15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tutorial de manipulare a fotografiilor pentru ziua îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț și este momentul perfect pentru a-ți arăta iubitul pentru cei dragi. Fă-ți partenerul să te simți special oferindu-le o imagine despre tine împreună cu câteva efecte dulci de manipulare.

În acest tutorial veți învăța cum să creați o manipulare romantică dulce în Photoshop folosind câteva imagini stoc. De asemenea, veți vedea cum să utilizați în mod eficient Straturile de ajustare pentru a crea starea de spirit pe care o căutați.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre 350 de tutoriale Photoshop, îmbunătățirea fotografiilor, crearea unui videoclip realist iPod Nano și modul de corectare a bandelor.

  • Program: Adobe Photoshop CS5
  • Dificultate: Intermediar
  • Timp estimat: 2 ore

Rezultat final

rezultat final manipulare foto

Imagini stoc utilizate

  1. Fundal de elenadudina
  2. Cuplu pe lângă fluture-fluture
  3. Obiectivul se aprinde Caseta PSD
  4. Fluturi de madetobeunique
  5. Pleacă de aici LuisSolis
  6. Bird by madetobeunique
  7. Gărgăriță de riceonmonday

Pasul 1

Creați un nou document Photoshop cu dimensiuni: lățime 2100px și înălțime 1500px. Acum deschideți imaginea de fundal, lipiți-o peste pânză și rotiți-o orizontal și plasați-o așa cum se arată în imagine.

Pasul 2

Deschideți imaginea de stoc cu cuplul și extrageți băiatul și fata din fundal. Am folosit Instrument pentru stilou (P) a desena o cale în jurul lor și apoi am transformat acea cale într-o selecție și am șters fundalul.

Puteți utiliza alte metode de extracție dacă doriți, dar instrumentul Pen este preferatul meu datorită acurateței sale.

Acum copiați cuplul extras și lipiți-l pe un strat nou peste pânza dvs..

Pasul 3

Acum să reparăm părul băiatului și al fetei. Pentru asta am folosit metoda de selecție Color Range. Deci, selectați stratul cuplului și accesați Selectare >Gamă de culori. Probați culoarea așa cum se arată în imagine și setați Fuzziness la aproximativ 70% și faceți clic pe Ok când ați terminat.

Se creează o nouă selecție pe care o puteți masca acum. Deci, cu selecția activă, faceți clic pe Layer Mask pictogramă din partea de jos a paletei de straturi. Dacă masca stratului este inversată, selectați-o și apăsați Ctrl + I să-l inverseze din nou. Acum puteți rafina manual masca folosind Instrument pentru pensule (B).

Pasul 4

Să începem să adăugăm primele efecte de lumină. Deschideți un flare de lentilă din pachetul Flare de lentile optice și plasați-l în spatele cuplului pe un strat nou pentru a simula soarele. Folosește o Ecran blend mode pentru a scăpa de fundalul negru și utilizați Nuanță / Saturație ajustare pentru a schimba culoarea flarei la galben dacă ați ales o flare cu o culoare diferită.

Al doilea tip de efecte de lumină a fost realizat folosind stiluri de straturi. Adăuga Umbra interioara cu setările afișate în imaginea 4b folosind culoarea# BD8739. Acest lucru va crea un tip de lumină care în fotografie este cunoscut sub numele de lumină de jant și ajută la separarea subiectului de fundal. Adăugați și câteva Strălucire exterioară folosind aceeași culoare.

Pasul 5

Creați un nou strat de mască de tăiere pentru stratul de cuplu și selectați Instrument pentru perii de vindecare la fața locului (J), Activati Eșantionează toate straturile și îndepărtați toate petele de pe pielea cuplului folosind lovituri simple.

abc

Pasul 6

Acum puteți începe să efectuați câteva ajustări ale contrastului. Ar trebui să utilizați întotdeauna straturi de ajustare pentru asta. Creeaza o Nivele nivelurile de reglare pe măsură ce decuparea solicită stratul de cuplu. Întunecați tonurile medii așa cum se arată în imagine.

Pasul 7

În funcție de modul în care ați așezat imaginea pe pânză, este posibil să trebuiască să reparați blugii băiatului. Am folosit Instrumentul Clone Stamp (S) pentru asta.

Pasul 8

Deschideți imaginea de stoc frunză extrageți-o din fundal folosind Instrument de selecție rapidă sau Instrumentul Bagheta Magică (W). Așezați frunza pe pânză și copiați-o de câteva ori. Apoi utilizați Transformare libera (Editați Transformarea gratuită sau utilizați CTRL + T) la Denatura frunzele. De asemenea, faceți-le dimensiuni diferite și rotiți-le astfel încât să nu arate la fel. Puteți utiliza mai multe imagini stoc dacă doriți.

Pasul 9

Adăugați mai multe detalii la scenă. Deschideți imaginea de fluturi, luați câteva dintre ele și așezați-le la întâmplare pe pânza dvs. Fii atent cu proporțiile. Nu trebuie să fie nici prea mari, nici prea mici. De asemenea, am vrut să am câteva gărgărițe pe care le-am așezat peste corpurile cuplului și o pasăre așezată pe umărul băiatului.

Puteți face buburuzele și pasărea să pară mai realiste dacă vopsiți niște umbre dedesubt. Așadar, am creat un strat nou sub ele și am folosit o mică perie moale cu Opacitate la 30% și am pictat niște umbre moi.

Pasul 10

Am vrut să stimulez o rază de soare care trece prin capetele cuplului, așa că am obținut o perie mare moale (aproximativ 450 px în diametru) și cu culoarea # 9C713E și Opacitate de 100% Am făcut un punct moale mare. Apoi am schimbat modul de amestecare al stratului în Ecran.

Apoi am folosit un alt material optic (Optical-6 din pachet) și l-am așezat în același loc în care am vopsit strălucirea luminii. Modul de amestecare folosit a fost, din nou, Ecran. Am folosit și un Nuanță / Saturație strat de reglare pentru a-și schimba culoarea din albastru în galben.

Pasul 11

Gata pentru a face ultimele ajustări. Selectați cel mai înalt strat de pe pânză și apăsați Shift + Ctrl + Alt + E (Shift + Comandă + Opțiune + E pentru utilizatorii de Mac) pentru a crea o ștampilă a tuturor straturilor vizibile (nu cred că o puteți crea din meniuri).

Odată ce ați creat ștampila pe un strat nou, accesați Imagine>Ajustări>Variații și faceți clic în urma acestei comenzi: Mai mult Cyan>Mai mult albastru>Mai mult Cyan și apoi faceți clic pe OK. Aceasta va „face imaginea mai rece”. Aruncați Opacitate a stratului la 35%.

Pasul 12

Utilizați straturile de reglare pentru a crea două reglaje de culoare finale. Mai întâi, adăugați un Echilibrul culorilor stratul de reglare și setați setările așa cum se arată în imagine.

Acum adăugați un Vibranța stratul de reglare (sau Hue / Saturation dacă aveți o versiune PS mai veche) și creșteți vibrația / saturația.

Rezultat final

Descarca

Previous Post
25 najboljših vadnic za manipulacijo s fotografijami
Next Post
Vytvorte realistický diaľkový ovládač televízora vo Photoshope