15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

14 tipuri principale de stiluri de tatuaj pentru a vă restrânge alegerea

Sursa imaginii: https://www.pinterest.ph/pin/325385141826681325/

Arta este universală și, fie că o iubim sau nu, este una dintre cele mai esențiale expresii pe care le putem crea sau dezvolta. Ne declanșează imaginația și ne împuternicește să creăm ceva extraordinar. Sensul artei poate fi superficial; poate fi, de asemenea, profund. Este ca o pânză. Este o entitate care schimbă forma – devine orice vrem să fie.

Indiferent de cine ești și de unde ești, nu putem scăpa de artă. Este peste tot în jurul nostru și, de fapt, se găsește chiar în interiorul nostru. Ele ne captează atenția, ne inspiră să gândim și chiar ne ajută să concepem atât imaginații distractive, cât și intenționate. Arta poate fi simplă sau complexă. De la decorațiuni de casă la sigle ale companiei și chiar revoluții care schimbă jocul, arta este întotdeauna implicată.

Arta evoluează constant; noi tipuri de stiluri de artă apar an de an. Oricât am dori să acoperim diferite tipuri de forme și stiluri de artă în acest articol, este pur și simplu imposibil să le prezentăm pe toate dintr-o dată. Dar vestea bună este că vom vorbi despre o anumită artă care a fost practicată de mii de ani și este încă populară de astăzi. Această artă chiar a devenit mai solicitată în aceste zile – aceasta este arta tatuajului.

Sursa imaginii: https://99designs.com/blog/creative-inspiration/classic-tattoo-styles/

Tatuajele ca senzație de artă

Există un număr din ce în ce mai mare de oameni care se cernelesc în fiecare zi. Potrivit cercetărilor, în prezent există 20.000 de saloane de tatuaje în Statele Unite și acest număr continuă să crească în fiecare an. De asemenea, se spune că 36% dintre cetățenii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani au cel puțin unul sau două tatuaje. Treizeci și opt la sută dintre adulții cu vârsta cuprinsă între 30 și 39 de ani au primit, de asemenea, cerneală.

Fără îndoială, există o creștere constantă a numărului de persoane care se tatuează. Tatuajele au devenit o senzație globală și concepțiile greșite atașate acesteia dispar încet. Odată cu apariția iubitorilor de tatuaje, apare și apariția unor noi stiluri de artă a tatuajelor. De la stiluri abstracte la expresii hiperrealiste, tatuatorii din întreaga lume vin competitiv cu propriile stiluri de tatuaje semnate.

Obținerea cernelii poate fi o provocare și poate schimba viața. Este o decizie permanentă cu care va trebui să trăiți pentru totdeauna. Astfel, este o decizie majoră de luat. Pentru mulți oameni, tatuajele semnifică un sens unic – reprezintă propria lor personalitate, valori și puncte de vedere.

Tatuajele sunt considerate a fi una dintre modalitățile eficiente de a adăuga un aspect aspectului tău (care ar putea fi un factor excelent atunci când atragi sexul opus). Obținerea de tatuaje distincte va atrage cu siguranță atenția altor persoane. A avea tatuaje demonstrează, de asemenea, că nu ești cineva care vrea întotdeauna să se potrivească cu mulțimea. Această artă arată, de asemenea, că probabil aveți o atitudine rebelă sau încrezătoare (sau ambele) și nu ezitați să faceți ceea ce vă place.

Cu toate acestea, poate fi încă descurajant dacă este prima dată când te tatuezi. De asemenea, probabil că nu aveți idee despre caracteristicile potrivite pentru tatuaj. Deci, care este cel mai bun stil pentru tatuajul selectat?

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/325385141813576156/

Artă și Stiluri

Există un imens sortiment de tatuaje; pot fi mici, mari, colorate, negre etc. Aceasta este o caracteristică incredibilă a tatuajelor – disting o persoană de alta, în funcție de locație, stil și alte caracteristici unice. Știați că există diferite stiluri de artă pentru tatuaje?

Stilurile de tatuaj se referă la aspectul general al unui tatuaj. Stilurile de artă tradiționale sunt, de asemenea, obișnuite în arta tatuajelor, cum ar fi contemporan, impresionist, clasic și multe altele. Există o mulțime de stiluri de tatuaj din care puteți alege în zilele noastre.

