15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

58 Cele mai bune pensule Photoshop gratuite pentru a vă maximiza accidentul vascular cerebral

58 Cele mai bune pensule Photoshop gratuite pentru a vă maximiza accidentul vascular cerebral

Orice opera de artă sau proiect este Gestalt. Adică, întregul este mai mare decât suma părților sale. Amintiți-vă, ca pictor digital sau ca maestru înfloritor al Photoshop, concentrați-vă întotdeauna pe imaginea de ansamblu. Cu toate acestea, aceste caracteristici aici sunt fantastice pentru a include punga de trucuri. Unele sunt strălucitoare, dar unele adaugă o nuanță mai groasă oricărui tip de proiect.

Folosind aceste pensule Photoshop gratuite, acestea sunt elementele fundamentale pentru a vă condimenta arta, dar nu neapărat singurele rubrici care intră în orice proiect.

1. Perii de fum

Pensule pentru fum Pensule gratuite pentru Photoshop

Una dintre modalitățile de a capta textura și realismul este prin utilizarea fumului. Evident, acestea sunt uneori obositoare dacă le-ai reda manual. Deci, pentru a automatiza aceste procese, periile de fum create de Pelleron sunt capabile să creeze aceste efecte și chiar capabile să se amestece cu alte subiecte într-un mod suprarealist și pictural. Acestea vin cu o varietate de gradienți de pixeli și, în mare măsură, pot fi personalizate după preferințele dvs..

2. Perii pentru ochi Iris

Pensule Eye Iris Pensule photoshop gratuite

Lucrul despre desenarea portretelor pe arta digitală și pe cea analogică este că există câteva zone și linii foarte fine care necesită articularea lor. Dintre cele care pot fi destul de dificile chiar și pe un stylus sunt genele. Aceste pensule Iris de la Feavre sunt capabile să vă ofere atingerile practice de care aveți nevoie și nu sunt pur și simplu ceva care funcționează pe o setare de comenzi rapide în Adobe. Dar nu uitați întotdeauna să nu vă exagerați cu genele. Dacă subiectul pe care îl desenezi este de departe, poți sugera pur și simplu prezența genelor, dar în ceea ce privește aprofundarea realismului, aceste adăugări frumoase la repertoriul tău digital sunt excelente.

3. Set de perii de sticlă prin piele

Perie de sticlă prin piele Setează perii gratuite de photoshop

Acest set este interesant pentru cei care doresc să adauge și să imite aspectul redării grafitului în Photoshop. Este minunat pentru picturile sub scară de gri, totuși, îl puteți folosi și pentru aplicații colorate, cum ar fi includerea vârfurilor de munte și a zonelor pitorești acoperite de zăpadă.

4. Perii de păr

Perii de păr perii gratuite photoshop

În aceste aplicații, trebuie să aveți mai mult decât PS7 pentru a le opera. Părul este un aspect important, deoarece adaugă caracter subiectului tău. Același lucru este valabil și pentru bărbații și femeile din tablourile dvs. Cu toate acestea, pe platforma digitală puteți folosi aceste pensule pentru a le amplifica eleganța.

5. Perii de gene

Pensule photoshop gratuite pentru gene

Acesta vine cu o versatilitate de a le putea răsturna orizontal. Acestea sunt, evident, utile numai atunci când evidențiați ochiul persoanei. Din nou, nu trebuie să interpretați ochii la propriu, dar fiecare componentă care intră în genele lor este îmbunătățită prin intermediul acestui instrument. În esență, există patru perechi de gene superioare și inferioare.

6.Perii Night Gimp

Night Gimp Brushes pensule photoshop gratuite

Aceasta este mai mult o adaptare așa cum a afirmat artistul. Cu toate acestea, acestea sunt totuși excelente pentru scenele de noapte.

7. KFC’s Big Brushes

KFC's Big Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea sunt fantastice pentru pictarea fundalurilor și acestea devin personalizate în funcție de intențiile pe care le aveți în picturile de peisaj. Vine într-o rotundă moale, rotundă tare și chiar posedă nuanțele ramurilor și ale altor părți ale mediului forestier. Puteți face acest lucru și în straturi.

