15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum văd elementele panoului de control în Windows 10?
Articol: Cum văd elementele din panoul de control din Windows 10?

rezumat

Cum văd toate elementele din panoul de control

Puteți explora panoul de control selectând diferite categorii (de exemplu, sistem și securitate, programe sau ușurință de acces) și vizualizând sarcini comune enumerate în fiecare categorie. Sau, în vizualizare, faceți clic pe pictograme mari sau pictograme mici pentru a vizualiza o listă cu toate elementele din panoul de control.

Unde sunt stocate elementele panoului de control

Fișierul CPL este plasat în folderul Windows \ System de instrumentul de configurare al programului.

Unde este folderul panoului de control din Windows 10

Faceți clic pe butonul de pornire din stânga jos pentru a deschide meniul de pornire, tastați panoul de control în caseta de căutare și selectați panoul de control în rezultate. Modul 2: Panoul de control de acces din meniul Acces rapid. Apăsați Windows+X sau dreapta-Apăsați colțul din stânga jos pentru a deschide meniul de acces rapid, apoi alegeți panoul de control în el.

Care comandă afișează elementele panoului de control

O aplicație poate deschide panoul de control programatic folosind funcția Winexec. Winexec (“C: \ Windows \ System32 \ Control.Exe “, sw_normal);

Cum accesez serviciile în panoul de control

Pentru a accesa și utiliza panoul de control al serviciilor: Din meniul Start Windows Alegeți: Setări> Panou de control.Selectați instrumente administrative și apoi servicii.Selectați Serviciul. Acum puteți verifica starea, începeți sau opriți -l și editați parametrii de pornire.

Unde sunt localizate pictogramele panoului de control

Dacă aceste fișiere sunt prezente și nu sunt corupte, Microsoft Windows afișează aceste pictograme, în caz contrar, aceste pictograme nu vor fi vizibile. Fișierele panoului de control pot fi în C: \ Windows \ System, C: \ Windows \ System32, sau C: \ Winnt \ System32 Foldere odată ce este instalat hardware sau software nou.

Care este diferența dintre panoul de control și setările

Gândiți -vă în acest fel: dacă trebuie să ajustați modul în care computerul dvs. arată, se simte sau se comportă din punct de vedere al utilizatorului, accesați meniul Setări. Pe de altă parte, dacă trebuie să reglați orice opțiuni de rețea, securitate sau hardware, panoul de control este locul unde trebuie să fie.

De ce lipsește panoul de control în Windows 10

Panoul de control care nu se afișează ar putea fi cauzat de corupția fișierului de sistem, astfel încât să puteți rula scanarea SFC pentru a remedia această problemă. Doar faceți clic dreapta pe butonul de pornire și alegeți Windows PowerShell (Admin) din meniu pentru a-l rula ca administrator. Apoi introduceți comanda SFC/Scannow și apăsați tasta Enter.

Cum accesez comanda panoului de control

Apăsați Win + R pentru a deschide caseta de dialog Run Comanda. Tastați CMD și apăsați Ctrl + Shift + Enter pentru a deschide un prompt de comandă ridicat. În cele din urmă, tastați panoul de control și apăsați Enter.

Care este panoul de control afișat în mod implicit

În mod implicit, panoul de control este afișat în vizualizarea categoriei.

Cum deschid managerul de control al serviciului în Windows 10

Apăsați „Windows + R” de pe tastatură, iar caseta de dialog rulată va apărea așa cum este afișat în imaginea de mai jos. Introduceți „Servicii. MSC ”și apoi faceți clic pe„ OK ”.

Cum văd toate serviciile în Windows

Pentru a găsi numele serviciului și numele de afișare a fiecărui serviciu pe sistemul dvs

Întrebări

 1. Cum văd toate elementele din panoul de control?
 2. Puteți explora panoul de control selectând diferite categorii (de exemplu, sistem și securitate, programe sau ușurință de acces) și vizualizând sarcini comune enumerate în fiecare categorie. Sau, în vizualizare, faceți clic pe pictograme mari sau pictograme mici pentru a vizualiza o listă cu toate elementele din panoul de control.

 3. Unde sunt stocate elementele panoului de control?
 4. Fișierul CPL este plasat în folderul Windows \ System de instrumentul de configurare al programului.

 5. Unde este folderul panoului de control din Windows 10?
 6. Faceți clic pe butonul de pornire din stânga jos pentru a deschide meniul de pornire, tastați panoul de control în caseta de căutare și selectați panoul de control în rezultate. Modul 2: Panoul de control de acces din meniul Acces rapid. Apăsați Windows+X sau dreapta-Apăsați colțul din stânga jos pentru a deschide meniul de acces rapid, apoi alegeți panoul de control în el.

