15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vindecarea tatuajelor

Sursa imaginii: https://www.inkme.tattoo/tattoo-healing-time/

Să-ți faci un tatuaj este bine și bine. Arată mișto, seducător și distractiv. De asemenea, fac o expresie perfectă a stilului unei persoane. Dar înainte de a începe chiar să căutăm cel mai bun artist, trebuie mai întâi să înțelegem mai multe despre vindecarea tatuajelor. Să te îngrijești de un tatuaj nu este o știință de rachetă. Îngrijirea ulterioară a tatuajelor trebuie făcută pentru a vă asigura că tatuajul se vindecă corect și veți putea să vă bucurați de el pe viață!

Fiecare tatuaj suferă un anumit proces de vindecare. Procesul de vindecare este de obicei împărțit în trei etape diferite – și fiecare dintre aceste etape este împărțit în continuare în subetape (aceste subetape se referă la vindecarea de zi cu zi). Este posibil să observați că un tatuaj se poate vindeca după câteva zile (sau după câteva luni). Indiferent de durată, este necesar să se execute consistență atunci când vine vorba de îngrijirea ulterioară.

Navigare rapidă

Proces și etape de vindecare a tatuajelor

Prima etapă

Etapa a doua

Etapa a treia

Etapa a patra

Când este un tatuaj complet vindecat?

Detectarea unei infecții a tatuajului

Sfaturi pentru îngrijirea ulterioară

Dupa ingrijire

Cele mai bune produse de îngrijire după tatuaje

Concluzie

Proces și etape de vindecare a tatuajelor

The proces de vindecare a tatuajelor apare în mai multe etape. Deși fazele îngrijirii ulterioare ale tatuajelor pot diferi de la o persoană la alta, știind cu siguranță la ce să te aștepți te ajută. Începând de la restaurarea de bază, îngrijirea adecvată și gradul de vindecare a tatuajelor, ar trebui să vă echipați cu cunoștințele adecvate despre procesul de vindecare. Ultimul lucru pe care ți l-ai dori este să devii paranoic cu privire la lucrurile care se așteaptă să se întâmple în timpul procesului de vindecare.

Porțiunea clară a unui tatuaj se va vindeca încet în decurs de 4 până la 6 săptămâni. Cu toate acestea, trebuie să știți că straturile profunde ale pielii sunt încă în procesul de vindecare în următoarele câteva luni. Acest orar poate varia în funcție de tipul de cerneală pe care îl aveți, inclusiv dimensiunea și stilul.

Cu cât sunteți mai atent cu pregătirile ulterioare de îngrijire ulterioară în perioada inițială, cu atât tatuajul se poate recupera și vindeca mai repede – acest lucru vă va permite să vă reluați activitățile obișnuite fără a declanșa vătămări suplimentare ale părții afectate.

Sursa imaginii: https://www.inkme.tattoo/tattoo-healing-time/

Etapa 1 (Ziua 1)

De cele mai multe ori, procesul de vindecare începe în timp ce încă vă aflați în procesul de tatuare. Este aplicabil în special pentru tatuaje care durează doar câteva ore sau câteva ore pentru a fi finalizate.

Pielea este ruptă de multe ori de ace mici. Dacă acest gând vă face să vă simțiți ușor, atunci probabil că ar trebui să vă regândiți decizia de a vă face un tatuaj. De asemenea, este posibil ca pielea să sângereze în timpul procesului și ar putea fi prea mult pentru tine.

Prima zi este cea mai interesantă perioadă de când tatuajul tău este nou și vei fi captivat de măiestria și de cât de glorios arăți. Prima zi este ziua perfectă pentru a vedea cum va arăta de obicei când este vindecat, deși este puțin mai strălucitoare în comparație cu forma sa finală.

Așteptați-vă tatuajul să fie încă expus în această etapă, deoarece rămâne o rană deschisă. Prin urmare, ar trebui să îl păziți cu atenție și să vă asigurați că îl curățați în prima zi. Artistul dvs. va iniția curățarea cu ajutorul săpunului antibacterian. El / ea va pansa și tatuajul pentru protecție împotriva microorganismelor.

Tatuatorii pot avea diferite metode de ambalare. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei recomandă păstrarea bandajului timp de 12 până la 24 de ore.