Stilurile de tatuaj pot varia în popularitate din cauza diferențelor în istoria și locația / originile fiecărui stil. Este uimitor, deoarece anumite stiluri de tatuaje pot fi celebre într-o locație, dar nu populare în altă zonă.

Cum tatuajele devin o senzație de artă

Pentru artiști contemporani și curatori populari de muzee, dacă cineva a vrut ca tatuajul lor să fie o senzație de artă, atunci poartă imediat descrierea. Aceasta este doar o îndrumare pe tot parcursul vieții a lumii artei. Indiferent de faptul că tatuajul a fost realizat de artist sau proiectat de purtător, definiția sau obiectivul unui tatuaj poate fi demonstrat clar.

Dacă tatuajul tău face o afirmație, te poți considera proprietarul unei piese de artă. Afirmațiile din tatuaje pot fi largi; poate fi, de asemenea, explicit sau implicit. Fie că scopul tatuajului este de a atrage atenția sau de a ilustra ceva sau cineva important pentru tine, mesajul fundamental vine întotdeauna de la purtător. Cuvintele sau imaginile sunt cernelite permanent pe piele, astfel încât persoana să-și amintească pentru totdeauna.

Arta are o valoare cumulativă; acest lucru este valabil și pentru un tatuaj. Tatuajele pot fi costisitoare la fel ca o piesă de artă. Preferința pentru cerneală și echipamente de înaltă calitate, împreună cu un artist priceput, va necesita să plătiți mai mult. Din fericire, probabil că veți fi și mai mulțumiți. Costul tatuajului este o investiție.

În ultimii ani, tatuajele au început să își stabilească prezența în muzee și galerii. De asemenea, au fost făcute mai multe convenții despre tatuaje. Puteți vedea o revoluție a artiștilor, care poate fi văzută în înființarea muzeelor ​​de tatuaje care prezintă artefacte – de la mașinile folosite la tatuaj până la tatuajul în sine (poate fi o imagine sau un afișaj viu real).

Muzeele au început să aprecieze aceste opere de artă datorită capacității sale de a atrage sentimente de la public. Aceste capodopere pot fi interpretate de public și pot servi ca o conversație pe tot parcursul vieții pentru pasionați. Indiferent de mărime, tatuajul oferă intrarea în sufletul designerului; demonstrează ce simt și cum și-au trăit viața. Este cu adevărat un mediu unic.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/40039884174896644/

Ghidul final al stilurilor de artă pentru tatuaje

Te-ai decis asupra stilului tău de artă a tatuajelor? Dacă nu, luați ceva timp să vă gândiți la asta. Este important să nu te tatuezi prin impuls. Dacă după suficient timp credeți că sunteți deja sigur cu privire la aceasta, atunci puteți continua planul. Nu vă lăsați influențați de alte persoane. Alegeți un stil de artă de tatuaj pe care îl doriți și ceva care are o semnificație importantă pentru dvs..

Lasă-ți imaginația să crească și să mediteze la stilul care demonstrează ideile tale. Profundați în multe modele, conceptualizați dincolo de zona dvs. de confort și obțineți ceva extraordinar care va avea o mare semnificație pentru dvs..

Deși este important să ascultați sugestiile artistului dvs. de tatuaje, puteți alege culori care să completeze tonul pielii. Puteți cere artistului asistență profesională atunci când căutați cele mai bune culori.

Pentru a decide stilul tău de artă a tatuajelor, amintește-ți următoarele lucruri:

 1. Asigurați-vă că stilul de tatuaj are o semnificație personală și că vă servește ca o reflectare a dvs. Stilul tău de tatuaj trebuie să prezinte ceva pe care îl prețuiești. Întrebați-vă de ce aceste lucruri sunt relevante pentru dvs..

 2. Luați în considerare cu atenție stilurile de tatuaj care implică scrierea. Asigurați-vă că înțelegeți cuvintele, originile lor și toate interpretările probabile. Dacă doriți să încorporați un citat în stilul dvs. de tatuaj, asigurați-vă că acesta spune ceva despre dvs. Nu uitați să alegeți cel mai bun font.