8. Perii de textură de piatră

Perii cu textură de piatră perii gratuite pentru Photoshop

Numele spune destul de mult. Acestea facilitează texturile de piatră. Dar, indiferent de modul în care automatizarea este plauzibilă aici, este mai bine să înțelegeți valoarea tonală și gradațiile tonurilor pe orice suprafață sau subiect înainte de a le utiliza..

9. Perii pentru hărți

Map Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea sunt excelente pentru proiectele care implică hărți ale lumii, deoarece vin cu diferite tipuri de rotații. În mod ideal, ar trebui să aveți o rezoluție de 4000 x 4000 pentru a obține cele mai bune rezultate. Ideea stabilirii geografiei are o porțiune unică din fiecare set.

10. Perii cu aripi îngerate cu pene

Perii cu aripi îngerate cu pene Pensule gratuite pentru photoshop

Numele spune destul de mult tot ce poți picta cu aceste cofetari cu aripi cu pene. Proprietarul spune să nu le redistribuiți sau să le revendicați ca ale dvs. Inutil să spun că acestea sunt eficiente pentru orice subiect din repertoriul dvs. are nevoie de o atingere angelică.

11. Set de perii realizate manual

Set de pensule realizate manual Halos pensule photoshop gratuite

Acesta funcționează bine cu Gimp și Corel, dar acestea sunt la scară largă. Acestea sunt în general superioare setului anterior creat de vulpea crinului.

12. Perii ondulate

Perii Ripples Perii gratuite Photoshop

Puteți crea fascicule de lumină, vârtejuri și vârtejuri. Acest lucru a fost folosit și pentru PS CS2.

13. Set perii de blană

Perie de blană Set perii gratuite de photoshop

Acestea sunt minunate pentru a adăuga mai multe nuanțe picturii de blană. Trebuie să încărcați pensulele după ce faceți clic pe presetările pensulei și obțineți fișierul său.

14. Perii pentru set de voaluri

Veil Set Brushes pensule photoshop gratuite

Din nou, deoarece acestea au fost făcute cu CS, în general nu sunt funcționale cu PS 7 sau mai mici. Dar acestea sunt fantastice în crearea a ceea ce spune – voaluri care au o atingere ornamentală și uniformă a căsătoriei.

15. Set perie de sânge

Set perie de sânge Set pensule photoshop gratuite

Spune ce scrie. Dar acestea sunt fantastice, deoarece apar în 9 pensule de înaltă rezoluție. Folosiți-le pentru romantismele sângeroase sau oricare proiect povestește o textură sângeroasă.

16. Perii Mercurycode

Perii Mercurycode perii gratuite Photoshop

Acestea sunt vârtejuri frumoase care funcționează elegant pentru proiecte precum felicitări și altele asemenea. Acestea sunt, evident, minunate pentru oricine vine cu nuanțe care să fie pe placul acestor angajamente.

17. Flori abstracte

Flori abstracte gratuite Photoshop pensule

Acesta conține 6 pensule și pe măsură ce le despachetați, acestea merg împreună cu un fișier PS. Ca de obicei, nu le redistribuiți și nu le revendicați ca ale dvs..

18. Perii Texturi Piele

Skin Textures Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea sunt geniale pentru pictorii de piele, dar în mod ideal sunt folosite și pentru retușarea pielii în fotografii. Pielea este foarte importantă, dar atenție, concentrați-vă întotdeauna pe valoarea dvs. tonală dacă creați o piesă de artă.

19. Perii Glitter N ’Smoke

Perii Glitter N 'Smoke perii photoshop gratuite

Practic, acestea sunt un amestec de fum și sclipici. Acestea funcționează fantastic pentru scenele spațiale, dar sunt la fel de grozave pentru cei care doresc o nuanță texturală pentru orice tip de proiect sau redare. 27 perii compatibile cu Photoshop 7, CS, CS6, CC, Gimp 2.2.6+

20. Pensule pentru sprâncene

Pensule pentru sprâncene Pensule gratuite pentru photoshop

42 Pensule unice, majoritatea feminine, dar conțin și bărbați. Compatibil cu CS – CS6 și CC. Cele mai multe dintre ele sunt pentru unghiul frontal, dar le puteți personaliza și pentru alte unghiuri și diferite tipuri de stări.