Etapa a doua (Ziua 2-6)

Această etapă poate dura mai mult pentru anumiți indivizi care se vindecă lent sau pentru cei care nu sunt foarte atenți cu îngrijirea lor după tatuaje. În acest timp, întreaga zonă tatuată este acum o mare rană deschisă. În acest timp, pielea eliberează plasmă pentru a iniția procesul de coagulare și crustare. Roșeața și umflarea părții tatuate vor dispărea încet.

Găsirea plasmei, a lichidului limfatic, a sângelui și a cernelii pe partea tatuată este obișnuită după îndepărtarea bandajului. Nu ar trebui să vă panicați dacă observați aceste manifestări. Este inevitabil și este o modalitate a corpului de a iniția repararea.

În următoarele câteva zile, trebuie să curățați tatuajul cu apă și săpun antibacterian, inodor, de două ori sau de trei ori pe zi. Asigurați-vă că apa nu este foarte fierbinte, deoarece poate provoca daune suplimentare părții afectate.

În timpul dușului, asigurați-vă că nu frecați zona; s-ar putea să iritați pielea și să întrerupeți metoda de vindecare. Nu folosiți prosoape sau șervețele dure, deoarece acestea pot îndepărta crustele de uscare. De asemenea, pentru a menține curățenia tatuajului, evitați utilizarea unui prosop folosit.

Stratul interior al pielii va începe să se formeze în timp ce se regenerează. Poate apărea după 3 până la 4 zile; atunci apare tatuajul mâncărime anticipat. Lasă doar crustele să cadă în mod natural. Îndepărtarea forțată a crustelor este dureroasă; poate duce, de asemenea, la leziuni ale pielii și infecții.

Sursa imaginii: https://www.pinterest.com/pin/782078291525359978/

Etapa a treia (Ziua 7-14)

După cea de-a doua etapă, umflarea va dispărea, dar este posibil să simțiți ușor dureri atunci când atingeți tatuajul – este în regulă. Mediul înconjurător se vindecă, astfel veți simți în continuare o ușoară durere.

Crustele sunt încă prezente în acest stadiu. Veți întâlni chiar mai multă mâncărime, deoarece mai multe celule ale pielii se grăbesc să-și revină. Dacă doriți cu adevărat să zgâriați tatuajul mâncărimii, vă sugerăm să exercitați presiune în schimb. Aplicând presiune (dar nu lovind, frecând sau lovind zona) veți primi totuși ușurare de la mâncărime.

Folosirea unei creme hidratante bune vă poate ajuta să vă ușurați mâncărimea. Există o mulțime de produse naturale care pot ajuta la ameliorarea mâncărimii.

Etapa a patra (Ziua 15-30)

A patra etapă durează de obicei în jur de două săptămâni. În această perioadă, vei începe să te simți din nou relaxat. Mâncărimea a dispărut și crustele rămase se disipează continuu. Vă încurajăm să continuați să utilizați crema hidratantă.

Unii oameni sunt neliniștiți în această etapă, deoarece observă o lumină a culorii tatuajului. Poate arăta puțin neclar sau estompat dacă priviți mai de aproape. Acest lucru este normal, deoarece pielea generează un strat protector. Ajută la prevenirea razelor solare să se infiltreze prea adânc și să vă încurce culorile.

În ultima parte a acestei etape, cicatricea este de așteptat să se vindece complet, presupunând că ați gestionat-o în mod responsabil. Aspectul decolorat va dispărea, de asemenea. Deși ați putea crede că totul este făcut, deoarece procesul de vindecare este finalizat în mod substanțial, trebuie continuată îngrijirea continuă.

Când este un tatuaj complet vindecat?

În mod normal, va dura aproximativ 2 până la 3 săptămâni până când vă puteți răsfăța cu o baie lungă sau puteți petrece timpul într-o cadă cu hidromasaj. Timpul vindecării va depinde, de asemenea, de cât de responsabil ați fost atunci când vine vorba de îngrijirea ulterioară.

Când luați în considerare aspectul său fizic, tatuajul poate părea complet vindecat după 2 până la 3 săptămâni, deși ar putea arăta puțin strălucitor și dur pentru încă câteva (cu condiția ca totul să curgă fără probleme, fără să se manifeste infecție sau să se producă o crustă intensă).

Deși pielea poate părea că se recuperează complet după ce a trecut prin diferite etape de vindecare, straturile sale mai adânci sunt încă ocupate cu refacerea lor.

