15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 Tutoriale Mind Flabbergasting Zbrush

ZBrush este un instrument de sculptură digitală care are caracteristici de modelare 3D / 2.5D, pictură și texturare. Cu tehnologia sa „pixol” proprietară, stochează informații de iluminat, culoare, materiale și adâncime pentru toate obiectele de pe ecran. ZBrush este utilizat pentru a crea moduri high-end și este frecvent utilizat în jocuri, filme și animații. Am venit cu un rezumat de 20 de cele mai bune tutoriale ZBrush pentru a vă oferi cunoștințe aprofundate despre acest instrument uimitor.

Cu diverse caracteristici precum 3D Brushes, ZSpheres, Polypaint, Illustration, Transpose etc., a devenit unul dintre instrumentele IT printre designeri. ZBrush folosește niveluri dinamice de rezoluție pentru a permite sculptorilor să facă modificări globale sau locale la modelele lor. ZBrush este cel mai bine cunoscut pentru facilitarea sculptării detaliilor de frecvență medie până la înaltă, care au fost pictate în mod tradițional în hărți cu bump. Aflați mai multe în următoarele tutoriale.

Realizarea sculpturii

Învață să faci o sculptură inspirându-te dintr-o imagine de referință.

Realizarea sculpturii

Tutorial de realizare a sculpturii

Cliffside

Aflați cum să creați această minunată scenă fantastică.

Cliffside

Tutorial Cliffside

Modelarea unui dinozaur

Aflați cum să faceți modelarea unui dinozaur în Zbrush.

Modelarea unui dinozaur

Modelarea unui tutorial dinozaur

Realizarea „artistului”

Aflați cum să creați o pisică folosind ZBrush și Photoshop.

Realizarea „artistului”

Tutorial de realizare a „artistului”

Fum în ochi

În acest tutorial autorul nu va explica modelarea, nici texturarea sau iluminarea, dar va explica procesul de post-producție care permite oricărei imagini să atingă cerul și această parte este în mare parte ratată în machings / tutoriale. Iată modelul terminat; a realizat pictura în ZBrush folosind culori plate aplicate cu alfa de modelare.

Fum în ochi

Tutorial Fum în ochi

Realizarea video a No More Wine

Simon Blanc de la Blur Studios vă arată instrumentele pe care le-a folosit pentru a crea lucrarea sa ZBrush No More Wine. Urmăriți pas cu pas în timp ce Simon își creează personajul de bază din ZSpheres, apoi continuă să sculpteze și să picteze.

Realizarea video a No More Wine

Realizarea video a No More Wine Tutorial

Realizarea Reichskrone

Deoarece doritorul dorea ca aceasta să semene cu coroana originală (astăzi la Viena, Austria) cât mai bine posibil, a trebuit să facă multe cercetări. A început prin a căuta multe poze de referință, în principal fotografii detaliate, deoarece nu i-ar împrumuta coroana, presupune el. A adunat informații despre dimensiunile sale și a studiat toate detaliile despre modul în care a fost construit, ceea ce a fost destul de greu, cu doar referințe neclare.

Realizarea Reichskrone

Realizarea Tutorialului Reichskrone

Making of Warlord de Darukin

În acest proiect, autorul a folosit în principal Zbrush pentru cea mai mare parte a modelării și pentru toate sculpturile și pozările, iar autorul a folosit Never-Center Silo pentru o mare parte din modelarea dură a mai multor accesorii. În cele din urmă, iluminarea și redarea s-au făcut în principal în Zbrush unde a exportat mai multe straturi, inclusiv straturi de iluminare și straturi de material special și le-a compus în photoshop pe care le-a folosit și pentru texturare și post-lucru.

Making of Warlord de Darukin

Making of Warlord de Darukin Tutorial

Coacerea materialelor ZBrush pe o hartă de textură

Joseph Drust, Senior Artist Artist la Vicious Cycle Software, demonstrează cum se coace materialele ZBrush într-o hartă de textură.

abc

Coacerea materialelor ZBrush pe o hartă de textură

Coacerea materialelor ZBrush într-un tutorial cu harta texturilor

Sculptură rapidă „Amph Man”

Un sculpt de viteză ZBrush creat de Jesse Sandifer. Jesse folosește pensula ZBrush, pictează și pune instrumente pentru a crea o creatură cu diferite calități precum peștii.

Sculptură de viteză

Sculptură rapidă „Amph Man” Tutorial

Tutorial privind redarea cu ZBrush și Photoshop

Prezentați articolul tutorial despre cum să creați randări interesante folosind ZBrush și Photoshop.

Tutorial privind redarea cu ZBrush și Photoshop

Tutorial privind redarea cu ZBrush și Photoshop Tutorial

Crearea „nașterii”

Acest proiect vă va ghida pas cu pas și vă va permite să creați o scenă întreagă cu Zbrush 3 de la zero, să sculptați, să texturați și să o redați în cele din urmă.

The Making of

Tutorialul „Crearea nașterii”

Realizarea „Pachetului pe care îl transportă”

Aflați cum să modelați această scenă minunată.

Din spatele scenelor

Realizarea tutorialului „Pachetul pe care îl transportă”

Realizarea de DinoMonster

Când vă gândiți să creați așa ceva în aplicații 3d, cum ar fi Maya sau Max, acum câțiva ani, ar fi nevoie de o perioadă de trei ori mai mare pentru a-l face și totuși nu ar arăta la fel de frumos pe cât arată astăzi. Noi, care iubim și trăim CGI, suntem norocoși să trăim în epoca renascentistă a CGI. Acum este pe noi să-l facem memorabil, producând imagini grozave și inspiratoare pentru viitorii noștri strămoși.

Realizarea de DinoMonster

Realizarea Tutorialului DinoMonster

Making of Assassin

În acest tutorial veți învăța procesul de creare a unui personaj 3D Assassin.

Making of Assassin

Tutorial de realizare a asasinului

Incredibilul Hulk

Aflați cum să faceți Incredible Hulk de Antonio Juricic.

Incredibilul Hulk

Tutorial incredibil Hulk

Frumusețea poliției

Învață să faci o viitoare fată polițistă urmând acest tutorial.

Frumusețea poliției

Tutorial frumusețea poliției

Om batran

În acest tutorial vom explica cum am creat opera de artă „Old man – Portrait“ ??. La început – modelarea și desfacerea se făceau în Blender, detaliile și redarea în Zbrush și unele postproducții cu Photoshop. Trebuie să fiți puțin familiarizați cu aceste instrumente, artiștii mai avansați pot face mai întâi și ultima parte a acestui tutorial în diferite aplicații.

Om batran

Tutorial Old Man

Realizarea Maestrului sticlei

Autorul Khalid Abdulla Al-Muharraqi a explicat câțiva pași pe care i-ar lua în mod obișnuit pentru a crea un concept precum „Maestrul sticlei”.

Realizarea Maestrului sticlei

Tutorial pentru realizarea Master of the Bottle

Previous Post
25 idej za oblikovanje velikega fronta
Next Post
25 de fotografii excelente ale lui Nicole Scherzinger