15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De ce Apple este mai ieftin pe Amazon?

Rezumatul articolului: Este sigur să cumpărați produse Apple de la Amazon în SUA?

Amazon este un distribuitor Apple autorizat oficial, împreună cu alți concurenți precum Adorama, b&H, Walmart, Target și Best Buy. Cumpărarea directă de la Apple oferă o disponibilitate mai mare, permițându -vă să obțineți iPhone -ul la alegere imediat de la una dintre cele 272 locații Apple Store din U.S. sau prin transport gratuit. Apple nu se potrivește exact cu prețurile de la Amazon, dar pot negocia prețul la magazinul lor. Nu există niciun avantaj să cumpărați la Apple sau Best Buy, deoarece ambii sunt retaileri oficiali de produse Apple. Dacă produsele Apple sunt returnate pe Amazon și nu respectă standardele pentru bunuri noi, acestea trec prin inspecție suplimentară și pot fi revândute așa cum este folosit, returnat furnizorului sau donat carității. AirPods Pro vândut direct de Amazon nu sunt false. Produsele Apple sunt de obicei mai scumpe datorită hardware-ului și software-ului lor de înaltă calitate, proiectate cu atenție și fabricate folosind materiale precum aluminiu. Magazinele Apple au mai puține produse decât alți retaileri importanți, ceea ce duce la un serviciu mai bun pentru clienți. Există diverse modalități de a obține reduceri la Apple Store, inclusiv oferte Black Friday, carduri cadou Apple, programe de tranzacționare, reduceri pentru studenți, profesori, educatori, angajați guvernamentali și reduceri ale companiei. AppleCare poate fi mai ieftin la Costco, deoarece achiziționează articole în vrac, permițându -le să ofere prețuri mai bune clienților lor. AppleCare permite ajutor și reparații extinse la produsele Apple chiar și dincolo de perioada de garanție.

Întrebări:

 1. Este sigur să cumpărați produse Apple de la Amazon în SUA?
 2. Amazon este un distribuitor Apple autorizat oficial, așa că este sigur să cumpărați produse Apple de la ei. Alți revânzători autorizați includ Adorama, b&H, Walmart, Target și Best Buy.

 3. Care este avantajul cumpărării direct de la Apple?
 4. Cumpărarea directă de la Apple oferă o disponibilitate mai mare, permițându -vă să obțineți iPhone -ul la alegere imediat de la una dintre cele 272 de locații Apple Store din U din U.S. sau prin transport gratuit. Unele locații oferă chiar livrare de 2 ore.

 5. Apple se potrivește cu prețurile de la Amazon?
 6. Apple nu se potrivește exact cu prețurile de la Amazon, dar pot negocia prețul la magazinul lor.

 7. Există vreun avantaj pentru a cumpăra la Apple sau Best Buy?
 8. Nu există niciun avantaj să cumpărați la Apple sau Best Buy, deoarece ambii sunt retaileri oficiali de produse Apple. Cu toate acestea, dacă magazinele Apple sunt mai departe, Best Buy poate fi o opțiune convenabilă. Unele magazine Best Buy servesc, de asemenea, ca centre oficiale de „reparații” pentru produsele Apple.

 9. Ce se întâmplă cu produsele Apple a revenit la Amazon?
 10. Dacă produsele Apple s -au întors pe Amazon nu respectă standardele pentru bunuri noi, acestea trec prin inspecție suplimentară și pot fi revândute așa cum este utilizat prin Amazon Warehouse, vândute lichidatorilor, returnate furnizorului sau donate carității.

 11. Sunt AirPods Pro pe Amazon Real?
 12. Dacă AirPods Pro ar fi vândut direct de Amazon (nu de un vânzător de piață), acestea nu sunt false.

 13. De ce produsele Apple sunt mai scumpe în Apple Store?
 14. Produsele Apple sunt de obicei mai scumpe în Apple Store datorită hardware-ului și software-ului lor de înaltă calitate. Produsele Apple sunt proiectate cu atenție, fabricate și asamblate folosind materiale precum aluminiu.

 15. De ce magazinele Apple sunt considerate bune?
 16. Magazinele Apple au mai puține SKU -uri (unități de păstrare a stocurilor) decât majoritatea altor retaileri importanți. Acest lucru permite asociaților de la magazine să aibă mai puțin produs pentru a memora și rezultă un serviciu mai bun pentru clienți. În plus, angajații pot utiliza scanere pentru iPhone pentru a face posibile returnările produsului în mai puțin de un minut.

 17. Cum puteți obține o reducere de la Apple?
 18. Există mai multe modalități de a obține o reducere la Apple Store, inclusiv profitând de oferte de Black Friday, folosind carduri cadou Apple, participarea la programul Apple Trade-in, beneficiind de reduceri pentru studenți, profesori și educatori, utilizând Apple Store Scutire de taxe pentru anumite achiziții, accesarea reducerilor companiei și utilizarea reducerilor pentru angajați ai guvernului.

