15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 Tutoriale de pictură mată

Picturile mate sunt folosite pentru a crea seturi virtuale și loturi digitale. Ele pot fi utilizate pentru a crea seturi întregi sau pentru a extinde porțiuni dintr-un set existent. Pictura mată tradițională se face optic prin pictarea deasupra unei bucăți de sticlă pentru a fi compozite cu filmările originale. Acest truc este aproape la fel de vechi ca filmul în sine. Prima pictură mată a fost realizată în 1907 de Norman A. Dawn, care a pictat pentru filmul Misiuni din California.

Inițial, picturile mate erau pictate pe plăci de sticlă, cunoscute și sub numele de sticlă fierbinte. Două plăci de sticlă au fost instalate paralel una la alta la o anumită distanță. Camera a fost instalată în fața lor. Pe placa din spate, exista un peisaj de fundal relativ aspru, de exemplu o junglă pictată. Pe placa de prim-plan sunt pictate elemente bogate în detalii, cum ar fi plante mici, pietre etc. Între plăcile de sticlă, se poate filma un model în direct sau în stop-motion. În zilele noastre, pictura mată se face pe computere cu utilizarea unei tablete ca dispozitiv de desen.

Într-un mediu digital, picturile mate pot fi realizate și într-un mediu 3D, permițând mișcările camerei 3D. Primul film care a folosit o pictură digitală mată a fost Die Hard 2: Die Harder. A fost folosit în timpul ultimei scene, care a avut loc pe o pistă de aeroport. În zilele de oră, când avem unelte electrice precum tableta, Photoshop sau pictorul și fotografii de înaltă calitate, putem crea fotografii uimitor de frumoase, cu game de culori minunate..

Trebuie să fi trecut prin numeroase tutoriale Photoshop despre diferite tehnici utilizate, cum ar fi fulgerul, retușarea fotografiilor, efectele foto etc., dar există foarte puține postări care să prezinte tehnici care să fie utilizate la crearea efectelor mate în Photoshop. Postarea noastră de astăzi este un efort sincer pentru a vă asigura că veți obține suficiente cunoștințe și despre pictura mată.

Pas

Pentru a practica și a îmbunătăți anumite aspecte ale picturii, autorul face deseori schițe rapide cu o anumită temă sau subiect. Desenul „Pitch” a fost unul dintre aceste „tablouri-test”; autorul a început să lucreze la el cu intenția de a crea o scenă foarte complexă, dar nu prea detaliată. Detaliile într-un loc greșit pot afecta imaginea de ansamblu, deoarece distrage privitorul de unde ar trebui să se uite.

Pas

Link tutorial pentru pitch

Tutorial de pictură mată

Aici este explicat procesul de creare a unei mattepainting, inclusiv tehnici de pictură de bază, folosirea elementelor 3d și compunerea lor în pictura dvs., precum și câteva moduri de gradare a culorilor.

Tutorial de pictură mată

Link tutorial pentru tutorial pictura mat

Cum se creează o pictură mată de perioadă

Picturile mat de perioadă sunt utilizate frecvent în filme, trailere de jocuri video, emisiuni TV și chiar în reclame tipărite. Abilitatea de a vă ajusta imaginile de referință pentru a se potrivi cu o anumită temă sau perioadă de timp este una dintre abilitățile cheie pentru orice pictor mat.

Cum se creează o pictură mată de perioadă

Link tutorial pentru cum să creați o pictură mată de perioadă

Realizarea picturii mate Votussoloum

Realizarea picturii Matte Votussoloum – Lincoln Renall – Câștigătorul Provocării CGTantra.

Realizarea picturii mate Votussoloum

Link tutorial pentru realizarea picturii mate Votussoloum

Cum să combinați pictura digitală și manipularea fotografiilor pentru a crea un mediu de platformă

În acest tutorial, veți învăța cum să combinați pictura digitală și manipularea fotografiilor pentru a crea o artă fantastică lustruită. Procesul de combinare a picturii digitale și a manipulării fotografiilor este un amestec excelent. Vă permite cu adevărat să cuceriți lumea cu ilustrații frumoase.

Cum să combinați pictura digitală și manipularea fotografiilor pentru a crea un mediu de platformă

Link tutorial pentru cum să combinați pictura digitală și manipularea fotografiilor pentru a crea un mediu de platformă

Pictura mată: realizarea lui Barbarossa

Aceasta este o pictură mată pe care am realizat-o pentru „Barbarossa“ ?? film regizat de Renzo Martinelli în 2009. Cererea regizorului a fost pentru o versiune singulară a Înaltului Ev Mediu Roma, amplasată într-un râu cu o biserică în fundal.

Pictura mată: realizarea lui Barbarossa

Link tutorial pentru pictura mată: realizarea lui Barbarossa

Creați un peisaj suprarealist distrus

În acest tutorial, autorul vă va arăta câteva tehnici în pictura mată pentru a crea un peisaj suprarealist.

