15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cele 8 cele mai proaste tatuaje legate de muzică

față

Poate cea mai frecventă și mai ușoară greșeală de făcut în a obține un tatuaj primește una dintre trupele sau artistul tău preferat. S-ar putea să credeți că dragostea voastră de 18 ani pentru Hoobastank va dura pentru totdeauna, așa că de ce să nu o imortalizați într-un tatuaj permanent! Problema este că atât de multe lucruri pot merge prost cu tatuajul tău preferat legat de muzică. Poate că gustul tău muzical se schimbă drastic și regreti tatuajul. Sau și mai rău, viziunea societății asupra trupei voastre preferate odată se schimbă drastic și acum vă plimbați cu o linie de pumn pe braț. Dacă trebuie să îți faci un tatuaj legat de muzică, alege cu înțelepciune. Mai jos veți găsi 8 exemple ale celor mai proaste tatuaje legate de muzică pe care ar trebui să le evitați cu siguranță.

Tatuajul Banda Băiatului

De obicei trebuie să ai 18 ani pentru a-ți face un tatuaj. Logica obișnuită dictează faptul că până la 18 ani ar trebui să fiți peste trupele de băieți, dar dacă aveți în continuare o dragoste pasională pentru grupul dvs. preferat de cântăreți drăguți de băieți, asta nu înseamnă că ar trebui să gravați permanent numele grupului pe corpul vostru. Vei risca să fii de râs de rutină de către prietenii tăi pe termen scurt și să fii obligat să le explici copiilor tăi buni doar cine sunt 98 de grade pe termen lung. Aceasta este cu ușurință una dintre cele mai proaste idei de tatuaje de acolo.

The Band Band1

Tatuajul Banda Băiatului

Tatuajul Frat Rock

O dragoste intensă pentru trupele frat rock precum O.A.R. este obișnuit în rândul bobocilor de facultate. Din păcate, „cool” ?? termenul de valabilitate al acestor benzi este notoriu scurt. Până la vârsta de 25 de ani, există o șansă mai mult decât probabil ca colegii tăi să nu fi trecut doar de la urmărirea Dispeceratului în toată țara, dar vei fi, de asemenea, profund jenat de tendințele fostului tău frate și de tatuajul frat rock..

Tatuajul Frat Rock

Tatuajul Frat Rock

„Butt Rock” ?? Tatuaj

Probabil chiar mai derizoriu în cultura pop decât frat rock este „butt rock“ ??. Ce este „butt rock“ ?? s-ar putea să întrebi? Acordurile puternice și jocul de cuvinte sexuale ieftine au alimentat rockul unor trupe precum Nickelback, Seether, Hinder, etc. ceea ce înseamnă că orice tat pe care îl primești dintr-una dintre aceste trupe pe care cu siguranță îl vei regreta în 5 ani. În plus, aceste modele de tatuaje sunt notorii de urâte.

„Butt Rock” ?? Tatuaj

„Butt Rock” ?? Tatuaj

Tatuajul biletului de concert

Este ușor să ai o viață intensă afirmând sentimente după cea mai mare experiență de concert din viața ta. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să faceți greșeala de a vă înscrie permanent butonul de bilet pe braț. Aceste modele de tatuaje nu sunt plăcute din punct de vedere estetic și este cel mai bine dacă îți încadrezi biletul ca o persoană normală.

abc

Tatuajul biletului de concert

Tatuajul biletului de concert

Tatuajul liric Song

Oamenilor le place să primească citate despre tatuaje. Chiar mai specific de atât, le place să obțină citate de tatuaje ale versurilor melodiilor lor preferate. Problema cu acest lucru este că majoritatea versurilor pe care le iubim nu sunt aproape atât de profunde pe cât ne place să credem că sunt, iar pentru cei din afară par pur și simplu ilar de vagi într-un mod neintenționat. Dacă doriți să evitați să arătați ca un fals intelectual, evitați cu orice preț tatuajul liric al cântecului.

Tatuajul liric Song

Tatuajul liric Song

Tatuajul Rock sensibil

Sufletele sensibile adoră tatuajele sensibile. Cu toate acestea, trupele de soft rock nu se pretează la tatuaje grozave de cele mai multe ori. Dacă încercați să fiți un ticălos, nu vă faceți un tatuaj de Coldplay pe braț.

Tatuajul Rock sensibil

Tatuajul Rock sensibil

Tatuajul cu autograf

Nu este nimic în neregulă cu obținerea unui autograf de la cântăreața ta preferată. Cu toate acestea, este ceva în neregulă cu tatuarea acelui autograf pe corpul tău. În afară de riscul deja menționat de a nu mai fi fan al cântăreței mai târziu în viață, adesea aceste semnături sunt greu de citit și poate arăta ca cineva doar mâzgălit pe brațul tău. Ca să nu mai vorbim, ai putea fi un om crescut cu „Taylor Swift“ ?? pe bicepsul tău și asta anulează instantaneu orice tip dur arăta pe care îl cauți.

Tatuajul cu autograf

Tatuajul cu autograf

Tatuajul portretului feței

Cel mai rău este salvat pentru ultima. Sunt atât de multe lucruri în neregulă cu această idee. În primul rând, portretele sunt notoriu ușor de flubrit de către tatuator. Ai un risc mare să ai pe corp chipul unei persoane de nerecunoscut pe care apoi ești obligat să le explici străinilor în mod repetat pentru tot restul vieții tale. Și poate chiar mai important, ele arată doar înfiorătoare și adesea nu într-un mod pe care l-ați intenționa. De asemenea, este recomandabil să evitați să vă puneți aceste tatuaje pe picioare.

față

Tatuajul portretului feței

Previous Post
24 ideálnych tetovaní vážok na rok 2013
Next Post
28 de modele perfecte de tatuaje pești Koi