 19. De ce este mai ieftin AppleCare la Costco?
 20. AppleCare poate fi mai ieftin la Costco, deoarece achiziționează articole ca acesta în vrac, permițându -le să ofere prețuri mai bune clienților lor.

 21. Cum funcționează AppleCare?
 22. AppleCare permite cumpărătorilor de produse Apple să obțină ajutor pentru a face reparații la produsele lor în timp. Indiferent dacă este AirPods sau un Apple Watch defectuos, AppleCare oferă asistență extinsă, chiar dacă produsul este dincolo de perioada de garanție.

De ce Apple este mai ieftin pe Amazon?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este sigur să cumpărați produse Apple de la Amazon în SUA

Amazon este un distribuitor Apple autorizat oficial. La fel și o serie de concurenți, inclusiv Adorama, b&H, Walmart, Target și Best Buy.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există un avantaj pentru a cumpăra direct de la Apple

Disponibilitate mai mare: puteți cumpăra un iPhone imediat în alegerea capacității de culoare și stocare la una dintre cele 272 de locații Apple Store din U.S. sau l -ați expediat gratuit. În funcție de locația dvs., s-ar putea să puteți primi o livrare de 2 ore.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Apple se potrivește cu prețurile de la Amazon

Se potrivește cu prețul Apple nu exact, dar pot „prețul haggle” la Apple Store. Când spun „meci de prețuri”, vreau să spun că un magazin se va potrivi cu prețul altui magazin pentru a vă menține afacerea. Apple nu se „potrivește cu prețuri” într -un sens tradițional, dar vor „prețul” puțin ”.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este mai bine să cumpărați la Apple sau Best Buy

Niciun avantaj. Best Buy este un retailer oficial de produse Apple. Singura diferență este că nu va trebui să mergeți într -un magazin Apple dacă este mai departe decât Best Buy, iar acum unele dintre cele mai bune cumpărături sunt centre oficiale de „reparații” pentru produsele Apple Product.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă cu produsele Apple a revenit la Amazon

Dacă un produs nu îndeplinește standardele noastre pentru mărfuri „noi”, acesta va trece printr -o inspecție suplimentară și, în funcție de starea sa, ar putea fi revândut așa cum este folosit prin Amazon Warehouse, vândut lichidatorilor, returnat furnizorului sau donat carității.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt AirPods Pro pe Amazon Real

Bună ziua, atâta timp cât AirPods Pro a fost vândut direct de Amazon (nu un vânzător de piață), AirPods nu sunt false.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce Apple Store este mai scump

De înaltă calitate și viață lungă. Produsele Apple își depășesc de obicei concurenții din cauza hardware-ului și software-ului lor de înaltă calitate. Hardware -ul este proiectat cu atenție, fabricat și asamblat folosind materiale precum aluminiu.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce sunt magazinele de mere atât de bune

Magazinele Apple au mult mai puține SKU -uri decât majoritatea retailerilor majori similari și mai puțin decât aproape toate celelalte mărci majore de orice fel. Asociații de magazine au mai puțin produs de memorat. Clienții obțin un serviciu mai bun ca urmare. Angajații își folosesc scanerele pentru iPhone pentru a face posibile returnările produsului în mai puțin de un minut.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să obțineți o reducere de la Apple

Cum să obțineți reduceri la Apple Store în tranzacțiile de vineri 2022black.Carduri cadou Apple.Programul de comerț Apple.Studenti de colegiu.Profesori și educatori.Scutirea de taxe Apple Store.Reduceri ale companiei Apple Store.Angajați guvernamentali.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce Apple Care este mai ieftin la Costco

AppleCare permite cumpărătorilor de produse Apple să obțină ajutor pentru a face reparații la produsele lor în timp – de la AirPods la un Apple Watch care funcționează defectuos – chiar dacă este peste perioada de garanție. Deoarece Costco achiziționează articole ca acesta în vrac, este posibil să le ofere clienților săi prețuri mai bune pentru AppleCare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este mai ieftin AppleCare la Costco

AppleCare permite cumpărătorilor de produse Apple să obțină ajutor pentru a face reparații la produsele lor în timp – de la AirPods la un Apple Watch care funcționează defectuos – chiar dacă este peste perioada de garanție. Deoarece Costco achiziționează articole ca acesta în vrac, este posibil să le ofere clienților săi prețuri mai bune pentru AppleCare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot returna un produs Apple de la Amazon la Apple

Doar articolele care au fost achiziționate direct de la Apple, fie online, fie la un magazin de vânzare cu amănuntul Apple, pot fi returnate la Apple. Produsele Apple achiziționate prin alți comercianți trebuie să fie returnate în conformitate cu politica respectivă a returnărilor și restituirii lor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Amazon își vinde articolele returnate

