15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum îmi pot alimenta luminile exterioare fără o priză?

Cum pot folosi lumini exterioare fără o ieșire

Dacă vă lipsește o priză în aer liber, puteți utiliza în continuare lumini exterioare prin implementarea surselor de alimentare alternative. Iată câteva opțiuni:

 1. Conectați luminile de Crăciun la o priză interioară folosind un cablu de extensie.
 2. Utilizați lumini solare care se încarcă în timpul zilei și oferă iluminare noaptea.
 3. Investiți în baterii reîncărcabile pentru luminile dvs. exterioare.
 4. Explorați luminile wireless care nu necesită o priză.
 5. Luați în considerare utilizarea lumânărilor pentru a crea o experiență de iluminare confortabilă și ambientală.

Cum obțin puterea la luminile mele exterioare

Cel mai simplu mod de a -ți alimenta luminile exterioare este prin conectarea lor la prize exterioare. Majoritatea codurilor de construcție necesită cel puțin o priză exterioară lângă ușile din față și din spate ale unei case. Profitați de aceste puncte de vânzare și folosiți o combinație de lumini și cabluri de extensie pentru a aduce iluminare în curtea dvs.

Luminile operate de baterie pot fi utilizate în exterior

Da, luminile operate de baterii pot fi utilizate în aer liber. Sunt o alternativă convenabilă și economică la luminile tradiționale exterioare care necesită cabluri electrice și prize. Luminile exterioare alimentate cu baterii oferă flexibilitate și pot fi plasate în diverse locații, fără a fi nevoie de o sursă de energie.

Cum pot obține lumini fără electricitate

Dacă vă aflați fără electricitate, există mai multe alternative pentru a vă lumina casa. Iată câteva opțiuni:

 • Lumânări: Lumânările sunt o opțiune clasică de rezervă care poate oferi o strălucire caldă și intimă.
 • Lămpi cu ulei sau kerosen: aceste lămpi sunt încă folosite astăzi și oferă o sursă fiabilă de lumină în timpul întreruperilor de energie.
 • Lanterne: lanternele cu baterii sunt portabile și pot fi transportate cu ușurință în jurul casei.
 • Lămpi cu baterii: investiți în lămpi care sunt alimentate de baterii reîncărcabile.
 • Lumini solare: utilizați lumini solare care se încarcă în timpul zilei și luminează-ți casa noaptea.
 • Lumini LED de rezervă a bateriei: Aceste lumini sunt proiectate pentru a oferi iluminare de lungă durată în timpul întreruperilor de energie.

Există așa ceva ca o priză wireless

Da, există puncte de vânzare wireless disponibile pe piață. O opțiune recomandată este TP-Link KASA Smart Wi-Fi Plug Slim (EP25) pentru utilizare interioară și TP-Link KASA Smart Wi-Fi Plug (EP40) pentru utilizare în aer liber. Aceste puncte de vânzare funcționează bine pe cont propriu și pot fi, de asemenea, împerecheate cu alte dispozitive pentru o funcționalitate suplimentară.

Există prize portabile există

Da, există prize portabile de alimentare. Companii precum ChargeTech oferă o varietate de opțiuni portabile de priză (PPO). Aceste puncte de vânzare au dimensiuni diferite, cu fiecare dimensiune corespunzătoare duratei de timp în care vă poate încărca dispozitivele (măsurate în orele de miliamp).

Cum adaug o priză electrică la o linie existentă

Adăugarea unei prize electrice la o linie existentă se poate face urmând acești pași:

 1. Opriți puterea și testați priza pentru a vă asigura că nu trece electricitatea prin ea.
 2. Pregătiți cablurile și dezbrăcați firele.
 3. Atașați firele de pigtail la firele de circuit.
 4. Conectați firul de masă la recipient.
 5. Atașați firele neutre și fierbinți la recipient.
 6. Atașați în siguranță recipientul la cutia electrică.
 7. Atașați placa de acoperire pentru a finaliza instalarea.

Cum rulați un fir de lumină exterioară

Pentru a rula un fir de lumină exterioară, urmați acești pași:

 1. Dezbrăcați firul în locația dorită.
 2. Conectați firul lateral de încărcare la bornele corespunzătoare.
 3. Conectați firul neutru la borna neutră a încărcăturii.
 4. Asigurați -vă că toate conexiunile sunt sigure.

Luminile exterioare trebuie să fie pe propriul circuit

În mod ideal, este recomandat să aveți un circuit separat pentru instalațiile de iluminat de grădină. Acest circuit independent ar trebui să aibă propriul dispozitiv rezidual curent (RCD) sau un întrerupător de curent rezidual cu protecție la supracurent (RCBO). Această configurație asigură că orice probleme de declanșare în cadrul instalației de iluminare a grădinii nu afectează restul sistemului electric.

