15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

13 modele de benzi desenate și tatuaje pentru piept cu supereroi

Mordor

Indiferent unde vă întoarceți în aceste zile, veți vedea un fel de referință la supereroi și cărți de benzi desenate din cultura populară. Poate că ești un geek obsedat de colectarea fiecărui număr din spate al seriei tale preferate sau poate îți place doar să vezi blockbustere precum „Batman“ ?? și „Răzbunătorul”, ?? dar indiferent de modul în care îl priviți, climatul este perfect pentru a trece peste personajele dvs. preferate de benzi desenate.

Poate că v-ați gândit să obțineți un design de tatuaj al cărții de benzi desenate preferate de ceva timp, dar v-ați îngrijorat că oamenii vă vor judeca. Dacă ți-a trecut prin minte, dar ai așteptat momentul potrivit pentru a lovi, acum este perfect. Tatuajele cu super-eroi și personaje din benzi desenate vin în toate formele și dimensiunile, dar unele dintre cele mai detaliate și pronunțate sunt inscripționate ca tatuaje pe piept. Mulți super-eroi își poartă siglele pe piept, așa că tatuarea pe piept nu este atât de mare pentru a-ți arăta fandomul. Iată o listă cu 13 tatuaje de benzi desenate și piept de super-eroi pe care poate doriți să le obțineți pentru dvs..

Tatuaj pentru piept cu inspirație comică Superman

Acest design răcoros este inspirat de panourile de benzi desenate Superman la fel de mult ca și de garderoba iconică a lui Superman. Persoana care a obținut-o a recreat, evident, unele dintre scenele sale preferate din serie și puteți adăuga favoritele dvs. pentru personalizarea finală.

Superman1

Tatuaj pentru piept cu inspirație comică Superman

Iron Man Heart Tattoo

În cărțile de benzi desenate, Iron Man trebuia să-și așeze un electromagnet pe inimă pentru a împiedica șrapnelul să-l deterioreze chiar mai mult decât îl avea deja. Acest tatuaj rece de piept vă permite să arătați la fel ca personajul Tony Stark, fără o afectare medicală evidentă.

Iron Man Heart Tattoo

Iron Man Heart Tattoo

Spiderman Chest Tattoo

Acesta este unul dintre cele mai tari tatuaje ale pieptului Spiderman, deoarece presupune că pielea ta este doar un strat fals și că sub tine ești de fapt un supererou. Acest concept este adesea încorporat în multe modele de tatuaje, dar nivelul de detaliu al acestuia este prin acoperiș.

Omul Paianjen

Spiderman Chest Tattoo

Tatuaj cu piept Batman

Dacă doriți să obțineți un tatuaj în piept Batman, aveți mai multe opțiuni diferite. Sigla reală a trecut prin peste 20 de schimbări diferite de-a lungul anilor, dar fiecare dintre ele este relativ simplă, așa că artistul tău de tatuaje nu ar trebui să aibă nicio problemă să-l introducă pe tine.

Tatuaj de piept cu venin

Venom a fost un dușman pentru Spiderman și un aliat pentru el de-a lungul anilor. În timp ce purta un logo pe costumul său spațial, acest tatuaj este mult mai răcoros, deoarece se pare că rupe pieptul. Nivelul de detaliu de pe față, dinți, limbă și salivă este de neegalat de alte tatuaje de pe această listă.

Tatuaj de piept cu venin

Tatuaj de piept cu venin

Tatuaj pentru piept cu piele mărunțită Superman

La fel ca tatuajul de piept Spiderman enumerat mai sus, acest tatuaj Superman permite persoanei care îl poartă să ducă o viață dublă: una ca ființă umană normală și o secundă ca Omul de oțel. Doar nu încercați să zburați de pe o clădire dacă o obțineți.

Tatuaj pentru piept cu piele mărunțită Superman

Tatuaj pentru piept cu piele mărunțită Superman

abc

Colaj de piept DC Universe

Nu vă puteți decide să vă tatuați personajul preferat sau sigla personajului pe piept? Mergeți pentru o grămadă de altele. Acesta este un colaj omagiat de vechea școală pentru benzi desenate DC în primii ani, dar puteți obține unul care prezintă alte grupuri precum The Fantastic 4, Teenage Mutant Ninja Turtles, X-Men sau The Avengers.

Colaj de piept DC Universe

Colaj de piept DC Universe

Tatuaj cu piept lateral Magneto

Iată un tatuaj minunat în piept și coaste care îl prezintă pe Magneto, cel mai mare rival al X-Men, și o reflectare a unui oraș cu Căpitanul America, Wolverine și Iron Man în cască.

Tatuaj cu piept lateral Magneto

Tatuaj cu piept lateral Magneto

Colaj Batman Comic Panel

Dacă sunteți un colecționar pasionat de benzi desenate de epocă, vă va plăcea acest tatuaj Batman. Prezintă scene din filme și benzi desenate tatuate pe piept, umăr și spate ale purtătorului.

Batman Comic

Colaj Batman Comic Panel

Tatuajul pieptului Captain America

În timp ce majoritatea tatuajelor de pe această listă sunt piese complete, acest Captain America ocupă doar jumătate din piept și lasă spațiu larg deschis pe cealaltă parte pentru un alt super-erou sau chiar arc-nemesis al Căpitanului America, Red Skull.

Capitanul America

Tatuajul pieptului Captain America

Tatuaj abstract pe piept Batman și mânecă pe jumătate

Iată un exemplu foarte interesant de cărți de benzi desenate clasice. Tatuajul cu jumătate de mânecă și piesa din piept prezintă Batman descris în clasicul „Noapte înstelată” al lui Vincent van Gogh ?? pictura.

Tatuaj abstract pe piept Batman și mânecă pe jumătate

Tatuaj abstract pe piept Batman și mânecă pe jumătate

Tatuajul Hulk Chest

Iată un alt exemplu al unui fan clasic de benzi desenate care își tatuează una dintre scenele preferate tatuate pe piept, de data aceasta cu The Hulk.

Pieptul Hulk

Tatuajul Hulk Chest

Mordor

Deși tehnic nu este o carte de benzi desenate, „Lord of the Rings“ ?? a inspirat cu siguranță unii dintre primii artiști de benzi desenate pentru a crea lumi fantastice bazate pe cele mai profunde și mai sălbatice fantezii. Acest tatuaj complet pe piept îl prezintă pe Mordor, cu ochiul lui Sauron direct în mijlocul sternului.

Mordor

Mordor

Previous Post
Ay, Carumba! 13 múdrych a náhodných simpsonovských tetovacích návrhov
Next Post
25 de coafuri excelente de gardă