Fiecare produs revenit pe Amazon este inspectat și dacă respectă standardele înalte ale Amazon pentru a fi revândut ca nou, este re-listat pentru vânzare. Dacă nu pot fi revândute ca noi, Amazon adună toate aceste randamente (milioane pe milioane dintre ei în fiecare lună), le pune pe paleți și le vinde lichidatorilor precum lichidarea.com.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum puteți spune dacă Amazon AirPods sunt false

Cum se spune dacă AirPods sunt fakeCheck ambalajul.Verificați numărul de serie.Verificați cazul de încărcare.Verificați în sine AirPod -urile.Conectați -vă la telefonul dvs.Alte semne vor fi, de asemenea, dureros de evidente, deoarece caracteristicile precum „Find My” de căști nu vor funcționa cu contrafaceri, deoarece sunt caracteristici exclusive Apple.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum puteți spune AirPods Pro Real de la cele false

Validarea numărului de serie este una dintre cele mai simple și mai fiabile moduri de a determina dacă AirPods Pro este autentic sau fals. Numărul de serie poate fi găsit scris pe partea inferioară a capacului carcasei sau afișat în setările Bluetooth (atingeți butonul Info de lângă AirPods Pro).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să obțineți reduceri la Apple

Cum să obțineți reduceri la Apple Store în tranzacțiile de vineri 2022black.Carduri cadou Apple.Programul de comerț Apple.Studenti de colegiu.Profesori și educatori.Scutirea de taxe Apple Store.Reduceri ale companiei Apple Store.Angajați guvernamentali.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot să intru într -un magazin Apple și să cumpăr un iPhone

Puteți achiziționa iPhone prin Apple.com, sau la un magazin Apple. De asemenea, este posibil să fiți eligibil pentru preluarea personală cu achiziția dvs. de iPhone. Pickup -ul personal vă permite să cumpărați iPhone -ul online și să îl ridicați într -un magazin Apple. Pentru a cumpăra online, vizitați pagina iPhone -ului magazinului și alegeți iPhone -ul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită produsele Apple

Răspunsul este da și mai ales pentru că alternativele nu costă atât de multă diferență. Achiziționarea unui produs Apple ar trebui să fie o alegere individuală, nu pentru că pare luxos. Dacă alegeți un MacBook sau iPhone, veți obține un dispozitiv solid cu un sistem de operare matur și servicii suplimentare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să obțineți o taxă Apple 30%

Una dintre cele mai ușoare metode de a evita să plătească orice comision este să vindeți abonamentul direct abonaților. În acest scenariu, un abonat creează un cont cu tine editorul și achiziționează un abonament de pe site -ul tău.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Apple dă 10% reducere

Veterani și program de cumpărare militară

O reducere de 10% este disponibilă pentru membrii actuali și veterani ai armatei americane, Gărzii Naționale și Rezervei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există un avantaj pentru a cumpăra produse Apple la Costco

Dacă cumpărați dispozitivul Apple de la Costco, veți primi o garanție de doi ani pe dispozitivul dvs. fără costuri suplimentare. Asta este de două ori mai mult decât garanția pe care o oferă Apple. Deoarece aceste dispozitive pot dezvolta probleme în timp, veți aprecia această opțiune de garanție mai lungă pentru o astfel de investiție valoroasă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este AppleCare prea scump

La sfârșitul zilei, dacă AppleCare+ merită depinde de situația dvs. individuală și de constrângerile bugetare. Deși oferă o liniște sufletească suplimentară datorită acoperirii sale, este scump și pot exista modalități mai ieftine de a vă proteja telefonul sau alt dispozitiv.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este ok să cumperi Apple de la Costco

Garanții mai lungi. Brandul Apple ar trebui să vă ofere o anumită încredere că produsul va funcționa așa cum este descris. Cu toate acestea, chiar și companiile cunoscute pentru calitatea lor înaltă pot avea produse defecte din când în când. Dacă cumpărați dispozitivul Apple de la Costco, veți primi o garanție de doi ani pe dispozitivul dvs. fără costuri suplimentare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot returna iPhone -ul pe care tocmai l -am cumpărat de la Amazon

Pentru a returna dispozitivul în termen de 10 (zece) zile de la primire, dacă este achiziționat de la Amazon.În: Pregătiți dispozitivul pentru returnare: Vă rugăm să ștergeți toate informațiile personale de pe dispozitivul dvs. și să le plasați în ambalajul original. Mai puteți returna dispozitivul dacă a fost deschisă cutia.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde să cumpărați articole Amazon nevândute

Iată câteva dintre companiile de lichidare care vând palete de retur amazon: 1 DirectLiquidarea.com. Lichidarea directă este o piață online care permite revânzătorilor să achiziționeze mărfuri lichidate sau Overstock.2 lichidare.com.3 Bstocksupply.com.4 Craigslist.com.5 888lots.com.6 Depozit de lichidare.

[/wpremark]

Previous Post
Cum îmi conectez camera web Logitech la laptopul meu?
Next Post
Hvordan endrer jeg passordet mitt på Yahoo -e -postkontoen min?