15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce este Quizlet Pii non -sensibil?

Rezumatul articolului:

Un secret comercial nu este considerat PII. PII, sau informații de identificare personală, sunt date sensibile care ar putea fi utilizate pentru identificarea, contactarea sau localizarea unei persoane. Exemple non-PII includ numere de telefon de afaceri, rasă, religie, sex, loc de muncă și titluri de muncă. Informații de identificare personală (PII) reprezintă orice informații despre o persoană păstrată de o organizație, inclusiv numele, numărul de securitate socială, data și locul nașterii, numele de fată al mamei sau înregistrările biometrice. Exemple de PII includ numărul de securitate socială, numărul de identificare DOD, adresa de domiciliu, telefonul de acasă, data nașterii, informațiile medicale personale și informațiile personale/private. PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon. PII sensibil vă poate dezvălui direct identitatea, în timp ce PII-ul non-sensibil este ușor accesibil din surse publice și poate include cod poștal, rasă, sex și data nașterii. PII-ul non-sensibil nu vă poate identifica în mod direct, dar poate fi utilizat cu alte informații pentru a vă dezvălui identitatea. PII include orice informație care poate fi utilizată pentru reidentificarea datelor anonime, în timp ce non-PII este anonim și nu poate fi utilizat pentru a urmări identitatea unui individ. ID -urile de dispozitiv, cookie -urile și adresele IP nu sunt considerate PII în majoritatea Statelor Unite. Alte exemple de PII nesensibile pot include sexul, data nașterii, locul nașterii și codul poștal.

Întrebări:

 1. Care nu este un tip de PII?
 2. Un secret comercial nu este considerat PII. PII este informații pe care le puteți utiliza pentru a identifica în mod unic un individ. PII include nume, adrese, securitate socială și numere de permis de conducere, informații despre contul financiar, înregistrări de sănătate și acreditări.

 3. Care dintre următoarele nu este considerat pii?
 4. PII, sau informații de identificare personală, sunt date sensibile care ar putea fi utilizate pentru identificarea, contactarea sau localizarea unei persoane. Informațiile non-PII, cum ar fi numerele de telefon de afaceri și rasa, religia, sexul, locul de muncă și titlurile de locuri de muncă nu sunt de obicei considerate PII.

 5. Care este definiția PII?
 6. Informații de identificare personală (PII) reprezintă orice informație despre o persoană păstrată de o organizație, inclusiv informații care pot fi utilizate pentru a distinge sau urmări identitatea unei persoane precum numele, numărul de securitate socială, data și locul nașterii, numele de fată al mamei sau înregistrările biometrice.

 7. Care dintre următoarele sunt exemple de PII?
 8. PII înseamnă informații care pot fi legate de o anumită persoană și pot include numărul de securitate socială, numărul de identificare DOD, adresa de domiciliu, telefonul de acasă, data nașterii (anul inclus), informațiile medicale personale sau informațiile personale/private (E.g., Datele financiare ale unei persoane).

 9. Care dintre următoarele este PII nesensibil?
 10. PII sensibil, cum ar fi permisul de conducere sau numărul de securitate socială, vă poate dezvălui direct identitatea. PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon.

 11. Care dintre acestea nu constituie pii sensibile?
 12. Informațiile de identificare personală sensibile pot include numele dvs. complet, numărul de securitate socială, permisul de conducere, informațiile financiare și documentele medicale. Informațiile de identificare personală non-sensibile sunt ușor accesibile din surse publice și pot include codul poștal, rasa, sexul și data nașterii.

 13. Ceea ce este considerat PII nesensibil?
 14. PII sensibil, cum ar fi permisul de conducere sau numărul de securitate socială, vă poate dezvălui direct identitatea. PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon.

 15. Care dintre următoarele nu este o informație personală sensibilă?
 16. Exemple de date nesensibile ar include sexul, data nașterii, locul nașterii și codul poștal. Deși acest tip de date nu este sensibil, acesta poate fi combinat cu alte forme de date pentru a identifica un individ.