 7. Care comandă afișează elementele panoului de control?
 8. O aplicație poate deschide panoul de control programatic folosind funcția Winexec. Winexec (“C: \ Windows \ System32 \ Control.Exe “, sw_normal);

 9. Cum accesez serviciile în panoul de control?
 10. Pentru a accesa și utiliza panoul de control al serviciilor: Din meniul Start Windows Alegeți: Setări> Panou de control. Selectați instrumente administrative și apoi servicii. Selectați Serviciul. Acum puteți verifica starea, începeți sau opriți -l și editați parametrii de pornire.

 11. Unde sunt localizate pictogramele panoului de control?
 12. Dacă aceste fișiere sunt prezente și nu sunt corupte, Microsoft Windows afișează aceste pictograme, în caz contrar, aceste pictograme nu vor fi vizibile. Fișierele panoului de control pot fi în C: \ Windows \ System, C: \ Windows \ System32, sau C: \ Winnt \ System32 Foldere odată ce este instalat hardware sau software nou.

 13. Care este diferența dintre panoul de control și setările?
 14. Gândiți -vă în acest fel: dacă trebuie să ajustați modul în care computerul dvs. arată, se simte sau se comportă din punct de vedere al utilizatorului, accesați meniul Setări. Pe de altă parte, dacă trebuie să reglați orice opțiuni de rețea, securitate sau hardware, panoul de control este locul unde trebuie să fie.

 15. De ce lipsește panoul de control în Windows 10?
 16. Panoul de control care nu se afișează ar putea fi cauzat de corupția fișierului de sistem, astfel încât să puteți rula scanarea SFC pentru a remedia această problemă. Doar faceți clic dreapta pe butonul de pornire și alegeți Windows PowerShell (Admin) din meniu pentru a-l rula ca administrator. Apoi introduceți comanda SFC/Scannow și apăsați tasta Enter.

 17. Cum accesez comanda panoului de control?
 18. Apăsați Win + R pentru a deschide caseta de dialog Run Comanda. Tastați CMD și apăsați Ctrl + Shift + Enter pentru a deschide un prompt de comandă ridicat. În cele din urmă, tastați panoul de control și apăsați Enter.

 19. Care este panoul de control afișat în mod implicit?
 20. În mod implicit, panoul de control este afișat în vizualizarea categoriei.

 21. Cum deschid managerul de control al serviciului în Windows 10?
 22. Apăsați „Windows + R” de pe tastatură, iar caseta de dialog rulată va apărea așa cum este afișat în imaginea de mai jos. Introduceți „Servicii. MSC ”și apoi faceți clic pe„ OK ”.

 23. Cum văd toate serviciile în Windows?
 24. Pentru a găsi numele serviciului și numele de afișare a fiecărui serviciu pe sistemul dvsCum văd elementele panoului de control în Windows 10?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum văd toate elementele din panoul de control

Puteți explora panoul de control selectând diferite categorii (de exemplu, sistem și securitate, programe sau ușurință de acces) și vizualizând sarcini comune enumerate în fiecare categorie. Sau, în vizualizare, faceți clic pe pictograme mari sau pictograme mici pentru a vizualiza o listă cu toate elementele din panoul de control.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde sunt stocate elementele panoului de control

Fișierul CPL este plasat în folderul Windows \ System de instrumentul de configurare al programului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde este folderul panoului de control din Windows 10

Faceți clic pe butonul de pornire din stânga jos pentru a deschide meniul de pornire, tastați panoul de control în caseta de căutare și selectați panoul de control în rezultate. Modul 2: Panoul de control de acces din meniul Acces rapid. Apăsați Windows+X sau dreapta-Apăsați colțul din stânga jos pentru a deschide meniul de acces rapid, apoi alegeți panoul de control în el.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care comandă afișează elementele panoului de control

O aplicație poate deschide panoul de control programatic folosind funcția Winexec. Winexec ("C: \ Windows \ System32 \ Control.exe", Sw_normal);

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum accesez serviciile în panoul de control

Pentru a accesa și a utiliza panoul de control al serviciilor: Din meniul Start Windows Alegeți: Setări > Panou de control.Selectați instrumente administrative și apoi servicii.Selectați Serviciul. Acum puteți verifica starea, începeți sau opriți -l și editați parametrii de pornire.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde sunt localizate pictogramele panoului de control

Dacă aceste fișiere sunt prezente și nu sunt corupte, Microsoft Windows afișează aceste pictograme, în caz contrar, aceste pictograme nu vor fi vizibile. Fișierele panoului de control pot fi în C: \ Windows \ System, C: \ Windows \ System32, sau C: \ Winnt \ System32 Foldere odată ce este instalat hardware sau software nou.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre panoul de control și setările

Gândiți -vă în acest fel: dacă trebuie să ajustați modul în care computerul dvs. arată, se simte sau se comportă din punct de vedere al utilizatorului, accesați meniul Setări. Pe de altă parte, dacă trebuie să reglați orice opțiuni de rețea, securitate sau hardware, panoul de control este locul unde trebuie să fie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce lipsește panoul de control în Windows 10