 3. Verificați alte stiluri de tatuaje existente. Cu toate acestea, nu te limita la ceea ce este deja acolo. Verificați postere, cărți, autocolante, articole de papetărie și alte surse, nu doar desenele pe care le vedeți pe pereții studioului.

Cele mai bune stiluri de tatuaje Old School

Diverse stiluri de tatuaje sunt disponibile în acest moment, iar artiști pricepuți își fac propriile lor în fiecare zi. Cu toate acestea, multe dintre aceste stiluri provin din stiluri de tatuaje proeminente din punct de vedere istoric – multe dintre ele au deja vechi de zeci sau secole. Stilurile de tatuaje din școala veche sunt, de asemenea, cel mai ușor stil de a discerne. În esență, fiecare artist își pune propria răsucire pe o piesă tradițională.

Stilurile de tatuaje din școala veche arată grozav pe orice ton de piele, deoarece sunt foarte udate. Design-urile sunt simple în mod artistic. Este posibil să observați anumite umbriri pentru anumite detalii; cu toate acestea, este nominal.

Iată câteva dintre stilurile de tatuaj din vechea școală. Acestea sunt cele cu care veți avea nevoie de familiaritate înainte de a începe designul tatuajului. Dacă doriți să obțineți cel mai bun stil de tatuaj pentru dvs., puteți opta pentru a nu utiliza terminologia definită a ceea ce vă place. Cu toate acestea, familiarizarea cu aceste stiluri s-ar putea dovedi utilă. Determinarea exactă a modului în care doriți să apară tatuajul dvs. excelent poate fi o provocare, așadar, sperăm că următoarele stiluri vă pot ajuta în alegerea dvs.:

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/234679830569573306/

1. japonez

Stilul de tatuaj japonez, cunoscut și sub numele de irezumi, a înflorit în timpul lui Edo (1603-1868) într-un ritm similar cu ukiyo-e. Aceste stiluri prezintă modele de lemn care au fost faimoase în clasa business în acea perioadă. Având în vedere acest fapt, imaginile văzute în acest gen de artă au provenit din obiceiurile străvechi ale țării, după cum au demonstrat învingătorii tatuați de la creaturile mitologice și Suikoden, cum ar fi Kirins, Phoenix și dragoni..

Artiștii tatuatori au reușit să facă atât capodopere contemporane cât și moderne asupra acestor capodopere de epocă. Acest stil este un gen cunoscut în special pentru portretele mari care se înfășoară în jurul picioarelor, brațelor și spatelui. Corpul este considerat ca o pânză cu spații goale minime (uneori chiar zero) pe partea tatuată a corpului.

Piesele poartă tema principală, care poate cuprinde mituri, eroi, samurai și bătălii pitorești. Sunt prezente și teme secundare precum peștii koi, flori sau alte componente naturale, cum ar fi norii și valurile.

Cu alte cuvinte, fiecare tatuaj realizat în acest stil explică o poveste despre istoria bogată a Japoniei. În afară de fumul lor senzațional și aspectul încărcat de valuri, acesta este ceea ce face stilul japonez atât de influent.

Nu este surprinzător faptul că întreaga imagine din tatuajul japonez are o semnificație profundă. Datorită istoriei tatuajelor ritualice și sacre din Japonia, acest stil a devenit un element admirat și esențial al culturii. Aceste stiluri de tatuaj pot dura mult timp până la finalizare și pot fi foarte costisitoare.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/703756181069573/

2. Scrisori

Scrisul este unul dintre cele mai populare stiluri de tatuaje și se suprapune cu mai multe tipuri de tatuaje, deoarece este prezent atât timp cât tatuajul are un fel de scriere. Poate fi folosit pentru orice alfabet, cum ar fi alfabetul arab, literele latine, kanji sau chirilice. Acest stil de tatuaj este expus prin conotații scrise. Prin urmare, puteți găsi tot felul de cuvinte, simboluri și numere în tot felul de fonturi.

Pentru experți, partea dificilă se referă mai mult la tipografie – individualitatea fontului, compoziția și regularitatea literelor. În general, clientul decide asupra conținutului și de obicei alege stilul sugerat de artist.