Creați un peisaj suprarealist distrus

Link tutorial pentru a crea un peisaj urban suprarealist

Cum să creați o scenă inspirată de pictura mată

În acest tutorial Adobe Photoshop, vom trece în revistă o metodă de compunere a unei frumoase scene de pictură mată. Picturile mate sunt de obicei folosite în filme pentru a crea peisaje și scene scumpe sau suprarealiste care sunt cusute împreună cu imagini obișnuite.

Cum să creați o scenă inspirată de pictura mată

Link tutorial pentru a crea o scenă inspirată de pictura mată

Fantasy View of Budapest

O scurtă descriere a creării unei imagini „Fantasy View of Budapest” și acest tutorial este cel mai util celor care au deja cunoștințe medii sau bune despre Photoshop.

Fantasy View of Budapest

abc

Link tutorial pentru imaginea Fantasy din Budapesta

Tutorial de pictură mată

Iată un autor de pictură mată făcut cu mult timp în urmă. El a crezut că unii oameni vor să vadă cum puteți crea pictura mată și poate să ștergeți unele lucruri despre asta.

Tutorial de pictură mată

Link tutorial pentru tutorial pictura mat

Realizarea Renașterii

Aflați cum să faceți Renașterea în Photoshop folosind tehnica de pictare mată.

Realizarea Renașterii

Link tutorial pentru realizarea Renașterii

Tutorial de pictură mată a Tajmahal folosind Photoshop

În acest tutorial vom acoperi câteva concepte de bază și trucuri în pictura mată folosind Adobe Photoshop și proiectând marea și minunea lumii Tajmahal.

Tutorial de pictură mată a Tajmahal folosind Photoshop

Link tutorial pentru pictura mată Tutorial Tajmahal folosind Photoshop

Tutorial pentru pictura mată

Iată un mic tutorial despre razele de lumină.

Tutorial pentru pictura mată

Link tutorial pentru tutorialul de vopsire mată

Noțiuni introductive despre pictura mată digitală – flux de lucru, tehnici și programe

Bine ați venit la acest tutorial despre lucrările de bază? Pentru o pictură mată generală, sper să vă placă și să învățați ceva din ea. Acesta nu este un tutorial extrem de avansat, însă autorul presupune că aveți cunoștințe despre măștile Photoshop, straturile de ajustare și crearea personalizată a pensulei, dacă nu, există mai multe tutoriale online care acoperă toate aceste tehnici..

Noțiuni introductive despre pictura mată digitală - flux de lucru, tehnici și programe

Link tutorial pentru a începe cu pictura digitală mată – Flux de lucru, tehnici și soluție

Creați o pictură mată panoramică realistă în Photoshop

Picturile mate sunt imagini utilizate în mod obișnuit în industria filmului pentru a crea iluzia unui mediu care altfel ar fi prea scump sau imposibil de construit. În acest tutorial, autorul vă va arăta cum să transformați o singură fotografie stoc într-o scenă panoramică realistă.

Creați o pictură mată panoramică realistă în Photoshop

Link tutorial pentru a crea o pictură mată panoramică realistă în Photoshop

Realizarea muncii face unul gratuit

Aflați strategia și tehnicile utilizate de Brian Recktenwald pentru a crea tabloul mattee intitulat „Making of Work Makes One Free”.

Realizarea muncii face unul gratuit

Link-ul tutorial pentru realizarea muncii face unul gratuit

Folosirea tehnicilor de iluminare, atmosferă și ilustrație digitală pentru pictura mată – Realizarea răsăritului auriu într-un ținut de zână de Stas Lobachev

În acest tutorial, veți învăța cum să luați un concept, să-l dezvoltați folosind perspectiva liniară, apoi să adăugați perspective de valoare și culoare și apoi să aplicați referințe fotografice pentru a realiza o pictură realistă mată. Apoi veți învăța cum să aplicați ajustări pentru a obține o scară realistă și să înțelegeți proprietățile luminii și ale atmosferei pentru realism. În cele din urmă, veți învăța câteva tehnici compoziționale excelente.

Folosirea tehnicilor de iluminare, atmosferă și ilustrație digitală pentru pictura mată - Realizarea răsăritului auriu într-un ținut de zână de Stas Lobachev

Link tutorial pentru utilizarea tehnicilor de iluminare, atmosferă și ilustrație digitală pentru pictura mată – Realizarea răsăritului de aur într-un ținut de zână de Stas Lobachev

Tutorial de pictură mată: Orașul deșertului

Aflați cum să desenați un oraș de desert folosind tehnica Mattee Painting în Photoshop.

Tutorial de pictură mată: Orașul deșertului

Link tutorial pentru pictura mat Tutorial: Desert City

Making of By the Sea

Aflați cum să creați o navă spațială Sci-Fi peste mare.

Making of By the Sea

Link tutorial pentru realizarea de lângă mare

Previous Post
70 návodov pre Photoshop na dekoráciu textu z roku 2010
Next Post
Adăugați grinzi la fotografia dvs. și electrizați-o