15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trebuie să-i prind pe toți: 15 modele de tatuaje Pokemon

Geodude

Pokemon nu este doar un joc video, este un fenomen global care a captat inimile și imaginațiile copiilor de toate vârstele din toate țările. În timp ce monștrii prezentați pe Pokemon pot trăi în jocuri video, computere și desene animate, unii oameni și-au imaginat cum ar fi viața dacă ar exista cu adevărat. Deși nu este posibil să crești de fapt un Pikachu, un rozător mic care conduce curenți electrici pentru a uimi inamicii, este posibil să obții Pokemon modele de tatuaje pe pielea ta pentru a te face să te simți mai conectat la micii monștri de buzunar.

Aceste modele de tatuaje Pokemon variază de la imagini pe care le vedeți de fapt în joc, până la caracterizarea pe 8 biți a personajelor, până la idei extrem de exagerate care întind imaginația. Dacă vă gândiți să vă faceți un tatuaj Pokemon, este ușor să găsiți un artist capabil să reproducă aceste modele, deoarece desenele sunt foarte simple. Asigurați-vă că aduceți un exemplu exact de ceea ce doriți înainte de a vă face un tatuaj și utilizați una dintre aceste 15 bucăți de cerneală pentru inspirație.

Charmander pe 8 biți

Charmander este unul dintre primii Pokemon pe care îi primești în joc și deține un loc special în inimile tuturor celor care au jucat. Această interpretare pe 8 biți a șopârlei care respira foc reprezintă perfect primele zile ale francizei Pokemon.

Charmander1

Charmander pe 8 biți

Surf Pikachu

Pikachu este unul dintre cei mai celebri și populari Pokemon, iar tatuajele lui sunt peste tot. Acest design cool de tatuaje este inspirat de spectacolul de desene animate de sâmbătă dimineață și îl arată călărind pe valuri cu stil și precizie.

Surf Pikachu

Surf Pikachu

Haunter Foot Tattoo

Verificați acest tatuaj înfiorător al piciorului Pokemonului inspirat de fantome, cunoscut sub numele de Haunter. Texturile mov, însoțite de colți înfricoșători și margini ascuțite, fac din acest personaj unul dintre cei mai temuți din joc.

Haunter Foot Tattoo

Haunter Foot Tattoo

Tatuaj Gyrados Forearm

Gyrados este unul dintre cei mai puternici Pokemon din joc și se spune că are peste 25 de metri lungime. Acest tatuaj rece pentru antebraț demonstrează dimensiunea fiarei, precum și aspectul său fascinant.

Gyrados

Tatuaj Gyrados Forearm

Tatuaj Tribal Charizard

Iată un design tribal al tatuajului Charizard, versiunea evoluată a Charmander. Aceasta este o idee excelentă de tatuaj dacă doriți să obțineți un Pokemon pe corp, dar doriți ca acesta să se dubleze și ca un design cool.

Charizard

Tatuaj Tribal Charizard

Magnemite și Magneton

Acesta este un alt design de tatuaj Pokemon care nu arată de fapt ca un Pokemon. Acestea sunt Pokemon robot care se unesc pentru a crea o entitate mai puternică și pot fi ascunse de persoanele care ar putea să dezaprobă obsesia ta.

Magnemite și Magneton

Magnemite și Magneton

Tatuaj Pokemon Collage Back

Nu vă puteți decide să obțineți un singur design de tatuaj Pokemon? Obțineți un colaj cu toate preferatele dvs. Există sute dintre care să alegeți și toate au un design similar, desen animat, care le face interschimbabile pentru colaje.

Colaj Pokemon

Tatuaj Pokemon Collage Back

abc

Tatuaj Eevee Picior

Eevee este un Pokemon rar care se poate transforma în mai multe tipuri diferite, inclusiv electric, apă și foc. Acest design de tatuaj arată toate cele trei încarnări ale creaturii inspirate de vulpe.

Tatuaj Eevee Picior

Tatuaj Eevee Picior

Tatuaj Eevee partea întunecată a lunii

Un alt tatuaj Eevee, acest design minunat combină Pokemon cu „Dark Side of the Moon“ de la Pink Floyd ?? album.

Eevee Partea întunecată a Lunii

Tatuaj Eevee partea întunecată a lunii

Tatuaj Pokeball clasic

Dacă nu te poți decide între ce Pokemon să te tatuezi pe tine însuți, ia-ți în schimb simbolul Pokeball. Toți Pokemonii, cu excepția câtorva câțiva selectați, sunt depozitați în aceste dispozitive înainte de a ieși la luptă unul cu celălalt.

Pokeball clasic

Tatuaj Pokeball clasic

Pikachu și Ash pe 8 biți

Dacă sunteți familiarizat cu versiunea originală a Pokemonului Game Boy, veți aprecia aceste tatuaje ale antrenorului Ash și credinciosului său Pikachu, așa cum se vede în jocul în sine.

Pikachu și Ash pe 8 biți

Pikachu și Ash pe 8 biți

Snorlax Buddha

În timp ce unii oameni pot considera Pokemon o religie, acest tatuaj face un pas mai departe. Snorlax, un Pokemon descris ca o creatură uriașă, adormită, este acum un tatuaj simbol religios inspirat de statuile lui Buddha.

Snorlax

Snorlax Buddha

Tatuaj pentru picioare Psyduck

Psyduck este o carcasă a unui Pokemon și acest tatuaj de picior rece îl arată apucând capul de durere, cu mai multe semne de confuzie și simboluri plutind deasupra capului său.

Psyduck

Tatuaj pentru picioare Psyduck

Tatuaj Starter Pokemon Arm

Împreună cu Charmander, jucătorii pot începe jocul cu Squirtle pe bază de apă sau Pokemon Bulbasaur pe bază de plante. Acest tatuaj de braț rece îi arată pe toți trei într-un colaj potrivit.

Pokemon Starter

Tatuaj Starter Pokemon Arm

Geodude Tatuaj deget

Deși este posibil să nu fie un design real al tatuajelor Pokemon, totuși contează pe această listă din cauza cât de ciudat este. Geodude este un Pokemon bazat pe rock, dar nu ați ști niciodată nimic despre acest lucru din acest ciudat tatuaj al articulației care nici măcar nu încorporează unul dintre degete.

Geodude

Geodude Tatuaj deget

Lumea Pokemon continuă să crească odată cu fiecare nouă încarnare a jocului. Dacă nu-ți place un anume suficient pentru un tatuaj, rămâne în jur de câțiva ani și creatorii jocului vor proiecta probabil unul cu care să poți relaționa și identifica.

Previous Post
25 úžasných nápadov na maľovanie do spální
Next Post
13 modele de benzi desenate și tatuaje pentru piept cu supereroi