15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cât costă Pocket Geek?

dispozitivul nostru.

[/wpremark]

Rezumatul articolului: Pocket Geek Mobile – Geniul tău tehnologic personal

Pocket Geek Mobile este o aplicație gratuită concepută pentru Android versiunea 7.0+ care servește ca geniul tău personal. Funcționează în spatele scenei pentru a vă ajuta să vă păstrați dispozitivul în siguranță și să funcționeze fără probleme.

Cu Pocket Geek Mobile, puteți discuta sau discuta cu un profesionist Live Tech, care vă va răspunde la întrebări, vă va ajuta să vă conectați și să utilizați telefonul cu alte dispozitive inteligente și să vă oferi mult mai multe. Este o resursă valoroasă pentru asistența și asistența dispozitivului.

Assurant, o companie Fortune 500, deține Pocket Geek Home. Ei lucrează cu mărci de frunte pentru a proteja, conecta și sprijini peste 300 de milioane de consumatori. Evaluările și recenziile pentru Pocket Geek Home se bazează pe vânzarea de produse Assurant Solutions și sunt actualizate trimestrial.

Pocket Geek Mobile asigură siguranța datelor dvs. personale. Nu vând datele dvs., iar arhitectura lor garantează criptarea informațiilor dvs. Doar tu ai cunoștințe despre parola principală, care este necesară pentru a decripta orice date sau parole criptate.

Pocket, un serviciu gratuit, vă ajută să descoperiți și să salvați conținut web pentru a citi mai târziu pe orice dispozitiv. Pocket Premium oferă funcții suplimentare, cum ar fi evidențierea nelimitată și o bibliotecă permanentă pentru o mai bună organizare. Puteți alege dintre planurile de abonament lunare sau anuale.

Planul de protecție mobilă Pocket Geek Geek oferit de Xfinity asigură protecția dispozitivului dvs., vă ajută să rezolvați problemele tehnice și optimizează performanța dispozitivului. Cu o taxă lunară începând de la 7 dolari, puteți evita înlocuirile costisitoare și puteți reveni rapid și rulați dacă apar probleme neașteptate.

Pocket pe Android oferă sincronizare instantanee, care actualizează automat buzunarul fără a vă cere să deschideți aplicația. Orice modificări făcute pe un alt dispozitiv vor fi reflectate în buzunar pentru Android data viitoare când îl deschideți. Puteți activa această caracteristică în setările aplicației.

CenturyLink Pro, un serviciu furnizat de Assurant, oferă asistență tehnică nelimitată pentru toate dispozitivele inteligente pentru casă din familia dvs. Pentru o taxă lunară de 7 dolari, echipa lor ajută la diverse dispozitive, inclusiv laptopuri, smartphone -uri, televizoare inteligente și asistenți voci.

Pocket Geek Tech Repair by Assurant este rețeaua lor de vânzare cu amănuntul, extinzându -se în High Street. Acesta își propune să ofere clienților servicii de reparații tehnologice fiabile.

Iată o listă de aplicații Android recomandate pentru a vă proteja confidențialitatea online: NordVPN, Signal Private Messenger, Hushed, DuckDuckgo, Protonmail, LastPass, Găsiți dispozitivul meu și Norton Security și Antivirus.

Pentru a asigura siguranța aplicațiilor mobile, urmați aceste sfaturi: evaluări de revizuire și comentarii ale utilizatorilor, descărcați aplicații din magazinele oficiale, verificați dacă există actualizări, preferați aplicațiile recomandate, acordați atenție permisiunilor de aplicații și instalate software antivirus pe dispozitivul dvs.

Întrebări și răspunsuri detaliate:

 1. Este Pocket Geek Mobile gratuit pentru a descărca?
 2. Da, Pocket Geek Mobile este gratuit pentru a descărca pe dispozitivele Android care rulează versiunea 7.0+.

 3. Cum funcționează Pocket Geek Mobile?
 4. Pocket Geek Mobile vă permite să comunicați cu un profesionist Live Tech, care vă poate răspunde la întrebări, vă poate ajuta cu conectivitatea dispozitivului și vă poate oferi diverse alte servicii pentru a vă menține telefonul în siguranță și a funcționa optim.