 17. La ce informații se referă PII-ul non-sensibil?
 18. PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon. Nu vă poate identifica direct, dar ar putea fi folosit cu alte informații pentru a vă dezvălui identitatea. Cybercriminalii ar putea folosi PII -ul dvs. pentru a solicita împrumuturi, carduri de credit deschise sau scurgerea banilor din conturile dvs.

 19. Ce este pii vs non pii?
 20. PII include orice informație care poate fi utilizată pentru reidentificarea datelor anonime. Informațiile care sunt anonime și nu pot fi utilizate pentru a urmări identitatea unui individ sunt non-PII. ID -urile de dispozitiv, cookie -urile și adresele IP nu sunt considerate PII pentru majoritatea Statelor Unite.

 21. Care dintre următoarele sunt exemple de PII nesensibile?
 22. Alte exemple de PII nesensibile pot include sexul, data nașterii, locul nașterii și codul poștal.

Ce este Quizlet -ul PII non -sensibil?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care nu este un tip de Quizlet PII

Explicație: Un secret comercial nu este PII. PII este informații pe care le puteți utiliza pentru a identifica în mod unic un individ. PII include nume, adrese, securitate socială și numere de permis de conducere, informații despre contul financiar, înregistrări de sănătate și acreditări.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele nu este considerat pii

PII, sau informații de identificare personală, sunt date sensibile care ar putea fi utilizate pentru identificarea, contactarea sau localizarea unei persoane. Care sunt câteva exemple de informații non-PII, cum ar fi numerele de telefon de afaceri și rasa, religia, sexul, locul de muncă și titlurile de locuri de muncă nu sunt de obicei considerate PII.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este definiția Pii Quizlet

Informații de identificare personală (PII) reprezintă orice informație despre o persoană păstrată de o organizație, inclusiv informații care pot fi utilizate pentru a distinge sau urmări identitatea unei persoane precum numele, numărul de securitate socială, data și locul nașterii, numele de fată al mamei sau înregistrările biometrice.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele sunt exemple de Pii Quizlet

PII înseamnă informații care pot fi legate de o persoană specifică și pot include următoarele: număr de securitate socială; Numărul de identificare DOD; adresa de acasa; telefon de acasă; Data nașterii (anul inclus); informații medicale personale; sau informații personale/private (E.g., Datele financiare ale unei persoane).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele este PII nesensibil

PII sensibil, cum ar fi permisul de conducere sau numărul de securitate socială, vă poate dezvălui direct identitatea. PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre acestea nu constituie pii sensibile

Informațiile de identificare personală sensibile pot include numele dvs. complet, numărul de securitate socială, permisul de conducere, informațiile financiare și documentele medicale. Informațiile de identificare personală non-sensibile sunt ușor accesibile din surse publice și pot include codul poștal, rasa, sexul și data nașterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ceea ce este considerat PII nesensibil

PII sensibil, cum ar fi permisul de conducere sau numărul de securitate socială, vă poate dezvălui direct identitatea. PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele nu este o informație personală sensibilă

Exemple de date nesensibile ar include sexul, data nașterii, locul nașterii și codul poștal. Deși acest tip de date nu este sensibil, acesta poate fi combinat cu alte forme de date pentru a identifica un individ.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] La ce informații se referă PII -ul non -sensibil

PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon. Nu vă poate identifica direct, dar ar putea fi folosit cu alte informații pentru a vă dezvălui identitatea. Cybercriminalele ar putea folosi PII -ul dvs. pentru a solicita împrumuturi, carduri de credit deschise sau scurgerea banilor din conturile dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este pii vs non pii

PII include orice informație care poate fi utilizată pentru reidentificarea datelor anonime. Informațiile care sunt anonime și nu pot fi utilizate pentru a urmări identitatea unui individ sunt non-PII. ID -urile de dispozitiv, cookie -urile și adresele IP nu sunt considerate PII pentru majoritatea Statelor Unite.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele sunt exemple de PII nesensibile

Alte exemple de PII nesensibile includ: Adresa.Etnie.Gen.adresa IP.Numere de telefon public.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele este un exemplu de PII sensibil

Informațiile de identificare personală sensibile pot include numele dvs. complet, numărul de securitate socială, permisul de conducere, informațiile financiare și documentele medicale. Informațiile de identificare personală non-sensibile sunt ușor accesibile din surse publice și pot include codul poștal, rasa, sexul și data nașterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este informația personală non -sensibilă