Cât timp vor dura luminile cu baterii

Durata luminilor cu baterii depinde de produsul specific și de setul de baterii utilizate. În medie, luminile de Crăciun cu baterie pot dura oriunde între 4 și 7 ore sau chiar peste 100 de ore pe set de baterii. Este important să verificați timpul preconizat de utilizare a duratei de viață a bateriei furnizate de producător.

Care este cea mai bună sursă de lumină fără electricitate

În timpul unei întreruperi de energie electrică, cea mai bună sursă de lumină fără energie electrică este o lumină LED portabilă de înaltă calitate. Lanternele LED -uri sunt o opțiune excelentă, deoarece folosesc mai puțină energie în comparație cu lanternele obișnuite, ceea ce duce la o durată de viață a bateriei mai lungi. În plus, luminile LED oferă o iluminare strălucitoare și eficientă.

Cum îmi pot alimenta luminile exterioare fără o priză?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot folosi lumini exterioare fără o ieșire

Dacă vă lipsește o priză exterioară, puteți conecta luminile de Crăciun la o priză interioară, folosind un cablu de extensie, solar, baterii reîncărcabile, lumini wireless și lumânări. Luminile în aer liber se bazează într -un Crăciun fericit pentru toți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum obțin puterea la luminile mele exterioare

Conectați luminile exterioare

Cel mai simplu mod de a te aprinde în curtea ta este să conectezi șuvițele la prize exterioare. Majoritatea codurilor de construcție necesită un anumit număr de prize exterioare – de obicei cel puțin unul lângă ușile din față și din spate ale casei dvs. Profitați de ele cu o combinație de lumini și cabluri de extensie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile operate de baterie pot fi utilizate în exterior

A răspunde la întrebarea „Puteți utiliza lumini alimentate cu baterii în aer liber” este, evident, da. Ele pot fi mult mai bune decât luminile tradiționale exterioare care au nevoie de cabluri electrice și prize. De aceea, luminile exterioare cu baterii sunt mai convenabile și mai economice pe termen lung.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot obține lumini fără electricitate

Dacă nu sunteți la curent cu opțiunile de rezervă, iată o listă de alegeri pe care le puteți utiliza pentru a vă lumina casa în timpul unei opriri.Standuri vechi. Lumânări.Lămpi de ulei sau kerosen.Folosit frecvent astăzi.Lanterne.Lămpi de baterie.Lumini solare.Cele mai multe tehnologii moderne.Lumini LED de rezervă a bateriei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există așa ceva ca o priză wireless

Vă recomandăm TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug Slim (EP25) pentru interiorul casei și TP-Link KASA Smart Wi-Fi Outdoor Plug (EP40) pentru uz în aer liber, deoarece ambele funcționează foarte bine pe cont propriu și când împerecheat cu multe alte dispozitive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există prize portabile există

Portabile portabile cu cartogetch. ChargeTech oferă o mare varietate de opțiuni portabile de priză (PPO). În total, oferim șase tipuri diferite de PPO. Fiecare PPO are o dimensiune diferită, cu o dimensiune corespunzătoare duratei de timp în care vă poate încărca dispozitivul (măsurat în orele milliamp).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum adaug o priză electrică la o linie existentă

Instrucțiunea de instrucțiuni de pe putere și de testare a ieșitării de testare. Localizați panoul principal de servicii al casei dvs.Pregătiți cablurile.Dezbrăcați firele.Atașați firele de pigtail la firele de circuit.Conectați firul de masă la recipient.Atașați firele neutre și fierbinți la recipient.Atașați recipientul la cutie.Atașați placa de acoperire.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum rulați un fir de lumină exterioară

Și așa am făcut -o ultima dată doar pentru a -l dezbrăca. Înapoi. În regulă, atunci pe sarcină. Latură. În mod evident, vom merge uh la f și apoi din nou neutru pe sarcină.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile exterioare trebuie să fie pe propriul circuit

În mod ideal, furnizarea către instalația de iluminare a grădinii ar trebui să fie un circuit independent cu un RCD/RCBO independent, astfel încât, dacă apar probleme de declanșare, acestea nu afectează restul instalației.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât timp vor dura luminile alimentate cu baterie

Luminile de Crăciun operate cu baterii pot dura oriunde de la 4-7 ore sau peste 100 de ore pe set de baterii. Luminile bateriei ar trebui să vină cu un timp de utilizare a duratei de viață a bateriei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună sursă de lumină fără electricitate

Cea mai bună sursă de lumină în timpul unei întreruperi de energie este orice sursă de lumină cu LED-uri portabile de înaltă calitate. Lanternele LED folosesc mai puțină energie decât lanternele obișnuite, ceea ce înseamnă o durată de viață mai lungă a bateriei. De asemenea, sunt capabili să fie la fel de strălucitori sau mai strălucitori decât alte becuri, păstrându -și în același timp eficiența.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună sursă de lumină non -electrică