Nimeni nu dorește ca tatuajul lor să pară neatractiv și lipsit de viață, prin urmare, trebuie să cercetați și să obțineți un font de tatuaj și un stil de scris care să arate mai multă personalitate și culoare. Cele mai comune fonturi sunt fonturile script (care apar în mod normal distincte și personale), cum ar fi scrierea de mână și caligrafia.

Engleza veche este, de asemenea, utilizată în mod popular, deoarece are un aspect demn și induce o atmosferă arhaică. Alte fonturi obișnuite sunt fonturile graffiti, fonturile celtice și fonturile blade, printre multe altele.

Dacă nu găsiți niciunul dintre fonturile menționate suficient de atrăgător, puteți solicita întotdeauna sfaturi de la artistul dvs. de tatuaje sau îi puteți cere să interpreteze freestyle.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/563018691057774/

3. Stil schiță

Stilurile de tatuaj schiță sunt utilizate în principal pentru a ilustra plante, animale și peisaje. Aceste stiluri înglobează cu ușurință senzații de mișcare și încărcare emoțională. Comparativ cu stilul minimalist al tatuajului, acesta poate ilustra câteva obiecte și poate prezenta repetarea și complexitatea liniilor.

Stilul schiță prezintă linii extinse, linii neterminate și componente care nu se închid în totalitate. Lucrarea umbririi este ascuțită și aspră; anumite porțiuni ale portretului sunt pur și simplu spații negative. Aceste componente oferă contradicții și arată că obiectivul stilului nu este să fie perfect sau excelent, ci să demonstreze că este o metodă nerafinată de creație.

Dacă sunt disponibile culori, este recomandat să alegeți nuanțe mai fine pentru a menține caracteristicile incomplete.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/131659989094696552/

4. Portrete

Stilul de tatuaj portret a devenit proeminent recent. Dacă este făcut corect, acest stil de tatuare poate apărea aproape tridimensional și poate fi un design captivant. Una dintre caracteristicile fascinante ale portretelor este percepția realismului. În comparație cu alte stiluri de tatuaj care optează pentru aspectul abstract, întregul concept de portrete este acela de a face un design sensibil al capului care să pară complicat, modern și atrăgător..

Deși portretul se conformează abordării realismului, există o mulțime de interpretări implicate. De exemplu, lucrul prudent pe linie, precum și umbrirea pot oferi un portret sensibil al aspectului. Acest stil de tatuaj evidențiază unghiuri, umbrire și punct de vedere realist pentru a veni cu un design cu adevărat captivant.

O altă caracteristică remarcabilă a unui stil de portret bun este aspectul rafinat. Pentru mulți tatuatori, se concentrează extrem pe iluminarea și umbrirea cuprinzătoare. Acest lucru face ca portretul să pară mai realist; unele portrete sunt destul de asemănătoare cu fotografiile.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/5488830777453034/

5. American tradițional

Americanul tradițional (cunoscut și sub numele de stilul de tatuaj de la școala veche, stilul de tatuaj tradițional occidental sau stilul de tatuaj clasic) este popular pentru liniile sale izbitoare, culorile vii și modelele arhetipale (cum ar fi ancorele, trandafirii și capetele de doamnă frumoase).

Datorită oamenilor celebri și puternici care se adâncesc în acest stil, precum Don Ed Hardy, Sailor Jerry, Lyle Tuttle și Bert Grimm, stilul tradițional de tatuaj american este unul dintre cele mai populare și adorate stiluri de tatuaje din comunitatea de artă a tatuajelor. Designurile în acest stil sunt orbitoare și, de asemenea, îmbătrânesc minunat. Nu vei regreta niciodată acest gen de stil!

Acest stil poate include și tradițiile marinarilor (deși nu se disting prin acest stil). Acest stil de tatuaj este ales în mare parte pentru a păstra amintirile și a simboliza realizările (similar cu tatuajul tribal în scop și origine).