Straturile exterioare se recuperează întotdeauna cel mai rapid, deoarece este partea cea mai importantă (împiedică bacteriile să pătrundă în rană). Straturile inferioare ale pielii vor dura probabil 3 până la 4 luni pentru a se vindeca complet, deși tatuajul va începe să apară mult mai ascuțit și mai ușor cu mult înainte de terminarea celor 3 sau 4 luni.

Este dificil de spus când un tatuaj se vindecă complet, deoarece fiecare persoană se vindecă diferit. Perioada de vindecare se poate baza, de asemenea, pe considerații diferite – cum ar fi dimensiunea tatuajului și nivelul de îndemânare al tatuatorului. Dacă artistul a fost dur și a lansat acul mai departe decât este necesar, tatuajul poate dura mai mult timp pentru a se vindeca. Puteți spune deja că tatuajul dvs. s-a vindecat – după 4-6 luni.

Este necesar să înțelegeți pericolele înainte de a vă decide să vă faceți un tatuaj. Dacă în orice perioadă aveți unele nelămuriri sau întrebări, discutați cu artistul dvs. sau solicitați ajutor medical. Tatuajul tău este considerat ca fiind o traumă fizică reală și, deși poate fi vindecat cu ușurință, este totuși important să te descurci cu grijă.

Identificarea unei infecții a tatuajului

Să-ți faci un tatuaj este bine și totul, dar să-ți faci un tatuaj contaminat este cu totul altceva. Un tatuaj infectat poate duce la probleme devastatoare ale pielii.

Există mai multe motive legate de un tatuaj infectat, iar neexecutarea unei igiene adecvate este un motiv comun. Vizionarea din timp a manifestărilor unui tatuaj infectat poate ajuta la ameliorarea mai multor probleme ale pielii.

Roșeața și durerea sunt cele mai frecvente simptome ale unui tatuaj infectat. Iată celelalte semne care vă vor ajuta să determinați dacă infecția este prezentă:

Erupție cutanată, arsură, umflături

Erupțiile apar în mai multe forme, dimensiuni, texturi și culori. Unele erupții sunt accidentate, în timp ce altele sunt netede și roșii. Apariția erupțiilor cutanate în tatuaj indică iritarea pielii. Veți ști că erupțiile cutanate sunt manifestări ale unui tatuaj infectat odată ce iritația crește și devine mai mare în fiecare zi care trece.

Corpul va avea nevoie de mult timp pentru a se vindeca complet. Tatuajul se va simți cald câteva zile din cauza fluxului crescut de sânge în zonă. Nu vă faceți griji, temperatura pielii se normalizează după câteva zile. Dacă senzația de arsură continuă după o săptămână, tatuajul dvs. ar putea fi infectat.

Umflarea, pe de altă parte, este destul de obișnuită la tatuaje, mai ales dacă tatuajul este plasat pe picioare, glezne, picioare sau pe o zonă moale și subțire a pielii (cum ar fi bicepul interior). Cu toate acestea, dacă credeți că umflarea este extrem de rea și continuă să se răspândească sau dacă nu dispare după 7-10 zile, atunci tatuajul ar putea fi infectat.

Fluid verde sau galben

În timpul procesului de vindecare, se poate observa lichid limpede (cu un pic de sânge). Dacă zona începe să producă lichid verde sau galben sau dacă iese prea mult sânge, înseamnă că este probabil un caz grav și că veți avea nevoie de asistență medicală imediată.

Sfaturi pentru îngrijirea ulterioară

The proces de tratament ar trebui să înceapă imediat după terminarea tatuajului. Îngrijirea tatuajului poate preveni complicațiile și asigură o vindecare adecvată. Tu și artistul tău de tatuaje ai același rol în procesul de vindecare. În afară de alegerea unui artist autorizat și credibil, trebuie să aveți grijă foarte bună de tatuaj în timp ce sunteți acasă.

Totuși, să înveți cum să fii atent la tatuaj poate fi înșelător. Va fi util să învățați câteva dintre sfaturile de îngrijire ulterioară pentru tatuaje noi. Deci, cum te asiguri că noul tău tatuaj nu te va duce la nemulțumire? Pur și simplu faceți următoarele sfaturi în timp ce tatuajul dvs. este în curs de vindecare.