Lămpile cu ulei sunt o altă opțiune bună pentru iluminarea casei tale fără electricitate. Pot fi alimentate cu kerosen, ulei de lămpi, ulei de măsline și chiar grăsime de animale. Trebuie să aveți grijă să aveți o cameră bine ventilată atunci când ardeți kerosen din cauza mirosurilor puternice pe care le opune, ceea ce nu este întotdeauna practic atunci când este frig afară.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce pot folosi dacă nu am o priză

Folosiți un cablu de extensie

Cablurile de extensie pot fi o soluție rapidă atunci când nu aveți suficiente puncte de vânzare. Lungimea cablului vă permite să rulați puterea către aparatele îndepărtate. Dacă utilizați un cablu de extensie, asigurați -vă că nu îl supraîncărcați. Dacă un cordon de extensie este supraîncălzit, acesta poate provoca incendii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este un dop Wi-Fi în aer liber

Cu mufe inteligente, puteți transforma luminile obișnuite și alte aparate în dispozitive inteligente, permițându -vă să le porniți sau dezactivați de la distanță de la distanță. Cele mai bune mufe inteligente vă permit, de asemenea, să creați programe și comenzi personalizate folosind asistenți voci precum Alexa, Siri și Google Assistant.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum faceți un mufă care funcționează cu baterii în lumină

Pentru a alimenta un aparat de curent alternativ standard, precum o lampă, folosind o baterie, energia electrică trebuie transformată de la DC la AC. Asta face un invertor. Această tehnică de conversie este de departe cea mai simplă. Doar conectați -vă lampa existentă la invertor, porniți -o și sunteți bine să mergeți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum faci o priză electrică

Practic, îți pui negru pe șuruburile colorate din alamă. Îți pui albul pe șuruburile de culoare deschisă. Și atunci trebuie să conectăm terenul. Și îți voi arăta cum să faci asta doar într -un. Al doilea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă să adăugați o ieșire

Așteptați -vă să plătiți în jur de 125 până la 175 USD pentru a înlocui sau instala o priză standard. Media națională poate rula oriunde de la 100 la 500 USD pe priză, în funcție de complexitatea locului de muncă. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre factorii pe care trebuie să le luați în considerare pentru proiectul dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot conecta o lumină exterioară la un comutator de lumină

Luminile de grădină în mod obișnuit pot fi conectate înapoi la un comutator de lumină internă, la fel ca oricare altul din casa ta. În mod normal, acest lucru ar fi localizat lângă ușa din față sau din spate și poate porni unele sau toate luminile de grădină simultan, în funcție de modul în care a fost conectat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți instala lumini fără cablare

Pentru a instala o lumină de tavan fără cablare, căutați lumini cu pandantiv plug-in. Acestea sunt lumini unice care atârnă de un cablu de tavan și se conectează la o priză din apropiere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile exterioare trebuie să fie pe un întreruptor GFCI

Protecția GFCI este o cerință pentru toate circuitele exterioare. Următoarele sunt exemple ale nevoii: toate iluminatul exterior, toate punctele de ansamblu și pridvorul și în jurul piscinei sau al cadării cu hidromasaj.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât durează bateriile reîncărcabile în lumini exterioare

Vă puteți aștepta ca un nou set de baterii reîncărcabile să dureze un an întreg, cel puțin, în condiții ideale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât durează luminile exterioare care funcționează cu baterii

Luminile de Crăciun operate cu baterii pot dura oriunde de la 4-7 ore sau peste 100 de ore pe set de baterii. Luminile bateriei ar trebui să vină cu un timp de utilizare a duratei de viață a bateriei. Fiți în căutarea acestei specificații.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este o sursă alternativă de lumină pentru o casă

7 moduri de a -ți lumina casa de pe felinarele griddate. LED -urile au devenit acum o sursă familiară de iluminat pentru aplicații rezidențiale și comerciale.Lumânări.Energie solara.Generatoare.Lămpi cu ulei.Lumina naturala.GLOW BTICS.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai ieftin mod de electricitate

Conform perspectivei energetice mondiale ale IEA și a altor proiecte de cercetare, energia solară și eoliană au continuat să ocupe punctele de top în ceea ce privește cele mai ieftine surse de energie regenerabilă. Ambele surse de energie costă semnificativ mai puțin decât alternativele de combustibil fosil și continuă să devină mai accesibile în fiecare an.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt lumini cu baterie mai ieftine decât electricitatea

Luminile operate de baterii sunt o modalitate excelentă de a economisi bani și energie. Cu bateria LED sub iluminatul dulapului, puteți să vă aprindeți bucătăria gratuit timp de șase ore și jumătate sau mai mult sub utilizare normală. De asemenea, puteți constata că este mult mai ieftin să investiți în lumini de sarcină cu LED-uri cu baterii, care nu necesită cabluri.

[/wpremark]

Previous Post
Cum îmi conectez aplicația Ring la Wi-Fi?
Next Post
Hvordan sparer du spill på Swann -sikkerhetskameraer?