Cele mai bune și mai noi stiluri de tatuaje

Pe măsură ce tatuajele au devenit obișnuite, tehnologia legată de tatuaje s-a îmbunătățit, de asemenea. Mașinile, cerneala și practicile de vindecare au progresat în ultimii ani, ceea ce a dus la tatuaje mai fine și mai proaspete, care vor îmbătrâni mai bine și vor dura mai mult.

Cu toate acestea, la fel ca alte domenii care experimentează o creștere a creșterii, vor exista întotdeauna oameni în frunte care nu sunt mulțumiți de condițiile existente. În comunitatea de artă a tatuajelor, oamenii încurajează întotdeauna dezvoltarea constantă a artei. Pe măsură ce mai mulți oameni decid să se înscrie, tot mai mulți oameni vor să depășească limitele și să iasă în evidență în rândul celorlalți.

abc

Acum, că arta tatuajelor a devenit populară, iar tatuajul este aproape la fel de simplu ca și pierderea urechii, cum te vei distinge din pachet? Unul dintre lucrurile bune despre cele mai noi stiluri de tatuaj este că există o abundență de stiluri diferite. Iată câteva dintre cele mai noi stiluri de tatuaje care te vor distinge de celelalte.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/129971139235322579/

6. Blackwork

În general, blackwork este un termen larg; poate fi folosit în orice tip de artă corporală cu cerneală neagră și structuri geometrice. Este un stil versatil care poate fi realizat în funcție de preferințele dumneavoastră.

Dacă verificați portofoliile artiștilor pe negru, veți descoperi toate tipurile de tatuaje, cum ar fi vechea geometrie divină, modele decorative abstracte contemporane și piese descriptive excepționale. Este stilul tatuajului în care au loc recent numeroase experimentări. Unele opere care sunt create astăzi sunt cu siguranță uimitoare.

Acest stil de tatuaj este modificat continuu. A progresat de la modele simple la modele distincte și complicate.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/4011087158980253/

7. Tribal

Stilurile de tatuaje tribale sunt considerate a fi cel mai vechi stil existent, datând de mii de ani. Acest stil de tatuaj este considerat un stil diversificat, deoarece stilurile diferitelor culturi (inclusiv comunitățile antice din diferite părți ale lumii) sunt prezente aici.

Triburile indigene folosesc simboluri în tatuaje pentru a prezenta ritualuri, statut social, proprietate de grup și realizări în timpul războiului. Este, de asemenea, utilizat în scopuri ceremoniale și spirituale.

Diferite stiluri pot fi clasificate ca „tribale”, dar aceste stiluri sunt încă distincte pentru ochiul expert. De exemplu, arta corporală polineziană se poate distinge de tatuajele maori sau marchizani. Tatuajele faciale ale conducătorilor Inupiaq sunt, de asemenea, diferite de cele văzute la femeile berbere. Aceste stiluri sunt distinctive, dar și similare. Aceste tatuaje sunt de obicei realizate cu cerneală neagră și încorporate cu desene complicate.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/22377329388044710/

8. Dotwork

În general, tot felul de tatuaje sunt o colecție de puncte care alcătuiesc colectiv o imagine mai mare. Dotwork-ul se realizează prin integrarea distanței, cantității, dimensiunii și poziției punctelor pentru fiecare opoziție la cursele convenționale ale acului.

Caracteristicile definitorii ale acestor stiluri sunt desenele simetrice, efectele 3D și utilizarea spațiului negativ. Cu orice stil dotwork, prezența arbitrară a unui punct nu este necesară. Cu toate acestea, toate aceste puncte contribuie la valoarea generală a unei capodopere.

Puteți utiliza dotwork împreună cu orice alte stiluri; lucrurile negre și ilustrațiile sunt cele mai populare. Aproape toate dotwork-urile sunt realizate cu cerneală neagră.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/103582860168703810/

9. Geometric

Stilurile geometrice de tatuaje sunt foarte proeminente în acest moment. Ele pot rezista mult timp dacă sunt efectuate în mod corect. Aceste stiluri pot prezenta fie componente geometrice exclusive, fie un amestec de componente organice și geometrice. Puteți utiliza linii, dreptunghiuri, cruci mici sau fractale. Orice se poate forma atâta timp cât contribuie la imaginea de ansamblu.

