15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 imagini hilare ale lui Donald Trump

Amuzant Trump Epic

Datorită în mare parte câștigării recentelor alegeri din SUA, Donald Trump este unul dintre cei mai discutați indivizi din lume și, deși mulți oameni își protestează în mod activ președinția, există o linie de argint pentru popularitatea sa crescândă!

În plus față de cantitatea crescută de articole Donald Trump, au existat, de asemenea, o cantitate crescută de poze Donald Trump postate pe internet și, deși unele dintre ele sunt într-adevăr serioase, altele au fost modificate pentru a arăta de-a dreptul hilar. Așa este – datorită minunilor Photoshop, Snapchat, generatoarelor de meme și tehnologiei în general, multe dintre cele mai vizualizate imagini ale celui de-al 45-lea președinte american au fost editate, modificate și personalizate într-un mod care trebuie să facă pe cineva să chicotească. Deci, în încercarea de a-i face pe cititorii noștri să râdă, demonstrând totodată cât de amuzanți și creativi pot fi unii oameni, am creat lista de mai jos. Este alcătuit din 15 imagini hilare ale lui Donald Trump și, indiferent dacă sunteți un fan al actualului președinte american sau doriți doar să râdeți pe cheltuiala sa, ar trebui să fie cu siguranță plăcut pentru dvs..

1. Donald Trump ca femeie

Creată cu un filtru snapchat hilar, această imagine îl prezintă pe președintele SUA ca femeie și a fost împărtășită în mod consecvent pe toate rețelele sociale.

Donald Trump ca femeie

2. Donald Trump Balding

Deși știm cu toții că are un cap de păr destul de vizibil, această imagine arată ce i-ar plăcea lui Trump fără pieptănul său actual.

Donald Trump Balding

3. Donald Trump lângă o pisică cu aspect similar

Poate că unul dintre beneficiile lipsei de chelie a lui Trump este faptul că putem emula coafura sa unică pe animale mici.

Donald Trump lângă o pisică cu aspect similar

4. Un desen animat al lui Donald Trump și Hillary Clinton

O altă imagine care (de la crearea sa) a fost distribuită pe internet. Acesta prezintă un desen animat al lui Donald Trump în picioare lângă fostul său adversar și candidatul democrat din 2016, Hillary Clinton.

Un desen animat al lui Donald Trump și Hillary Clinton

5. Cine a purtat-o ​​mai bine?

O decizie destul de dură cu privire la cine a purtat-o ​​mai bine – Donald Trump sau spicul de porumb în partea dreaptă a acestei imagini?

Deși porumbul și textul au fost, bineînțeles, adăugate într-un generator de meme, imaginea din stânga este de fapt needitată și a fost luată în timp ce vântul sufla pe părul lui Trump..

Cine a purtat-o ​​mai bine?

6. Donald Trump ca portocaliu

Această imagine arată cât de portocaliu este fața lui Trump și cât de vizibile sunt bronzurile false!

Donald Trump ca portocaliu

7. Americanul Adolf Hitler?

În această imagine, Trump este comparat cu fostul dictator german Adolf Hitler.

Deși comparația este desigur exagerată și poate să nu fie foarte „amuzantă” pentru unii cetățeni americani, o mulțime de oameni au primit o lovitură din ea.

abc Americanul Adolf Hitler?

8. Donald Trump cu o gură foarte mare

Poate că acesta tocmai a fost modificat în acest fel pentru a arăta amuzant sau poate că a fost modificat în acest fel pentru a-i spune lui Trump o gură tare..

Donald Trump cu o gură foarte mare

9. Donald Trump cu niște ochi ciudați

O fotografie amuzantă, dar ciudată, în care ochii lui Donald Trump au fost editați și mutați în diferite zone ale capului său!

Donald Trump cu niște ochi ciudați

10. Un Donald Trump fără dinți

Aceasta, doamnelor și domnilor, este ceea ce președintele Statelor Unite ar dori fără dinți..

Credeți sau nu, doar dinții lui au fost editați pe această imagine.

Un Donald Trump fără dinți

11. Un Donald Trump cu capul și mai mare

Spre deosebire de a scrie despre cum Donald Trump are un „cap mare”, de ce să nu editați doar una dintre imaginile sale pentru a arăta ca aceasta?

Deși această imagine a fost editată / creată în 2011, ea este încă împărtășită și râsă astăzi.

Un Donald Trump cu capul și mai mare

12. Donald Trump cu niște păr mai scurt și mai scurt

Creată de un stilist online, această imagine arată cum ar arăta cel de-al 45-lea președinte american cu un cap de păr mai la modă.

Donald Trump cu niște păr mai scurt și mai scurt

13. China Remix!

Această imagine foarte amuzantă, în stilul de viață al tâlharului, îl prezintă pe Donald Trump cu o pereche de nuanțe și este pregătit pentru un „China Remix”.

China Remix!

14. Donald Trump ca „Jokerul” de la Batman

Pe lângă faptul că i-au editat părul, sprâncenele, buzele și fața, au editat și culoarea costumului său!

Donald Trump ca „Jokerul” de la Batman

15. Jonny Depp în stil Trump

Potrivit site-ului Funny Or Die și Variety.com, această fotografie Trump în stilul lui Jonny Depp va fi folosită într-un film parodic al președintelui SUA..

Se spune că Jonny Depp va acționa ca Trump în film și că va fi înscris pentru nominalizare la Emmy.

Jonny Depp în stil Trump

Previous Post
10 najlepších značiek tetovacích atramentov pre ostré a trvalé farby
Next Post
24 de idei impresionante de umplere a tatuajelor