva zile jucând Grand Theft Auto, au cucerit dragoni în Skyrim sau au câștigat Super Bowls în jocurile Madden. În timp ce cultura jocurilor video este acum populară și acceptată ca oarecum un stil de viață alternativ, există încă unii oameni care doresc să se afle într-un grup excluziv..

Acești oameni sunt de obicei blocați timp de câteva ore sau zile la un moment dat, apucând un controler care este lubrifiat doar cu transpirație flop și grăsimea de la chipsuri de cartofi. Ar putea părea palizi și deseori se confruntă cu dificultăți în aclimatizarea societății normale după ce benderii lor de jocuri ajung la o concluzie. Pentru unii oameni, acest stil de viață este o opțiune viabilă. Pentru alții, lucruri precum munca și familia se împiedică. Dacă doriți să vă arătați dragostea pentru jocuri și cultura jocurilor, ar trebui să vă gândiți să obțineți unul dintre aceste 13 joc  modele de tatuaje in schimb.

Atari 2600 Collage Chest Tattoo

Atari 2600 a fost, fără îndoială, prima consolă de jocuri care a adus fiorul arcadei în casele din întreaga lume. Acest bărbat își arată dragostea pentru clasici precum Q * bert și Pitfall într-un tatuaj în piept care îi acoperă partea superioară a corpului de la umăr la umăr.

Atari

Atari 2600 Collage Chest Tattoo

Mario Ghosts pe 8 biți

Fantomele de la nivelurile castelului din Super Mario Brothers erau unele dintre cele mai dure personaje, deoarece nu puteai scăpa de ele. Această pereche de tatuaje arată cele două stări ale acestora, prima când Mario se uită la ele și a doua când sunt la atac atunci când privește în altă parte.

Mario Ghosts pe 8 biți

Mario Ghosts pe 8 biți

Shoryuken

Dacă ai jucat vreodată Street Fighter, știi deja importanța pișării butoanelor. Dacă doriți un anumit avantaj competitiv în joc, era important să învățați combinații și mișcări. Acesta este un tatuaj minunat pentru memorarea combinației de butoane pentru una dintre cele mai puternice tehnici ale lui Ken.

Shoryuken

Shoryuken

Jenova din Final Fantasy VII

Final Fantasy VII a fost unul dintre primele jocuri Playstation care a inclus o poveste epică ca una dintre caracteristicile sale de vânzare. Personajul Jenova, așa cum se arată în acest tatuaj, a fost un extraterestru super-alimentat ale cărui celule au fost folosite pentru a crea soldați super-alimentați.

Jenova

Jenova din Final Fantasy VII

Tatuaj Sub Zero

Dacă e frigul tău, poate ar trebui să-ți faci un tatuaj al personajului Sub Zero din jocurile Mortal Kombat. Este un design perfect al tatuajelor pentru a-ți arăta comportamentul înghețat și pentru a-ți arăta aprecierea pentru jocul de luptă care a escaladat lucrurile foarte repede.

Sub zero

Tatuaj Sub Zero

Kingdom Hearts Full Sleeve Sleeve

Kingdown Hearts este ca teletonul celebrității jocurilor video. Aproape fiecare personaj Disney și orice alt personaj din lumea Playstation este încărcat acolo. Este perfect logic să obțineți un colaj de tatuaj pe mâneci cu toate personajele diferite din joc.

inimile regatului

Kingdom Hearts Full Sleeve Sleeve

abc

Tatuaj Solid Șarpe Șold

Jocul Metal Gear Solid se referă la folosirea stealth-ului pentru a-ți învinge dușmanii, dar nu este nimic slab sau modest pe acest gigantic tatuaj de șold al personajului principal Solid Snake.

Sarpe solid

Tatuaj Solid Șarpe Șold

Link pe 8 biți

Acest tatuaj al lui Link din The Legend of Zelda este o reprezentare perfectă a graficelor jocurilor video din vechea școală și a modului în care totul arăta înainte ca totul să devină neted și frumos..

8 biți

Link pe 8 biți

Inimi pe 8 biți

Iată un alt design de tatuaj de 8 biți care arată un contor de inimă iconic care a fost folosit în multe jocuri de pe Nintendo Entertainment System, Sega Genesis și alte console timpurii.

inimile

Inimi pe 8 biți

zeul razboiului

Căutați un tatuaj de jocuri video care să arate nu numai cool, ci și să dea frică în inimile dușmanilor voștri? Nu căutați altceva decât să vă tatuați Cronos de la franciza God of War în scopuri de intimidare înainte de următoarea dvs. sesiune de jocuri.

zeul razboiului

zeul razboiului

Codul Konami

Contra a fost probabil cel mai dificil joc Nintendo de la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Asta dacă nu știați acest cod de trișare. Fă-l tatuat pe tine, ca să nu-l mai uiți niciodată.

Codul Konami

Codul Konami

Joc peste tatuaje deget

Există o lipsă gravă de două cuvinte, de patru litere, pentru a fi tatuat pe articulații. Dacă sunteți un fan al jocurilor video, ar trebui să profitați de confortul de a vă face acest tatuaj pe deget care proclamă expresia iconică pe care mulți dintre noi am auzit-o de nenumărate ori..

Joc încheiat

Joc peste tatuaje deget

Colaj abstract Super Mario

Super Mario Brothers nu este doar un alt joc video, este jocul video. Arătați-vă dragostea pentru cel mai iconic joc din istoria industriei cu un tatuaj pe mâneci dedicat numeroaselor sale trope.

Super Mario

Colaj abstract Super Mario

Indiferent dacă sunteți un jucător de 8 biți din vechea școală sau o persoană care dorește o acțiune masivă online pe mai mulți jucători, tatuajul unui joc video este cel mai bun mod de a vă arăta dragostea și admirația pentru personajele iconice pe care ați învățat să le iubiți, frică și luptă.

Previous Post
Aja, Carumba! 13 pametnih in naključnih modelov Simpsonovih tetovaž
Next Post
25 exotických fotografií Jessicy Bielovej