Îndepărtarea și curățarea bandajului

Durata timpului în ceea ce privește menținerea pansamentului variază considerabil. Sugestiile artiștilor variază de obicei între două ore și 24 de ore. Cu toate acestea, este de obicei considerat sigur să îndepărtați bandajul după 2-3 ore, cu condiția să curățați tatuajul imediat după îndepărtare. Acest lucru este sigur, deoarece tatuajul a încetat deja sângerarea după câteva ore de înfășurare.

abc

Alți artiști vă pot sugera să dormiți cu bandajul în timpul primei nopți, pentru a evita lucrurile care periază zona tatuată și pentru a preveni lichidele de a pata foile de pat.

Curățați-vă bine mâinile înainte de a îndepărta bandajul pentru a preveni infecția. Pentru a facilita îndepărtarea mai ușoară a bandajului, aplicați apă caldă pentru a ușura bandajul de pe piele. Scoateți bandajul încet pentru a evita ruinarea tatuajului. De asemenea, asigurați eliminarea corectă a bandajului folosit.

Spălarea unui nou tatuaj

După îndepărtarea bandajului, tatuajul va fi de obicei acoperit cu un strat gros și lipicios de plasmă, sânge, lichid limfatic și cerneală. Asigurați-vă că curățați bine zona. Plasma va începe cel mai probabil să se stabilească (acesta este începutul procesului de crestare).

Deși nu există nicio îndoială că veți dori ca tatuajul să fie crustat, un strat gros de plasmă poate declanșa pielea să cruste mult mai greu decât este necesar. Acesta va face ca tatuajul să pară mai neatractiv în timpul procesului de vindecare. Prea multă scabie poate crește, de asemenea, posibilitatea ca o scabie să fie curățată neintenționat.

Curățați tatuajul folosind apă călduță și săpun antibacterian. În loc să scufundați tatuajul în apă, turnați ușor apă pe el, cupând mâinile împreună. Obțineți un săpun lichid antimicrobian sau antibacterian delicat, fără parfum și folosiți-l pentru a freca tatuajul ușor cu degetele, scoțând bucăți de cerneală, plasmă sau sânge scurse. Acesta va inhiba tatuajul de la cruste imediate.

Verificați ingredientele săpunului pe care urmează să îl utilizați. Dacă conține parfumuri fabricate sau alcool, nu îl utilizați, deoarece aceste ingrediente pot arde și usca pielea.

Evitați să folosiți o loofah, un prosop sau orice fel de burete pentru a curăța tatuajul, deoarece acestea pot adăposti bacterii. Puteți utiliza aceste articole numai după ce tatuajul s-a vindecat complet. Abțineți-vă de la utilizarea apei curgătoare pe tatuaj, deoarece fluxul de robinet poate fi prea dur pentru o piele delicată.

Uscare

Deși se recomandă uscarea pielii la aer după curățarea tatuajului, o altă opțiune este utilizarea unui prosop de hârtie curat pentru a patch-ul încet al tatuajului până când acesta este uscat. Nu frecați tatuajul cu un prosop de hârtie; frecarea poate provoca iritarea pielii. Prosoapele obișnuite pot provoca, de asemenea, iritații și pot lăsa șuvițe în zona tatuată. Astfel, este mai bine să folosiți un prosop de hârtie curat pentru uscare.

Aplicarea de unguente / loțiuni de îngrijire ulterioară

Aplicați un unguent sau o cremă antibacteriană fără parfum. Odată ce tatuajul este complet uscat, aplicați o cantitate mică de unguent hidratant (în mod ideal, un aliment natural după natură). Aplicați un strat fin și atingeți ușor până la absorbția completă.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la ce tip de unguent să aplicați, puteți cere sfaturi artistului dvs., astfel încât acesta să vă poată recomanda cel mai bun unguent pentru pielea dumneavoastră. Aquaphor este o alegere excelentă pentru o cremă hidratantă. Nu aplicați unguente pe bază de petrol, cum ar fi Neosporina și vaselina, deoarece acestea sunt foarte grele și pot cauza înfundarea porilor.

Odată ce ați terminat de curățat și hidratat tatuajul, nu mai este nevoie să îl înfășurați din nou.

Păstrarea unui tatuaj proaspăt curat

Păstrarea unui tatuaj proaspăt curat este la fel de crucială ca și cerneala. Eșecul de a-l executa corect poate distruge chiar și cea mai captivantă artă. Păstrați-vă tatuajul curat spălându-l ușor pentru a preveni infecția. Purtați haine largi pentru a evita frecarea și contaminarea.