21. Perii Night Gimp

Night Gimp Brushes pensule photoshop gratuite

Din nou, acestea sunt mai mult o adaptare decât un amestec original. Puteți contacta creatorul, totuși, dacă există anumite pensule pe care doriți să le personalizați.

22. Pensule florale

Pensule florale pensule photoshop gratuite

Acestea sunt adăugări elegante și frumoase care funcționează cu Gimp 2.2, 9 pensule în general și 1300 px și acestea sunt de asemenea geniale pentru lucrurile tipărite.

23. Pensule de cerneală și acuarelă

Pensule de cerneală și acuarelă pensule photoshop gratuite

Aceste adăugiri strălucitoare sunt bune pentru CS2 și versiuni ulterioare, deoarece au apărut în suita CS2. Puteți crea o gamă strălucitoare de texturi, de la acuarelă și cerneală. Și acestea sunt pentru persoanele care doresc să depășească pensulele de bază din Photoshop.

24. Perii Vector

Vector Brushes pensule photoshop gratuite

57 perii totale compatibile cu PS 7 și mai sus. Acestea sunt pur și simplu nuanțe suplimentare pentru cei care sunt deja obișnuiți să le aplice. Autorul dorește să vă conectați la el prin opera de artă. Acestea sunt pensule de înaltă rezoluție și depășesc marja de 400 px.

25. Set de bule

Bule Setează pensule gratuite pentru Photoshop

Faceți legătura înapoi cu creatorul în realizarea acestora. Acestea sunt un alt plus la orice piesă de artă care folosește bule. Acestea funcționează în general cu suite peste PS 7.

26. Perii Aurora Borealis

Pensule Aurora Borealis pensule photoshop gratuite

Aproximativ 800 de pixeli. Acestea includ diverse forme ale Aurorei Boreale. Desigur, nu trebuie literalmente să desenați o locație în polul nord, dar atmosfera minunată a acestor perdele solare este fantastică pentru a completa orice proiect de orice stil.

27. Brush On Glimmer

Brush On Glimmer gratuit pensule photoshop

Lucrul grozav la acestea este că nu merg peste tot. Acestea sunt fantastice pentru sclipici sau sclipici. Funcționează bine cu CS – CS6. Unul dintre cele mai bune lucruri pentru care le puteți folosi este fardul de ochi sclipitor.

28. Perii Sângeroși

Bloody Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea sunt 14 pensule pentru cei care doresc să își aducă lucrările de culoare roșu. Evident, puteți opta pentru personalizare, dar iată: trebuie să știți ce doriți dintr-un proiect înainte de a implementa orice aplicație.

29. Set perii IceCracks pentru fractale

IceCracks Fractal Brushes Setează pensule gratuite pentru Photoshop

Excelent pentru fractali. Acestea funcționează bine cu CS și CS2. Modelele geometrice au o gamă largă de aplicații, de la lucrări de artă descriptive la modele arhitecturale. Folosiți-le pentru a vă îmbunătăți repertoriul, mai ales atunci când nuanțele texturale ale gheții sunt fundamentale.

30. Heart Bokeh

Perii gratuite Photoshop Heart Bokeh

28 de perii create pentru bokeh-uri de inimă aleatorii, dar și personalizate. Acestea sunt, evident, excelente pentru Valentin, dar orice altceva se potrivește cu cerințele dvs. pentru a avea o înflorire consistentă pentru lucrările dvs. de artă.

abc

31. Perii de păr Iris

piese iris gratuit pensule photoshop

Acestea sunt 32 de pensule realiste care vă permit să produceți irisuri cu aspect realist. În plus, vă permit să prezentați câteva momente evidențiate, astfel încât globul ocular să prindă viață la subiecții voștri. Totuși, ca o pepită utilă, nu exagerați dacă nu doriți să atrageți la fel de mult atenția asupra ochilor subiectului.