Stilurile geometrice pot fi folosite și pentru a demonstra structuri sacre sau idei filozofice. Asocierea stilului cu misticul și obișnuitul îl face o selecție primară pentru persoanele care doresc să se raporteze la elementele spirituale și metafizice ale experienței tatuajului.

Contradicția dintre liniile riguroase și ascuțite demonstrate în acest stil, precum și curbele corpului, îl face să iasă în evidență într-un mod izbitor. În acest stil de tatuaj, puteți alege să obțineți modele repetate (sau nu). Puteți obține simetrie (sau nu). Explicația la aceasta este că totul poate fi redus în structura sa geometrică – sau în componente.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/2744449763092451/

10. Acuarelă

Acuarela este unul dintre stilurile care progresează rapid; acest stil este o combinație dintre picturile convenționale în acuarelă și abilitatea de a tatua. Acest stil este relativ nou, astfel încât mulți oameni percep acest lucru ca o abordare unică față de tatuajele convenționale. Dar adevărul este – nu este nou.

Stilul de tatuaj în acuarelă este în prezent la mare căutare în rândul pasionaților de tatuaje care probabil caută stiluri de tatuaje convenționale care se potrivesc noii ere.

Acuarela este realizată cu o pensulă ștearsă în pasteluri umede. Deși este ușor să faceți această creație pe pânză sau hârtie, nu este un lucru ușor de făcut pe corp. Și totuși, artiștii sunt capabili să facă piese fanteziste și dramatice prin acest stil contemporan de tatuare.

Acuarela se caracterizează și prin culori vii care sunt distribuite pe piele ca și cum ar fi vărsat cerneală pe pânză. Culorile pot fi folosite împreună cu o imagine în negru. Culorile sunt adesea împrăștiate peste imaginea principală.

Elementele naturale, cum ar fi plantele, copacii, animalele și oamenii, sunt utilizate în cea mai mare parte. Deși nu este la fel de tipic, veți vedea, de asemenea, tatuaje abstruse de acuarelă combinate cu alte stiluri de tatuaje, cum ar fi anime și suprarealism.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/55661745383726334/

11. Ilustrativ

O mulțime de piese de tatuaj sunt cunoscute ca ilustrative – acest lucru se datorează faptului că este motivat de mișcări și strategii. Stilul ilustrativ de tatuaj este extrem de adaptabil, deoarece poate folosi diferite strategii, cum ar fi sculptura, gravarea și chiar utilizarea expresionismului nedefinit.

Deși tehnica ilustrativă este distinctă datorită stilului general și calității liniilor, acest stil poate fi perceput în mod eronat ca desene simple așezate pe piele. Acest stil are rădăcini străvechi. Prin acest stil de tatuaj, am aflat despre istoria artiștilor care au folosit diversele strategii de schiță.

Mulți artiști își combină de obicei propriul stil cu cel ilustrativ pentru a veni cu un stil nou de tatuaj. Stilul ilustrativ de tatuaj amintește de lucrările de artă pe pânză sau hârtie.

Acest stil de tatuaj nu se caracterizează prin simbolurile, formele sau culorile sale. Cu toate acestea, ele sunt definite de sentimentele transmise de purtător sau designer. Pentru a transmite aceste sentimente și senzații, artiștii reduc în mod obișnuit detaliile umbririi și restricționează gradientele de culoare. Ei tind să lucreze doar cu desene cu două structuri și să sublinieze limitele cu contururi negre îndrăznețe.

Stilul de gravare și gravare observat în mod obișnuit în negru este o componentă intrinsecă a stilului ilustrativ de tatuare. În multe cazuri, demonstrarea produsului rezultat necesită mai multe desene ca prim pas în realizarea operei de artă pentru tatuaje.

Imagine Souce: https://www.pinterest.com/pin/15973773666892469/

12. Minimalism

Stilurile minimaliste de tatuaje sunt adesea interpretate în cele mai elementare componente. O mulțime de tatuaje minimaliste sunt plasate în zone care nu sunt tatuate în mod obișnuit, cum ar fi partea interioară a urechilor, buza interioară și între degete. Deoarece acest stil reduce totul în doar elementele esențiale, atunci obiectivul este de a demonta toate lucrurile până la calitatea sa fundamentală și astfel să atingă simplitatea.