 5. Cine deține Pocket Geek Mobile?
 6. Pocket Geek Home este deținut de Assurant, o companie Fortune 500 care lucrează cu mărci de frunte pentru a proteja și sprijini milioane de consumatori din întreaga lume.

 7. Pocket Geek Mobile SAFE?
 8. Da, Pocket Geek Mobile vă apreciază confidențialitatea și nu vinde datele dvs. personale. Arhitectura lor sigură asigură siguranța informațiilor dvs. criptate.

 9. Pocket Geek Mobile este un serviciu gratuit?
 10. Pocket Geek Mobile este gratuit pentru a descărca și utiliza. Cu toate acestea, acestea oferă și un abonament premium cu caracteristici suplimentare pentru o mai bună organizare.

 11. Ce este PG Mobile de Xfinity?
 12. PG Mobile de Xfinity este un plan de protecție care vă protejează dispozitivul, ajută la rezolvarea problemelor tehnice și optimizează performanța acestuia. Oferă liniște sufletească pentru o taxă lunară începând de la 7 dolari.

 13. Cum funcționează buzunarul pe Android?
 14. Buzunarul pentru Android utilizează sincronizare instantanee, care sincronizează automat orice modificări făcute pe alte dispozitive, cum ar fi salvări, arhive și etichete, fără a fi nevoie să deschideți aplicația de buzunar pe dispozitivul dvs. Android.

 15. Ce este CenturyLink Pro?
 16. CenturyLink Pro este un serviciu inteligent de asistență pentru toate dispozitivele inteligente pentru casă din familia dvs. Pentru o taxă lunară de 7 dolari, oferă asistență tehnică nelimitată pentru diverse dispozitive, inclusiv laptopuri, smartphone -uri, televizoare inteligente și asistenți voci.

 17. Cine este proprietarul Pocket Geek Tech Repair?
 18. Assurant este proprietarul Pocket Geek Tech Repair, o rețea de vânzare cu amănuntul de reparații de înaltă stradă dedicată furnizării de servicii de reparații tehnologice fiabile.

 19. Ce aplicații vă pot păstra telefonul în siguranță?
 20. Aplicațiile Android recomandate pentru asigurarea confidențialității dvs. online includ NordVPN, Signal Private Messenger, Hushed, DuckDuckgo, Protonmail, LastPass, Find My Device și Norton Security și Antivirus.

 21. Cum puteți determina dacă aplicațiile mobile sunt sigure?
 22. Pentru a asigura siguranța aplicațiilor mobile, evaluările de revizuire și comentariile utilizatorilor, descărcați aplicații din magazinele oficiale, verificați în mod regulat actualizări, preferați aplicațiile recomandate, acordați atenție permisiunilor de aplicații și instalați software -ul antivirus fiabil pe dispozitivul dvs.

Cât costă Pocket Geek?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pocket Geek GRATUIT

Proiectat pentru Android versiunea 7.0+. Pocket Geek Mobile este gratuit de descărcat. Pocket Geek® Mobile este geniul dvs. tehnologic personal care funcționează în culise pentru a vă ajuta să vă păstrați dispozitivul în siguranță și să funcționeze fără probleme.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum funcționează Pocket Geek

Pocket Geek Mobile vă permite să discutați sau să discutați cu un profesionist Live Tech. Vor răspunde la întrebări despre telefonul dvs., vă vor ajuta să vă conectați și să vă folosiți telefonul cu alte dispozitive inteligente și multe altele. Păstrați dispozitivul în siguranță și funcționând fără probleme cu Pocket Geek Mobile.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine deține Pocket Geek Mobile

Pocket Geek Home vă este adus de Assurant, o companie Fortune 500 care lucrează cu brandurile de frunte din lume pentru a menține peste 300 de milioane de consumatori protejați, conectați și susținuți. Evaluările și recenziile se bazează pe vânzarea de produse Assurant Solutions și sunt actualizate trimestrial.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pocket Geek Mobile SAFE