Panoul de control care nu se afișează ar putea fi cauzat de corupția fișierului de sistem, astfel încât să puteți rula scanarea SFC pentru a remedia această problemă. Doar faceți clic dreapta pe butonul de pornire și alegeți Windows PowerShell (Admin) din meniu pentru a-l rula ca administrator. Apoi introduceți comanda SFC/Scannow și apăsați tasta Enter.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum accesez comanda panoului de control

Apăsați Win + R pentru a deschide caseta de dialog Run Comanda. Tastați CMD și apăsați Ctrl + Shift + Enter pentru a deschide un prompt de comandă ridicat. În cele din urmă, tastați panoul de control și apăsați Enter.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este panoul de control afișat în mod implicit

În mod implicit, panoul de control este afișat în vizualizarea categoriei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum deschid managerul de control al serviciului în Windows 10

Apăsați ” Windows + R ” de pe tastatură, iar caseta de dialog Run va apărea așa cum este afișat în imaginea de mai jos. Introduceți „Servicii. MSC ”și apoi faceți clic pe„ OK ”.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum văd toate serviciile în Windows

Pentru a găsi numele serviciului și numele de afișare a fiecărui serviciu pe sistemul dvs., tastați Get-Service . Numele serviciului apar în coloana de nume, iar numele afișajului apar în coloana DISPLAYNAME.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum văd ce aplicații sunt instalate în panoul de control

Selectați Start > Setări > Aplicații. Aplicațiile pot fi găsite și la început . Cele mai utilizate aplicații sunt în vârf, urmate de o listă alfabetică.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde sunt programele și funcțiile panoului de control

Apăsați Win + R pentru a deschide caseta de dialog Run Comanda. Tastați CMD și apăsați Ctrl + Shift + Enter pentru a deschide un prompt de comandă ridicat. Tastați AppWiz. CPL și Apăsați Enter pentru a deschide fereastra Programe și Caracteristici.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ajung la afișarea setărilor în panoul de control

Deschideți setările de afișare făcând clic pe butonul Start, făcând clic pe Panoul de control, făcând clic pe aspect și personalizare, făcând clic pe personalizare, apoi făcând clic pe Setări de afișare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este panoul de control și setările la fel în Windows 10

Cu toate acestea, în Windows 10, panoul de control a fost înlocuit în cea mai mare parte cu aplicația Setări. Panoul de control este încă disponibil, dar majoritatea sarcinilor și setărilor sunt acum localizate și în aplicația Setări.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum restabilesc panoul de control în Windows 10

Selectați butonul Start, apoi tastați panoul de control în caseta de căutare de lângă butonul de pornire de pe bara de activități și selectați Panoul de control (aplicația desktop) din rezultate. Panoul de control al căutării pentru recuperare și selectați recuperare > Restaurarea sistemului deschis > Următorul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum resetez panoul de control Windows

Efectuați o restaurare a sistemului în Windows 10Click Start. , apoi tastați panoul de control.Panoul de control al căutării pentru recuperare.Selectați recuperare > Restaurarea sistemului deschis > Următorul.Alegeți punctul de restaurare care este legat de aplicația, driverul sau actualizarea problematică, apoi selectați Următorul > finalizarea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum se deschide panoul de control în Windows 10 cu promptul de comandă

dll, control_rundll appwiz. cpl". Pentru a rula instrumentul utilizatorilor în panoul de control, tastați controlul NCPA. Utilizatori CPL, apoi apăsați Enter.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este comanda rapidă pentru panoul de control din Windows 10

Puteți apăsa Windows + R, tastați panoul de control în dialogul Run și apăsați Enter pentru a lansa rapid panoul de control Windows.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi schimb vizualizarea panoului de control

Precum și gestionează întreținerea de rutină și priviți setările de securitate. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu panoul de control pentru a obține pentru a ajunge la panoul de control faceți clic dreapta pe. Pe pictograma Windows din

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum accesez serviciile în panoul de control

Pentru a accesa și a utiliza panoul de control al serviciilor: Din meniul Start Windows Alegeți: Setări > Panou de control.Selectați instrumente administrative și apoi servicii.Selectați Serviciul. Acum puteți verifica starea, începeți sau opriți -l și editați parametrii de pornire.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum deschid serviciile în panoul de control

Faceți clic pe Start, selectați panoul de control.Deschideți instrumente administrative.Servicii deschise.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum găsesc servicii ascunse în Windows

Panoul de control \ toate elementele de control al panoului de control \ Programe și funcții și setări Windows \ Apps \ Apps & Funcțiile sunt locații obișnuite pentru căutarea aplicațiilor instalate în Windows 10.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este comanda de a enumera toate serviciile

Pentru a enumera toate serviciile, însemnând activ și inactiv, trebuie să utilizați comanda „Systemctl List-Units” urmată de opțiunea „–Al”. În mod similar, puteți limita rezultatele la servicii doar folosind filtrul de tip.

[/wpremark]

Previous Post
Cât costă monitorizarea casei Wyze?
Next Post
Bryter glass reversibel?