De cele mai multe ori, minimalismul folosește doar cerneală neagră. Liniile fine vor cuprinde de obicei majoritatea structurii. Spațiul gol este utilizat pentru a ocupa tema principală care permite elemente specifice și teme banale să fie atașate la întreg, fără a le atrage în mod deosebit.

Pentru ca o creație să devină minimalistă, nu dimensiunea tatuajului este importantă, ci respectarea principiilor simplificării. Minimalismul se autoguvernează și produce creații de artă distincte. Aceste modele se concentrează pe eliminarea componentelor neesențiale, ocazional încercând chiar să elimine prezența artistului. Cu toate acestea, artistul nu poate fi niciodată scos din creație, deoarece el decide ceea ce este important introspectiv.

Spațiul negativ este elementul major al minimalismului. Eliminând specificațiile mai mari ale unei idei sau subiecte, golul accentuează detalii particulare.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/230176230938596486/

13. Anime

Uneori denumit desene animate, anime adaugă viață amintirilor și personajelor jocurilor video, desene animate, animații și manga. Aceste tatuaje sunt de obicei solicitate de entuziaștii genului cărora le place să-și personifice afecțiunea pentru anumite spectacole și personaje.

Anime-ul este un gen de desene animate uimitor de renumit în întreaga lume, iar unii entuziaști optează pentru a-și demonstra afecțiunea prin intermediul artei corporale. Dacă alegeți să obțineți un stil de tatuaj anime, trebuie să fiți siguri că veți avea o operă de artă excelentă fezabilă, ca și în cazul altor tipuri de tatuaje. Prin urmare, este necesar să verificați diferite stiluri de tatuaj pentru a determina care este cel mai potrivit.

Aceste stiluri păstrează senzații dure, amintiri din copilărie sau flashback-uri din diferite spectacole precum Death Note, Naruto, Dragon Ball, My Neighbor Totoro și Sailor Moon. Deși stilul anime poate ilustra manga japonez, nu trebuie confundat cu stilul japonez.

Atunci când realizează un stil de tatuaj anime, artiștii vor recrea de obicei stilul original al personajului, inclusiv culorile și proporțiile. Acest lucru are ca rezultat piese luminoase și strălucitoare, cu linii clare.

Aceste tatuaje pot, de asemenea, să imite personificarea originală și să adauge mai multă complexitate. Acest lucru se realizează prin încorporarea altor stiluri de tatuaj, cum ar fi gunoi polka, școală nouă sau blackwork.

Unele piese de tatuaje anime tind să arate mai bine în comparație cu alte tatuaje din același stil, deoarece unii artiști au mai multă experiență și abilități.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/754704850036741179/

14. Suprarealism

Surrealismul poate fi ilustrat ca o particularitate de vis. Se poate părea că componentele sunt fizice și reale, ceea ce nu este chiar cazul. Acest stil este folosit pentru a demonstra vise, idei haotice și alte aspecte ale lumii. Testează ordinea și logica și pune în valoare arta și mirarea.

Oferă artiștilor o mulțime de materiale cu care să lucreze. Stilul creativ se poate modifica și subiectul se poate schimba. Artistul își atinge scopul dacă privitorul realizează experiența fanteziei divine.

Stilurile de tatuaje suprarealiste sunt alcătuite în mod obișnuit din următoarele elemente: elemente și obiecte ale naturii inexistente, peisaje abstracte și desfigurări și amestecuri între câteva specii de animale.

Suprarealismul poate fi înțeles din punct de vedere estetic și nu în întregime anarhic sau nu are sens. Neutralizează componentele realismului cu elemente de fantezie pentru a oferi viață unei lumi ipotetice, dar ușor de înțeles, care poate fi ocazional folosită pentru a ilustra o descriere a minții fără sens..

Ghidul final pentru alegerea tatuajului

Tatuajele sunt speciale, deoarece acestea pot dura foarte mult timp. Astfel, este foarte important să luați în considerare preferința dvs. de tatuaj și zona în care îl veți plasa. Prețul va varia în funcție de stil, abilitatea artistului, colorare, dimensiune și locația tatuajului. Acestea sunt pur și simplu lucrurile pe care va trebui să le luați în considerare atunci când vă alegeți tatuajul.