Nu vindem datele dvs. personale și arhitectura noastră asigură că datele dvs. criptate sunt sigure. Într -adevăr, tu – și numai voi – aveți cunoștințe despre parola principală, care este necesară pentru a decripta oricare dintre parolele sau piesele de date pe care alegeți să le criptați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este fără buzunar de utilizat

Pocket este un serviciu gratuit care vă ajută să descoperiți și să salvați conținut web pentru a citi mai târziu pe orice dispozitiv. Pocket Premium este un abonament care adaugă funcții puternice, cum ar fi evidențierea nelimitată și biblioteca permanentă pentru o mai bună organizare. Vă puteți abona la planuri lunare sau anuale și puteți economisi bani alegând acesta din urmă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este PG Mobile de Xfinity

Planul de protecție mobilă Xfinity vă ajută să vă protejați dispozitivul, vă ajută să rezolvați probleme tehnice și optimizează performanța dispozitivului. Pentru doar 7 dolari, 12 dolari sau 15 dolari (pe lună, în funcție de dispozitiv), puteți fi sigur că, în cazul în care va apărea neașteptatul, puteți evita înlocuirile costisitoare și vă puteți întoarce rapid.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum funcționează buzunarul pe Android

Sincronizarea instantanee se asigură că buzunarul rămâne la zi automat, fără a fi nevoie să deschideți buzunarul pe dispozitivul dvs. Orice modificări pe care le faceți (inclusiv salvări, arhive, etichete etc.) pe un alt dispozitiv se va reflecta în buzunar pentru Android data viitoare când va fi deschis. Puteți activa sincronizarea instantanee în setări.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este CenturyLink Pro

Personal TechPro℠ de Assurant® este un suport inteligent pentru toate dispozitivele inteligente de casă ale familiei tale. Pentru doar 7 dolari/lună, primiți asistență tehnică nelimitată pentru dispozitivele conectate – de la laptopuri și computere desktop la televizoare inteligente și echipamente de home theater la smartphone -uri și asistenți de voce – echipa noastră ajută cu toate acestea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine este proprietarul PocketGeek Tech Repair

Assurant și-a dezvăluit extinderea pe High Street cu noul său reparație de retail de retail- Pocket Geek Tech Repair de Assurant.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce aplicații îți păstrează telefonul în siguranță

Iată lista noastră cu cele mai bune aplicații Android pentru a vă proteja confidențialitatea online: NordVPN. Iunie 2023.Semnalizează mesagerul privat.Înfipt.Duckduckgo.Protonmail.LastPass.Găsiți dispozitivul meu.Norton Security și Antivirus.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde știți dacă aplicațiile mobile sunt sigure

Cum să știți dacă o aplicație este în siguranță 6 sfaturi pentru a învăța1 – Examinați evaluările și comentariile lăsate de utilizatori.2 – Descărcați aplicații în magazinele oficiale.3 – Verificați actualizările.4 – Preferă aplicațiile recomandate.5 – Acordați atenție permisiunilor pe care le solicită aplicația.6 – Asigurați -vă că aveți un antivirus instalat pe telefon.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să obțineți buzunarul gratuit

Există o aplicație de buzunar gratuită pe care o puteți descărca dintr -un magazin de aplicații pe dispozitive mobile, cum ar fi iPhone. Odată instalat, vi se cere să creați un cont de utilizator folosind un e -mail și o parolă. Pe dispozitivele mobile, salvați articole folosind instrumentele de partajare ale sistemului de operare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum câștigă bani buzunarul

Pocket își propune să ne aducă economisirea și să câștigăm bani lucrând cu editori, comercianți cu amănuntul și toți ceilalți ale căror lucruri pe care compania le economisește. Echipa de buzunar se gândește la sine ca o soră la companii precum Evernote și Dropbox, servicii care vă permit să salvați ceva într -un singur loc și să îl accesați mai târziu de oriunde.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât trebuie să plătiți Xfinity Mobile

Prețuri mobile Xfinity: plătiți mai puțin și obțineți mai mult

Plan Preț lunar (o singură linie) Detalii
De concert 15 dolari.00/mo. Planul de vedere
Introducere nelimitată 45 USD.00/linie Planul de vedere
Unlimited Plus 55 USD.00/linie Planul de vedere
Premium nelimitat 65 USD.00/linie Planul de vedere