Hidratează pielea cu loțiuni ușoare, fără mirosuri. Evitați să zgâriați zona. Folosiți un săpun hipoalergenic fără miros pentru a-l curăța. Dacă locuiți într-un loc fără acces la apă potabilă, puteți folosi apă distilată. O altă opțiune este utilizarea apei de la robinet fierte. Asigurați-vă că lăsați-l să se răcească mai întâi înainte de utilizare.

Dupa ingrijire

Ascultă sfaturile artistului tău de tatuaje. El vă va da instrucțiuni despre cum să aveți grijă de tatuaj, așa că faceți tot posibilul pentru a urma instrucțiunile lor. De asemenea, au diferite metode de bandaj. Indiferent de metodă, trebuie să urmați instrucțiunile lor pentru a vă asigura vindecarea corectă a tatuajului.

Poate doriți să notați instrucțiunile pe care vi le oferă pentru a nu le uita.

Nu uitați să utilizați o protecție solară SPF 50 (sau mai mare) pentru a proteja tatuajul. Deși este adevărat că tatuajele se estompează în timp ce îmbătrânim; cu toate acestea, îl puteți păstra și întreține în continuare.

Cele mai bune produse de îngrijire după tatuaje

Utilizarea produselor special formulate pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor este esențială dacă doriți să păstrați tatuajul în stare bună și, de asemenea, să preveniți orice fel de probleme ale pielii care pot apărea după ce artistul și-a finalizat capodopera..

Mai multe produse de îngrijire după tatuaje sunt cunoscute pentru calitatea și eficiența lor:

Hustle Butter Deluxe Tattoo Butter

Un produs de îngrijire ulterioară excelent și foarte recomandat pentru tatuaje, Hustle Butter Deluxe Tattoo Butter oferă o senzație calmantă asupra zonei afectate, stimulând în același timp recuperarea imediată și rehidratarea. De asemenea, are proprietăți de răcire care vor oferi ameliorare de la mâncărime în timpul procesului de vindecare.

Loțiunea va ajuta, de asemenea, la limitarea scabiei, motiv pentru care mulți artiști recomandă aplicarea regulată a acestui produs. Are componente naturale care stimulează pielea sănătoasă și grăbesc procesul de vindecare.

Hustle Butter Deluxe Tattoo Butter este unul dintre cele mai credibile produse pentru îngrijirea ulterioară a tatuajelor. Este bun pentru orice tip de piele datorită componentelor sale ușoare. Deoarece utilizează doar ingrediente naturale, posibilitatea de a obține efecte secundare negative este foarte minimă.

Balsam de îngrijire după tatuaj organic

Unul dintre lucrurile ideale despre balsamul de îngrijire organică pentru tatuaje este că este 100% natural. Înseamnă pur și simplu că utilizatorii nu trebuie să fie neliniștiți de substanțele chimice stricte care pot declanșa iritații, mai ales dacă cineva are pielea sensibilă.

Principalele ingrediente ale balsamului includ ceara de carnauba, ceara de jojoba, uleiul de măsline extra virgin, ceara de albine și uleiul de cocos, care ajută la protejarea tatuajului. De asemenea, pentru a elimina temerile clienților despre produs, producătorul oferă o garanție de rambursare de o lună dacă nu sunteți mulțumit de acesta.

Lubrifiant pentru tatuaje de răscumpărare

Lubrifiantul Redemption Tattoo este un alt produs de îngrijire după tatuaje care este unul dintre cele mai bune de pe piață. Dacă sunteți o persoană ecologică, probabil că veți aprecia acest produs, deoarece este compus din ingrediente 100% naturale și nu a fost niciodată testat pe animale.

Ingredientele sale naturale includ ulei de galbenele, ulei de cocos, ceară de albine și extract de rozmarin care ajută la întărirea procesului de vindecare. De asemenea, acest produs protejează tatuajul de uscare și previne infecțiile bacteriene.

Acest produs servește ca înlocuitor al jeleului de petrol (pe care artiștii tatuatori îl folosesc mult) și ajută la calmarea pielii. Procesul de vindecare devine tolerabil, deoarece diminuează durerea și durerea și menține pielea hidratată.