Dacă intenționați să vă faceți un tatuaj word-art, trebuie să înțelegeți că cuvintele necesită mai mult spațiu. Dacă intenționați să vă tatuați un cuvânt sau o propoziție pe partea corpului, asigurați-vă că toate lucrurile sunt scrise corect – mai ales dacă veți folosi o altă limbă.

Cel mai semnificativ lucru atunci când îți alegi tatuajul este să te asiguri că alegi ceva care ți-ar plăcea.

Mai jos sunt câteva sfaturi pe care le puteți folosi atunci când vă alegeți tatuajul:

 1. După ce ați adunat câteva idei despre ceea ce vă place pentru tatuaj, puteți schimba orice stil pentru a-l face mai potrivit gustului dumneavoastră. De exemplu, dacă vedeți o anumită imagine de tatuaj pe care o adorați, puteți adopta o parte din aceasta (sau puteți modifica culorile).

 2. Dacă preferați un tatuaj care este în întregime original, cereți unui tatuator priceput să vă facă designul. Nu ezitați să cereți asistență pentru realizarea unui design unic.

 3. Să știi că imaginația ta este limita. Înseamnă că aveți atât de multe opțiuni disponibile. Nu vă lipsiți de timp suplimentar pentru a face brainstorming creativ. Ar trebui să evitați alegerea tatuajelor pe impuls; ia în considerare toate opțiunile posibile.

 4. Gândiți-vă cum va fi interpretat tatuajul în diferite culturi. Tatuajul ales de tine îi va jigni pe alții? Semnifică ceva care pare negativ pentru alții?

 5. Dacă doriți să vă faceți un tatuaj scris cu caractere asiatice, nu uitați să alegeți cu prudență și să vă verificați alegerea. Cel mai bine va fi dacă cercetați mai întâi. Nu vă bazați pe interpretările postate pe pereți.

 6. Să presupunem că ați suferit tatuaje în urmă cu zece ani – ați mai dori-o acum? Dacă ai răspuns nu, atunci înseamnă doar că trebuie să iei în considerare serios tatuajul pe care ți-l dorești. Trebuie să vă asigurați că este ceva ce veți aprecia în continuare după mult timp.

 7. Pe lângă tatuajele de casă, unul dintre cele mai frecvente tatuaje pentru îndepărtare sunt numele. Ar fi mai sigur dacă evitați tatuarea numelor. Cu toate acestea, acest lucru este în regulă în unele cazuri – cum ar fi un tatuaj cu numele copilului tău sau o persoană specială care a decedat.

 8. Atunci când alegeți un tatuaj, nu trebuie neapărat să aibă o semnificație profundă. Nu vă speriați să puneți o imagine de desene animate dacă vă place cu adevărat.

 9. Amintiți-vă că este destul de costisitor să vă tatuați pe mâini, picioare și față, deoarece aceste zone necesită mai multe retușuri. Aceste zone necesită, de asemenea, o atenție extinsă și timp pentru a se vindeca. Unii artiști vor refuza să facă astfel de tatuaje, mai ales dacă nu aveți tatuaje pe părțile mai mari ale corpului.

Cuvinte finale

Indiferent dacă alegeți să vă faceți un tatuaj din vechea școală sau cel mai nou stil de tatuaj, este întotdeauna recomandat să alegeți stilul de tatuaj care vă servește ca o reflectare a dvs. Amintiți-vă că este corpul vostru și este viața voastră de a trăi. Acum, că cunoașteți diferitele tipuri de stiluri de tatuaje de artă, aveți deja o idee despre ce să discutați cu artistul dvs., în cazul în care decideți să vă faceți cerneală.

Un tatuaj este o formă frumoasă de exprimare. Este un stil de artă interesant și o amintire de-a lungul vieții. Există diferite stiluri care se vor potrivi fiecărei personalități unice. Cu siguranță, artistul vă va ajuta să găsiți cel mai bun mod de a vă exprima.

Previous Post
20 ikon priečinka
Next Post
52 Cele mai multe citate inspiraționale pentru profesori