32. Bokeh

Pensule photoshop gratuite Bokeh

Există 28 de pensule care vă permit să vă vopsiți propriul bokeh, dar vine și cu presetări. Încercați să nu le folosiți în exces, deoarece este, de asemenea, fundamental să acordați atenție regulilor de compoziție din orice lucrare, la fel ca o fotografie. Cu toate acestea, asigurați-vă că le folosiți, deoarece este stilistic nuanța de care aveți nevoie. Cercurile, poligoanele și desenele neclare până la cele neclare.

33. Pixeli tehnici

Pensule Photoshop gratuite pentru Pixeli Tech

Acestea sunt pentru modele tehnologice și vin cu 24 de perii. Are grile, puncte, cutii și hexe în funcție de nevoile dvs. specifice. De asemenea, le puteți integra pentru a produce o imagine mai mare.

34. Perii cu viță de vie florală

Pensule florale pensule photoshop gratuite

Vița de vie este doar o parte integrantă a oricărei lucrări de artă. Dar funcționează și în mod independent pentru a proiecta lucruri pe care le-ați folosi pentru imprimare. Dezarhivați Photoshop, accesați Presetări, apoi Pensule.

35. Lanțuri Perii

Perii pentru lanțuri Perii gratuite pentru Photoshop

Numele spune cam totul. Și autorul dorește să fie creditat dacă îi folosești vreodată. Aceasta este doar una dintre acele presetări care vă ajută dacă subiectul dvs. se întâmplă să se raporteze la lanțuri sau restricții.

36. Cercuri și simboluri arcane

Cercuri și simboluri arcane pensule gratuite pentru Photoshop

Aceasta are 23 de pensule care articulează fantastic stilul celor care doresc să încorporeze ceva arcan în adăugirile lor. Evident, aveți nevoie de acestea pentru a crea tipurile de artă care se îmbină bine cu aceste subiecte.

37. Suvite de păr

Șuvițe de păr perii photoshop gratuite

Creat cu PS7. Ca de obicei, acestea pot fi instrumente dacă știți ce căutați pentru a produce părul unei persoane.

38. Perii de cartografie

Perii pentru cartografiere Pensule gratuite pentru Photoshop

După cum sugerează și numele, acestea sunt excelente pentru a promova unele dintre nuanțele de bază ale oricărei hărți. Dacă doriți să le utilizați în scopuri comerciale, contactați creatorul.

39. Pensule abstracte

Pensule abstracte Pensule gratuite pentru Photoshop

O resursă vectorială excelentă pentru crearea unui număr de forme sau înfloriri. Ca de obicei, acordați credit utilizatorului.

40. Flames Brushes

Flames gratuit perii photoshop

Acestea sunt 22 de pensule care funcționează la setări de opacitate mai mici. Periile pentru ceață sunt excelente și în producerea acestui tip de efect.

41. Perii Arcane Circles

Arcane Circles Brushes pensule photoshop gratuite

Aceste perii sunt fantastice pentru cei care, în general, doresc să-și prezinte interiorul Dan Brown și să canalizeze ceva exotic. Evident, acestea au aplicații diferite care depind de tipul de proiect pe care îl faceți.

42. Perii Vintage

Vintage Brushes pensule photoshop gratuite

Excelent pentru cei cu ornamente și modele elegante, care sunt, de asemenea, aliniate cu arhitectura. Creditați autorul.

43. Perii de coroane

pensule photoshop gratuite

Pentru CS sau mai mare. Aceste coroane sunt de obicei folosite de Crăciun, dar se potrivește bine cu orice proiect care necesită ornamentare. Ca întotdeauna, rețineți creatorul în integrarea acestuia în munca dvs..

44. Zăpadă & Flakes Perii

Snow & amp; Flakes Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea vin ca 26 de perii care sunt fie modelate, vectoriale sau croșetate și împrăștiate în forme de fulgi. Acestea sunt minunate pentru a sugera orice pictură de peisaj sau peisaj urban care sugerează că ninge. Sau pur și simplu o înflorire a oricărei opere de artă care se potrivește acestor instrumente.

45. Perii de inimă

Hearts Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea sunt 26 de pensule de 800 x 800 pixeli, inimi modelate, inimi tribale, chiar și o inimă care picură. Folosește-le pentru orice este potrivit pentru conținutul inimii tale, potrivit cuvintelor. Dar cu acestea în repertoriu, nu uitați să vă concentrați tema și să evitați înfloririle dacă acestea nu contribuie la proiectul dvs. specific.