Tattoo Goo Original Aftercare Salve

Tattoo Goo este o cunoscută loțiune de îngrijire ulterioară. Multe saloane de tatuaje probabil vor recomanda acest lucru clienților lor. Ingredientele conținute în acest produs sunt deseori prezente în cantități mici, ceea ce scade semnificativ riscul de reacții adverse.

Principalele sale ingrediente includ germeni de grâu, ulei de măsline, unt de cacao și ceară de albine. Nu conține lanolină, ulei mineral și petrol, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare atunci când este aplicat pe piele..

Amintiți-vă că acest produs este un balsam; prin urmare, aplicarea pe piele poate dura mai mult timp în comparație cu loțiunile. Acest produs are și proprietăți calmante și poate reduce mâncărimea în timpul vindecării. Tattoo Goo Original Aftercare Salve este un must-have pentru persoanele care au pielea sensibilă.

Un alt lucru bun la acest produs este că este formulat pentru a nu se atașa la țesături și haine. Se usucă imediat și este pătruns de piele după câteva minute. Are un miros de plante deoarece conține ulei de rozmarin și lavandă. Pentru unii oameni, aceasta nu este o problemă; cu toate acestea, unii oameni preferă unguent de îngrijire ulterioară fără miros.

Folosirea acestui balsam vă va înveseli tatuajul; acest efect este normal și va dispărea după ceva timp.

Săpun de curățare profund Goo pentru tatuaje

Săpunul Tattoo Goo Deep Cleaning este antimicrobian, dar este ușor de utilizat pe piele. Agenții săi de curățare unici curăță la nivelul rădăcinii, scăpând de celulele moarte ale pielii și de murdărie și inhibând creșterea și infecția bacteriană. Noile straturi de piele sănătoase devin astfel mai definite – un pas esențial în vindecare.

Atunci când selectați un săpun, ar trebui să obțineți cel care nu este aspru pentru piele. Săpunurile aspre pot usca pielea; pielea uscată are tendința de a ascunde mai mulți viruși și bacterii. Săpunul de curățare profundă Tattoo Goo este diferit de celelalte săpunuri, deoarece are un PH marginal acid și are un ingredient important care ajută la protejarea pielii (oferind în același timp mai multă putere de ucidere împotriva microbilor).

Chiar și la prima utilizare, veți simți imediat că îmbunătățește vindecarea și hidratarea pielii și reduce durerea. Mirosul natural nu va provoca iritații.

Ingredientele sale sunt ușoare pe piele și funcționează eficient și rapid pe zona tatuată. În plus, nu provoacă durere sau efecte secundare asupra pielii. Formularea sa nu va provoca uscăciune și iritații din cauza stabilității pH-ului și a ingredientelor ușoare.

Concluzie

Călătoria dvs. de îngrijire după tatuaje începe după ce părăsiți magazinul de tatuaje. Trebuie să urmați instrucțiunile artiștilor tatuatori, în special cu privire la modul de îngrijire a noului tatuaj. Fiți conștienți de ceea ce trebuie și nu trebuie să faceți după îngrijirea tatuajului și amintiți-vă că starea / starea tatuajului dvs. va depinde de modul în care îl îngrijiți. Dacă ați întreținut cu grijă și ați avut grijă de tatuajul dvs., vă puteți aștepta să fie captivant chiar și după mai mulți ani.

Cu toate acestea, dacă sunteți îngrijorat de procesul de vindecare, puteți consulta aceste două persoane – medicul și artistul dvs. de tatuaje. Acestea vă vor oferi sfaturi utile și sfaturi despre cum să vă gestionați îngrijirea după tatuaje. Asigurați-vă că nu ratați niciun sfat crucial. Având unele dintre cele mai bune produse de îngrijire după tatuaje și urmând sfaturile experților, cu siguranță vă va păstra tatuajul protejat în timpul procesului de vindecare.

Fiecare tatuaj se vindecă puțin diferit în funcție de persoană și de locația tatuajului pe corp. Procesul de vindecare are patru etape și include, de obicei, sângerări, înțepături, peeling și îngrijire ulterioară continuă. Este necesar să fiți perseverenți în urmărirea rutinelor de îngrijire ulterioară pentru a preveni infectarea tatuajului.

Previous Post
350 najlepších návodov pre Photoshop
Next Post
30 Zbirka pisav uporabnih filmskih plakatov