Informații personale (informații personale nesensibile)

Informațiile personale includ toate informațiile care nu sunt clasificate ca categorii speciale de informații (informații personale sensibile). Aceasta poate fi, de exemplu, informații de identificare, cum ar fi numele, adresa, vârsta și educația.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este informația personală sensibilă și non -sensibilă

Informațiile de identificare personală sensibile pot include numele dvs. complet, numărul de securitate socială, permisul de conducere, informațiile financiare și documentele medicale. Informațiile de identificare personală non-sensibile sunt ușor accesibile din surse publice și pot include codul poștal, rasa, sexul și data nașterii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ceea ce este considerat informații non -sensibile

Informațiile de identificare personală non-sensibile sunt ușor accesibile din surse publice și pot include codul poștal, rasa, sexul și data nașterii. Pașapoartele conțin informații de identificare personală. Site-urile de socializare pot fi considerate informații nesensibile de identificare personală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este datele non -sensibile

Informații personale (informații personale nesensibile)

Informațiile personale includ toate informațiile care nu sunt clasificate ca categorii speciale de informații (informații personale sensibile). Aceasta poate fi, de exemplu, informații de identificare, cum ar fi numele, adresa, vârsta și educația.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce înseamnă informația non -sensibilă

Informațiile de identificare personală pot fi considerate sensibile sau nesensibile. Informațiile nesensibile sunt informații care sunt considerate cunoștințe publice, cum ar fi numele dvs., ziua de naștere sau sexul. PII sensibil este orice informație care ar duce la daune personale, cum ar fi pierderile financiare, dacă ar fi compromise.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un PII sensibil

Informații de identificare personală care, dacă sunt pierdute, compromise sau dezvăluite fără autorizare, ar putea duce la un prejudiciu substanțial, jenă, inconveniență sau nedrept pentru o persoană.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele este considerat pii sensibil

Unele categorii de PII sunt sensibile ca elemente de date de sine stătătoare. Exemple de astfel de PII sensibile includ: numărul de securitate socială (SSN), numărul de înregistrare extraterestră (număr A) sau identificator biometric.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care dintre următoarele nu este sensibil sau o categorie specială de date

Datele cu caracter personal despre acuzații penale, proceduri sau condamnări nu sunt date speciale de categorie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de date este considerat non -sensibil

Exemple de date nesensibile ar include sexul, data nașterii, locul nașterii și codul poștal. Deși acest tip de date nu este sensibil, acesta poate fi combinat cu alte forme de date pentru a identifica un individ. Pseudonimizarea este utilă aici pentru a preveni acest lucru.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce înseamnă PII sensibil

Informații sensibile de identificare personală (SPII)

Definiție. Informații de identificare personală care, dacă sunt pierdute, compromise sau dezvăluite fără autorizare, ar putea duce la un prejudiciu substanțial, jenă, inconveniență sau nedrept pentru o persoană.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un PII nesensibil

PII nesensibil include informații care ar putea fi într-o înregistrare publică, cum ar fi ziua de naștere sau numărul dvs. de telefon. Nu vă poate identifica direct, dar ar putea fi folosit cu alte informații pentru a vă dezvălui identitatea. Cybercriminalele ar putea folosi PII -ul dvs. pentru a solicita împrumuturi, carduri de credit deschise sau scurgerea banilor din conturile dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este considerat informații nesensibile

Informațiile de identificare personală non-sensibile sunt ușor accesibile din surse publice și pot include codul poștal, rasa, sexul și data nașterii. Pașapoartele conțin informații de identificare personală. Site-urile de socializare pot fi considerate informații nesensibile de identificare personală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este informația personală nesensibilă

Informații personale (informații personale nesensibile)

Informațiile personale includ toate informațiile care nu sunt clasificate ca categorii speciale de informații (informații personale sensibile). Aceasta poate fi, de exemplu, informații de identificare, cum ar fi numele, adresa, vârsta și educația.

[/wpremark]

Previous Post
Cum îmi pot scana computerul online?
Next Post
Hvordan kan jeg øke telefonsignalstyrken?