46. Perii de Ziua Sf. Patrick

Perii de Ziua Sf. Patrick perii gratuite de photoshop

Acestea sunt 30 de perii de trifuri și trifoi sau orice fel de frunze. Desigur, nu trebuie să le folosiți pentru ziua Sfântului Patrick, dar este util orice proiect care sugerează o natură de mediu sau arbore.

47. Perii de schițe de Paște

Pensule de schițe de Paște Pensule gratuite pentru Photoshop

Acestea sunt 45 de perii de iepurași, coșuri și tot ce vă gândiți în general la Paște. Există nuanțe de desene animate și cele care aderă la realism. Toți au propriul stil specific, care ar putea să vă placă.

48. Perii Set Grunge

Perii Grunge Set perii gratuite Photoshop

Acestea sunt 28 de perii pentru a se potrivi cu modelele mai curgătoare sau mai nesăbuite. Folosiți-le pentru lucrări de artă care doresc să sublinieze stilul în locul tehnicii.

49. Set de pensule cu flori mici desenate manual

Set de pensule cu flori mici desenate manual, pensule gratuite pentru Photoshop

Acestea sunt 60 de flori mici desenate manual pentru a adăuga la orice ornamentație. Dacă doriți modele mai potrivite pentru copii, atunci utilizarea acestor seturi este lăudabilă.

50. Set perii Brogue model

Model Brogue Brushes Setează pensule photoshop gratuite

Există 24 de pensule de acest stil. Acestea sunt în general utile în formularea unor invitații și pentru oameni. Majoritatea au un model de trifoi.

51. Perii Nebuloase

Nebula Brushes pensule photoshop gratuite

Acestea sunt 10 perii diferite pentru aceste modele galactice. Acestea sunt create în PS CS3 Dimensiunea maximă este de 1000 x 1000 pixeli.

52. Perii de acuarelă

Pensule acuarelă pensule photoshop gratuite

Perii de ștampilă așa cum se utilizează în CS3. Acestea nu sunt unealtă continuă de instrumente de pictură.

53. Muzică Pensule

Music Brushes pensule photoshop gratuite

32 de pensule de note muzicale și icoane și chiar de chei și doage. Acestea sunt fantastice pentru oricine dorește să canalizeze o atmosferă muzicală sau poate să creeze invitații și postere la concerte. Folosiți-le pentru a vă spori proiectele.

54. Perii de cusut

Pensule pentru cusut pensule gratuite pentru Photoshop

Acestea sunt grozave în crearea sugestiilor de modele și cusături. Dar, de asemenea, funcționează excelent pentru granițe, dacă doriți să creați un cadru digital, de exemplu.

55. Perii de flori cu vectori

Flower Vectors Brushes pensule photoshop gratuite

Forme de flori în modele vectoriale. Acestea sunt la rezoluție înaltă, aproximativ 1500 pixeli. 29 de pensule care funcționează bine cu Photoshop 7 și CS la CS6.

56. Stars Brushes

Stars Brushes pensule photoshop gratuite

Folosiți-le dacă doriți să creați modele înstelate și confortabile. Acestea sunt fantastice pentru orice piesă de artă și au o aură încântătoare.

57. Perii cu imprimeu animal

Animal Print Brushes pensule photoshop gratuite

Set de 16 pensule care include leopard, vacă tigru, girafă și multe altele. Acestea sunt incredibil de nuanțate și sunt aplicabile oricărui tip de proiect. Acestea sunt doar pentru uz personal.

58. Perii despărțitoare florale

Perii despărțitori florali perii photoshop gratuite

Acestea sunt 10 separatoare florale, nu reîncărcați și nu luați credit pentru acestea. Dar acestea sunt nuanțe minore care măresc orice lucrare de artă, inclusiv invitații sau postere. Există o versiune gratuită și cele pe care trebuie să le cumpărați.

Previous Post
30 farebných dúhových pozadí
Next Post
13 Tutorial pas cu pas 3D Pop Out Effect în Photoshop