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce transportator utilizează Xfinity Mobile

Verizon

Xfinity Mobile folosește rețeaua de telefonie mobilă Verizon, care oferă acoperire la nivel național în U.S. împreună cu accesul internațional de roaming.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită premium de buzunar

Să nu vorbim despre a avea un mediu de citire fără anunțuri. Pentru activități care trebuie să fie concentrate precum citirea, nimeni nu trebuie să fie distras excesiv de a vedea diverse forme de reclame de marketing. Scopul lecturii nu va fi atins în acest fel. Prin urmare, pentru noi, premiul de buzunar merită.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este atât de mare factura mea CenturyLink

Dacă factura dvs. pare mai mare decât în ​​mod normal, poate fi cauzată de taxe unice care au fost aplicate în contul dvs. Taxele unice pot apărea atunci când porniți sau schimbați serviciul. Utilizați funcții de plată pe utilizare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce wifi este mai bun decât CenturyLink

Ofertele și disponibilitatea pot varia în funcție de locație și pot fi modificate. Deoarece tehnologia pe internet prin cablu este mai rapidă și mai fiabilă decât DSL, Xfinity are marginea în cele mai multe planuri de CenturyLink. Majoritatea planurilor Xfinity necesită contracte (unele sunt disponibile lună la lună contra cost), dar majoritatea planurilor CenturyLink nu sunt.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce companie face magazinul de reparații

Ricoşeu

Aspectul de reparații este o emisiune de televiziune britanică de zi, realizată de compania de producție Ricochet, care a fost difuzată pe BBC Two pentru seria 1 până la 3 și pe BBC One pentru seria 4 înainte, în care moștenirile familiei sunt restaurate pentru proprietarii lor de numeroși experți cu o gamă largă de gamă largă de Specialisme.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este Ismash

ISMASH este specializat în oferirea unui serviciu de reparații expres pentru smartphone -uri, tablete și computere, împreună cu o gamă largă de accesorii mobile și dispozitive recondiționate. De la lansarea în 2013, Ismash a crescut la 32 de magazine de reparații din Marea Britanie și numărătoare!

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce aplicații ar trebui să șterg de pe telefonul meu Android

Și mai mult, am recomanda să scăpați de cele pe care nu le utilizați. Nu toate aplicațiile preinstalate pot fi dezinstalate. Dar îi puteți dezactiva să -i îndepărteze de pe ecranul de acasă. Și asigurați -vă că au câștigat ‘

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai sigură aplicație de securitate

Cea mai bună aplicație Android Antivirus pe care o puteți obține securitate mobilă. Cea mai bună aplicație Android Antivirus în general.Norton Mobile Security. Un magazin unic pentru asigurarea dispozitivelor Android.Securitatea mobilă Avast.Kaspersky Mobile Antivirus.Securitate privind privirea & Antivirus.Securitate mobilă McAfee.Google Play Protect.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Aplicațiile vă pot vedea prin telefon

Tot felul de aplicații pot solicita permisiunea de a accesa camera, microfonul și alte funcții, cum ar fi informațiile despre locație, pe telefon sau computer. Folosind pașii de mai jos, este ușor de observat ce aplicații au solicitat permisiunea și revocă permisiunile pe care le -ați acordat în trecut.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum verific aplicațiile ascunse pe telefonul meu

Înapoi pe toți, poate încercați să mergeți mai departe și să vă găsiți ascunși. Aplicații pe Android. Telefon acum dacă mergeți și parcurgeți paginile dvs., veți vedea practic majoritatea aplicațiilor. Acea

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună alternativă la buzunar

Cele mai bune alternative la buzunar sunt iTunes, ploaia de ploaie.io, și joacă.ht. Dacă aceste 3 opțiuni nu funcționează pentru dvs., am enumerat mai jos 80 de alternative.

[/wpremark]

Previous Post
Care a fost primul sistem de alarmă de incendiu?
Next Post
Hvordan blir jeg kvitt uønskede programmer på Windows 10?